Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2015

Τι εστί πρόλεκαλτ;

15 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Νομίζω αυτό ήταν κάτι που δεν το περίμενα :P

Kώστας

Ανώνυμος είπε...

Καποιοι ή παθαίνουν κρίσεις κομμουνισμού (σαν τις κρίσεις επιληψίας) ή απλα δεν εχουν παρει τα χάπια τους

Νταν Άι

Poe είπε...

Γαματος

Poe είπε...

Θα αλλαξει συστημα !

faros είπε...

Δεν είναι πιο εντυπωσιακό ... ο Κοντογιαννίδης ;;;

Ο Σπύρος ο Παπαδόπουλος γιατί ;

Ανώνυμος είπε...

Εδώ είμαστε... Γιώργος Μαγκας


http://www.rizospastis.gr/story.do?id=8587887

Ανώνυμος είπε...

Θα τρολαρα λιγο για να περασει η ωρα, αλλα μολις ειδα ενα σποτ με κλειδωμενες κοπέλες, ρινγκ τόουν "αετός πεθαίνει στον αέρα", μεσολάβηση προτροπής σε ψήφο, και μετα τη ψήφο η μια απο τις κοπέλες οδηγάει σε κλειστή συραγγα...
Δεν το χω με την πολυ κουλτούρα τελικά...


Τεσπα, στα της ανάρτησης, αν στηρίξουν ολοι οι σπυροι παπαδοπουλοι και οι γιωργηδες μη σου πω...μεχρι και επανάσταση κανουμε στις 21 :Ρ

Νταν Αι

Ανώνυμος είπε...

Μολις ειδα και το βίντεο της ανάρτησης χαχαχα ολα με δόσεις...

ρεεεεεεεε αυτα μου αρέσουν χαχαχαχα


Νταν Αι

Redfly είπε...

Φεστιβαλ του χρόνου χωρίς Τραγουδόσαυρο δεν γίνεται.
Έχουμε τέτοια ταλεντάρα που συνδυάζει μουσική, πολιτικό στίχο, θεατρικό και τόνους χιούμορ και δεν τον ξέραμε καν ?

ΚΑΛΗ ΓΚΕΛΜΠΕΣΗ είπε...

Η αλήθεια είναι πως υπάρχει μια κινητικότητα ντυμένη αισιοδοξία.
Κι απ' την εμπειρία μου, απ' την επαφή μου δηλαδή με κάποιο περεισσότερο κόσμο λόγο εκλογών, λίγοι απ' αυτούς ανήκουν σ' εκείνους που το 2012 εγκατέλειψαν ως ψηφοφόροι το ΚΚΕ και γίναν ψηφοφόροι τού ΣΥΡΙΖΑ.
Οι περισσότεροι είναι άνθρωποι που είχαν "ερωτευτεί" το ΠΑΣΟΚ απ' το 1981 μέχρι και το 2012 που ερωτοκεραυνοβολήθηκαν με' τον ΣΥΡΙΖΑ και που μέχρι πριν λίγους μήνες για να υποστηρίξουν την επιλογή τους (ΣΥΡΙΖΑ) δρούσαν ως και αντιΚΚΕδικα.
Πλέον, λένε ευθέως "την πατήσαμε, μας δούλεψε ο ΣΥΡΙΖΑ, πάμε ΚΚΕ να έχουμε καθαρή τη συνείδησή μας και να μην ξαναπιαστούμε και μαλάκες".
Μια διευκρίνηση μόνο: Πασοκοερωτευμένοι ήταν οι άνθρωποι αυτοί κι όχι πασοκολαμόγια.

Μπρεζνιεφικό απολίθωμα είπε...

Οι σημερινές δηλώσεις στήριξης του κόμματος στο Ρίζο είχαν αρκετό καλτ υλικό, αλλά δυστυχώς η κε του μπλοκ δεν είχε το χρόνο να το επεξεργαστεί, όπως θα του άρμοζε.

Στα πολιτικά άσματα του τραγουδόσαυρου, μπορεί να προστεθεί και το επόμενο, που συνοδεύεται μάλιστα κι από θεατρικό, στην αρχή του βιντεοκλίπ.

https://www.youtube.com/watch?v=A4XNr5mZtKA

-Φάρε, είναι τόσο εντυπωσιακό, σα να 'γυρνούσε' στο κόμμα ο γνωστός σπύρος παπαδόπουλος από τους απαράδεκτους.
Ο κοντογιαννίδης νομίζω πως ήταν βουλευτής του ενιαίου συνασπισμού το 89' για ένα φεγγάρι. Προσωπικά μου προκαλεί λιγότερη έκπληξη από τα υπόλοιπα.

-Ο γιώργος μάγκας θα ήταν η δεύτερη περίπτωση στην οποία θα μπορούσε να επικεντρώσει ένα προλεκάλτ αφιέρωμα, αλλά έχασε λόγω προσωπικών προτιμήσεων.
Μην ξεχνάμε και το θωμά παλιούρα, από τους πιο συμπαθείς "μπουλούκους" της ελληνικής τηλεόρασης.

Ανώνυμος είπε...

Ο Κοντογιαννίδης δεν είχε πάει ανελ ένα φεγγάρι ή θυμάμαι λάθος;

Να δώσω με την ευκαιρία (οκ, ψιλοάσχετο με την ανάρτηση) την παρακάτω αρχιτρολλιά:

https://twitter.com/ANTARSYAPress/status/643100140581076992

Ναι, είναι επίσημο ανταρσυοακκάουντ, και ναι, ούτε αυτοί ξέρουν το τι είναι το ΝΑΡ. Και αυριανιστές, και γελοίοι, και πανηλίθιοι (αν και αυτές οι κατηγορίες για πρώην κνίτες που βρίσκονται παντού είναι πολύ made in makeleio, δεν είναι τυχαία διευθυντής του πριν ο ακροδεξιός σεισμολόγος).

Ijon Tichy

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο στο Γιώργο Μάγκα. Δεν είμαι καθόλου φαν του είδους των δημοτικών που παίζει αλλά δε μπορώ παρά να αναγνωρίσω ότι έχει γνήσια καλλιτεχνική φλέβα και αξία και από κανα δυο φορές που τον έχω δει στη τηλεόραση βγάζει και ένα ήθος. Εννοείται ότι αυτό δεν το λέω λόγω της δήλωσής του. Και μακάρι να είναι μια αφορμή προσέγγισης καλλιτεχνών από τους οποίους μπορείς να βγάλεις πράγματα που μπορεί να σε εκπλήξουν, παρά να καμαρώνουμε για 20-30 χρόνια κάτι δήθεν καλλιτέχνες που το παίζουν βαρειά κουλτούρα και καταλήγουν ξεμωραμένοι κωλόγεροι με προεδρικές θεσούλες.

ρα

Ανώνυμος είπε...

Πέραν των συνήθων υπόπτων, μια και μια οι δηλώσεις στήριξης. Προσωπικά ξεχωρισα τον ηθοποιό απο τα Σφηνάκια και πρωταγωνιστή του οννεδιτικου σποτ "μπλοφαρουν μωρουλι" το '12. Επιφοίτηση; Ολισθημα για το μεροκάματο; Ποιος ξέρει. Να πω επίσης οτι αγνοούσα παντελώς οτι ο Βόγλης είναι συμπαθών, κι αν δικαιολογουμαι λόγω ηλικιας μου φαίνεται παράξενο που δεν το ξέρω γιατί γενικά έχω διαβάσει αρκετά για τα βιογραφικά παλιών ηθοποιών.

Υ.Γ Αλήθεια μια κι αναφερθηκε, τον έχασα τον ανιχνευτή γερμανοτσολιαδων, ξέρει κανεις τα πολιτικά του whereabouts αυτή την περιοδο.;

Αmor omnia vincit

Ανώνυμος είπε...

@ amor omnia vincit
Ο ηθοποιος απο τα σφηνακια (νομιζω ηλιοπουλος λεγεται) ειχε ηδη απο το 12 που τον ειχαν ρωτησει για το συγκεκριμενο σποτ οτι εκεινος ειναι κκε κ το εκανε καθαρα για οικονομικους λογους. Δεν εχω προχειρο λινκ αλλα αν ψαξεις λιγο θα τη βρεις τη συγκεκριμενη συνεντευξη
Νιονιος ο σπιντ