Δευτέρα 1 Απριλίου 2019

Δελτίο Κομινφόρμ Απριλίου 2019

Ανακοίνωση ψηφοδελτίου με ενδιαφέροντα ονόματα, συνέδριο της ΓΣΕΕ στη Ρόδο με τους ιππότες της εργατικής τάξης (Παναγόπουλος, Καραγεωργόπουλος και ΣΙΑ)... Και μετά πασχαλινή ραστώνη πριν από τις κάλπες που απειλούν να σκεπάσουν τα πάντα. Διπλές, τριπλές ή και παραπάνω...

Καλή ξεκούραση, καλό σχολιασμό και... προπαντός όχι αυταπάτες

225 σχόλια:

«Παλαιότερο   ‹Παλαιότερο   201 – 225 από 225
Παπουτσωμενος Γατος είπε...

@Die Linke

Oντως σαρωνει το ισπανικο ''Κ''Κ, αλλα οχι τις εκλογες*, αλλα τις λαικες κατακτησεις των ισπανων. Ολοι στον δρομο που χαραξε ο Αλεξης.

Οσο για το ΚΚΕ, πιστευεις οτι ο Αλεξακης με τον ΣΥΡΙΖΑ να ειναι υπο διαλυση εχει την πολυτελεια να χανει εστω και 1 μοναδα απο ομορους χωρους? Πολυ θα το θελε να βαλει αυτο το 5,5% στο μαντρι του, αλλα δεν του περασε. Οσους πηρατε το '12, πηρατε.

ΥΓ Δεν μπαινω σε καθαρη πολιτικη συζητηση γιατι ειναι προφανες οτι εισαι συριζαιος και δε θα βρουμε ακρη. Μενω στα εκλογικα αποτελεσματα.

*Το ΚΚΙ και τα διαφορα μετωπα του παιρνουν σταθερα μονοψηφια απο την περιοδο Φρανκο και μετα, και μονο με τους Ποδεμος και ενα καρο ακομα πασοκοσυριζαιους φτασανε το 20%.

Ανώνυμος είπε...

Μιλάγαμε για τον Πήτερσον, να'σου κι ο ακροδεξιός. Τράβα να ασχοληθείς με το σταυροπόδι της κόρης του μητσοτάκη μεγάλε μεγάλε γιατί εκεί είναι οι σοβαρές συνεργασίες.

Ijon Tichy

Ανώνυμος είπε...

Είσαι ωραίος... Καμία καινούρια κασέτα θα μάθετε ή έχετε στερέψει από ιδέες και μπάτζετ? Διάλεξες και ταμαμ ψευδώνυμο "σύντροφε"! Και με την Λούξεμπουργκ και με τους δολοφόνους της!

ΡΓ

zoot horn rollo είπε...

Έλα καλά Χριστούγεννα.

Ανώνυμος είπε...

@@Die Linke( 27 Απριλίου 2019 - 5:11 μ.μ. )

"Η αλεπού όσα δεν πιάνει, τα κάνει κρεμαστάρια"

Για τα ποσοστά του ΚΚΕ καλό θα σου κάνει να αρχίζεις να διαβάζεις ριζοσπάστη όπως κάνει και ο Γαβρόγλου μετά τα εντατικά μαθήματα του ΠΑΦΙΛΗ. Τόσοι και τόσοι πρώην που πριν ψήφισαν σύριζα κάνουν δημόσια αυτοκριτική στον Ριζοσπάστη και δηλώνουν πως θα ψηφίσουν ΚΚΕ.


Αρκετά είπαμε. Πήγαινε τώρα για καμία σέλφι με τον Αμβρόσιο ή να κουνήσεις καμιά αγιαστούρα μπας και γίνεις κάπου στέλεχος.

17-57

Ανώνυμος είπε...

"(..)ΔΑΚΕ - ΠΑΣΚΕ - ΣΥΡΙΖΑ - ΛΑΕ σε κοινό αντιΠΑΜΕ μέτωπο

Τσαλαπατώντας την ψήφο των εργαζομένων και κάθε έννοια δημοκρατικής λειτουργίας των συνδικάτων, οι παρατάξεις που πρόσκεινται σε ΝΔ (ΔΑΚΕ), ΠΑΣΟΚ («Αγωνιστική Συνεργασία»), ΣΥΡΙΖΑ (ΠΑΕΚ), ΛΑΕ (ΜΕΤΑ), μαζί με την παράταξη ΕΕΑΚ συγκρότησαν κοινό αντιΠΑΜΕ μέτωπο στην Ομοσπονδία Συλλόγων Υπαλλήλων Αιρετών Περιφερειών Ελλάδας(ΟΣΥΑΠΕ), στην προσπάθειά τους να πετάξουν έξω από τα όργανα την «Ενωτική Αγωνιστική Κίνηση» (ΕΑΚ, ο συνδυασμός των συνδικαλιστών που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ), η οποία αναδείχθηκε ξανά πρώτη και σημαντικά ενισχυμένη στο Συνέδριο της ΟΣΥΑΠΕ.

Την Τρίτη 23 Απρίλη συνεδρίασε ξανά η ΟΣΥΑΠΕ για τη συγκρότηση προεδρείου του Γενικού Συμβουλίου, με τις εν λόγω δυνάμεις να απορρίπτουν για μια ακόμα φορά την πρόταση της «Ενωτικής Αγωνιστικής Κίνησης» για αντιπροσωπευτικό αναλογικό προεδρείο.

Καθώς η ΕΑΚ είναι πρώτη δύναμη, για να μπλοκάρουν την πρότασή της ακολούθησαν την εξής μεθόδευση: Στην πρώτη και τη δεύτερη ψηφοφορία όπου απαιτούνταν απόλυτη πλειοψηφία για την εκλογή προέδρου η κάθε παράταξη κατέβασε τον δικό της υποψήφιο. Στην τρίτη ψηφοφορία όπου απαιτούνταν σχετική πλειοψηφία όλες αυτές οι παρατάξεις ψήφισαν το ίδιο πρόσωπο γιατί αλλιώς θα έβγαινε ο υποψήφιος της ΕΑΚ. Μετά την εξέλιξη αυτή η ΕΑΚ επέλεξε να μην κατεβάσει καμιά υποψηφιότητα για τις υπόλοιπες θέσεις του προεδρείου του Γενικού Συμβουλίου.."

ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΑ
http://laikhexousia.blogspot.com/2019/04/blog-post_72.html



17-57

Ανώνυμος είπε...

Από γκάφα σε γκάφα η συνδικαλιστική παράταξη της ΝΔ που "καρφώνει" τις σιγανοπαπαδιές "των προοδευτικών μετώπων", των δήθεν "δεν είναι σύριζα αλλά"

"(..)Η αντιΠΑΜΕ λύσσα τους και το πώς όλες αυτές οι παρατάξεις υπηρετούν τελικά τα ίδια αφεντικά, τους κεφαλαιοκράτες και τις κυβερνήσεις τους, επιβεβαιώθηκε ξεκάθαρα από τη δήλωση της ΔΑΚΕ, που ανέφερε ότι «δεν έχει λογική βάση η απαίτηση της απομονωμένης πλειοψηφίας(σ.σ. εννοεί την ΕΑΚ) του 34% να αγνοεί την εντολή των εργαζομένων που έδωσαν 66% στις υπόλοιπες παρατάξεις!».

Όπως σχολιάζει εύστοχα η ΕΑΚ, «μόνο που ξεχάσανε κάτι. Να κατέβουν όλοι μαζί σε ένα ψηφοδέλτιο, αφού θέλουν να αθροίζονται»."

Περισσότερα
ΔΑΚΕ - ΠΑΣΚΕ - ΣΥΡΙΖΑ - ΛΑΕ σε κοινό αντιΠΑΜΕ μέτωπο
http://laikhexousia.blogspot.com/2019/04/blog-post_72.html

17-57

Ανώνυμος είπε...

5/5/19 στις 10.00 στο κλειστό του Αγ. Θωμά στο Μαρούσι,
ο "Ρ" έχει τελικό αφού νίκησε στα προημιτελικά την ομάδα του ΣΚΑΙ
Σήκωσε το
https://www.rizospastis.gr/story.do?id=10306841

17-57

Ανώνυμος είπε...

"Και για όσους ξεχνούν, να υπενθυμίσουμε ότι, το "άγιο φως" έρχεται με αεροπλάνο από το Ισραήλ μόλις από το 1988 ύστερα από πρωτοβουλία της Δήμητρας Λιάνη, του πνευματικού της (και κολλητού του Εφραίμ) και της κολλητής της επίσης πρώην αεροσυνοδού της ΟΑ Βούλας Τουρλουμούση."
@spir_arch 5:04 π.μ. - 26 Απρ 2019
https://twitter.com/spir_arch/status/1121746865760997376


"Ερχόταν με καράβι καμιά βδομάδα μετά και πήγαινε στο Μετόχι στην Πλάκα. Με αεροπλάνο ήταν έμπνευση της Μιμής και της παρέας της."
@spir_arch 10:21 μ.μ. - 27 Απρ 2019
https://twitter.com/spir_arch/status/1122370211221516288

Ανώνυμος είπε...

Μ' αρέσει που απαντάτε πολιτικά στο πασοκοπόκεμον(πασόκεμον). Λες και ξέρουν ποια ήταν Λούξεμπουργκ και ποιοι οι δολοφόνοι της. Όταν εσείς διαβάζατε για τους Σπαρτακιστές αυτοί περίμεναν καμιά επιδοτησούλα ή καμιά δουλειά σε κάνα σουπερμάρκετ έστω, κατόπιν τηλεφωνήματος του ντόπιου πασοκάρχη.

Παπουτσωμενος Γατος είπε...

14% oι Ποδεμος, 7 μοναδες κατω απο το 2016 και μαλλον αυτες τις 7 μοναδες τις εχασαν υπερ των ισπανων ΠΑΣΟΚων.

Εσκισε το ''Κ''Κ Ισπανιας!

Αυτα παθαινεις οταν γινεσαι ουρα της σοσιαλδημοκρατιας. Και ξεφτιλιζεσαι και καταποντιζεσαι.

Ανώνυμος είπε...

Το "Κ" για "Κ" Κ Ισπανίας Γαλλίας και λοιπών του Ευρωκομμουνιστικου δρόμου είναι ακριβές: Ταιριάζει σε σοσιαλδημοκράτες που απλά δεν παθαίνουν΄στα φανερά αλλεργία όταν βλέπουν σφυροδρέπανα και λοιπά κομμουνιστικά σύμβολα.

Σε λίγο θα μας πουν πως οι φασίστες είναι και "ευρωσκεπτικιστές" όταν γίνεται γνωστό πως το όραμα της "Ενωμένης Ευρώπης" όχι απλά πρωτοεκφράστηκε αλλά και πρωτοσχεδιάστηκε από στελέχη του Αδόλφου.

Περισσότερα
http://gekoudi.blogspot.com/2013/08/blog-post_6.html

17-57

Ανώνυμος είπε...

Προηγήθηκε το
http://www.katiousa.gr/apopseis/i-stili-tou-anagnosti/antarsya-me-aroma-e-e-kai-nato/

Ενοχλημένη η (πρώην)συνιστώσα του ΠΑΣΟΚ, μετέπειτα του Σύριζα (δλδη μια ζωή ΠΑΣΟΚ) χαρίζει ανεπανάληπτες στιγμές στο φεστιβάλ κωμωδίας
http://net.xekinima.org/mia-apantisi-stin-katiousa-gia-ti-laspi-me-aroma-stalinismou/



17-57

Ανώνυμος είπε...

Με αφορμή την κλιμάκωση της επίθεσης στην Βενεζουέλα απ'τον "διαβολικά καλό", έπεσε το μάτι μου σ'αυτό:
https://www.telesurenglish.net/news/Blackwater-Founder-Lobbying-for-Mercenaries-in-Venezuela-to-Oust-Maduro-Report-20190430-0012.html

"Since 2014, Prince has run the Hong Kong-based Frontier Services Group, which has close ties to the state-owned Chinese investment company CITIC and helps Chinese firms operating in Africa with security, aviation, and logistics services."

Ρε λες να μας πει κι η Μπλακγουότερ αντισινιστές στην επόμενη απεργία στο λιμάνι;

Απέργα με τις ώρες που μπορείς

ΥΓ1 Ιδέα μου ή ο μηχανισμός παραγωγής πραξικοπημάτων των ΗΠΑ θέλει λίγο λάδωμα; Μετά την Ουκρανία , έχει χαλάσει λίγο η δουλειά.

Ανώνυμος είπε...

Δεν το πας καλά Απέργα. Η αδερφή του mr Blackwater είναι η Betsy DeVos, υπουργός παιδείας του Τραμπ. Αυτή τη στιγμή η BW ετοιμάζεται να ρίξει το Μαδούρο.

https://www.aljazeera.com/amp/news/2019/04/blackwater-ceo-offered-send-mercenaries-venezuela-report-190430071721696.html?fbclid=IwAR1HCEDlOJKJS5kLsBI7N0N58t8C8LOCJi8u6mD5XnBZaF3KwF4DXuzxTSk


Σ.

Παπουτσωμενος Γατος είπε...

Βγηκε δημοσκοπηση για την Αττικη (Α' Αθηνων + Β., Ν. και Δυτικος Τομεας) οπου το ΚΚΕ ειναι στην τριτη θεση μπροστα απο ΠΑΣΟΚ και ναζιστικη συμμορια

https://www.liberal.gr/arthro/249800/politiki/2019/dimoskopisi-MRB-auxanei-ta-pososta-tis-i-nd-stin-attiki-katarreei-o-syriza.html

Το θεωρω ελπιδοφορο αλλα κραταω μικρο καλαθι γιατι δεν εμπιστευομαι τις δημοσκοπησεις. Επισης μου κανει εντυπωση που το ΚΚΕ εχει μεγαλυτερο ποσοστο στον Β. Τομεα απο οτι στον Δυτικο οποτε εκει σιγουρα εχει πεσει εξω η δημοσκοπηση.

Σε λιγοτερο απο ενα μηνα θα ξερουμε τι ισχυει.

Ανώνυμος είπε...

"Οι μεν ΝΔ στηρίζουν οικογενειακώς (ως η κυρία Μαρέβα έκανε τουιτ) το πραξικόπημα στη #Βενεζουελα Οι του ΣΥΡΙΖΑ, που λατρεύουν τον Σάντσεθ που λατρεύει τον ΗΠΑχυράνθρωπο, κι έχουν "κομμουνιστή" ΥΠΕΞ (Κατρούγκαλο), εκτός από "πηγές" @ "κύκλους", έχουν ΕΠΙΣΗΜΩΣ να μας πουν τίποτα;"
https://twitter.com/NMpogiopoulos/status/1123298735897882624
11:51 π.μ. - 30 Απρ 2019 @NMpogiopoulos


"Κι ο ΕΠΙΣΗΜΩΣ βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Δουζίνας, ΕΠΙΣΗΜΩΣ πρόεδρος Επιτρ. Εξωτ. Βουλής, συναντήθηκε 22 Απρίλη ΕΠΙΣΗΜΩΣ με τον Σούκρε, εκπρόσωπο ΕΠΙΣΗΜΟ του Γκουαϊδό, δηλώνοντας ΕΠΙΣΗΜΑ («Εuronews») στήριξη της κυβέρνησης σε ό,τι «προτείνεται (...) από τον Χ.Γκουαϊδό». Πασοκίλα. ΕΠΙΣΗΜΩΣ"
https://twitter.com/NMpogiopoulos/status/1123382751007256576
5:24 μ.μ. - 30 Απρ 2019 @NMpogiopoulos


Με εκπρόσωπο του επίδοξου πραξικοπηματία Γκουαϊδό συναντήθηκε βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ
https://www.902.gr/eidisi/politiki/189378/me-ekprosopo-toy-epidoxoy-praxikopimatia-gkoyaido-synantithike-voyleytis-toy


Τετάρτη 01/05/2019 - 17:26
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΚΕ
Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ συντάσσεται με την ΕΕ για ήπιο πραξικόπημα στη Βενεζουέλα
https://www.902.gr/eidisi/politiki/189463/i-kyvernisi-syriza-syntassetai-me-tin-ee-gia-ipio-praxikopima-sti-venezoyela

17-57

Ανώνυμος είπε...

Ο Πρωτούλης ήταν για άλλη μία φορά καλός με συγκεκριμένα στοιχεία για πυροπροστασία, συμμαχίες(οι δημοσιογράφοι εννοούσαν πολιτικές αλλά ο Πρωτούλης μίλησε για κοινωνικές-ταξικές), ΧΥΤΑ.

Έκανε και παρεμβολές γιατί δεν γίνονταν αλλιώς. Συνεχείς διακοπές αλλά και ειρωνείες των δύο δημοσιογράφων του Ρουά Ματ του ΣΚΑΙ που άφηναν Πατούλη-Δούρου να αλληλοδιακόπτονται και να μιλάνε μεταξύ τους. Χαρακτηριστικά στο πρώτο λεπτό που μίλησε αφού είχαν περάσει 35 λεπτά τον διέκοψαν τρεις φορές οι δημοσιογράφοι αλλά ο Πρωτούλης τους το τόνισε.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα πως όταν ο Πρωτούλης μίλησε για Κομμουνιστές Δημάρχους και υπενθύμισε το παράδειγμα της Πάτρας με της ευρύτατες δυνάμεις που ήρθαν κοντά και μετά τις εκλογές ΕΝΟΧΛΉΘΗΚΑΝ σε στυλ "τι δουλειά έχει η πάτρα με την αθήνα" και όλα τα συναφή. Ναι η Πάτρα μάλλον είναι σε άλλη ήπειρο.

Ο Πρωτούλης αποκάλυψε σχέδια για νέο ΧΥΤΑ κοντά στη Πετρούπολη σε Λατομείο το οποίο δεν συγκράτησα το όνομα του.


@Γάτος ( 1 Μαΐου 2019 - 8:55 π.μ. )
Ούτε εγώ. Σε μία δημοσκόπηση πριν κανά μήνα στο Βήμα της Κυριακής το ΚΚΕ παρά το μικρό ποσοστό που του έδινε πανελλαδικά, του έδινε το 2%+ παραπάνω σε ηλικίες 17-34. Η μεγαλύτερη απήχηση σε νεαρές ηλικίες είναι ελπιδοφόρα

@ Απέργα με τις ώρες που μπορείς( 30 Απριλίου 2019 - 8:11 μ.μ. )
" ΥΓ1 Ιδέα μου ή ο μηχανισμός παραγωγής πραξικοπημάτων των ΗΠΑ θέλει λίγο λάδωμα; Μετά την Ουκρανία , έχει χαλάσει λίγο η δουλειά."

Φαίνεται να έχουν λίγο πρόβλημα στην Βενεζουέλα οι "διαβολικά καλοί" Απέργα. Όπως με τον Τσάβες(1) η κατάσταση δείχνει πως δεν είναι παντοδύναμοι παρά τα σοσιαλδημοκρατιλίκια του 21ου αιώνα με ταπεραμέντο Μαδούρο.


Η ξεφτίλα του Σύριζα είναι πλέον επισήμως και χωρίς σύνορα.

17-57



Υ.Γ.
Στο indymεdia καμία τοποθέτηση όχι μόνο για"χασάπη" μαδούρο όπως "χασάπης" Μιλόσεβιτς, Σαντάμ, Καντάφι, Άσαντ αλλά γενικώς δεν έχει αναρτηθεί ακόμα για την Βενεζουέλα. Τι περιμένουν τα "παιδιά";


(1) The Revolution Will Not Be Televised, Chavez, The 2002 Coup
https://www.youtube.com/watch?v=FEsSf7ARpw8

Ανώνυμος είπε...

Πρωτούλης για πυροπροστασία

"Μεγάλη πρόκληση να γίνεται κουβέντα σαχλαμαρώδη(... διακοπές από δημοσιογράφους..)(..) γιατί η κατάσταση (εννοεί στην Αττική) είναι επικίνδυνη (..)γίνεται συζήτηση περί ανέμων κι υδάτων"

"(..)Ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε αμέσως μετά την καταστροφή στο μάτι ότι θα συστήσει ένα καινούργιο ΕΝΙΑΙΟ φορέα Πολιτικής Προστασίας τον οποίο μάλιστα θα τον προικοδοτήσει με 500 εκ. Τι έγινε; Δεν έγινε τίποτα. Λόγια μεγάλα μέχρι να φύγουν οι κάμερες. "


"(..)Αυτή τη στιγμή που μιλάμε έχουμε μια φωτιά που ξέσπασε στο δάσος στη Στροφυλιοάς της Ηλεία που υποτίθεται οτι είναι ο υπαριθμόν 1 τόπος πυρόπληκτος που υποτίθεται θα πρεπε να είναι τα πιο αυξημένα μέτρα. Αυτό δείχνει τι θα πάθουμε αν δεν πάρουμε μέτρα. Ο Κρατικός Προϋπολογισμός είναι 0,035%"


"Αφήστε με να σταυρώσω μια κουβέντα. Δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτό το πράγμα. Με έχετε διακόψει 3 φορές. Δεν έχετε διακόψει κανένα άλλο"

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ Γ. ΠΡΩΤΟΥΛΗ ΣΤΟΝ Τ/Σ ΣΚΑΙ
https://www.youtube.com/watch?v=YI_7kDl6ues

Ανώνυμος είπε...

Αν δεν ακούσω Πιπίνη από τον ΣΚΑΙ και Δουζινα από τον Σύριζα δεν μπορώ να σχηματίσω γνώμη για την κατάσταση στη Βενεζουέλα

17-57

Ανώνυμος είπε...

Μακάρι


@adiakrit0s 1:39 π.μ. - 2 Μαΐ 2019
"Δεν μπορουν να το καταπιουν εκει στην #ΕΡΤ το οτι η νεολαια δε μασαει και ψηφίζει #ΚΚΕ.
Ζαίοι, #syriza_payroll και λοιποί #ΔΕΝειμαισυριζα, κερναμε ξύδακι ΤΟΠ"

https://twitter.com/adiakrit0s/status/1123869615606718464


Ανώνυμος είπε...

Καλύτερα με το δικό και με 0,01% παρά καρακολι των καπιταλιστών και κυβέρνηση.
Που βάζεις ψευδώνυμο τους ξεφτιλες του ντε λινκε και μας αποκαλείς και συντρόφους.
Τράβα σε κάνα φόρουμ του ΠΑΣΟΚ για συνεργασίες άμα θες εδώ δεν έχει.

ratm

Ανώνυμος είπε...

@BrazucaWhore
"Να παραιτηθεί απειλεί ο πρωθυπουργός στην Πορτογαλία αν εγκριθούν οι αυξήσεις στους εκπαιδευτικούς από τη Βουλή. Αριστερή κυβέρνηση με «Κ»Κ στη σύνθεσή της. Ομορφιές."
https://twitter.com/BrazucaWhore/status/1124394246067380225

@BrazucaWhore 12:24 μ.μ. - 3 Μαΐ 2019

Ανώνυμος είπε...

@ratm ( 2 Μαΐου 2019 - 7:12 μ.μ. )
"Ο φίλος μάλλον ψάχνει το ΣΥΡΙΖΑ αλλά δε βλέπω να τον βρίσκει #Πρωτομαγια"
https://twitter.com/sfyrodrepano/status/1123500857201504256

@sfyrodrepano 1:14 π.μ. - 1 Μαΐ 2019

Ανώνυμος είπε...

Δεν έχει ανάρτηση για το Μαιο;


Προλεκαλτ

«Παλαιότερο ‹Παλαιότερο   201 – 225 από 225   Νεότερο› Νεότερο»