Τρίτη 9 Απριλίου 2013

Για τις εξελίξεις στην Κύπρο

Απολιθωμένες Αμπελοφιλοσοφίες στον Κόκκινο Πλανήτη 05

Μπορεί να ήμασταν συντετριμμένοι από τον αδόκητο χαμό της θάτσερ και να μην είχαμε μαζί μας το γιώργο νταλάρα (νταλάρα-νταλάρα, για την κύπρο) να μας απαλύνει τον πόνο…
…παρόλα αυτά πνίξαμε την οδύνη μέσα μας κι ηχογραφήσαμε μια ειδική εκπομπή-αφιέρωμα στις πρόσφατες εξελίξεις στην κύπρο, που καθιστούν άκρως επίκαιρο τον χαρακτηρισμό μαρτυρικό νησί.

Αυτή τη φορά στην κλασική τριάδα προστίθεται ο αντώνης απ’ το ιστολόγιο Lenin Reloaded, που ζει τα γεγονότα από πρώτο χέρι και διαφωτίζει διάφορες πτυχές τους ως προς το πολιτικό και το οικονομικό-γεωστρατηγικό κομμάτι. Το τελικό αποτέλεσμα διαφέρει λίγο ως προς την μορφή των προηγούμενων εκπομπών και μοιάζει περισσότερο με συνέντευξη, για να υπάρχει πιο άμεση ροή και να βγουν καλύτερα συμπεράσματα.

Ευχαριστούμε θερμά τον αντώνη για τον χρόνο και τον κόπο που μας αφιέρωσε κι ευχόμαστε στο κοινό καλή ακρόαση και νηφάλια σκέψη στα σχόλια που θα ακολουθήσουν.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ρε συ βασιλη η φωνη σου μοιαζει πολυ με του καλαμουκη, πολυ καλη εκπομπη μπραβο σε ολους.
α

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο !
Δημητρης κκ

Ανώνυμος είπε...

Κραταω απο τη συνομιλια, εκτος απο τα διαφωτιστικα περι της καταστασης στην Κυπρο, το πολυ ενδιαφερον που (δεν) ειπε ο Αντωνης γιατι τον δεσμευει ο δημοκρατικος συγκεντρωτισμος. Μακαρι να δουμε κατι ελπιδοφορο.

sniper

Σεχτάρ ο Τρομερός είπε...

Αληθεύει οτι ο Χριστόφιας, ο (πρώην) Βασιλείου και άλλοι "αριστεροί", νυν και πρώην, ηγετικοί αστέρες, έχουν μεγάλες περιουσίες (και) στα κατεχόμενα, γι αυτό και το ενδιαφέρον τους τότε για το σχέδιο Ανάν; Αληθεύει πως είναι κονομημένοι αστοί; Η πρόκειται για μύθους του δικτύου;
Κατά τα άλλα, με εντυπωσίασε αυτό για τον "δημοκρατικό συγκεντρωτισμό" του ΑΚΕΛ! Τι μου θυμίζει, τι μου θυμίζει...

Μπρεζνιεφικό απολίθωμα είπε...

Η κε του μπλοκ ευχαριστεί τους σφους αναγνώστες για τα καλά τους λόγια και πρωτίστως για τα σχόλια επί του θέματος και διαψεύδει κατηγορηματικά τα σενάρια περί ομοιοτήτων.
Λευτεριά στους κομμουνιστές της κύπρου..