Κυριακή 8 Ιουνίου 2008

Άξιος ο μισθός του

Γράφει μες στη βδομάδα που μας πέρασε ο Γιώργος Δεκαστίκ στο Έθνος μεταξύ άλλων:

Συνειδητός υποκινητής επεισοδίων ο υπουργός Παιδείας (...) επιδιώκει να υποδαυλίσει συγκρούσεις μες στα Πανεπιστήμια, θεωρώντας βάσιμα ότι αν προκληθεί χάος θα διευκολυνθεί η υλοποίηση των κυβερνητικών σχεδίων. Τα θλιβερά επεισόδια που εκτυλίσσονται τις τελευταίες μέρες δείχνει ότι πετυχαίνει τον στόχο του...

(Στη συνέχεια λέει ότι έχει δίκιο ο Παπανδρέου που λέει ότι την βία (την οποία καταδικάζει από όπου κι αν προέρχεται) την υποθάλπ(τ)ει με την πόλωση που δημιουργεί ο Στυλιανίδης, αλλά και ο Αλαβάνος που λέει ότι Καραμανλής και Στυλιανίδης ακολουθούν πολιτική κουκουλοφόρου στο θέμα των ΑΕΙ. Και συνεχίζει:

Η κυβερνητική παράταξη εκμεταλλεύτηκε τον εκφυλισμό των σχέσεων της ακαδημαϊκής κοινότητας για να προωθήσει στο πανεπιστήμιο πειραιά δεξιούς παρακρατικούς μπράβους της νύχτας ,ε λοστούς και παραλυτικά σπρέι, ενώ έξω από το ίδρυμα είχαν προσέλθει αναρχικοί, άσχετοι με τους φοιτητές και οπλισμένοι μες μολότοφ, οι οποίοι συγκρούονταν με τα ΜΑΤ.
Το πρόβλημα το έχουν οι φοιτητές και οι καθηγητές που υπερασπίζονται τον δημόσιο χαρακτήρα των ΑΕΙ. Τον δικό τους αγώνα βλάπτει η εικόνα αυτών των ημερών ακι αυτοί έχουν συμφέρον να την ανατρέψουν.

(...)Δεν έχουν καμιά ανάγκη προσφυγής στη δράση μεμονωμένων ομάδων. Αυτοί εκφράζουν την δημοκρατική νομιμότητα στα ΑΕΙ κι όχι η κυβέρνηση, που ευνοείται από την προσφυγή στη βία, την οποία προωθεί εμμέσως ευθέως

Εμείς για την Κανέλλη για ποιον λόγο ακριβώς πρέπει να απολογούμαστε δεν έχω καταλάβει.
Αυτός είναι ΝΑΡ κι εγώ είμαι ΚΚΕ, αλλά διαφωνώ. Μήπως να αλλάζαμε;
Ο τίτλος είναι από την Κόντρα που το αναδημοσίευσε.
Και μην ξεχνάτε: για τις εκτελέσεις στην κατοχή έφταιγε το ΕΑΜ
Και τα μυαλά στα κάγκελα

7 σχόλια:

Λαϊκό Στρώμα είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Λαϊκό Στρώμα είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Μπρεζνιεφικό απολίθωμα είπε...

Άκου να δεις

Επειδή εσύ είσαι σοσιαλφασίστας με κακή αίσθηση χιούμορ δε σου φταίει κανείς. Πολύ ψηλά τον πήρες τον αμανέ ως blogger.

Λαϊκό Στρώμα είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Μπρεζνιεφικό απολίθωμα είπε...

Ναι ηγέτη των πιστών. Δεν μπορείς να σπαταλάς φαιά ουσία για να εξηγείς στους αδαείς τα αυτονόητα. Ότι δηλ έχεις πάντα δίκιο και μπορείς να λογοκρίνεις τους άλλους. Αν οι άλλοι δεν μπορούν να το καταλάβουν αυτό παιδιαρίζουν σαν μαλάκες. Εσύ όταν γράφεις εξυπναδούλες παριστάνοντας τον καμπόσο είσαι ο γαμάτος που την είπε σε όλους. Πραγματικά δεν μπορώ να φανταστώ τι μαλακία έκανα, αλλά αν θες μπορώ να αναλάβω την ευθύνη για οτιδήποτε: και για την Βάρκιζα και για τον σεισμό στην Πελοπόννησο, και ναι! ωεγώ ήμουν που έδωσα τηλεφωνικά τη λάθος εντολή να ανοίξουν τα σύνορα το νοέμβρη του 89 στο βερολίνο.
Το τηλ μου πάντως το έχεις κι εσύ κι αν θες μπορείς και συ να με πάρεις αν έχεις κάτι να μου πεις ισιαιτέρως κι όχι δημόσια, όπου όλος ο κόσμος ασχολείται με σένα κι εσύ εκτίθεσαι. Να ξέρεις πάντως ότι κάτι σοσιαλφασίστες σαν εσένα το διαδίκτυο τους πετά στην άκρη σαν απολιθώματα. Κι αυτό ισχύει καιμε τον κομμουνισμό.

Ανώνυμος είπε...

Απολίθωμα, το λαϊκό στρώμα σοσιαλφασίστας? τι έκανε? μόνο για το αφιέρωμα στην επάρατη παιδική ασθένεια, θα έπρεπε να απολαμβάνει ασυλίας.

(Δισ)έγγονο του Ζούκοφ

Μπρεζνιεφικό απολίθωμα είπε...

Δεν έκανε τίποτα. Νεύρα μεταξύ φίλων. Συμβαίνουν αυτά. Κακώς βγήκαν δημόσια