Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2009

Ενιαίο λαϊκό μέτωπο

Αυτό που μου έμεινε μέχρι τώρα από τις εκλογές ήταν το μέρος που έμαθα ότι προκηρύχθηκαν. Στη σύσκεψη των παρεμβάσεων στην έδρα της δοε, ελέω μπρέζνιεβα.
Όπου είδα τον μπράτη να κάνει τον κεκράκτη για πέντε αναμμένα τσιγάρα και θυμήθηκα γιατί ο κόσμος μισεί τους πασόκους κι ειδικά τους συνδικαλιστές πρασινοφρουρούς. Το θέμα ήταν αν συμφωνούσαν κι όλοι οι υπόλοιποι με αυτό το τελευταίο.

Το σχήμα των παρεμβάσεων ήταν ένα εκρηκτικό μείγμα από εαακίτικο συντονιστικό και κνίτικη διαδικασία σε (κ)όβα. Εξάλλου οι περισσότεροι τα είχαν ζήσει αμφότερα στο παρελθόν.
Υπήρχε γραπτή εισήγηση και κύκλος τοποθετήσεων, επτάλεπτες για τα απλά μέλη, μεγαλύτερης διάρκειας για τους υπόλοιπους αιρετούς.
Αλλά η προσοχή στον ομιλητή ήταν προαιρετική, κάποιοι έβγαιναν έξω κι άλλοι έστηναν πηγαδάκια. Κι όχι ότι υπήρχαν διαφωνίες ή κάποιο επίδικο, αλλά στο τέλος δεν πρέπει να ψηφίστηκε καμία απόφαση.
Κλασικό συντονιστικό γκρουπ θέραπι, όπου τα λέμε μεταξύ μας και το μάζεμα στο τέλος το κάνει ο ναρίτης στο προεδρείο. Εκτός κι αν έγινε η έκπληξη στο τέλος γιατί έπρεπε να φύγω και το έχασα (όπως και πολλοί από τους συμμετέχοντες άλλωστε).

Το δεύτερο στοιχείο που μου έχει μείνει από τις εκλογές είναι ένα ακατανίκητο deja-vu με το ηρωικό 89.
Στην ελλάδα των πέντε κομμάτων και των δύο πολιτικών, ο δεκέμβρης ήρθε είκοσι χρόνια μετά το πόρισμα κκε-εαρ να αναταράξει σαν καταλύτης το πολιτικό σκηνικό, την ώρα που η χώρα βυθιζόταν στο βούρκο με τα σκάνδαλα κι η δεξιά ευαγγελιζόταν κάθαρση και καθαρά ψηφοδέλτια στρώνοντας το δρόμο του μητσοτάκη (τότε του ορίτζιναλ, τώρα του θηλυκού).

Οι ανανεωτές έστησαν το λάκκο του ενιαίου συνασπισμού κι έπεσαν μέσα στο σύριζα που θέλει να γίνει ενιαίο κόμμα.
Ο σάββας έσωσε την τιμή της αριστεράς (πριν δώσει σκυτάλη στον κοροβέση) κάνοντας ανταρσία στη βρώμικη συγκυβέρνηση με το επάρατο σεκ. Μπροστά στον ιστορικό συμβιβασμό με τους αποστάτες του κλιφ απάντησε περήφανα: φυσικά και δε θα υπακούσω...

Κι οι εκλογικές αναμετρήσεις έρχονται η μία πίσω από την άλλη. Πρώτα τον ιούνη, ύστερα το φθινόπωρο και το κακό μπορεί να τριτώσει την άνοιξη με τον πρόεδρο της δημοκρατίας, όπως το 90 που βγήκε ο θείος με την τρίτη και χάσαμε απ' τη ζωή μας τον χρήστο σαρτζετάκη.

Ευτυχώς δε μας έχει μείνει άλλο τείχος για να το ρίξουν κι αυτό.
Πηγαίνοντας όμως στο εδώ φεστιβάλ (είκοσι χρόνια μετά από το επεισοδιακό 15ο το 89) ένιωθα το φάντασμα του γράψα να πλανάται πάνω απ' το στρατόπεδο μελά. Ήταν λίγος κι ο κόσμος σε σχέση με άλλες χρονιές και φοβόμουν συνειρμικά μήπως γινόταν αλλού ταυτόχρονα κι άλλο φεστιβάλ κνε με περισσότερο λαό. Ή μήπως βγει στις ομιλίες ο πέτσας να πει τα δικά του και γίνει σάλος.
Λες γι' αυτό να το ακύρωσαν στην αθήνα;

Τελικά τίποτα από όλα αυτά δε συνέβη.
Μόνο που ο καιρός είχε τρία στα τρία με τη βροχή κι ο κόσμος προτίμησε να μείνει σπίτι του.
Η προβοκάτσια που όλοι περιμέναμε.
Δεν είχαμε και τον εξοπλισμό των σοβιετικών που διέλυε τα σύννεφα ανήμερα των παρελάσεων για να μη βρέξει κι έτσι λουστήκαμε τις συνέπειες.

Κάτι άλλο που έμαθα εκείνη τη μέρα στη δοε είναι ότι η τετάρτη οκτώβρη είναι η μέρα των ζώων, όπου τα ζωάκια θα ψηφίσουν για τους αντιπρόσωπούς τους στην κιβωτό του νοε.
Ο σύριζα είναι το καημένο το κροκοδειλάκι, οι αναρχικοί κατσαρίδες που παρασιτούν κι εμείς οπλισμένα μυρμήγκια με φλιτ και κοντόξυλα, αιχμηρά στις άκρες, για να τους προλαβαίνουμε στις γωνίες.

Οργουελική σύλληψη. Σωστή φάρμα των ζώων.
Όπου βασικό μας σύνθημα είναι κάτω οι δύο, πάνω το κόμμα. Κατά το τέσσερα πόδια καλό, δύο κακό (εξαιρούνται οι κότες κι οι εβε). Απλό κι εύληπτο.

Αυτό που κρίνεται όμως στις εκλογές είναι βασικά η τακτική συμμαχιών κάθε χώρου που συμπυκνώνεται στο μέτωπο.
Κάθε σοβαρός και μη χώρος διαθέτει τη δική του πρόταση για το μέτωπο και τα χαρακτηριστικά που πρέπει να έχει.
Σα να διοργανώνει από ένα πάρτι ο καθένας ταυτόχρονα και να περιμένει τους άλλους να 'ρθουν στο δικό του.

Τα δικά μας πάρτι μαζεύουν τον πιο πολύ κόσμο (κι ας τα λεν οι άλλοι ξενέρωτα), έχουν συμβολική είσοδο και κάποια κριτήρια για να συγκροτηθεί το μέτωπο.
Τα πάρτι στο εξωκοινοβούλιο είναι μπάτε σκύλοι αλέστε, χωρίς κριτήρια. Μεταμοντέρνες συγκολλήσεις που καταλήγουν σε ρεμπέτικα πάρτι, ντίσκο γλέντια και κάμποσες φαλτσωδίες.
Οι σεκίτες τραγουδάν χειρότερα κι απ' τον κακοφονίξ (που όταν κρατά το στόμα του κλειστό και τον γράφει ο σπαρίλας είναι αξιαγάπητος για παρέα).

Το μέτωπο του κόμματος είναι ααδ, αντι-ιμπεριαλιστικό, αντιμονοπωλιακό, δημοκρατικό.
Στο δικό μου το μυαλό, όπως τα καταλαβαίνω τουλάχιστον, η καρδιά του ιμπεριαλισμού είναι τα μονοπώλια κι ο ιμπεριαλισμός είναι ο καπιταλισμός της εποχής μας. Άρα το ααδμ είναι δυο φορές αντικαπιταλιστικό (αντικαπιταλιστικό αντικαπιταλιστικό δημοκρατικό) κι έτσι τη βγαίνουμε από αριστερά στους αντικαπιταλιστές της ανταρσύας.
Στο πολιτικό επίπεδο το κόμμα κάνει μέτωπο βασικά με τον εαυτό του, αλλά σε κοινωνικό συσπειρώνει πολύ κόσμο.

Το εξωκοινοβούλιο πιστεύει ότι για ένα καθαρό μέτωπο ζούμε στην κοινωνία κι αρνείται να λερώσει το δικό του με μικροαστούς. Προτιμά τους σεκίτες.
Όχι πως συγκεντρώνει πολλούς εργάτες στο αεμ (αντικαπιταλιστικό, εργατικό) αλλά αυτούς τουλάχιστον δεν τους αποφεύγει από θέση αρχής.

Οι μουλάδες σνομπάρουν το πάρτι της ανταρσύας και προτιμάν να κάτσουν σπίτι ακούγοντας στο πικάπ κηλαηδόνη (τα μικροαστικά). Καλά κάνουν από μια άποψη, γιατί οι αντάρτες το χάνουν πολύ στο αντι-ιμπεριαλιστικό. Τους φαντάζομαι με μια μηχανή του χρόνου το 40 να κάνουν κίνημα ντεφαιτιστών ενάντια στους σοσιαλπατριώτες σταλινικούς.
Γι' αυτό ο μι-λάμδα χώρος επιμένει αντι-ιμπεριαλιστικά.
Το κκε μ-λ στηρίζει το λαϊκό μέτωπο ιουδαίας, ενώ το μ-λ κκε το ιουδαϊκό λαϊκό μέτωπο. Η κοε εδώ και καιρό τα έχει κάνει πλακάκια με τους ρωμαίους.

Η ιστορία με τα μέτωπα κρατάει από τα χρόνια της κομιντέρν.
Με τον ντιμιτρόφ να δίνει κατεύθυνση για λαϊκά μέτωπα ενάντια στο φασισμό και τους τροτσκιστές να το θεωρούν προδοτική συνεργασία με τους αστούς και να καλούν σε ενιαίο εργατικό μέτωπο.
Εβδομήντα χρόνια μετά με τους ίδιους όρους μιλάμε. Ζω κι αναπνέω για τη στιγμή που θα ξαναπούμε τους πασόκους σοσιαλφασίστες.

Το δίλημμα σήμερα παραμένει το ίδιο. Λαϊκό ή ενιαίο μέτωπο;
Μόνο η συντρόφισσα γγ μπορούσε να το υπερβεί διαλεκτικά.
Μιλώντας την περασμένη εβδομάδα στη δεθ η αλέκα έδωσε την είδηση της χρονιάς. Ο ρίζος της προηγούμενης πέμπτης την έκανε πρωτοσέλιδο.
ΕΝΙΑΙΟ ΛΑΪΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ενάντια σε ΝΔ-ΠΑΣΟΚ.
Μετά από αυτό μπορώ να πεθάνω ευτυχισμένος. Τα έχω δει όλα.

Ή μάλλον, ψέματα. Τελευταία επιθυμία.
Να δω σε πλαίσιο της πανσπουδαστικής στόχο πάλης την ενιαία ανώτατη πανεπιστημιακή εκπαίδευση. Ευχαριστώ.

22 σχόλια:

μπαγουδο είπε...

χαχαχα πεθαίνω, από τα καλύτερα ποστ.

Μπρεζνιεφικό απολίθωμα είπε...

Ένας αναγνώστης λιγότερο.

Τη δευτέρα το απόγευμα (21/9) ο σάββας (ένας είναι ο σάββας) στη ροτόντα (νέα ναυαρίνου).
Προδομένε αντάρτη, απογοητευμένε αγωνιστή, αγανακτισμένε τροτσκιστή, κομματόσκυλα και γκρουπούσκουλα.
Μη σκύβετε το κεφάλι
πάρτε μέρος στη λαοθάλασσα

Στο δρόμο του δεκέμβρη βαδίζουμε ξανά
όλη η εξουσία στα σοβιέτ

parekklisi είπε...

Ισχύει αύριο Σάββας στη Νέα Ναυαρίνου; Εδώ έχουμε σοβαρό πρόβλημα γιατί απ' ότι φαίνεται την ίδια ώρα θα είναι και το διβέιτ.

http://www.skai.gr/articles/news/politics/%CE%9F%CF%81%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%80%CE%BF%CE%B9%CE%AE%CE%B8%CE%B7%CE%BA%CE%B1%CE%BD%CE%BF%CE%B9%CF%8C%CF%81%CE%BF%CE%B9%CF%84%CE%B7%CF%82%CF%84%CE%B7%CE%BB%CE%B5%CE%BC%CE%B1%CF%87%CE%AF%CE%B1%CF%82/

Μπρεζνιεφικό απολίθωμα είπε...

Έτσι λεν οι αφίσες.
Και χρειάζεται εθελοντής για ανταπόκριση γιατί με έφαγε η ξενιτειά πάλι.

Οι μονόλογοι του σάββα δεν χωράνε στα καλούπια του ντιμπέιτ

haridimos είπε...

Τρίτη είναι ο Σάββας στη ροτόντα

Το ΕΕΚ προχωρά σε ένα πανελλαδικό κύκλο ανοιχτών εκδηλώσεων και συναντήσεων ενόψει των εκλογών της 4ης Οκτώβρη 2009.

Παρακάτω δημοσιεύουμε το σχετικό πρόγραμμα, το οποίο θα ανανεώνεται καθημερινά.

ΚΑΡΔΙΤΣΑ-Τετάρτη 16/9, 2 μμ, ΤΕΙ-Καρδίτσας (ομιλητής: Ερνέστο Αγγελής)

ΙΛΙΟΝ-Σάββατο 19/9, 7 μμ, Πολιτιστικό Κέντρο «Μελίνα Μερκούρη» Αγ. Φανουρίου (ομιλητής Γρηγόρης Δάφνης)

ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ-Κυριακή 20/9, 12μ. Hotel Nafpaktos (ομιλητής: Θόδωρος Κουτσουμπός)

ΒΟΛΟΣ-Κυριακή 20/9, 6.30 μμ, «Χώρο Κινημάτων-Στέκι Μεταναστών», Ιωλκού 33 (ομιλητής: Σάββας Μιχαήλ)

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-Τρίτη 22/9, 8.30 μμ, Πλατεία Ροτόντα (ομιλητής: Σάββας Μιχαήλ)

ΜΥΤΙΛΗΝΗ-Τετάρτη 23/9, Πλατεία Σαπφούς / περιοδεία

ΑΘΗΝΑ / ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ-Παρασκευή 25/9, 8μμ, Θησείο (ομιλητής: Σάββας Μιχαήλ)


ΧΑΙΔΑΡΙ -Τρίτη 29/9 7.30 , Α' Καπή Χαϊδαρίου (πεζόδρομος οδού Καρδίτσης απέναντι από ΣΙΝΕ Κατερίνα)

ΔΑΦΝΗ-Τετάρτη 30/9, 8μμ, Πλατεία Καλογήρων (ομιλητές: Σάββας Μιχαήλ, Γιώργος Μητροβγένης)

JohnyQ είπε...

Επί λέξει είπε
"μία πρόταση ριζικής πολιτικής αλλαγής που είναι επεξεργασμένη έτσι, που μπορεί να συσπειρώσει και να διαμορφώσει ενιαίο μέτωπο εργατοϋπαλλήλων, φτωχών αγροτών και μικρών επιχειρηματιών, αναμφισβήτητα με ιδιαίτερες αιχμές τη νεολαία, τις γυναίκες, τους συνταξιούχους, την 3η ηλικία, τους μετανάστες. Ένα τέτοιο ενιαίο μέτωπο και με μία πρόταση εξουσίας, που μπορούν να συμφωνήσουν και εκείνοι που δεν κατανοούν, ή έχουν ερωτηματικά, στο ζήτημα του σοσιαλισμού, ή ακόμη και στην κριτική εξέταση που κάνουμε εμείς στη σοσιαλιστική οικοδόμηση του 20ού αιώνα."

λοιπόν και γω θα το έλεγα "ενιαίο λαϊκό μέτωπο"

αφού εργατοϋπαλλήλου, φτωχοί αγρότες και μικροί επιχειρηματιες, η νεολαία, οι γυναίκες, οι συνταξιούχοι, η 3η ηλικία, οι μετανάστες=λαός άρα το μέτωπο είναι λαϊκό

Ανώνυμος είπε...

“God will not forgive us if we fail.”

Leonid Brezhnev

Μπρεζνιεφικό απολίθωμα είπε...

Neither will we

mprezniefiko apolithoma

Αλλά πότε το είπε αυτό;

Χαρίδημε ευχαριστώ για τη διόρθωση.
Εμείς οι σταλινικοί δε σταματάμε ποτέ τις παραχαράξεις. Αλλά δε θα μας περάσει..

Καμία αντίρρηση, Johnny Q. Ο όρος τα σπάει, εγώ τον εγκρίνω. Κι ας μην πολυστέκει ιστορικά.

haridimos είπε...

τα εκλογικά νέα του ΕΕΚ εδώ
http://eek-ekloges.blogspot.com/

Ανώνυμος είπε...

τι γινεται ρε παιδια; Από τη μία το Κομμα μας (ένα είναι)
Εργατική Λαϊκη Αντιπολιτευση δια στόματος σ/φας γγ Αλέκας στο θησείο, "σε τελευταια ανάλυση αντικαπιταλιστική στρατηγική" (βλέπε ριζοσπαστης καπου την ανοιξη-απο προ ημερήσιας διαταξης στην Βουλή) εργατική δημοκρατια!!!!!!! by Σ/φο Λεκατη στον προχθεσινό "Ρ"
Απο την άλλη Ανυπακοή και απειθαρχία στην ΕΕ(sic!) και -τιτανοτεράστιο!!!!- Λαϊκη αριστερη διακυβέρνηση (που σημαίνει και αλλη τάξη στο τιμονι της εξουσίας) δια στόματος σ/φου Χαγιου απο ΝΑΡ στο tvxs και Αντικαπιταλιστικη Ανατροπη (για να μην ξεχναμε και τα νοστιμούτσικα του σ/φου Π.Π. -ναι ναι της "μειοψηφίας"- πρωτοσέλιδα στο Πριν και σε αφίσες της Ανταρσυα. ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ??????!!!!!!ερχεται η Επανασταση? η Δευτέρα Παρουσια?Η ανάσταση του Στάλιν?ερχεται το ενιαιο Ναρ-ΚΚΕ που θα οδηγησει τις εργατικες μαζες στην νίκη? (κατα το αληστου μνήμης Ναρ -ΚΝΕ?)

Μπρεζνιεφικό απολίθωμα είπε...

Ο χριστός κι η παναγία με αυτά που ακούμε και βλέπουμε!

Το κεκτημένο του κλασικού μαρξισμού είχε επισημάνει τη διαλεκτική σχέση βάσης εποικοδομήματος και τον κυρίαρχο ρόλο της πρώτης. Αλλά δεν πρόλαβε να εξετάσει τη διαλεκτική κοινωνικού-βιολογικού, κκε-ναρ και την αντίστροφη επίδραση του μεταλλαγμένου κλώνου στη γονιδιακή βάση (μήτρα), που ξέφυγε ακόμη κι από την οπτική του μεγάλου λυσένκο.

Σεχταριστές όλων των χώρων μετανοείτε. Ο καιρός γαρ εγγύς. Το φάντασμα του μαϊούνη πλανάται πάνω απ' τα κεφάλια μας (=τα στελέχη μας).
Ή θα ενώσουμε τις στάνες μας με το στανιό αν χρειαστεί, ή θα μας φάει ο λύκος του ολοκληρωτικού φέρων την προβειά του σεκ.

Αυτή η στάνη αυτό το τυρί βγάζει. Μπορεί να μεταλλάσσεται, μα η γεύση δεν αλλάζει.
Κάποιοι αναμασάν σαν κατσίκες τις εξυπνάδες περί άβουλων προβάτων που βαδίζουν κοπαδόν σε ειρηνικούς περιπάτους με την αυταπάτη ότι θα αποφύγουν τη σφαγή. Μια έμμεση παραδοχή πως το δικό τους εγχείρημα είναι σαν τη ντόλη. Προβληματικό και θνησιγενές.

Ευτυχώς που υπάρχουν σεκίτες και μένουν σταθερές κάποιες αξίες.
Μαύρο στη νδ, όχι στο πασοκ.
Αφίσα που μυρίζει σεκ από χιλιόμετρα, αλλά έχει υπογραφή της ανταρσύα (το διάβασα στην κόντρα και την ψάχνω εναγωνίως σε τοίχους και διαδίκτυο).

μπαγουδο είπε...

απολίθωμα με απογοητεύεις.

κι αναρωτιόμουν ποιος θα ήταν ο πρώτος χαζός (ή εμπαθής) που θα το διάβαζε έτσι.

το ότι είναι ατυχές σύνθημα δεν το αμφισβητώ. αλλά όχι και κόντρα...

gortynios είπε...

η αφίσα εδώ:
http://www.nka.gr/images/articles/antarsyaekloges09.jpg

Yannis Theocharis είπε...

Αυτή η αφίσα φανερώνει άγριο ΣΕΚσισμό. Βλέποντάς τη αναρωτιέμαι μήπως πρέπει πια να αποκαλούμε την ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΣΕΚ/ΑΝΤΑΡΣΥΑ κατά το ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ. Και μη χειρότερα!

Υπογραφή: Ο δεύτερος χαζός και εμπαθής.

Μπρεζνιεφικό απολίθωμα είπε...

Κανείς δεν είναι τέλειος. Η κόντρα ανήκει στα καλτ φετίχ μου.

Επειδή το εμπαθής προσπαθώ να το κόψω και μου μένει μόνο το χαζός, υπάρχει κανείς έξυπνος εθελοντής να μας εξηγήσει τι άλλο μπορεί να σημαίνει αυτή η αφίσα που δεν το βλέπουμε εμείς;

Ανώνυμος είπε...

σημαίνει απορρίπτουμε και νδ και πασόκ. Συνώνυμο θα ήταν το μαύρο στη νδ καμιά αυταπάτη για το πασοκ
Η αλήθεια είναι ότι και γω θα προτιμούσα μαύρο στη νδ και το πασοκ. Αλλά δεν υπονοεί κάποιο φιλοσεκίτικο φιλοπασοκισμό, του στυλ μαυρίστε τη νδ μη μαυρίζετε το πασοκ. Πάντως, η αφίσα με την αντικαπιταλιστική ανατροπή είανι πού καλύτερη.

Εν μέρει άσχετο κι εν μέρει σχετικό

Σάββατο φεστιβαλάκι ανταρσύα στο πολυτεχνείο του απθ. Εκδήλωση στις 6 για εκπαιδευτικό κίνημα και προοπτικές με τουλγαρίδη - δοε, λαθήρα- ολμε, οικονομάκη - ποσδεπ
και μετά συναυλίες

Μάριος είπε...

Μπορείς να φύγεις ήσυχος Σφρυροδρέπανο.

Από το 2000 κιόλας οι φοιτητικοί σύλλογοι παλεύουν για ενιαία ανώτατη πανεπιστημιακή εκπαίδευση κατά το Ριζοσπάστη.

http://www2.rizospastis.gr/page.do?publDate=25/11/2000&id=1418&pageNo=27&direction=1

Τα έχει ολα και συμφέρει και ειδίκευση και γενικό πτυχίο. Σου βρίσκει και δουλειά με 5ωρο/3ήμερο/15ώρο.

Μπρεζνιεφικό απολίθωμα είπε...

Ίσως στο σύριζα (μπιτσάκης), ναι στη ρίζα και στο σεκ.

Εν μέρει άσχετο κι εν μέρει σχετικό.
ΑΝΤΕΡΑ
Αντικαπιταλιστική επαναστατική ριζοσπαστική αριστερά
Αρκτικόλεξο που θα κρατούσε το κεκτημένο του μερα, το σάββα και το επίθετο επαναστατικός.
Αλλά κανείς δεν είχε τα άντερα να το επιβάλει στο σεκ.

Υγ: κοίτα να δεις.
Άλλοι αναβάλλουν φεστιβάλ εν όψει εκλογών κι άλλοι τα διοργανώνουν εξπρές για τον ίδιο λόγο...

Μπρεζνιεφικό απολίθωμα είπε...

Αααα...

Φεύγω ήσυχος και με χαμόγελο στα χείλη.
Αλλά τι έγινε κι άλλαξε η γραμμή;

Μπρεζνιεφικό απολίθωμα είπε...

Το κκε δαγκωτό μαύρισέ τους και τους δυο
δεν είναι πολύ καλύτερο;

Y είπε...

Δύσκολα οστώσω μπορεί κανείς να διαφωνήσει με αυτή την αφίσα: http://www.antarsya.org/images/stories/afisa-antarsya_oramatiki.gif

Ανώνυμος είπε...

Απανταχού φανς του Σαββα Μιχαηλ ενωθείτε!!! Σημερα 16/10 8μμ ο Σαββας Μιχαηλ θα μιλησει στην αιθουσα του φυσικο του ΑΠΘ αίθουσα Α21!!!!