Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2016

ΚΚΕ+Εξάρχεια = LFE

Υπάρχουν κομμουνιστές στα Εξάρχεια; Ω ναι. Διοργανώνουν μάλιστα και εναλλακτικά, καλλιτεχνικά δρώμενα, έστω και αν είναι σε άλλη γειτονιά, για να μη δώσουν στόχο στα "παιδιά".

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ELECTRIC NIGHTS vol. 1

Το Σάββατο 16 Ιανουαρίου οι «Ηλεκτρικές Βραδιές» κάνουν το πρώτο τους βήμα στη μουσική σκηνή της πόλης! Το ΚΚΕ (KOB Εξαρχείων – ΚΟΒ Γούβας) διοργανώνει το event αυτό στα πλαίσια της Οικονομικής Εξόρμησης Δεκέμβριος '15 - Ιανουάριος ’16 και δίνει βήμα σε τρία underground ανερχόμενα συγκροτήματα, τα οποία ανεβαίνουν στη σκηνή του Ghosthouse (Ψυρρή, Λεπενιώτου 26) για να δώσουν ένα alternative – heavy rock χρώμα στην βραδιά!

Οι «Ηλεκτρικές Βραδιές» ϕιλοδοξούν να αποτελέσουν μία νέα, δυναμική παρέμβαση στα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης, μία καλλιτεχνική πρόταση απευθυνόμενη πρωτίστως, αλλά όχι μόνο, στη νεολαία, ένα μουσικό βήμα για νέους καλλιτέχνες, που θέλουν να παρουσιάσουν το υλικό τους και για όλους όσους ενδιαϕέρονται να έρθουν σε επαϕή με διάϕορα μουσικά είδη, από alternative και post-rock μέχρι blues, swing και acid jazz!

Η πρώτη τους «βόλτα» στην μουσική σκηνή της Αθήνας, ϕιλοξενείται στο χώρο του Ghosthouse και έχει alternative, stoner, heavy rock και post-rock στοιχεία. Στην σκηνή ανεβαίνουν οι Sober On Tuxedos, Οι StopRewindPlay και οι Vegan Mosquitoes, ενώ θα ακολουθήσει dj-set με rock party!

Μέσα στις καθημερινές δυσκολίες αυτές, απαιτείται αλληλεγγύη, οργάνωση στους χώρους δουλειάς, αλλά και παρέμβαση στον χώρο του πολιτισμού, καθώς πρέπει πάντα να «πολεμάμε και να τραγουδάμε!»

Σας περιμένουμε!

Πληροϕορίες

Ημερομηνία: Σάββατο 16 Ιανουαρίου

Μέρος: Ghosthouse Live Bar, Λεπενιώτου 26, Ψυρρή

Ώρα: 21.00




3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μπραβο στο ΠΑΜΕ για την σημερινη κινητοποιηση

Ντοπη στις μπασκινες για την βαρβαρη καταστολη της κινητοποιησης κατεντολη της κυβερνησης ΣΥΡΙΖΑ

Καμιλο Μπερνερι

faros είπε...

Μπράβο ...

Νταν είπε...

Κριμα που δεν ειμαι στην Αθηνα. Το αφιςετακι μου θυμίζει εξώφυλλο άλμπουμ των φραντζ Φέρντιναντ, πολυ ωραιο. Καλη επιτυχια στην εκδήλωση.