Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013

Ενωτικά στα UHF

Τις τελευταίες μέρες έχει στοιχειώσει το μυαλό μου αυτή η φαεινή ενωτική πρόταση της αυγής –να παραμείνει η συχνότητα του 902 «στην αριστερά, όπου και δόθηκε»- και προσπαθώ να σκεφτώ πώς ακριβώς το φαντάζονται και πώς θα μπορούσε να είναι.

Θα μπορούσε πχ να υπάρχει ένα κεντρικό δελτίο ειδήσεων με δυο παρουσιαστές, ένα δικό μας κι έναν των αναθεωρητών και να λέει ο καθένας τα δικά του· να παρουσιάζει δηλ τις δικές του ειδήσεις, ή και την ίδια είδηση με δυο διαφορετικά βιντεάκια, ένα για κάθε εκδοχή. Θα προλόγιζε πχ ο δικός μας παρουσιαστής αυτό το προλεκάλτ αισθητικής σποτάκι που βγάλαμε για το ταξίδι του τσίπρα στην αμερική, και στο κλείσιμο θα ‘λεγε: ακολουθεί τώρα η οπορτουνιστική εκδοχή των πραγμάτων.

Ή θα έβγαινε πχ έκτακτο απεργιακό δελτίο με το δικό τους παρουσιαστή την τετάρτη και ζωντανή σύνδεση με τον κούκο για ανταπόκριση από τη συγκέντρωση της γσεε, να μας πει τι κάνουν οι άλλοι τρεις. Και στο καπάκι θριαμβολογικά σχόλια για το μέγα πλήθος, με πλάνα αρχείου από τα μπλοκ της πορείας του παμε προς επίρρωση, και προσεκτικά σβησμένα τα διακριτικά στα πανό –τώρα που πήρανε το κολάι απ’ τις αφίσες με το φότοσοπ- για να μη φαίνεται η απάτη στο μέσο τηλεθεατή.

Μετά θα χωρίζαμε τις μέρες του προγράμματος και στη δική τους σειρά οι τηλεοπτικές βραδιές θα γέμιζαν με πολιτικές συζητήσεις στρογγυλής τραπέζης κι ιππότες της παναριστεράς να κουβεντιάζουν για το ενδεχόμενο και την ανάγκη σχηματισμού μιας αριστερής κυβέρνησης –πλην λακεδαιμονίων- παζαρεύοντας ζωντανά τα χαρτοφυλάκια. Εναλλακτικά θα μπορούσε να υπάρχει θεματική συζήτηση με καλεσμένο το γιώργο ρούση για τα τρία σίγμα του (σταλινικού, σεχταριστικού, συντηρητικού) κκε και τα τρία σίγμα που μας ενώνουν (συγκυβέρνηση 89’, σχηματισμός εργατικής κυβέρνησης, σύριζα). Ή μια σειρά εκπομπών σε εβδομαδιαία βάση με τη δεξαμενή σκέψης (think tank) του σύριζα, νίκο κοτζιά και τίτλο: κράτος και μεταρρύθμιση, μια άλλη ματιά στο λένιν.

Τα σαββατοκύριακα, την ζώνη υψηλής τηλεθέασης (prime time) θα κοσμούσε το βαρύ πυροβολικό του σταθμού: ένα τηλεπαιχνίδι τύπου ριάλιτι, με όλους τους τηλεαστέρες οικονομολόγους: καζάκης, λαπαβίτσας, βαρουφάκης, μηλιός, κ.ά. Με βαρυσήμαντες οικονομικές αναλύσεις κι υποψήφιος προς αποχώρηση –στη θέση του αδύναμου κρίκου- που θα αναδεικνύονταν μέσα από αμεσοδημοκρατικές διαδικασίες και τη μαζική ψηφοφορία πολιτών που θα συγκεντρώνονταν στις πλατείες για να κρίνουν τους διαγωνιζόμενους.

Στις δικές μας βραδιές θα περιείχε την εκπομπή «στα μπλόκα της αγροτιάς» με το βαγγέλη μπούτα και ζωντανή σύνδεση με το μπλόκο της νίκαιας, καθώς και το «εργάτες, αγρότες, φοιτητές», που θα καταπιανόταν με το πώς προχωρά το μέτωπο ενάντια στις πολυεθνικές –και όχι μόνο- και η πρόοδος της λαϊκής συμμαχίας στους χώρους δουλειάς και τις γειτονιές. Τα σαββατόβραδα θα υπήρχε κάποιο ψυχαγωγικό πρόγραμμα με τη σεμίνα διγενή και τον απόστολο γκλέτσο –που έχει προϋπηρεσία από τον 902 σε αντίστοιχες εκπομπές- με μουσική και καλεσμένους, στο στιλ του «κοίτα τι έκανες» -που ως τίτλος, θα μπορούσε ίσως να παραπέμπει ως υπονοούμενο ακόμα και στον υπαρκτό σοσιαλισμό που γνωρίσαμε.

Στην πρωινή ζώνη το πρόγραμμα θα άνοιγε με το ενημερωτικό μαγκαζίνο όπως μπαίνεις αριστερά και παρουσιαστή τον κώστα αρβανίτη, που τον έχουνε απολύσει από παντού και έχει μείνει άνεργος. Θα συνέχιζε με την εκπομπή «σύντροφοι είμαστε όλοι» με τη μαριλίζα ξενογιαννακοπούλου που διαθέτει συγκριτικό πλεονέκτημα, γιατί είχε σύντροφό της στο πασόκ τον πάγκαλο, που ανταποκρίνεται στην κυριολεκτική σημασία (βάση ετυμολογίας) της λέξης σύντροφος, με αυτό το περίφημο: όλοι μαζί τα φάγαμε –άλλο αν κάποιοι έφαγαν και τις κάλτσες τους, που έλεγε παλιά ο χάρρυ κλυνν, και κάποιοι άλλοι τα ψίχουλα που περίσσεψαν.

Αμέσως μετά θα προβάλλονταν οι εκπομπές «στο βούρκο» και «σύντροφος είσαι και φαίνεσαι» με πολεμική στον οπορτουνισμό κάθε απόχρωσης, απ’ τη δική μας σκοπιά κι επιμέλεια της ιδεολογικής επιτροπής της κετουκε. Κι αργότερα το χιουμοριστικό πρόγραμμα «σύντροφοί μου τους γέλασα» με το γιώργο πάντζα και τον πολιτικό του θίασο. Γκεστ σταρ ο λάκης λαζόπουλος.

Στη μεσημεριανή ζώνη θα υπήρχαν ανάλαφρες εκπομπές με σχόλια και παραπολιτικά κουτσομπολιά από τις τάσεις και τις ενδοφραξιονιστικές αντιθέσεις του σύριζα και εναλλακτικά από το συντονιστικό της ανταρσύα· καθώς επίσης και καυτό ρεπορτάζ από το σταυρόπουλο του βήματος και τον πέτρο χαρκοβίτη του εργατικού αγώνα για τα ενδότερα μυστικά στο γυάλινο κτίριο του περισσού.

Το απόγευμα θα έπαιζε η εκπομπή «συντροφικά μαχαιρώματα» με εκλογικά μαγειρέματα και πολλές συνταγές για την κουζίνα του μέλλοντος από διάφορους επίδοξους πολιτικούς σεφ. Και η δραματική-κοινωνική σειρά «αριστερά της εδέμ» για το σοσιαλιστικό παράδεισο που χάσαμε και το προπατορικό αμάρτημα των εμπορευματικών σχέσεων, με πρωταγωνιστή τον κώστα καζάκο στο ρόλο του κακού επιχειρηματία, που τον καθιέρωσε στη λαϊκή συνείδηση της μέσης νοικοκυράς.

Ενδιάμεσα, πριν από το κεντρικό δελτίο, θα προβάλλονταν ιστορικά ντοκιμαντέρ, με περιεχόμενο που θα άλλαζε από μέρα σε μέρα. Τη μία θα αφορούσε την προσφορά του στάλιν στην οικοδόμηση του σοσιαλισμού και την επομένη θα έπαιζε ένα αφιέρωμα για το κατίν και τα «αναρίθμητα σταλινικά εγκλήματα», με τη σημαντική κι ανιδιοτελή συμβολή του στέλιου κούλογλου.

Το ίδιο ακριβώς θα συνέβαινε και με εκπομπές άλλου ύφους. Τη μία μέρα πχ ο σταθμός θα είχε ένα αφιέρωμα με τον αρβανίτη –ως μέλος του δσ του κεθεα αυτή τη φορά- για τη σημασία της πρόληψης της απεξάρτησης και των στεγνών προγραμμάτων. Και την επομένη ένα αφιέρωμα στο φεστιβάλ του legalize it για την νομιμοποίηση των μαστουρογόνων ουσιών.

Τα πρωινά του σαββατοκύριακου θα ήταν η ώρα του παιδιού και του εξωκοινοβουλίου, με πλούσιο παιδικό πρόγραμμα και ποικίλες εκπομπές, όπως «αριστερή παρέκκλιση», «αριστερίξ και οβελίξ», «όλη η εξουσία στα σοβιέτ φοιτητών», οι οποίες θα μεταδίδονταν σε επανάληψη και τις βραδινές ώρες, κατόπιν απαίτησης πολλών τηλεθεατών που ήθελαν, αλλά δε μπόρεσαν να ξυπνήσουν αρκετά νωρίς για να τις παρακολουθήσουν.

Εν πάση περιπτώσει αυτός είναι μόνο ένας πρόχειρος σκελετός με ένα αρχικό προσχέδιο, το οποίο μπορεί να εμπλουτιστεί με τις ιδέες και τις προτάσεις των σφων αναγνωστών για τις προσθήκες που απαιτούνται. Η ουσία όμως βρίσκεται αλλού κατά τη γνώμη μου.

Έμαθαν πως πτωχεύουμε, πλάκωσε κι ο σύριζα. Με μικρομέγαλη νοοτροπία, πολιτικά νεόπλουτου, που θέλει να βάλει στο χέρι τη συχνότητα, χωρίς να νοιάζεται για τα προσχήματα και τα σάλια που τρέχουν από το απύλωτο στόμα του, γιατί έχει λεφτά να την τρέξει και μεταχειρίζεται κάθε πολιτικό σόφισμα για να το καταφέρει. Αν και ξέρει ότι κατά πάσα πιθανότητα θα μείνει με την όρεξη. Κι όχι μόνο για τη συχνότητα του 902, αλλά και για άλλα ζητήματα που τον καίνε περισσότερο...

17 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Στον πετρο χαρκοβιτη δωσε καμια εκπομπη τυπου χαρδαβελλα και τριανταφυλλοπουλου. Με ειδημονες -ποτε δεν υπηρξα μελος αλλα τα ξερω απο μεσα- για τα εσωτερικα του κκε να παρελαυνουν απο τα πανελ και να διαφωτιζουν τον κοσμο.

Η γραμματοσειρα ενωτικη κι αυτη, να τους χωραει ολους?

Ανώνυμος είπε...

Ο Αρβανίτης δεν είναι άνεργος.
Τον έχουν προσλάβει ως διευθυντή "στο Κόκκινο"!
Αυθωρεί και παρα-χρήμα, μόλις απολύθηκε από την ΝΕΤ.

λαθραναγνώστης

Ανώνυμος είπε...

εξαρτάται που θα καταλήξει η συχνότητα σύντροφοι ...

περιμένουμε να δούμε αν τα σενάρια για ακροδεξιό σαμαρικό κανάλι είναι υποβολιμαία και τελικά να προκύψει σταθμός - καμάρι των εργαζομένων και του κομμουνιστικού κινήματος .

γενικά πάντως , η λειτουργία καπιταλιστικών επιχειρήσεων , και η υιοθέτηση εργοδοτικών συμπεριφορών πάνω στους πιο αγοραίους εργοδοτικούς κώδικες ( καταγγελία εργαζομένων και ΕΣΗΕΑ επειδή ζητάνε δεδουλευμένα )

Οι επιχειρήσεις του ΚΚΕ δεν είναι οι μόνες που " δεν βγαίνουν " ,δεν είναι ποτέ δυνατόν το ΚΚΕ να νομιμοποιεί αυτό το επιχείρημα ...

Αν δεν σπάσουμε το καπιταλιστικά " λογικό " , αν δεν οργανώσουμε αλλιώς την παραγωγή ,την κατανάλωση και την ζωή ολόκληρη ( με πυρήνα τις ανενεργές μονάδες ) αν δεν δώσουμε μια παραδειγματική νίκη στο παγκόσμιο κίνημα και αριστερά , αν δεν σπάσουμε τον φόβο και την παραίτηση της αναπόφευκτης τριτοκοσμοποίησης , τι ακριβώς προσφέρουμε ?

Μην κάνεις χιούμορ , έχουν κοπεί τα γόνατα κάθε φίλου , πιστεύω και μέλους ,του ΚΚΕ με όλα όσα λέγονται ,γίνονται ,ισχύουν ή όχι για Ρ -902 - τυποεκδοτική .

" κάποιος σύντροφος "











Rocean είπε...

Μπόλεκ και Λόλεκ δεν βλέπω πουθενά και ανησυχώ... :)

Alkiviades είπε...

Από τα απολαυστικότερα κείμενα που έχω διαβάσει εδώ και καιρό... νάσαι καλά!

Αντωνης είπε...

Εντάξει, κατουρήθηκα στα γέλια, άπαιχτος!

ΚΔ είπε...

Μετά το ριάλιτι των τηλεαστέρων πρέπει να ακολουθήσει ταξιδιωτική εκπομπή, που στην δική μας βδομάδα θα περιλαμβάνει ιστορικές περιπάτους στα ...βήματα του ΕΛΑΣ και ΔΣΕ, περιηγήσεις στο Στάλινγκραντ και Κούρσκ, μπριγάδες στην Κούβα, κλπ. Συμπαρουσιαστές να είναι ένας από το προεδρείο της ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ και μια από το προεδρείο της ΕΕΔΥΕ.

Στην σειρά των άλλων ο τηλεθεατής θα ταξιδεύει στην μαγευτική Μαριναλέδα και το εξωτικό Πόρτο Αλέγκρε. Θα πληροφορηθεί για όλα τα χοτ σποτ του κινηματικού τουρισμού, μα πάνω από όλα θα μάθει για το αμερικάνικο όνειρο, τις φαβέλες της καλοπέρασης και τα αυτοδιοικούμενα εργοστάσια του Μπουένος Άιρες.
Όνομα εκπομπής... Οι δρόμοι της Ειρήνης ή εναλλακτικά το χωριό μας ο Πλανήτης.

Σεχτάρ ο Τρομερός είπε...

Κοίτα, (7:22) "κάποιε ανώνυμε σύντροφε",
το που θα καταλήξει η συχνότητα είναι σαφές και άσε την πλάκα: Εκεί, που είναι και οι υπόλοιπες.
Η χειρότερη λύση θα ήταν αυτή, που επιτυχέστατα γελοιοποίησε ο Κάπταιν.
Μακάρι, λέω εγώ, να πουληθεί η επιχείρηση σε μια καλή τιμή, να κλείσουν κάποιες τρύπες. Το ακροδεξιό η το φασιστικό κανάλι (που αν κρίνω από τα υπάρχοντα, μέσα και το "Κόκκινο", δεν πρόκειται να ..προσθέσει τίποτε!), αν είναι να γίνει, θα γίνει ανεξάρτητα από την τύχη της συχνότητας 90.2, μη μας πιάσει και ο πόνος.
Και αν έχεις τόσα χρόνια καταλάβει ότι οι κομμουνιστές αντιπαλεύουν τις επιχειρήσεις, "που δε βγαίνουν", και όχι τον Καπιταλισμό, που βγαίνει και παραβγαίνει, έ είσαι ό,τι πρέπει να πας στον Πρωτοψάλτε να σε προσλάβει για βοηθό συντάκτη. Εκτός αν ξέρεις και σύ για τα ρούβλια, που έχει κρυμμένα ο Περισσός στα υπόγεια.
Αυτός ο πρόστυχος πόλεμος στην πρωτοπορεία του εργατικού κινήματος ατσαλώνει τους κομμουνιστές, γιατί απλά φανερώνει τι όπλα έχουν πια απομείνει στους εχθρούς του για να το πολεμήσουν .

Εβίβα, Κάπταιν, πάντα τέτοια!

Ανώνυμος είπε...

Και ο δραγασακης δικαιουται δικη του ωριαια εκπομπη για να αναλυσει την οικονομικη πολιτικη της κυβερνησης του!Χωρις ερωτησεις!Απο πισω να πεφτουν εικονες με λογαριασμους Δεη με χαρατσια που ειναι απαραιτητα για να πεισθει ο τηλεθεατης για την αναγκαιοτητα μιας αλλης Ευρωπης των λαων!!!χα χα χα!ΚΑΖ

κομμουνιστής της πλάκας είπε...

Πολύ χιουμοριστικό το κείμενό σου αλλά θέλω να μείνω αλλού και κυρίως τον λόγο για τον οποίο πιστεύω ότι ο σφύριζα ακολουθεί αυτή την τακτική.Δε συμφωνώ ότι ακολουθούν αυτήν την πολύ φθηνή πολιτική επειδή βλέπουν ότι πτωχεύσαμε και θέλουνε να "επενδύσουνε" απλά στον 902.Η αλήθεια είναι ότι θέλουνε να επενδύσουνε στους ανυποψίαστους πολίτες...Βλέπουνε ότι το επιχείρημα της ενωμένης αριστεράς δεν τραβάει πλέον.Βλέπουνε ότι παρα τη δυσμενή οικονομική θέση του ΚΚΕ συσπειρώνει πολύ κόσμο και αυτό θέλουνε να το σπάσουνε.Και πως θα το σπάσουνε αυτό?!Μα φυσικά και προβαλλοντας αυτήν του τη δυσμενή θέση!Με την τυποεκδοτική και τον ριζοσπάστη και τους εργαζόμενους όπως έκαναν πρόσφατα, με τον 902 όπως κάνουνε τώρα.Ενώ εμφανίζονται να έχουνε οικονομικό πλεονέκτημα έναντι του ΚΚΕ εμφανίζονται και σαν σωτήρες που θέλουνε να επενδύσουνε στον 902 τόσο σώζοντας αυτούς τους εργαζόμενους όσο και πετυχαίνοντας την αποτυχημένη ενότητα!Όπως όμως λες θα μείνουνε με την όρεξη!Και μετά όμως σαν καλοί προβοκάτορες που είναι δεν θα είναι απίθανο να καταγγείλουνε και την ΚΕ του Κόμματος!Είδωμεν!Παρ'όλα αυτά έχω ακούσει οτι ο 902tv άνοιξε για να μην πάρουνε απο το Κόμμα τις συχνότητες!Μιας και δεν εχω τηλεόραση ισχύει κατι τέτοιο σύντροφοι?

KOMMANTO είπε...

Καμμιά είδηση θα βγάλεις ρε δημοσιογράφε?
Έχεις καμμιά πληροφορία από τα μέσα? Ποιός από τους υποψήφιους αγοραστές υπερισχύει?

Σεχτάρ ο Τρομερός είπε...

Εκτός θέματος αλλά αξίζει:
Η Αλέκα προ ολίγου στη Βουλή, να κάνει ρόμπα τα δεξιο-αριστερά εθνίκια, πως βάλανε την ουρά κάτω από τα σκέλια μετά το αμερικάνικο "no charts" για τις ΑΟΖ, τους Συριζάνους για το "Basta Mondi" της Αυγής, την "αντιΜερκελική" ευφορία και τους διάττοντες αστέρες του συστήματος τύπου Βούγια!
Ρόμπες!!!

Ανώνυμος είπε...

σύντροφε σεχτάρ αν δεν καταπολεμήσουμε το καπιταλιστικά εφικτό και λογικό , τι ακριβώς κάνουμε ?

ο καπιταλισμός δεν είναι τα μονοπώλια , είναι η αποστέρηση του παραγωγού από το προϊόν , είναι το πόλη - χωριό , είναι ο εθνικισμός και η ξενοφοβία , είναι το " τι να κάνει η χ επιχείρηση που δεν βγαίνει?

μακάρι σε καλή τιμή ? ντροπή δεν έχεις πάνω σου ? για δημόσια περιουσία μιλάς ρε , σοβαρέψου και , είτε με έχεις για πράκτορα όντως οπότε είσαι γραφικός , είτε δεν με έχεις και μπορεί και να προβληματίζεσαι , θα το πω και αν θες με πιστεύεις , ότι το εννοώ ..

Προστατέψετε το ΚΚΕ ...

" κάποιος σύντροφος "

Ανώνυμος είπε...

Εκδήλωση: «Η εργατική απάντηση στην κρίση»
Την Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου στις 6:30 μ.μ. στην αίθουσα της ΠΟΕ - ΟΤΑ (Καρόλου 24, πλ. Καραϊσκάκη, μετρό «Μεταξουργείο») η Πρωτοβουλία για τη δημιουργία μιας πανελλαδικής Ανεξάρτητης Ταξικής Κίνησης διοργανώνει εκδήλωση-συζήτηση με θέμα «Η εργατική απάντηση στην κρίση» με ομιλητές τους Βασίλη Θεοφανόπουλο, μέλος της γραμματείας της κίνησης, Πέτρο Παπακωνσταντίνου, δημοσιογράφο, Γρηγόρη Καλομoίρη, μέλος Γ.Σ. Α.Δ.Ε.Δ.Υ., Μιχάλη Ρίζο, Γραμματέα Σωματείου Εργαζομένων «ΑΤΤΙΚΟ Νοσοκομείο», Βασίλη Λιόση, συνδικαλιστή στην Ιδιωτική Εκπαίδευση.

κατι μαγειρευεται μαλλον...κ μαζι ολοι...ανταρσυα,συριζα,Εργατικος Αγωνας

ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΣΤΗΝ ΕΝΩΜΕΝΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ!!!!!!!
μονο ΚΚΕ.τιποτα αλλο.

Ανώνυμος είπε...

Η δική μου γνώμη είναι ότι αυτό που ακριβώς επιθυμεί ο ΣΥΡΙΖΑ, είναι η από κοινού με το ΚΚΕ λειτουργία του 902 .
Θεωρεί, ότι με αυτόν τον τρόπο θα ξεκινήσει να περνάει de facto η έννοια της ενωμένης αριστεράς. Η έννοια "κομμουνιστής" θα πρέπει να διαφοροποιείται σαφώς από την γενική κι αόριστη έννοια "αριστερός".
Κι εγώ συμφωνώ με τον Σεχτάρ. Καλύτερα ο 902 να πουληθεί σε καλή τιμή, παρά να δημιουργηθεί ένα κανάλι όπου θα ανακατεύονται οι θέσεις του καθενός και θα παραπλανάται ο θεατής.
Η εμπειρία μας από την παραποίηση των πανό του ΚΚΕ από τον ΣΥΡΙΖΑ, οι φωτοσοπιές με τα σφυροδρέπανα της ΚΟΕ και η προσπάθειά του να βάλει "καβάλα" την πολιτική του πάνω στο κύρος του κόμματος, είναι σαφέστατη!
Με τέτοιο συνέταιρο, μέχρι και στα χέρια μπορεί να πιαστούμε κάποια στιγμή!

Υ.Γ "Ενωτικά στα UHF" έπρεπε να γράφει η επικεφαλίδα.
Τα VHF είναι ραδιόφωνο (εκτός από FM, που κι αυτά είναι UHF)


λαθραναγνώστης

Unknown είπε...

@" κάποιος σύντροφος " 27 Φεβρουαρίου 2013 - 12:00 π.μ
"ο καπιταλισμος δεν ειναι τα μονοπωλια" και μετα πηγαμε ολοι μαζι στο νοσοστρος να ακουσουμε το Σταθακη του Συριζα. . .

Μπρεζνιεφικό απολίθωμα είπε...

Η κε του μπλοκ ευχαριστεί θερμά τους σ/φους αναγνώστες για τα κολακευτικά τους σχόλια, παίρνει υπ' όψιν τις παρατηρήσεις τους και τις προσθήκες τους και απαντάει επιλεκτικά στα εξής.

Η γραμματοσειρά έτυχε, δεν πέτυχε. Θα διορθωθεί στο άμεσο μέλλον.

Ώστε έτσι ο αρβανίτης; Εντυπωσιακό
Αλλά θα μου πεις τι άλλο να 'κανε κι αυτός, άνεργος άνθρωπος.. Είναι φανερό πάντως ότι η κουμουνδούρου πλέον κολυμπάει στο χρήμα..

Κάποιε σύντροφε, δεν κάνω χιούμορ με τις τύχες των συναδέλφων, αλλά κριτική στον αριστερό νεοπλουτισμό του σύριζα που έβαλε στο μάτι την συχνότητα του 902. Είναι προφανές νομίζω, σε όποιον θέλω να το δει.

Κομμάντο πληροφορίες από τα μέσα έχει μόνο ο φώτης παπούλιας. Μέσα από την κοιλιά του για την ακρίβεια
Πάντα όμως μπορείς να βγάλεις και μόνος σου ένα όμορφο σενάριο κι ας το διαψεύσει μετά η πραγματικότητα δεν έχει καμία σημασία. Πού είναι άραγε οι μετοχές από το γερμανό κι όσα άλλα έβγαιναν τόσο καιρό για την αμύθητη περιουσία του περισσού να κρατήσουν το σταθμό σε αυτήν τη δύσκολη ώρα;