Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013

Απολιθωμένες Αμπελοφιλοσοφίες στον Κόκκινο Πλανήτη 09

Η ένατη ραδιοφωνική απόπειρα της επίλεκτης ομάδας red bloggers ασχολείται με την επικαιρότητα και το μείζον θέμα της ερτ ως καταλύτη των πολιτικών εξελίξεων, δοκιμάζει τη γλύκα του ανασχηματισμού στο εσωτερικό της, συγκινείται με το ρετρό του αλέξη στο ρόλο του παιδιού της αλλαγής, καταπιάνεται με τον αγγελικά πλασμένο και μαγικό κόσμο της δημοσιογραφίας, καθώς και με τις σιωνιστικές συνωμοσίες της νερίτ, για να καταλήξει με το… σταλινικό παραλήρημα του ιβάν σαββίδη και με ένα δραματικό κάλεσμα προς τη λαϊκή βάση του παοκ να βγάλει πολιτικά συμπεράσματα.
Σε αυτό μπορεί να τους βοηθήσει και το νέο πόνημα του κώστα γκόντζου, πολέμιου της παναθη-λαϊκής συμμαχίας, που τα βάζει με τον κουτσούμπα και τον δημοκρατικό συγκεντρωτισμό. Έξω οι τσάτσοι του βαρδινογιάννη, ζήτω η αντικειμενική ενημέρωση του αλαφούζου και των μέσων του.

Περιμένουμε τις παρατηρήσεις και την κριτική σας επί του περιεχομένου στα σχόλια.



6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Mην κάνετε καμια πλάκα κ τις σταματήσετε.

Ο Σαββίδης γραφικός είναι. Φιγούρα βγαλμένη από σκυλομάγαζα τύπου "Αγρίμια".

ρα

3η Κομμουνιστική Διεθνής είπε...

..Η Σταη λέει ο σφυροδρέπανος (σωστά) ειναι εργατική αριστοκρατία.
Το ότι η Στάη είναι αστική ταξη με βαση το γάμο της, των πολιτικών της σχέσεων και των σχεσεων της με τα κόμματα (redfly), δεν ειναι μαρξισμός.

και, ο λαός δεν ξεσηκώνεται μόνος του, (Φραγκίσκος)
Η κοινωνια δεν υπάρχει όπως θα θελαμε αλλά υπάρχει ανεξαρτητα από τη δική μας θέληση...
αυτα ως παρατηρηση για την αρχική συνομιλία.
μέχρι21:10 είδα..

Poe είπε...

Φιλε jacob, ο λαος ξεσηκωνεται και απο "μονος του", η εστω χωρις Κ.Κ. απλα δεν μπορει να εχει το σωστο προταγμα και να κανει την ανατροπη χωρις ενα Κ.Κ.

Λαοι εχουν ξεσηκωθει τον τελευταιο καιρο σε διαφορα σημεια της γης. Τωρα αν και τι αποτελεσμα εχουν αυτες οι μαζικες κινητοποιησεις ή κατα ποσο ειναι αυθορμητες και δεν πυροδοτουνται απο τα α η τα β οργανωμενα συμφεροντα...αυτο ειναι αλλου παππα ευαγγελιο.

Poe είπε...

Οσο για το αν η Σταη ειναι αστικη ταξη εγω δεν μπορω να διακρινω. Αλλα γενικα η γυναικα ενος βιομηχανου, ετσι οπως το βλεπω εγω, ειναι μερος της αστικης ταξης. Αν την βλεπαμε αποκομμενα απο τον ανδρα της οκ, ειναι εργατικη αριστοκρατια. Αλλα δεν επιμενω σε αυτο.

3η Κομμουνιστική Διεθνής είπε...

Βεβαίως πρωτοποριακή και άριστη η προσπάθεια η οποία πάει ένα βήμα παραπέρα τις συζητήσεις στα μπλογκς.

Θα πρότεινα, αν και δεν ξερω το εφικτό της ιδέας μου, να κάνετε ζωντανες συζητήσεις με ανθρώπους που μπαινουν εδώ, να κάτι σαν την Ελληνοφρένεια ας πούμε, αφού φυσικά γινεται κάποιος έλεγχος.

Θεωρώ ότι αυτό θα συνεβαλλε τα μέγιστα στην καθημερινη μας ιδεολογική δουλειά.

Εδω όμως θέλει ανθρώπους με τεράστια υπομονή και γνώσεις.

Και το κύριο, δεν θα πρέπει να "εγκλωβιστεί" μέσα στα πλαίσια του κομματιού περίγυρου!!

Θα τολμούσα να πω ότι ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΠΙΖΗΤΟΥΣΑΜΕ την κουβεντα με όλους τους άλλους, κυρίως καλοπροαίρετους, ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ, !
Εκεί χρειάζεται η ΓΝΩΣΗ και η τεχνη της προσέγγισης ανθρώπων που ναι μεν ειναι εργατες - εργαζόμενοι, δηλαδη λαικά στρώματα, αλλά δεν ξερουν, ή, εχουν λάθος ενημέρωση, να μπουν στην διαδικασία να ΓΝΩΡΙΣΟΥΝ, το τι λέμε εμείς, τι προτείνουμε κ.λ.π
Φυσικά μιλώ για το ΚΚΕ !
Άντε και καλή συνεχεια φιλοι και σ/φοι.

Μπρεζνιεφικό απολίθωμα είπε...

Αργοπορημένες απαντήσεις.
Ο σαββίδης είναι όντως μαφιόζικη φυσιογνωμία, αλλά νομίζω μένει λίγο πίσω από τη λούμπεν φάτσα του μικρού γιαννακόπουλου -με την αντίστοιχη παρέα που τον περιστοιχίζει πίσω από τις μπασκέτες.
Για τις εκπομπές πάντως πέρα από την υποκειμενική θέληση, υπάρχει και ο αντικειμενικός παράγοντας, οπότε θα δούμε.

Κι επειδή τα μεγάλα μυαλά πάντα συναντιούνται να πω πως την ίδια πάνω-κάτω ιδέα με το σβερντλόφ έχει και ο φραγκίσκος. Αλλά και σε αυτή την περίπτωση υπάρχουν και οι αντικειμενικές δυσκολίες πέρα από τον υποκειμενικό παράγοντα που πρέπει να ξεπεραστούν. Πάντως οι παρατηρήσεις παίρνονται υπόψη και θα εξεταστούν