Δευτέρα 25 Απριλίου 2016

Κάτι παράξενα πράγματα

Εδώ και μερικές ημέρες συμβαίνουν κάτι παράξενα πράγματα, που είναι σχετικά δύσκολο να τα παρακολουθήσει κανείς και να συλλάβει όλες τις πτυχές τους, καθώς ένα μεγάλο μέρος τους εκτυλίσσεται διαδικτυακά, στα προφίλ διάφορων προσωπικών λογαριασμών σε ΜΚΔ (μέσα κοινωνικής δικτύωσης), πόσο μάλλον να τα μεταφέρει σε κάποιον τρίτο, ανυποψίαστο. Με κίνδυνο λοιπόν να παραλείπω ή να παρεξηγώ κάτι, σημειώνω τι περίπου έχω καταλάβει μέχρι τώρα, με κάθε επιφύλαξη.

Τις προάλλες μια ομάδα... (εδώ θα κολλούσε να πούμε οπορτουνιστών, κατά το αντιεξουσιαστών που λένε οι δημοσιογράφοι, αλλά ας πούμε) αλληλέγγυων κατέλαβε το Cit Plaza, ένα ξενοδοχείο στην Αχαρνών, για την εγκατάσταση προσφύγων, με τους οποίους είχαν επαφές. Εδώ και κάποιο καιρό το ξενοδοχείο δε βρισκόταν σε λειτουργία, αλλά ο χώρος όπου στεγαζόταν δεν ήταν εγκαταλειμμένος κι η ιδιοκτήτριά του ισχυρίζεται ότι προσπαθεί να το πουλήσει, για να γλιτώσει τη χρεοκοπία. Όταν εμφανίστηκε για να διαμαρτυρηθεί και να ζητήσει την αποχώρηση προσφύγων κι αλληλέγγυων, υπήρξε ένταση και φραστικό επεισόδιο (αν και υπάρχουν διάφορες αντικρουόμενες εκδοχές για τις λεπτομέρειες). Το θέμα σταδιακά πήρε διαστάσεις κι απασχόλησε τα ΜΜΕ, που αντιμετωπίζουν το θέμα με την ελαφρότητα τουιτερά ή και με μια σειρά τιτιβίσματα που σχολιάζουν το θέμα.

Ποια είναι όμως η ιδιαίτερη σημασία αυτής της υπόθεσης;
Καταρχάς, ενάντια στο γενικό κανόνα και το παράδειγμα άλλων αντίστοιχων καταλήψεων, οι συγκεκριμένοι αλληλέγγυοι δεν πήραν ένα κτίριο που ανήκει στο δημόσιο ή σε κάποιον άλλο φορέα που σχετίζεται μαζί του (Πανεπιστήμιο, Εκκλησία, κτλ), όπως πχ η κατάληψη για τη φιλοξενία προσφύγων στη Νοταρά, στα Εξάρχεια, αλλά κατέλαβαν έναν ιδιωτικό χώρο.

Δεύτερο και σημαντικότερο: κατά τα φαινόμενα, η συγκεκριμένη κίνηση δεν έχει απλά την ανοχή της κυβέρνησης, αλλά και μια υπόγεια στήριξη, αν όχι κάτι παραπάνω από αυτό. Η αστυνομία έχει εντολή να μην επέμβει, μολονότι έχει γίνει σχετική καταγγελία. Το Left προβάλλει ζεστά το θέμα, ενώ πολλοί Συριζαίοι (με πολιτικά ή χωρίς) δραστηριοποιούνται ενεργά μεταξύ των αλληλέγγυων. Οι οποίοι ήταν καλά διαβασμένοι, έδρασαν στοχευμένα κι ήξεραν πολύ καλά πού πήγαιναν (δεν πρέπει να είναι τυχαίο πως μια βδομάδα πριν μια ΜΚΟ είχε ζητήσει από την ιδιοκτήτρια για τον ίδιο λόγο το ξενοδοχείο της). Ενώ είχαν (εσωτερική;) πληροφόρηση ακόμα και για τα χρέη της Παπαχελά στο δημόσιο (σύμφωνα με την ίδια έχει απλήρωτο τον ΕΝΦΙΑ, όπως και πολύς κόσμος που αδυνατεί να τον πληρώσει), έλεγαν πως το ξενοδοχείο ανήκει για αυτό το λόγο στο ΙΚΑ και μετά ανακάλυψαν τα χρέη προς τους εργαζόμενους (βλέπε και παρακάτω).

Τι μέρος του λόγου είναι οι αλληλέγγυοι; Παλιοί και νυν συριζαίοι (με πολιτικά ή χωρίς), Αρανίτες από τη ΛαΕ του Λαφαζάνη (που 'χει διχαστεί για το θέμα) και Ροσινάντε, δηλ το τμήμα της αναρχίας που διατηρεί ανοιχτό δίαυλο (για να τεθεί κομψά) με το κυβερνών κόμμα. Και αυτή η σύνδεση είναι που κάνει ακόμα πιο περίεργες κάποιες... συμπτωματικές συμπτώσεις, που θα έλεγε κι ο Γιατζόγλου.

Τι μέρος του λόγου είναι η ιδιοκτήτρια; Μπερδεμένη, απογοητευμένη Συριζαία, που έφαγε την κατραπακιά μετά το δημοψήφισμα και της έγινε μάθημα, για να δέσει το γλυκό με την τελευταία εξέλιξη. Είναι γνωστή (διαδικτυακά και μη) σε αρκετές προσωπικότητες του ευρύτερου συριζογενούς κόσμου που την υπερασπίζονται στα ΜΚΔ, ενώ η ίδια έκανε διάφορες αναρτήσεις στο Facebook, προσπαθώντας να βρει το δίκιο της και να αντιμετωπίσει έναν επικοινωνιακό πόλεμο όπου βάλλεται πανταχόθεν, από αλληλέγγυους μέχρι φιλελέδες που διέδιδαν ψευδώς πως είχε πατήσει like σε αυτήν την κατάληψη, μέχρι που κατάλαβε ότι κινδυνεύει η περιουσία της. Κάπου το έχασε όμως (λογικά ως ένα βαθμό) και έκανε μερικά τραβηγμένα σχόλια. Ενώ αυτό που την καταδίκασε οριστικά κι ερέθισε τα εξεγερμένα, αλληλέγγυα πνεύματα φαίνεται να είναι η μετατόπισή της προς το ΚΚΕ (κόκκινο πανί στην κυριολεξία) κι ένα σχόλιό της για την εύστοχη (και προφητική στην περίπτωσή της) ομιλία του ΓΓ στη βουλή για τις ΜΚΟ και τους αλληλέγγυους: α ρε Κουτσούμπα τα έλεγες...

Ποιος άλλος εμπλέκεται σε αυτήν την... πολύκροτη υπόθεση;
Η δικηγόρος Λεγάκη, από το παλιό (κατά άλλους μεταμοντέρνο) Ναρ που γνωρίσαμε, εκπρόσωπος κάποιων εργαζόμενων, που δούλευαν στο City Plaza και διεκδικούν τα δεδουλευμένα που τους οφείλονται. Έχω πάντως την εντύπωση ότι η πλειοψηφία των υπαλλήλων έχει επαφή με το ΠΑΜΕ και τη θρυλική (λόγω ονόματος κι όχι μόνο) ΠΚΞ. Σε κάθε περίπτωση αυτός που χρωστάει λεφτά, είναι το αφεντικό που διεύθυνε το ξενοδοχείο κι όχι η ιδιοκτήτρια που το μίσθωνε, όπως αρχικά είχε διαδοθεί.

Ποιος άλλος; Εσχάτως οι φιλελέδες με την φιλελεύθερη προβιά, που ειρωνεύονται όσους αριστερούς θέλουν τους μετανάστες στην πατρίδα μας, μέχρι να λουστούν και οι ίδιοι τις συνέπειες. Το οποίο μοιάζει συγκλονιστικά με τη γνωστή χρυσαυγίτικη εξυπνάδα: όποιος θέλει ξένους, να τους πάρει στο σπίτι του. Αν και το καλύτερο θα ήταν να τους ανταλλάξουμε με τους σκατόψυχους Αίλειναιςς και το μισό εκατομμύριο ψηφοφόρων των νεοναζί.

Το νήμα περιπλέκεται σε ένα κουβάρι λεπτομέρειες και γίνεται δύσκολο να το ξετυλίξουμε και να κρατήσουμε την ουσία. Η οποία πάντως δεν είναι να πάρουμε το μέρος της μίας ή της άλλης πλευράς και να υπερασπιστούμε την (όποια) Αλίκη Παπαχελά, ή τους μικροαστούς και την ιδιοκτησία τους, αλλά να δούμε πίσω από την επιφάνεια, τι παιχνίδι παίζεται και πού το πάνε.

Έχουμε την περίπτωση μιας κατάληψης που δεν παίρνει ένα δημόσιο χώρο ή κτίριο, για να ασκήσει εμμέσως πίεση στην πολιτεία να αναλάβει τις ευθύνες της, αλλά απαλλοτριώνει έναν ιδιωτικό χώρο. Όχι όμως το Mirage πχ που βρίσκεται λίγο παραπέρα, ανήκει στην Εκκλησία και το διαχειριζόταν ο Δασκαλαντωνάκης. Κι η οποία επί της ουσίας (και πίσω από τις γραμμές των ανακοινώσεων) όχι μόνο δε στρέφεται κατά της κυβέρνησης για την εγκληματική της αμέλεια στο θέμα των προσφύγων, αλλά έχει την ανοχή και βασικά τη στήριξή της.

Παράλληλα ανοίγει το ζήτημα της ιδιοκτησίας (όχι μέσων παραγωγής, αλλά της ιδιοκτησίας γενικά) και μπαίνει αυτομάτως το ερώτημα, αν βρισκόμαστε σε προχωρημένη επαναστατική κατάσταση, για να αρχίσουμε τις απαλλοτριώσεις (επαναστατικώ δικαίω). Κι αν ναι, γιατί δεν ξεκινάμε από μερικά μονοπώλια και μπαίνουν στο στόχαστρο οι μικροαστοί; Εκτός κι αν είναι κάποιο (σατανικό σίγουρα) σχέδιο, να τους βοηθήσουμε να φαλιρίσουν μια ώρα αρχύτερα, για να αφήσουμε χωρίς κοινωνικούς συμμάχους την αστική τάξη και να την απομονώσουμε.

Πρώτα ήρθαν και απαλλοτρίωσαν το City Plaza. Δε μίλησαν, γιατί δεν πειράζαμε ούτε τρίχα από τη δική τους περιουσία.
Κι όταν ήρθε η δική τους ώρα, δεν είχε μείνει κανείς μικροαστός να διαμαρτυρηθεί και να το παίξει αγανακτισμένος πολίτης ενάντια στην παραβίαση της ιερής ιδιοκτησίας.

Κι όλα αυτά, όλως τυχαίως, λίγες μόνο μέρες μετά από τον (καθόλου ανεξήγητο πια) ντόρο που προκάλεσε το σχόλιο του Κουτσούμπα στη Βουλή για τις ΜΚΟ και τις κινηματικές μεταμφιέσεις τους. Και (κοίτα να δεις...) πάνω στην ώρα που η κυβέρνηση ετοιμάζεται να φέρει την ανατροπή της κοινωνικής ασφάλισης, πιέζεται να πάρει κι άλλα μέτρα, νιώθει στριμωγμένη, σκέφτεται τις εκλογές ως διέξοδο και αναζητά εναγωνίως αριστερά, εναλλακτικά λίφτινγκ στο γερασμένο αντιλαϊκό της προφίλ.

Αλλά όποιος τολμήσει να αναρωτηθεί τα αυτονόητα, είναι ενάντια στους πρόσφυγες, τους αλληλέγγυους, υπέρ των μικροαστών, της αστυνομικής επέμβασης και δε συμμαζεύεται. Το έχουμε ξαναδεί άλλωστε το έργο (και πολύ πρόσφατα μάλιστα) για να ξεχαστεί, έτσι απλά.

Κάτι παράξενα πράγματα, ε...;

297 σχόλια:

«Παλαιότερο   ‹Παλαιότερο   201 – 297 από 297
Ανώνυμος είπε...

ιωσήφ/εριουγκένα, λύσσα και υστερία εξέμεσαν οι φίλοι του ΚΚΕ πρώτοι και καλύτεροι εδώ μέσα! Μην το παίζεις σοκαρισμένος/η, διότι σε αδικεί.

Μάθετε να μιλάτε νηφάλια και με στοιχεία και να μην πετάτε λάσπη και βούρκο και μια χαρά διάλογος (και αντιπαράθεση) μπορεί να γίνει και χωρίς χαρακτηρισμούς.

Ιωσήφ/εριουγκένα και λοιποί, ακόμα περιμένω να ονοματίσετε τις ΜΚΟ με τις οποίες όπως λέτε, σχετίζετε το κίνημα του αληλλέγγυου κόσμου.

μετανάστης

Ανώνυμος είπε...

Γράφει ο "αλληλέγγυος" μετανάστης: "Αυτά που κάνει το ΚΚΕ για τους πρόσφυγες/μετανάστες, δεν φτάνει ούτε το ένα εκατοστό από αυτά που κάνει το κίνημα του αληλλέγγυου κόσμου".
Και ας πούμε ότι το ΚΚΕ δεν κάνει τίποτα...
Όμως, ποιοί είναι αυτοί που κάνουν τα...εκατονταπλάσια...;;;;;
Γιατί από όσο γνωρίζουμε όλοι τον έλεγχο των Κέντρων Υποδοχής μέχρι και στην Ειδομένη και το πάνω χέρι έχουν κρατικοδίαιτες και επώνυμες ΜΚΟ, η Εκκλησία, διάφορες ύποπτες ΜΚΟ και φυσικά "εθελοντές" από τις προσλήψεις που έκαναν προσφατα για τα HOT SPOTS. Αυτοί είναι λοιπόν ο "αλληλέγγυος" κόσμος του μετανάστη;;;;;;;;
Για όποιον επίσης κάνει ότι δεν θυμάται, θυμίζω ότι με ευθύνη όλων αυτών εξακολουθουν οι πρόσφυγες να ζούν σε άθλιες συνθήκες, χωρις ούτε καν τρόφιμα σε πολλές περιπτώσεις.
Θυμίζω επίσης ότι το πέρασμα προσφύγων από την Ειδομενη στην ΠΓΔΜ με συνθημα "ανοιχτά σύνορα" καθοδηγούταν από Ευρωπαίους "αντιεξουσιαστές" "εθελοντές" ΜΚΟ που ηγείται πρώην υπουργός του ΧΔΚ Γερμανίας!!!!
Να λοιπόν τα εκατονταπλάσια που κάνουν δήθεν σε σχέση το ΚΚΕ...:Εξαθλιωση, πείνα, εκμετάλλευση των προσφύγων και εμπόριο ελπίδων στα πλαίσια των ενδοϊμπεριαλιστικών ανταγωνισμών. Αυτά είναι τα έργα σας "μετανάστη"!!!!
Και έχω ακόμα ένα ζήτημα. Όλοι οι πρόσφυγες είναι πλέον καταγεγραμένοι ή υπό καταγραφή, άρα ελεγχόμενοι για το που πάνε και που κινούνται. Κανείς δεν κυκλοφορεί επί της ουσίας χωρίς άδεια των κρατικών αρχών και των ΜΚΟ...Επομένως είναι αδύνατο να πάνε πρόσφυγες σε ένα χώρο χωρίς να έχουν την έγκριση, την παρακολούθηση ή τουλάχιστον την ανοχή κρατικών αρχών.
Το κόλπο ειναι λοιπόν "μαγικό"...Στήνουν ενα HOT SPOT χωρίς κόστος μέσα στην Αθήνα, πουλούν αλληλεγγύη, αλλά προωθούν και τα σχέδια της κυβέρνησης. Η κυβέρνηση λοιπόν έχει ψηφίσει με τα δύο χέρια των εγκλωβισμό και την ελμετάλλευση των προσφύγων, ενώ αυτοί οι δήθεν αλληλέγγυοι τους κρατούν εγκλωβισμένους "αντιεξουαστικά". Στο κάτω κάτω το να καταγγέλεις τους πάντες είναι πολύ εύκολο...Όταν όμως η πράξη σου υλοποιεί την πολιτική των αστικών κυβερνήσεων και της Ε.Ε., τότε οι καταγγελίες γίνονται το απαραίτητο φύλο συκής!
Υ.Γ. Και άσε σε εμάς την πολύ "πράξη" μετανάστη...Γιατί οι εργαζόμενοι της ΒΙΟΜΕ, ακόμα πληρώνουν τα σπασμένα της "πράξης" και της "αλληλεγγύης"σας, με τις ευλογίες του ΣΥΡΙΖΑ και της Ε.Ε., βεβαίως-βεβαίως!!!!!!!
kk-1

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΑΡΧΟΧΙΤΗ.

ΟΥΔΕΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΕΙΣΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΛΥΠΗΣΗ.

ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΥ ΠΛΑΚΑ ΔΥΣΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΠΑΣΟΚΟΕΙΔΕΣ.

ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑ.

ΜΕ ΤΗΝ PRAXIS ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΡΑΞΗ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΣΟΥ.

ΧΑΧΑ

ΟΥΓΚ ΟΥΓΚ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ.

ΟΥΓΚ ΟΥΓΚ ΦΥΛΛΑΔΙΑ.

ΟΥΓΚ ΟΥΓΚ ΚΑΚΟ ΤΟ ΚΚΕ.

ΑΥΤΟΣ ΕΙΣΑΙ ΑΘΛΙΕ ΑΝΑΡΧΟΧΙΤΗ ΑΛΛΑ ΠΛΕΟΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟΣ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ.

ΠΟΝΕΣΑΝΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΑΜΙΝΗ Ε;

ΟΥΤΕ ΛΕΞΗ ΓΙΑ ΑΥΤΑ.

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΗΛΙΑ ΑΚΟΜΑ ΓΕΛΑΩ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΕΠΕΛΕΧΘΗ ΤΟ ΚΤΗΡΙΟ.

ΚΑΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ.

ΕΙΣΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΕΛΟΙΟΣ.

ΧΥΔΑΙΟ ΠΑΣΟΚΟΕΙΔΕΣ
ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΑΡΘΑ ΒΟΥΡΤΣΗ ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΟΥ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ, ΕΦ' ΟΣΟΝ ΨΕΥΔΕΣΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΚΕ ΚΑΙ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ ΤΟΥ Σ' ΕΝΑ ΜΠΛΟΓΚ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΗΤΙΚΟΣ Ο ΤΙΤΛΟΣ ΤΟΥ ΑΝΑΡΧΟΧΙΤΗ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΠΟΔΙΔΩ.

ΘΕΡΣΙΤΗΣ

ΓΕΙΑ ΣΑΣ

Ανώνυμος είπε...

ΧΤΕΣ ΕΙΧΕ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΗΝ ΒΙΟΜΕ Η ΕΡΤ 3.

ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΚΛΑΜΑΤ ΚΙ ΕΚΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.

ΘΕΡΣΙΤΗΣ

ΓΕΙΑ ΣΑΣ

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΝΑΡΧΟΧΙΤΗ;

ΔΕΝ ΕΙΔΕΣ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΣΧΟΛΙΟ;

ΘΕΡΣΙΤΗΣ

ΓΕΙΑ ΣΑΣ

Ανώνυμος είπε...

χμ... του κουτρούλη ο γαμος.
Προς αυτους που σκέφτονται και δεν παραλογίζονται κυρίως λόγω οπαδισμού.

Η αξιοποίηση παλιων αρχοντικών, τεράστιων χώρων για στέγαση άστεγων, αναφέρομαι σε ατομική ιδιοκτησία που δεν αξιοποιούνταν λόγω κρισης ή άλλων λόγων ήταν απο πολύ παλιά αίτημα κομμουνιστών, ειδικά σε χώρες της Β. Ευρώπης, βλέπε Γερμανία όπου υπήρχε τεράστιο πρόβλημα με την εύρεση στέγης για εκατοντάδες χιλιάδες απόκληρους της κοινωνίας στα αστικά κέντρα.

Κατα τα άλλα δεν έχω ιδέα τι γινεται στο city plaza αλλα δεν καταλαβαινω γιατι σπεύδετε να πάρετε θέση κάποιοι υπέρ της ιδιοκτήτριας. Και μάλιστα να υιοθετήσετε αυτά που λέει. Δεν μιλάμε για κάποια που ειχε ένα σπιτάκι και της το κατέλαβαν μετανάστες, αλλα ένα ξενοδοχείο αναξιοποίητο στο κέντρο της Αθήνας. Φαντάζομαι κατανοείτε τη ...διαφορά :-0.

Σίγουρα υπάρχει σε τμήμα της άκρας αριστεράς μια καλλιεργημένη αντίληψη περί οάσεων σοσιαλισμού μες στο καπιταλισμο. Η ΒΙΟΜΕ ειναι χαρακτηριστικο παράδειγμα. Μη ξεχνάμε οτι αποκαλούσαν "αριστερή κυβέρνηση" τη κυβέρνηση Τσιπρα. Αυτα ειναι αποτελέσματα της διαχειριστικής αντίληψης του καπιταλισμού που έχουν, εκπεφρασμένη ως μεταβατικό προγραμμα ρεαλιστικής ανατροπής και τα ρέστα.
Απο την άλλη ομως μην οδηγούμαστε στο αλλο άκρο. Αν φτιαχτουν τελικά μαζικα στρατοπεδα συγκέντρωσης για πρόσφυγες αυτα δεν θα διαφέρουν πολύ απο τα αντιστοιχα σε Τουρκία, Λιβανο, Ιορδανία. Τι σημαινει αυτο; Οι υποδομές τους και οι υπηρεσίες που θα προσφέρουν θα ειναι άθλιες.
Μέσα εκει σε αλλες εποχές οι κομμουνιστές έκαναν μαζικές στρατολογήσεις βοηθώντας πρώτα και κύρια τον κοσμο που δεν ειχε στον ήλιο μοιρα. Χαρακτηριστικο το παράδειγμα του Αλ Χακιμ (Ζορζ Χάμπας) του ΛΑϊκού Μετώπου που ειχε φτιάξει μια κλινική σε στρατόπεδο συγκέντρωσης παλαιστινίων στην ιορδανία.

el quinto

zoot horn rollo είπε...

"σε αλλες εποχές", όπως το είπες, γιατί σήμερα τα πράγματα δείχνουν πολύ πιο "στεγανοποιημένα" με τις ΜΚΟ κτλ. να έχουν μπαστακωθεί στους χώρους αυτούς και να προλαβαίνουν καταστάσεις όπως αυτή που αναφέρεις.

Ανώνυμος είπε...

ΚΟΙΤA EL QUINTO

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΤΕΘΕΙ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΙ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΚΤΗΡΙΟΥ.

ΤΟ ΚΤΗΡΙΟ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ.

ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΙΔΙΩΤΗ. ΕΚΕΙΝΗ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΩΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΥΣ.

1) ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑΣ ΚΑΙ ΜΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΩΝ ΜΠΑΤΣΩΝ;

ΔΕΝ ΣΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΥΠΟΠΤΟ ΑΥΤΟ;

2) ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΔΦΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΑΥΤΗ;

3) ΠΩΣ ΕΜΑΘΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑΣ;

4)ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΦΩΝΟΣ Ο ΚΑΜΙΝΗΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΣΤΗΝ ΠΦΑ ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΑΥΤΗ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΜΕΝΩΝ ΚΤΗΡΙΩΝ ΣΕ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ, ΚΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΙΧΝΕΙ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΕΙ.

ΠΟΣΟ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ;

5) ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΤΑΛΗΨΗΣ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΥΣ ΣΤΗΝ ΛΕΣΒΟΥ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΔΙΚΑΟΥΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΧΥΠΟΠΤΟΣ;

6)ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ ΜΚΟ Σ' ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ;

7) ΜΗΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΕΑΣ ΜΠΡΦΗΣ ΜΠΙΖΝΑ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ;

8) ΒΡΗΚΑΝ ΝΕΟ ΚΟΛΠΟ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΜΕ ΣΥΝΠΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΟΠΟΙΟ ΚΤΗΡΙΟ ΘΕΛΟΥΝ ΜΕ ΠΡΟΦΑΣΗ ΤΟ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ;
ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΙΣΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΝΑ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΩΣΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ ΓΙΑ ΝΕΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΛΑΣΗ.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΧΥΠΟΠΤΟΣ Σ' ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ.

ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΚΕ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΧΩΡΟΥΣ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ.

ΘΕΡΣΙΤΗΣ

ΓΕΙΑ ΣΑΣ

Ανώνυμος είπε...

ΤΟΣΟ LARGE Η ΔΦΑ. ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΠΙΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΩΝ ΚΤΗΡΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ.

ΔΕΝ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΛΟΓΙΚΟ. ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΝΩ ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΑΤΩ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΒΛΕΠΩ.

ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΥΠΟΠΤΟ, ΟΙ ΚΑΤΑΛΗΨΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΔΦΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΩΝ ΚΤΗΡΙΩΝ ΥΠΟ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ CITY PLAZA.
ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΑΙΩΡΕΙΤΑΙ ΜΙΑ ΘΟΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΣΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΤΑ ΤΙ ΜΕ ΑΥΤΑ;

ΘΕΡΣΙΤΗΣ

ΓΕΙΑ ΣΑΣ

Ανώνυμος είπε...

μα αγαπητοί zoot και Θερσίτη το παιχνίδι ειναι ήδη εντος της κυβέρνησης εδώ και καιρό για τη μοιρασια της λειας του προσφυγικού
Η σύγκρουση Μουζάλα-Καμμένου δεν ήταν για το Μακεδονικο, αλλα για το ποια λαμογια θα αναλάβουν τη σίτιση, τη στέγαση, την οικοδόμηση, τη φύλαξη κτλ.. Ο Καμμένος θέλει εδώ και καιρο να αναλάβει τμήμα της πίτας ο στρατος και δικοι του, αλλοι συριζαιοι αντιδρούν.

Απο κει και έπειτα ομως η συνωμοσιολογία ειναι κακός σύμβουλος.

Θερσίτη ρωτάς πως βρήκαν το ιδιοκτησιακο; Σιγα το δυσκολο. Το πρώτο πράγμα που κανει κάποιος πριν καταλάβει ένα κτήριο ειναι να μάθει το ιδιοκτησιακο. Απο οτι βλέπω εδώ (δεν εχω δει διεξοδικά το θέμα) το κτήριο ήταν εγκαταλειμμένο για χρόνια και η επιχειρηση του ξενοδοχείου μπήκε μέσα, το τελευταίο ήταν γνωστο υπήρχαν και καταγγελίες των εργαζομένων που ειχαν μεινει απλήρωτοι απο την επιχείρηση που νοίκιαζε το κτήριο. Αυτα δηλαδή ειναι δύσκολα να τα μάθει κανεις, τα αποτρέπει το επιχειρηματικό απόρρητο του καπιταλισμου; Τι ήταν το συγκεκριμένο ξενοδοχείο; Εισηγμένη εταιρία στο χρηματιστήριο; Μην τρελαθούμε τώρα!

Ξέρετε πόσα τέτοια κτήρια και μάλιστα νεοκλάσσικά υπάρχουν στο κέντρο ιδιοκτητα και εγκαταλειμμένα εδώ και δεκαετίες; Νομίζετε οτι πουλιούνται αυτα ή νοικιάζονται; Δεν μπορούν ούτε να πουληθούν, ούτε να νοικιαsτούν, ΕΙΔΙΚΑ ΣΗΜΕΡΑ.
Αλλωστε οι καταλήψεις στέγης, τα κοινωνικά κέντρα κτλ... ειναι κάτι παμπάλαιο στην Ευρώπη απο το 70. Δεν αφορούσαν μονο δημοσια κτήρια, ούτε ήταν... large οι κυβερνήσεις που άφηναν τις καταλήψεις αυτές.

Μην τρελαίνεστε λοιπόν δεν μιλάμε για επαναστατικώ δικαίω ανατροπή των σχέσεων ιδιοκτησίας γης, κάτι που έγινε π.χ. στην Ελλάδα την εποχή του Σολωνα με τη σεισάχθεια και διάφοροι απατεωνίσκοι γυρολόγοι της καπιταλιστικής διαχείρισης με αριστερό προσωπείο παρουσίαζαν ως νομοθετική αλλαγή του Σόλωνα, ενώ ειχε συντελεστει επαναστατική ανατροπή στην ιδιοκτησία της γης , όπως έγραφε και ο Εγκελς.

Κατα τα άλλα δεν νομίζω πουθενά να έγραψε ο Καμμίνης ότι ειναι υπερ της απαλλοτρίωσης των εγκαταλειμμένων κτηρίων χωρις καμια αποζημίωση στους ιδιοκτήτες τους, προφανώς αναφέρεται σε επινοικίαση απο το κράτος με αξιοποίηση κονδυλίων ΕΣΠΑ κτλ...

επιπροσθέτως βιάζεστε, που ξέρετε τι θα γινει με την καταστολή; 200 ατομα δεν ειναι ευκολα να τα βγάλεις απο ένα κτήριο, μπορει να έχεις και θύματα. Γιατι να το αποτολμήσει αυτο άμεσα η κυβέρνηση; Μήπως διακυβεύεται κάποιο επιχειρηματικό κέρδος, ή η ατομική ιδιοκτησία εν γένει; Σιγα!

με το συμπάθειο, αλλα ολα τα ολα που γράφετε εδώ περί σχεδίων άλωσης του κέντρου απο ρεντιέρηδες του ριαλ εστέιτ με πολιορκητικό κροιο τη κατάληψη του city plaza κτλ... στερούνται στοιχειωδών επιχειρημάτων και ειναι στη σφαίρα της φαντασίας.

εμένα η μόνη μου καχυποψία ειναι οι "σοσιαλιστικές νησίδες" και βέβαια φλερτ με διάφορους που το καλοκαίρι και πιο πριν έριχναν νερό στο μύλο της ΠΦΑ οπως λέτε τη πρώτη φορα Σύριζα στη κυβέρνηση (αναφέρθηκε σε έναν συγκεκριμένο ονομαστικα πριν το απολίθωμα). Ειμαι σχεδον σίγουρος οτι κάποιοι εκει μέσα (κυριως νεολαίοι) φαντασιώνονται οτι πραγματοποιούν το στίχο του τραγουδιου του ΕΑΜ : Το ΕΑΜ μας έσωσε απο την πεινα ....

el quinto

Ανώνυμος είπε...

οσο για τη Λέσβο Θερσίτη, δεν έγινε απόπειρα κατάληψης του Εργατικού Κέντρου, απο όσο θυμάμαι έγινε κατάληψη χώρου του Εργατικού Κέντρου απο αλληλέγγυους που φιλοξένησαν πρόσφυγες στο χώρο και μετά έγινε τραμπούκικη ανακατάληψη απο δυνάμεις του Περισσού. Υπάρχουν και σχετικά βιντεο και φώτο. Να τα λέμε τα πράγματα οπως ειναι. Δεν φαντάζομαι το εργατικό κίνημα της Λέσβου να στερήθηκε σημαντικό χώρο για να παίρνει τις αποφάσεις του και να δρομολογεί τις εξελίξεις του αγώνα του :-)....


el quinto

υγ: θα σου έλεγα να μην ανοιξουμε το κεφάλαιο περι κρατικοδίαιτων, γιατι καπου εχω το ΦΕΚ που εντασσόταν η Τυποεκδοτική , γνωστή επιχείρηση του Περισσού, στον περιβόητο Αναπτυξιακο Νομο... μιλάμε για πολλά λεφτά. Αλήθεια, αν προεκτεινουμε τη συλλογιστική σου, πόσο large είναι μια κυβέρνηση που εντάσσει σε πρόγραμμα κρατικών εγγυήσεων και χρηματοδότησης επιχειρήσεις...κομμουνιστικού κομματος; ε;

Μπρεζνιεφικό απολίθωμα είπε...

Δε μας δίνεις ένα σύνδεσμο με αυτά τα σχετικά βίντεο και τις φωτό από την τραμπούκικη ανακατάληψη (sic); Το περίμενα πολύ καιρό και δεν είδα κανένα να το ποστάρει τελικά.

Για να φανεί ποιος συμπορεύεται με ποιον, πώς κάνει το άσπρο-μαύρο με βάση την πολιτική του εμπάθεια και πως αρχίζει να έχει οπτασίες κι αποδεικτικό υλικό μάλιστα για κάτι που δε συνέβη ποτέ στην πραγματικότητα.

Ανώνυμος είπε...

Λιγα μετρα πιο κατω υπάρχει κτηριο ιδιοκτησιας της εκκλησιας. Γιατι οχι εκει οπως εχει γινει σε αλλα δημοσια κτηρια κατα καιρους? Ποια τα κριτηρια επιλογης αυτου του κτηρίου και μαλιστα βαζοντας σαν εμπροσθοφυλακη τους απληρωτους εργαζομενους οχι απέναντι στον εργοδότη ή την κυβέρνηση οπως θα ηταν το λογικο αλλα απέναντι στην ιδιοκτητρια.
Κανεις δεν παίρνει το μερος της ιδιοκτητριας ουτε ξερω τι καπνο φουμαρει και απ'οτι διαβασα εχει πεταξει και κοτσανες. Αλλα εγω δεμ εχω ξαναδει τοσες συπμτωσεις μαζεμενες. Λαι διαβάζοντας την ανακοινωση των εργαζομένων πιο πολυ προβληματιστικα παρα αλλαξα γνωμη.

ratm

Ανώνυμος είπε...

και επειδή κάποιοι δεν ξεχνάμε τόσο εύκολα, ούτε συγχωρούμε, όπως οι οπαδοι της διαχείρισης του καπιταλισμού με αριστερό προσωπείο που εδώ και μερικά χρόνια ανακάλυψαν την "ενότητα της αριστεράς" που σφύριζε η ΚΟΕ απο το 04 και νωρίτερα, εδώ τα νούμερα των ΦΕΚ μαζι με μια αναφορά στα νούμερα της κρατικής χορηγείας... γιατι οχι και να μας κουνάνε το δάκτυλο για ΜΚΟ ή αρχι-ΜΚΟ :-)


.....
Η "Τυποεκδοτική" υπήχθη στις διατάξεις του αναπτυξιακού νόμου στις 15.11. 2006 με απόφαση του υπουργού Ανάπτυξης (ΦΕΚ 1762, 5.12. 2006). Η κατηγορία της επένδυσης ήταν "εφοδιαστική αλυσίδα" και το ύψος της 1.098.560 ευρώ, εκ των οποίων τα 329.568 ευρώ ήταν κρατική επιχορήγηση (30% της επένδυσης). Με την επένδυση αυτή υποτίθεται ότι θα δημιουργούνταν πέντε (αριθμός 5) νέες θέσεις απασχόλησης! Ενα μήνα αργότερα, στις 28 Δεκέμβρη του 2006, η επιχείρηση του Περισσού παίρνει νέο πακέτο, τριπλάσιου ύψους (ΦΕΚ 569, 20.4. 2007). Υπάγεται πάλι στον "αναπτυξιακό" νόμο, για ε-πένδυση που περιγράφεται ως "Αναβάθμιση της ποιότητας των παραγόμενων προϊόντων ή/και υπηρεσιών", ύψους 3.367.944 ευρώ, εκ των οποίων 1.010.383 ευρώ κρατική επιχορήγηση (30%). Νέες θέσεις εργασίας (κρατηθείτε) εφτά (αριθμός 7)!

Η δεύτερη αυτή επένδυση, το χοντρό πακέτο, ολοκληρώνεται τον Αύγουστο του 2009, όπως φαίνεται από τη σχετική υπουργική απόφαση (ΦΕΚ 1888, 4.9.2009). Το συνολικό ύψος της επένδυσης μειώνεται ελαφρά και η επιχορήγηση ορίζεται στο ποσό των 906.483 ευρώ, τα οποία και πήραν. Πόσες νέες θέσεις εργασίας δημιούργησαν; Καμία! Δεν αναφέρεται τίποτα στην απόφαση για την ολοκλήρωση της επένδυσης, όπως γίνεται με κάθε επένδυση που ολοκληρώνεται. Ομως, από την "Ετήσια Οικονομική Εκθεση για την περίοδο από 1 Ιανουαρίου έως 31 Δεκεμβρίου 2009", που κατέθεσε η "Τυποεκδοτική", όπως κάθε ΑΕ, πληροφορούμαστε τα εξής: "Το απασχολούμενο στη Εταιρεία προσωπικό κατά την 31/12/2009 ανέρχεται σε 347 άτομα, ενώ κατά την 31/12/2008 ανερχόταν σε 377 άτομα". Ξέρετε τι σημαίνει αυτό; Οτι ο Περισσός εξαπάτησε το ελληνικό κράτος και τσέπωσε την επιχορήγηση, όπως κάνουν όλοι οι καπιταλιστές. Οχι μόνο δεν δημιούργησε αυτές τις ελάχιστες θέσεις εργασίας που είχε υποχρέωση, βάσει της συμφωνίας του με το κράτος, αλλά μείωσε το προσωπικό του κατά 30 άτομα! Και τώρα απολύει κι άλλους. Και βέβαια, τα κρατικά όργανα έκαναν τα στραβά μάτια, όπως κάνουν για όλες τις καπιταλιστικές επιχειρήσεις

el quinto
πηγη:

http://www.eksegersi.gr/%CE%95%CF%80%CE%B9%CE%BA%CE%B1%CE%B9%CF%81%CF%8C%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%B1/4775.%CE%9F%CE%B9-%CF%83%CF%84%CF%85%CE%B3%CE%BD%CE%BF%CE%AF-%CE%BA%CE%B1%CF%80%CE%B9%CF%84%CE%B1%CE%BB%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%AD%CF%82-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%A0%CE%B5%CF%81%CE%B9%CF%83%CF%83%CF%8C%CF%82-%CE%91%CE%95

Ανώνυμος είπε...


ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΡΙ ΣΥΝΟΜΩΣΙΟΛΟΓΙΑΣ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΧΩ ΔΩΣΕΙ ΛΙΝΚ, ΟΠΟΥ ΜΙΛΑ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ, ΚΑΙ ΞΕΡΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ.

ΣΙΓΑ ΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟ;

ΜΑΛΛΟΝ ΣΙΓΑ ΤΟ ΕΥΚΟΛΟ. ΝΑ ΤΑ ΜΑΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ. ΜΕΣΑ ΣΕ ΤΟΣΟ ΣΥΝΤΟΜΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΜΠΟΥΚΑΡΕΙ.

ΤΟ ΚΤΗΡΙΟ ΗΤΑΝ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 6 ΧΡΟΝΙΑ ΞΕΝΟΙΚΙΑΣΤΟ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΟΠΩΣ ΤΑ ΝΕΟΚΛΑΣΙΚΑ.

ΚΑΙ ΞΑΝΑΛΕΩ ΗΤΑΝ ΞΕΝΟΙΚΙΑΣΤΟ ΣΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΔΙΑΜΑΧΗ, ΟΧΙ ΕΓΚΑΤΑΛΕΛΕΙΜΕΝΟ.

ΜΠΟΡΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΛΗΘΟΥΝ ΑΛΛΑ ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΘΟΥΝ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΣΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ «ΑΝΑΠΛΑΣΗ»

ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ REAL ESTATE ΔΕΝ ΚΙΝΕΙΤΑΙ.

ΕΛΑ ΤΩΡΑ. ΑΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΓΑΛΟΥΝ, ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΒΓΑΖΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ, ΚΡΑΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ.

ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΛΙΝΚ ΟΠΟΥ Ο ΚΑΜΙΝΗΣ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΑΥΤΗ.

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ. ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΔΑ ΚΑΠΟΥ ΑΥΤΟ. ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΣΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΛΕΣ ΚΑΤΙ.

ΔΕΝ ΕΝΟΧΛΗΘΗΚΕΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΝΤΟΥ;

ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΣΥΝΟΜΟΣΙΟΛΟΓΟΙ, ΑΛΛΑ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΤΕΡΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΥΣ.

ΘΕΡΣΙΤΗΣ

ΓΕΙΑ ΣΑΣ

zoot horn rollo είπε...

Ολόκληρος ο Περισσός;

Ανώνυμος είπε...

ρε συ απολίθωμα οχι και να με κατηγορείς για εμπάθεια. Εγώ ειμαι ειλικρινής με ό,τι πιστεύω πάντα, δεν νομίζω να φραξιόνισα ποτέ εδώ μέσα, έτσι δεν ειναι;

https://youtu.be/vgZby7kOB3Q

ορίστε στιγμιοτυπο απο την ανακατάληψη, αυτοι οι κύριοι μπροστά στο κτήριο ειναι που πέταξαν έξω τους αλληλέγγους, έτσι δεν ειναι; Πώς το έκαναν ευγενικά;

οχι γιατι πολύ στρίμωγμα ειχε πέσει στα παιδιά που στηρίζουν την κατάληψη του city plaza, αλλα αφού έδωσα εγώ τις απαντήσεις που μου αναλογούν, ας δώσετε και εσεις τις απαντήσεις στα αντιστοιχα ερωτήματα που προκύπτουν...

el quinto

Ανώνυμος είπε...

ΠΩΣ EL QUINTO;

οσο για τη Λέσβο Θερσίτη, δεν έγινε απόπειρα κατάληψης του Εργατικού Κέντρου, απο όσο θυμάμαι έγινε κατάληψη χώρου του Εργατικού Κέντρου απο αλληλέγγυους που φιλοξένησαν πρόσφυγες στο χώρο και μετά έγινε τραμπούκικη ανακατάληψη απο δυνάμεις του Περισσού.

ΗΤΑΝΕ ΚΑΛΗ Η ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΣΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΠΟ ΤΟΥ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΥΣ; ΠΟΥ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ;
ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΚΗ ΚΑΤΑΛΗΨΗ;
ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΙ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΙ ΤΟΥ ΠΕΡΙΣΣΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ.

ΚΑΛΩΣ ΤΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ!!!

ΘΕΡΣΙΤΗΣ

ΓΕΙΑ ΣΑΣ

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΔΟΘΕΙ.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΗΔΗ ΕΧΟΥΝ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΤΑ 210.

ΘΕΡΣΙΤΗΣ

ΓΕΙΑ ΣΑΣ

Ανώνυμος είπε...

τι λες ρε Θερσίτη σοβαρά;
Απ' ολα οσα εσύ ήδη περιγράφεις το ιδιοκτησιακο καθεστώς ήταν ήδη γνωστο σε πολλούς ανθρώπους.
Φιλε μου ειμαι καλοπροαίρετος και με σένα που εχεις γράψει απίθανα πράγματα εδώ μέσα σε αυτό το νήμα.
Αν τα διαβάσεις λοιπόν ψύχραιμα και σκεφτεις λίγο αυτά που σου έγραψα εξαρχής ίσως να αναθεωρήσεις.
αλλο πράγμα η συνωμοσιολογία, αλλο η κριτική. Αλλο που πάτε εσεις με αυτους που ειναι τέτοιοι πάντιοι, γνωστοι σαλιάρηδες της κυβέρνησης, κι άλλο είστε αθύρματα του ριάλ εστέιτ.

Εδω κάποιος άλλος μας έγραψε άλλα απιθανα για την αραβική ανοιξη...και πως αυτοι που προκαλούν το κακο τώρα δρέπουν τους καρπούς. Σε λίγο θα μας παρουσιάσουν την ΚΕΡΦΑΑ και ως διεθνές πρακτορείο του ιμπεριαλισμού. εγώ τους ειχα απλως για πασεκους που έφτιαχναν τα πανω της συνδικαλιστικης γραφειοκρατίας, δεν προκειται να τους δώσω αλλο ρολο απο αυτο που ειναι.

el quinto

Μπρεζνιεφικό απολίθωμα είπε...

"απο όσο θυμάμαι έγινε κατάληψη χώρου του Εργατικού Κέντρου απο αλληλέγγυους που φιλοξένησαν πρόσφυγες στο χώρο και μετά έγινε τραμπούκικη ανακατάληψη απο δυνάμεις του Περισσού. Υπάρχουν και σχετικά βιντεο και φώτο."

Υπάρχει κάτι τέτοιο στο βίντεο που πόσταρες; Ούτε κατά διάνοια. Κάτι μπαρμπάδες από την τοπική κομματική οργάνωση, και οι αλληλέγγυοι που του βρίζουν. Και κάθισαν μετά να γράψουν και μια γελοία ανακοίνωση με υπογραφή 'πρόσφυγες' όπου υποτίθεται ότι άνθρωποι που ήταν μερικές μέρες στην Ελλάδα και έψαχναν χώρο να μείνουν είχαν άποψη για διάφορα πολιτικά ζητήματα στη χώρα μας.

Τέλος πάντων, έχεις άλλη μια ευκαιρία να τεκμηριώσεις αυτό που έγραψες και έβαλα παραπάνω εντός εισαγωγικών. Αλλιώς ναι, πετάς την μπάλα στην κερκίδα και δείχνεις εμπάθεια, κάνοντας κριτική με βάση κάτι που νομίζεις ή άκουσες, και όχι με βάση τα γεγονότα.

zoot horn rollo είπε...

Τα "παιδιά" όλο "κάτι παράξενα πράγματα" κάνουν, που λέει κι η ανάρτηση.

Ανώνυμος είπε...

ΣΩΠΑ ΡΕ!!

ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΚΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΟΣ ΜΑΖΙ ΜΟΥ.

ΤΙ ΜΕΓΑΛΟΨΥΧΙΑ!!

ΠΑΝΤΩΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΑΚΙ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΒΑΛΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΟΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.

ΒΛΕΠΩ ΠΟΛΥ ΜΙΣΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΚΕ.

ΤΡΑΓΟΥΔΑΓΕΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑΚΙΑ ΤΩΝ "ΑΛΛΗΛΕΓΥΥΩΝ";

ΘΕΡΣΙΤΗΣ

ΓΕΙΑ ΣΑΣ

Ανώνυμος είπε...

απολίθωμα ας κρινουν οι αναγνώστες σου, τι ανέβασα ως τεκμήριο. Βέβαια μπορεις να κρίνεις και εσύ, δικο σου μπλόγκ ειναι.

γιατι ήταν τραμπούκικη η κατάληψη Θερσίτη.. και όχι τραμπούκικη η ανακατάληψή της, για πες μας αφού με ...καλωσόρισες (εχουν πλάκα οσοι και καλά πέφτουν απ' τα σύννεφα)....

el quinto

Ανώνυμος είπε...

ΟΧΙ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΠΛΑΚΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ.

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΟΥ:

οσο για τη Λέσβο Θερσίτη, δεν έγινε απόπειρα κατάληψης του Εργατικού Κέντρου, απο όσο θυμάμαι έγινε κατάληψη χώρου του Εργατικού Κέντρου απο αλληλέγγυους που φιλοξένησαν πρόσφυγες στο χώρο και μετά έγινε τραμπούκικη ανακατάληψη απο δυνάμεις του Περισσού.

ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΣ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ.

ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;

ΘΕΡΣΙΤΗΣ

ΓΕΙΑ ΣΑΣ

Ανώνυμος είπε...

οχι Θερσίτη δεν τα τραγουδάω τα συνθηματάκια των αναρχικών. γιατι για μένα το πραγματικο ΚΚΕ ειναι το κομμα του Αρη, του Ζαχαριάδη, της Ηλέκτρας.
Οπότε θα έβρισκα κατι να πω για τον περισσό και την Τυποεκδοτική ΑΕ, που τσεπώνει 1 εκατομμυριάκι ευρουδάκια για πλάκα απο τον κρατικο κορβανά.

Και δεν φαντάζομαι ότι τα τραγουδούσαν ολοι εκει έξω. εσύ ομως τι βλέπεις στο βιντεο; Κατι μπαρμπάδες της τοπικής να εμφανιζονται απο του πουθενά και να πιάνουν τα πόστα στο κτήριο χωρις να έχουν διώξει τραμπούκικα τους αλληλέγγους που ειχαν φιλοξενήσει μετανάστες στο κτήριο;

el quinto

Ανώνυμος είπε...

ΕΣΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΞΑΝ ΕΞΩ.

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΟΥΝΕ ΝΑ ΜΠΟΥΝΕ ΜΕΣΑ.

ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ.

ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΠΩΣ ΤΑΥΤΙΖΕΣΑΙ ΜΕ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ.

ΙΔΙΩΤΕΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ;

ΒΛΕΠΩ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΕΑ.

ΘΕΡΣΙΤΗΣ

ΓΕΙΑ ΣΑΣ

zoot horn rollo είπε...

Ποιο είναι το ρεκόρ σχολίων Απολίθωμα; Πλησιάζει να σπάσει;

Ανώνυμος είπε...

ΛΟΙΠΟΝ ΚΟΠΕΛΙΑ.

ΚΑΛΗ Η ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΑΛΛΑ Η ΑΓΩΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ. ΘΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΧΟΥΜΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΣΗΜΕΡΑ;

ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕ Η ΛΕΣΤΕΡ. ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ Η ΣΙΤΥ.

ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΑΠΑΝΤΑΣ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ EL QUINTO. ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ AΠΟ ΤΟ CITY PLAZA ΣΤΗΝ ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ.

ΒΕΒΑΙΑ ΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ.

ΕΔΩ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΝΗΣΙΔΑ ΠΟΥ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ.

ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΑΥΡΙΟ ΔΙΟΤΙ 10 ΛΕΠΤΑ ΜΕΙΝΑΝΕ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΩ.

ΘΕΡΣΙΤΗΣ

ΓΕΙΑ ΣΑΣ

Ανώνυμος είπε...

ελα ρε μπαγάσα ποια εργατικά κέντρα τώρα; Μια αποθήκη της κακιας ώρας ήταν που ειχαν βάλει οι δικοι σας μικροφωνικές και υλικο. Τσέκαρε το ειρωνικο μου σχολιο πιο πάνω για το χωρο του...εργατικου κινήματος στη Λέσβο. Λες και ειμαστε στο 1936 ή το 45 τώρα και τα εργατικά κέντρα σφύζουν απο επαναστατική ζωντάνια.

σου ξανάπα η κατάληψη εγκαταλειμμένων ιδιοκτητων κτηρίων για στέγαση και οποιοδήποτε άλλο λόγο δεν ειναι πρακτική μονο των αναρχικών.

Μου στε πολύ νομιμόφρονες , πράγμα φυσιολογικό :-) χε χε

el quinto

Ανώνυμος είπε...

τέσπα, ένα χαρακτηριστικο συνωμοσιολογικό σχόλιο που τα συμπυκνώνει ολα:

λέει ο ποιητής κκ-1:
....
Και έχω ακόμα ένα ζήτημα. Όλοι οι πρόσφυγες είναι πλέον καταγεγραμένοι ή υπό καταγραφή, άρα ελεγχόμενοι για το που πάνε και που κινούνται. Κανείς δεν κυκλοφορεί επί της ουσίας χωρίς άδεια των κρατικών αρχών και των ΜΚΟ...Επομένως είναι αδύνατο να πάνε πρόσφυγες σε ένα χώρο χωρίς να έχουν την έγκριση, την παρακολούθηση ή τουλάχιστον την ανοχή κρατικών αρχών.
......


οι πρόσφυγες μια χαρά κινούνται σε ολη σχεδον την επικράτεια μες στις πολεις, η δυσκολία ειναι στην εθνική από πόλη σε πόλη γιατι υπάρχουν συνεχή μπλοκα και δρακόντειοι νομοι για όσους ντόπιους τους μεταφέρουν. Οι πρόσφυγες ποτέ δεν ελέγχονται πλήρως απο τη κρατική καταστολή και τις ΜΚΟ. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΝ. Αυτα ειναι αλφαβήτα για έναν κομμουνιστή που ξέρει τι γινεται στην Ελλάδα χρόνια τώρα.


παρακάτω:
....
Το κόλπο ειναι λοιπόν "μαγικό"...Στήνουν ενα HOT SPOT χωρίς κόστος μέσα στην Αθήνα, πουλούν αλληλεγγύη, αλλά προωθούν και τα σχέδια της κυβέρνησης. Η κυβέρνηση λοιπόν έχει ψηφίσει με τα δύο χέρια των εγκλωβισμό και την ελμετάλλευση των προσφύγων, ενώ αυτοί οι δήθεν αλληλέγγυοι τους κρατούν εγκλωβισμένους "αντιεξουαστικά". Στο κάτω κάτω το να καταγγέλεις τους πάντες είναι πολύ εύκολο...Όταν όμως η πράξη σου υλοποιεί την πολιτική των αστικών κυβερνήσεων και της Ε.Ε., τότε οι καταγγελίες γίνονται το απαραίτητο φύλο συκής!
....

τι σημαινει τους κρατούν εγκλωβισμένους "αντιεξοουσιαστικα"; Θα έπρεπε να πάνε οπωσδήποτε στα hot-spots εκτος κέντρου και να χάσουν την επαφή με τα αστικά κέντρα; Γιατι απ' οσο ξέρω τα σύνορα ειναι κλειστά. Μήπως εννοεί κάτι άλλο ο ποιητής; Θα πρέπει να πάνε στην Ειδομένη που ειναι ένας καταυλισμος πάνω στη λάσπη; Περίεργα μας τα λέει.

Γι αυτο σας λέω, αφήστε τη συνωμοσιολογία γιατι κάποιοι σε λίγο θα μας λέτε και τα παραμύθια οτι οι πρόσφυγες και οι μετανάστες ειναι ολοι αθύρματα των μαφιόζων και οι μαφιόζοι ειναι υπεύθυνοι που υπάρχει γιγαντιαίο κύμα μεταναστών και προσφύγων, ενω΄η αλήθεια ειναι οτι οι μαφιοζοι απλώς εκμεταλλεύονται μια νέα αγορά για αυτούς.


el quinto

zoot horn rollo είπε...

Η Κόντρα θα τα ζωντανέψει όλα, μην ανησυχείτε.
300άρες σχόλια έχεις βαρέσει ποτέ Απολίθωμα;

Eriugena είπε...

Το νήμα το πιάνει κανείς από την Μυτιλήνη και τα γεγονότα στο εργατικό κέντρο:
1)Τα "κείμενα" των διαμαρτυρόμενων για την ανακατάληψη περιείχαν 2 βασικά στοιχεία φωτιά:
α) Μιλούσαν εν ονόματι των προσφύγων σε άψογη αριστερίστικη "ιδιόλεκτο".
Ήρθε δηλαδή ο άνθρωπος από το Χαλέπι και άρχισε να γράφει κείμενα τα οποία μαλιστα έχουν και τις γραμματολογικές λεπτομέρειες του αριστερισμού (σε πολλά σημεία χωρίς Κεφαλαία γράμματα μετά από τελεία,,,εκπληκτικό ε!)
β)Υπήρχαν και αιτιάσεις για την ομοιότητα των κκεδων με την μυστική αστυνομία του Ασσαντ, και αυτό το έγραψαν πρόσφυγες! ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΜΑΣ ΘΕΩΡΟΥΝ ΟΙ ΝΑΡΙΤΕΣ ειδικά;
Για πόσο;
2) Τουμπεκί ψιλοκομμένο για την γραμμή του "χώρου" στο συριακό. ΤΟΥΜΠΕΚΙ.
Η συνωμοσιολογία φταίει για όλα! ναι! όπως λέει ο "Ιός". (παρεπιπτόντως έχω άλλη άποψη από του κκε, αλλά εδώ μιλάμε για άλλα φαινόμενα:)
Υπάρχουν ντοκουμέντα από "αναδημοσιεύσεις" τροτσκιστικών αναλύσεων σε εδω τροτσκιστικά έντυπα και μπλογκς (παραναγνώστης), όπως σε ένα όπου ένας αραβικής καταγωγής άγγλος μάλλον τροτσκιστής χαρακτηρίζει την (πόλη) Ιντλίμπ ως το πετράδι της "επανάστασης", όπου Ιντλίμπ η έδρα της Αλ Νούσρα, και όλων των άλλων πλην του ισις τζιχαντιστικών οργανώσεων. ΤΕΤΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ιδεολογικός ΥΠΟΚΟΣΜΟΣ που εκφράζουν οι συνιστώσες της Ανταρσύα. ΓΙα το ΚΕΕΡΦΑ δεν θα πω τίποτα, και το ΣΕΚ, είναι πέραν κάθε συναγωνισμού. Ανεπανάληπτοι, σιγά μην είναι πράκτορες. Ψυχοπαθείς είναι οι άνθρωποι και αντικομμουνιστές. Απλά πράγματα.

Ειδική μνεία στον Λόγο-ΝΑΡ:
επειδή σας ξέρω και με ξέρετε.
Είστε για να σας κλαίνε οι ρέγγες και οι μπακαλιάροι μαζί.
Αυτό το στυλάκι, και με τον τροτσκιστή και με την ιστορία του ΚΚΕ, είναι για τα πανηγύρια, πραγματική σχάση εγκεφάλου. Αλλά καλά να πάθετε.
Εγω θυμάμαι την ΑΡΠΑ στην πάντειο και τα ΕΑΑΚ να σπάμε πλάκα με την (τότε) ΟΣΕ, η πλάκα είναι οτι εγώ μίλαγα με όλους, κανένα προσωπικό πρόβλημα, αλλά ειδικά εσείς, ΞΕΡΕΤΕ ΕΣΕΙΣ, σπάγατε μεγαλύτερη πλάκα με τις σέχτες, τώρα έχετε γίνει κώλος και βρακί, τέτοια κατάντια.
Είδα έναν φίλο από τα παλιά, τον Ιούλιο του 2015, παλιό ναρίτη, και ειπα άντε να πούμε για τα παλιά με κανέναν "αιρετικό" κομμουνιστή, και αυτός (καλό παιδί ακόμα) άρχισε να μου εξηγεί γιατί ο μπάφος είναι...νομοτέλεια και πως ο αντεξουσιαστικός χωρος ετσι και αλλιώς, και τότε κατάλαβα την ΠΤΩΣΗ στον βούρκο του αριστερισμού.
Μεγάλη πτώση, και τώρα έχει έρθει εδώ ένας ΝΑΡ-μπαμπάς και ψύχραιμος, που λέει και κάποια ορθά (στα πλαίσια της κοινοτοπίας) για να συμμαζέψει τις ανοησίες του "Μετανάστη". Αριστερισμός αριστερισμός αλλά τις τεχνικές του μαζέματος τις έχουμε κρατήσει, έτσι...Σε μένα όμως, την παλιά πουτάνα πουτανιές; δεν πιάνουν.
"Αντικομμουνιστής"...μαζέψτε τους τροτσκιστές και τα ξερατά τους και μετά τα λέμε....για τον κομμουνισμό..
ρε ποιος θα το έλεγε; πως αλλάζουν οι καιροί.
Υστερόγραφο
Ο σωστός κομμουνιστής ή δόκιμος: ταβανόβουρτσα και αφίσσα (και φυλλαδιο), δεν ζητάμε άλλο, κάνω και αφισοκολλήσεις για την κνε τα επόμενα 1000 χρόνια για να εξιλεωθώ που στήριξα στα νιάτα μου αυτά τα σούργελα.

Ανώνυμος είπε...

τέσπα και κατι ..τελευταίο (χε χε)
...
οι ΜΚΟ ιδρύθηκαν για έναν και μοναδικο λόγο: να σταματήσουν την επιρροή των κομμουνιστών στους εργάτες και στη φτωχολογιά των πόλεων και των καταυλισμων, παραγκουπόλεων σε Νότια Αμερική, Ασία, Αφρική. Αν θυμάμαι καλά πρωτο-εφαρμόστηκαν μαζικά στη χώρα που ηγήθηκαν της λαϊκής, αντι-ιμπεριαλιστικής εξέγερσης οι σύντροφοι Τουπαμάρος, στην Ουρουγάη. Ξεχάστε την Ουνρα του ΟΗΕ, μιλάμε για τις χοντρές μπιζνες των ΜΚΟ.

οι ΜΚΟ είναι συμπλήρωμα της πολιτικής των αστικών κρατών και του ιμπεριαλισμού. Ποτε δεν βοηθούν πραγματικα τους μετανάστες΄ή τους πρόσφυγες, πάντα πάνε με τα νερά των κυβερνήσεων και βέβαια σχεδόν πάντα αποκρύπτουν την αλήθεια πίσω από την εκμετάλλευση των προσφύγων και των μεταναστών απο το κράτος.

Ενα οργανωμένο επαναστατικο κινημα οφείλει λοιπόν να ασχοληθει και με πλευρές καθημερινές των μεταναστών -προσφύγων απο τις αιτήσεις τους, τα δικαστήριά τους, τις εφέσεις τους, απαλλάσσοντας τους απο το βραχνά των λαμόγιων δικηγόρων που τρώνε το καταπέτασμα χωρις να προσφέρουν τίποτα (οι περισσότερες αιτήσεις πάντε τζάμπα , δεν διαβάζουν ποτέ τους νόμους, πουλάνε φούμερα στους μετανάστες για να τους αρμέγουν), τις ΜΚΟ που κανουν ακριβώς το ίδιο , μέχρι τη σίτιση και στέγασή τους, χωρίς βέβαια να τρέφει αυταπάτες για σοσιαλιστικές νησίδες και χωρίς να ξεχνάει οτι αν υπάρχει μια φορά ατομισμος στον ντόπιο εργάτη στο μετανάστη ή στο πρόσφυγα εργάτη υπάρχει 10 φορές (το τελευταίο ειναι σημαντικο γιατι αν δεν το κατανοεις αυτο μπορει να βρεθεις προ εκπλήξεων και να πας σπιτάκι σου απογοητευμένος).

el quinto

Ανώνυμος είπε...

TI ΛΕΣ ΜΕΓΑΛΕ ΜΟΥ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗ;

ΘΑ ΟΡΜΑΝΕ ΟΙ ΑΛΛΗΛΕΓΥΟΙ ΣΤΑ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΕΓΑΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΣΦΥΖΟΥΝ ΑΠΟ ΖΩΝΤΑΝΙΑ;

ΜΑ ΤΟΤΕ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΟΛΑ. ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ.

ΕΛΑ ΠΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟ. ΚΑΝΕ ΕΝΑ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΠΑΝΟΥΣΗ ΚΑΙ ΟΑΚΚΕ ΜΠΟΡΕΙΣ.

ΤΑ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΧΟΥΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΧΡΗΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΛΥΕΤΑΙ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ.

ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΕΣ ΚΑΙ ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΝΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ, ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΟΙ ΕΡΓΑΤΕΣ ΕΔΩΣΑΝ ΑΓΩΝΕΣ, ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ.

ΤΙ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΠΟΥ ΞΕΧΝΑΣ ΠΟΣΟ ΑΙΜΑ ΧΥΘΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΗΚΕ ΧΩΡΟΣ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ.

ΧΑΧΑ

ΑΡΗ ΚΑΤΕΒΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΟΓΟ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΙ ΕΣΥ ΣΤΙΣ "ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΕΣ" ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΠΟΥ ΕΓΚΡΙΝΕΙ ΚΙ Ο ΚΑΜΙΝΗΣ ΚΑΙ Η ΔΦΑ.

ΘΕΡΣΙΤΗΣ

ΓΕΙΑ ΣΑΣ

Ανώνυμος είπε...

να με συμπαθας, αλλα η αποθήκη που δεν ειχε καν φως που εσύ βαπτίζεις εργατικο κεντρο που σφύζει απο επαναστατική ζωντάνια , λαϊκές συνελεύσεις κτλ..
καταλήφθηκε με προοπτική αγώνα και επιβίωση, αντιθέτως οι οπαδοί του Περισσού θεώρησαν οτι ειναι δικο τους μαγαζί (λέγε με και τφσιφλίκι) για να καβατζώνουν τα υλικά τους.
Οπότε φιλε μου Θερσίτη μπορεις να συνεχίζεις οσο θες, αλλα οπως βλέπεις...
θα την πατάς ;-0 ---απο πότε ρε μεγάλε εχετε αποκλειστικότητα στον έλεγχο και τη διαχείριση στα εργατικά κέντρα της χώρας----

ποτέ δεν μου άρεσε ο Πανούσhς (οταν ομως στήριζε ΚΚΕ παλιά το 2004-5 εσεις τον ψιλογλείφατε, όπως και τον άλλο τον μεγάλο...καλλιτέχνη, τον Γκλέτσο :-)), βλέπεις ειμαι σταλινικος καιρό τώρα, οσο για την ΟΑΚΚΕ, θα σου έλεγα να μην εισαι τοσο συνωμοσιολόγος οσο η ΟΑΚΚΕ :-) χα χα χα χα!!!

αλήθεια οταν έγιναν καταλήψεις στο κεντρικό κτήριο της ΓΣΕΕ ήσουν εναντίον; Ρε τι διαβάζουμε...

el quinto

Γεια σας!

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΣΑΙ ΛΙΓΟ ΑΛΛΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ EL QUINTO.

ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ ΓΙΑ ΣΥΝΟΜΩΣΙΟΛΟΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΚΙ ΑΛΛΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ.

ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΟΥ ΣΧΟΛΙΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ΥΠΟΠΤΟ ΡΟΛΟ ΤΩΝ ΜΚΟ. ΤΟ ΑΣΤΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΟΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΜΚΟ ΓΙΑ ΥΠΟΠΤΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΚΙΑ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΦΛΕΓΟΝ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ ΛΕΕΙ ΕΧΕΙ ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΕΙ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΩΣ "ΣΥΝΟΜΩΣΙΟΛΟΓΟΣ".

ΑΛΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΕΣ ΟΙ ΜΚΟ. ΣΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ ΣΤΗΝ ΑΣΙΑ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΘΥΜΑΣΑΙ, ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΑΓΝΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΟΤΑΝ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΚΤΗΡΙΩΝ ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΓΙΙΝΟΝΤΑΙ ΜΠΙΖΝΕΣ...

ΧΑΧΑ

ΘΕΡΣΙΤΗΣ

ΓΕΙΑ ΣΑΣ

Ανώνυμος είπε...

χα χα!
τώρα έγινα και ναρο-μπαμπάς!!!
χα χα χα !!!
Γεια σου βρε ερι-εγένα....έπεσες μέσα 100%, ειναι σαν τις προβλέψεις σου για το city plaza να φανταστώ; Θα σου εξηγήσει ο zoot. Κατα τα άλλα δεν περνάνε στην πουτάνα, πουτανιές... Μεγάλε εισαι πολύ μπροστά :-0

καλά λέω εγώ η συνωμοσιολογία σε κάποιους απο σας ειναι εχει βαρέσει κοκκινο. Ποιους μπάφους βρε ερι-εγένα με αυτά που γράφεις μαλλον σπιντάρεις με ... ακραίες δόσεις συνωμοσιολογίας. Μιλάμε εχεις πέσει κατευθειαν στα βαριά ναρκωτικά, οχι αστεία.

Ακου φιλε, αυτα περι μοιράσματος φυλλαδίων που σας έγραψαν τα θεωρώ πούστικα και χυδαία. Κι εγώ απο μικρο παιδι μοιράζω φυλλάδια σε εργοστάσια στις 5:00πμ , και κάνω αφισοκολλήσεις, και αμα λάχει σας βάζω και στοιχημα μια μέρα να δούμε ποιος ειναι γρηγορότερος στην αφισοκόλληση. Σε μένα λοιπόν αυτά δεν περνάνε, αμα εσύ έμαθες να φτιάχνεις κόλλα στα γεράματα, αυτό ειναι δικό σου πρόβλημα. Nα λυπάσει τον εαυτό σου και μονο (στα χώνω επειδή ήσουν φοιτητής, αν ήσουν εργάτης δεν θα ήμουν τόσο σκληρος)

Κατα τα άλλα οσα έχεις γράψει για την αραβική άνοιξη ειναι με το συμπάθειο κοτσάνες. Οπως το 1973 κάποιοι έσπευσαν να γράψουν για πράκτορες του Ρουφογαλη που υποκίνησαν την κατάληψη του Πολυτεχνείου , ετσι και σήμερα. Μιλούνια εξεγέρθηκαν απο τη Τυνησία ως τη Σαουδική Αραβία (ακομη και εκει) και εσεις μας μιλάτε για αποσταθεροποίηση που έφερε ο ιμπεριαλισμος και τα πρακτορεία του!!!!!!!!!!!

Σκεφτείτε να έγραφε τέτοιες κοτσάνες ο μαρξ για την εξέγερση του 1848 στην Ευρώπη, όπου η παλινόρθωση της αριστοκρατίας ήρθε με τεράστιο τσάκισμα του εργατικού κινήματος σε Πολωνία, Γερμανία, Γαλλία, Ιταλία, Ουγγαρία. Σκεφείτε να έγραφε τέτοιες μαλακιες ο Λένιν για την εξέγερση των αράβων υπό τη καθοδόγηση μάλιστα του Λόρενς της Αραβιας, βρετανού αξιωματικού παρακαλώ! Δεν τις έγραψε. Αντιθέτως εξύμνησε τον αγώνα αυτο, εντάσσοντας τον στα πλαίσια του εθνικοαπελευθερωτικου αγώνα.

αστεια πράγματα τύπου ΟΑΚΚΕ.
να τα χαίρεστε

el quinto
Γεια σας και πάλι!

Ανώνυμος είπε...

ΧΑΧΑ

ΜΗΠΩΣ ΗΤΑΝ ΣΥΜΒΟΛΙΚΕΣ ΟΙ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΑΥΤΕΣ;

ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΤΣΙ;

ΘΕΡΣΙΤΗΣ

ΓΕΙΑ ΣΑΣ

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΜΕΓΑΛΕ ΜΟΥ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗ.

ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ ΑΡΗ. Ο ΧΩΡΟΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΝΤΟΥ ΤΩΝ "ΑΛΛΗΛΕΓΥΩΝ"

ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΚΑΛΕΣΕΙ ΣΤΗΝ "ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ" ΟΠΟΥ ΗΤΑΝ ΝΑΙ Η ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΟ ΠΑΜΕ.

ΧΑΧΑ

ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΤΣΙΦΛΙΚΙ.

ΠΩ ΠΩ ΜΑ ΠΩΣ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑ ΠΑΛΙ ΒΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΙΝΣΤΡΟΥΚΤΟΡΑ;

ΜΕ ΘΑΜΠΩΣΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΣΟΥ.

ΧΑΧΑ

ΘΕΡΣΙΤΗΣ

ΓΕΙΑ ΣΑΣ

zoot horn rollo είπε...

Ναι ναι, αραβικη "ανοιξη",χιχι...
Κοντρα: αφισοκολλαει πιο γρηγορα κι απο τη σκια της.

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΑΤΕΩΝΙΣΚΟ ΜΗΝ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΝΕΙΣ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΜΟΥ.

"ΘΑ ΟΡΜΑΝΕ ΟΙ ΑΛΛΗΛΕΓΥΟΙ ΣΤΑ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΕΓΑΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΣΦΥΖΟΥΝ ΑΠΟ ΖΩΝΤΑΝΙΑ;

ΜΑ ΤΟΤΕ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΟΛΑ. ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ.¨"

ΑΥΤΟ ΕΙΠΑ.

ΟΧΙ ΑΥΤΟ:

να με συμπαθας, αλλα η αποθήκη που δεν ειχε καν φως που εσύ βαπτίζεις εργατικο κεντρο που σφύζει απο επαναστατική ζωντάνια , λαϊκές συνελεύσεις κτλ..

ΘΕΡΣΙΤΗΣ

ΓΕΙΑ ΣΑΣ

Ανώνυμος είπε...

@Eriugena

Στην παραιτηση βρισκοτανε παντα τετοια ατομα και μαζι με την παραιτηση παει ο μπαφος. Νομοτελεια λοιπον. Μιλαμε για την ιδανικη ψυχοτροπο ουσια για τετοιου ειδους... επαναστατες και επαναστατικες δρασεις.
Δε θα κανω αναλυση τωρα. Δεν ανεφερα τυχαια χιοορισυικα το stash που πρεπει να το μοιρασουν στους μεταναστες για να περιγραψω την κουλτουρα τους την... λαϊκη.

Φαντασου τωρα να εχεις απεναντι σου εναν σαν τον "μεταναστη", υπερκαυλωμενο με την "επαναστατικη" του δραση και να σε σταυρωνει επειδη "μοιρασες φυλλαδια". Να του λες πως πηγες και: μοιρασες τροφιμα σε μεταναστες, τους εφερες σε απεργια, αποκαλυψες την Μανωλαδα πολυ πριν συμβει το τραγικο κλπ και αυτος να σου κουναει το δαχτυλο για το city plaza και τον γραφουν οι ευρωπαϊκες εφημεριδες και του δινουν μπραβο - καθολου υποπτο και αυτο, ο Ευρωπαϊκος Τυπος μας αγαπα.

Anything but ΚΚΕ - ατομιστες του ΝΑΡ. Αν αυριο το ΚΚΕ ειχε το ιδιο προγραμμα με το δικο τους, θα το αλλαζανε.

υ.γ.: πως πεθανε ο τελευταιος ναριτης; διασπαστηκε με τον εαυτο του


σαπορ τουτουρκι

Ανώνυμος είπε...

1.Τελικα η μονη και πιο "σοβαρη" απάντηση στην ερωτηση που εγινε τουλάχιστον 40 φορες ηταν το "ειδαν φως και μπηκαν". Μαλλον σε αυτη την αποψη προσχώρησε και ο κοντριτης. Χαχα ενδεικτικό της σοβαρότητας του χωρου του.

2. Μια διευκρινηση για την τυποεκδοτικη. Γιατι ο κοντριτης λεει μισές αληθειες με γαρνιτουρα παγκαλιστικου συμπερασματος.
Η τυποεκδοτικη κακώς μπηκε στον αναπτυξιακο νομο. Όχι γιατί θα εξαγοραζοταν το ΚΚΕ οπως λεει ο ακαπνος υπερασπιστης των ανταρσοσυριζαιων της Λέσβου. Αλλα γιατι αυτο εγινε με σκοπο το μεγαλωμα του κυκλου εργασιών. Κατι που ηταν μοιραιο και λαθος θεωρητικα. Απο κει κσι περα η τυποεκδοτικη νομικα πληρουσε ολα τα κριτήρια για να ενταχθει στο νομο οπως πολλες επιχειρήσεις και δεν της χαριστηκαν αυτα τα χρηματα. Βέβαια το αστικο κρατος που εδωσε απλοχερα 1,3εκ στην τυποεκδοτικη είναι το ιδιο κρατος που παρανομα σύμφωνα με τους δικους του νομους καλυπτει τους επιχειρηματιες - πελατες που φεσωσαν την τυποεκδοτικη με 16εκ ευρω για δουλειες που τους ειχαν γινει απο αυτην! Μάλιστα οι συγκεκριμενοι δταστηριοποιουνται σημερα ανενόχλητοι στα ΜΜΕ εντυπα και μη. Ενω εχουν φεσωσει με 16εκ μια επιχείρηση που εξαιτιας αυτου βαρεσε κανονι. Τόσο γαλαντομο ηταν το αστικο κρατος με το ΚΚΕ και την τυποεκδοτικη.
Αριθμητικη ξερουν ολοι για να κανουν την πραξη ποσα πηρε εντελει η τυποεκδοτικη νομιμα απο τον αναπτυξιακο νομο και ποσα την φεσωσαν παρανομα με τη βοήθεια του αστικού κρατους.
Ωστόσο οι αστοι τη δουλειά τους έκαναν. Το λαθος ηταν του ΚΚΕ ως προς το χαρακτήρα και τη λειτουργία του κομματικου τυπογραφειου. Κατι που το διορθωσε απο το 2013 δυστυχώς κατοπιν εορτης.
Αλλα οχι να μας τη βγαίνει σαν δευτερος Τσιπρας ο κοντριτης για ηθικο πλεονέκτημα. Αυτος που καλυπτει τους "αλληλεγγυους" που πηγαν νταβατζιλικι να παρουν κτηριο απο το εργατικο κινημα υοθετωντας τα επιχειρήματα του αστικου κρατους που θελει χρονια τώρα να το παρει απο το ΕΚ Λεσβου.
Να σε δω κοντριτη αν καμια μερα κανει παρελαση το ΠΑΜΕ μεσα στη Στρουγγα και σου πει καναμε καταληψη για τη στέγαση προσφυγων και την εποπτεία στο εξης και το ελεγχο τον εχει το ΠΑΜΕ. Ποσο καλη ιδεα θα σου φανει αραγε...

ratm

Υγ. Αλλα δε θα το κανει δυστυχώς. Τα χω ξαναπεί οι ευγενειες αυτες με τους σαλτιμπαγκους το χουν φαει το κομμα.

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητε μεταναστη

1)Η επικληση καποιου "κινηματος του αληλλεγγυου κοσμου" ειναι μια επικινδυνη τακτικη που δειχνει οτι δεν σεβεσαι ακομα και αυτους που υποτιθεται οτι υποστηριζεις. Μεσα σε αυτον το ορισμο με την συγκεκριμενη διατυπωση μπορεις να χωρεσεις απο την δραση της εκκλησιας και των κυβερνητικων μεχρι τον πιο τιμιο και σοβαρο εργατη που επιλεγει για διαφορους λογους να μην συμπορευτει με το ΠΑΜΕ και το ΚΚΕ. Κατι το οποιο στην συγκεκριμενη περιπτωση λειτουργει εναντιον αυτου του ιδιου εργατη παρα τις διακυρηξεις σου. Αθελα σου δηλαδη ξεπεφτεις να κανει αυτο που μας κατηγορουσες πριν οτι καναμε εμεις.

2)Ακομα και αν συμφωνησουμε οτι υπαρχει τετοιο κινημα αντιστοιχο των λεγομενων σου -ποσοτικα αλλα κυριως και ποιοτικα- εσυ και η γκρουπα του 0,6% που εκπροσωπεις δεν εχει κανενα δικαιωμα να μιλαει εξ ονοματος του, ποσο μαλλον να το βαζει σε λογικη ζυγαριας σαν να ειναι πολιτικο εμπορευμα.

3)Ερμηνευεις την αιτια της υστεριας λαθος. Δεν ειναι πανικος, ειναι αηδια για τα λεγομενα σου.

Ο.Χ.Ε.Π.

Ανώνυμος είπε...

αγαπητέ Θερσίτη, ψυχραιμία. Εσύ πέφτεις συνεχώς σε αντιφάσεις με αυτά που λες και μετά πνίγεσαι σε μια κουταλιά νερο και σου φταίνε οι άλλοι. Μη μου συγχύζεσαι λοιπόν. Εδώ συζητάμε πολιτισμένα. Δεν αντέχεις; Σου έρχεται να ρίξεις κανένα γηπεδικο; Οπως νομίζεις, ο καθένας κρινεται απο αυτά που γράφει. Αλλωστε σε λέσχη ψυχοθεραπείας γράφουμε. Εκτονώσου δεν πειράζει , κάνει καλό. Εδω τον άλλο τον αποκάλεσες "αναρχο-χίτη" σε μένα θα κωλώσεις τωρα. Καλή συνέχεια, Γεια σας!!!! και πάλι ΓΕΙΑ ΣΑΣ!!! και τα σχετικά.

Στη συνέχεια, κύριε Ρατμ, ο Αναπτυξιακός Νόμος ειναι κατεξοχήν αντιλαϊκος νόμος αφού μοιράζει αβέρτα φράγκα και κεφάλαιο στους καπιταλιστές απο το κρατικο κορβανά, στον οποίο να σου υπενθυμίσω ότι συνεισφέρει ως βασικό φορολογικό υποζύγιο: Ο ΕΡΓΑΤΗΣ. Αυτα δεν τα γράφω μόνο εγώ που ειμαι Κοντρίτης, τα γράφει και το κόμμα σου. Αλλα κοιτα να δεις τι γινεται, όταν το κομμα σου έχει καπιταλιστική επιχείρηση δεν διστάζει να τον εφαρμόσει τον αντιλαϊκο νόμο. Εσυ πήγες και πιο μακριά τη βαλίτσα: ΜΑΣ ΛΕΣ ΟΤΙ Η ΤΥΠΟΕΔΟΚΤΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΥΤΟ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ!!!!!!!!!!!!!

Τώρα αν είχε χασούρα απο το Μπόμπολα η Τυποεκδοτική και δεν έπεσε σε καλοπληρωτές σόρρυ αλλα δεν με ενδιαφέρει τι κάνει μια καπιταλιστική επιχειρηση, ιδιαίτερα δε όταν τσεπώνει φράγκα απο το κρατικο κορβανα αξιοποιώντας ΑΝΤΙ-ΛΑΙΚΟ ΝΟΜΟ, υποστηρίζοντας κιολας οτι θα προσλάβει προσωπικό, αλλα τελικά το μειώνει ;-), δηλαδή απολύει εργάτες. Αλλωστε ολοι οι καπιταλιστές που άρμεξαν το κρατικό κορβανα αλλα για χ-ψ λόγους χρεοκόπησαν οι επιχειρήσεις τους (ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΑΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ, ΤΑ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΠΛΟΥΤΟ) έχουν αντίστοιχες "θλιβερες" ιστορίες να σου πουν. Κι ο Βωβος φαντάζομαι τα ιδια πάνω κατω λέει με αυτα που λες (οτι η κακη γραφειοκρατία, το κακο υπετροφικό κρατος που δεν ειναι ελκυστικο για επενδύσεις, οι συντεχνίες φταίνε και τα ρέστα) όπως και κάθε καπιταλιστής που σέβεται τον εαυτό του.
Γι αυτο λοιπόν δεν δίνω σημασία. Εγώ ειμαι πάντα με τους εργαζόμενους γιατί ειμαι κομμουνιστής.

Κατα τα άλλα επειδή έχεις μπερδευτεί. Το ηθικό πλεονέκτημα το έχουν πάντα οι κομμουνιστές, δεν το ειχε ποτέ κανένας Τσίπρας. Και εγώ στη προκειμένη περίπτωση έχω το ηθικό πλεονέκτημα γιατι ειμαι κομμουνιστής και συνεπής στα πιστεύω μου. Δεν παίρνω τίποτα απο το αστικο κράτος που πολεμώ, και δεν πρόκειται να πάρω ουτε κρατικές διαφημισούλες, ουτε διαφορα κονδυλιακια, ούτε χρηματοδότηση, ούτε ΕΣΠΑ, ουτε ουτε ουτε, όπως έκαναν ολα τα γνήσια κομμουνιστικά κομματα και οργανώσεις του επαναστατικού παρελθόντος που δεν ήταν ΜΚΟ, και δεν ταίζονταν απο τον εχθρό που πολεμούσαν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ.

Οσον αφορά τη Στρούγκα δε, μην κρινεις εξ ιδίων τα αλλότρια. Η Στρούγκα ελέγχεται απο ΑΝΟΙΧΤΗ συνέλευση κατοίκων. Ολοι οι κνίτες (νεολαιίστικο στέκι γαρ) της Φιλαδέλφειας λοιπόν ειναι ευπρόσδεκτοι να συνδιαμορφώσουν κάθε Τρίτη που εχει ανοικτή συνέλευση κατοίκων. αλήθεια λέω, εσεις οι φιλαδελφειωτες να πάτε. Σε αντιθεση με εσένα που ασπάζεσαι ανοικτά ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΚΕΣ ΤΑΚΤΙΚΕΣ (αυτα γραφεις στο τελευταίο σου σημειωμα) εμεις θεωρούμε ότι οι τραμπούκικες τακτικές ειναι χαρακτηριστικό του ΡΕΒΙΖΙΟΝΙΣΜΟΥ σε όλες τις εκδοχές του απο τον αρχειομαρξισμό και τους φαλτσετοφόρους του μέχρι το Κουτσάφτη-Δημητρίου που μαζί με τους χρουτσοφικούς προσπάθησε να επιβάλλει δια της βιας τη μειοψηφική του θέση στην Τασκένδη.

Συν τοις άλλοις, με αυτά που γράφεις δικαιώνεις απολύτως οτι έχω γράψει για την αποθήκη στη Λέσβο. Μη μου αρχίσεις τώρα και εσύ για μπαρμπάδες που είδαν φως και μπήκαν στην κατάληψη. Ελα τώρα, αφου ξερεις τη διάταξη ΚΝΑΤ, και ξέρεις οτι τη ξέρω κι εγώ. Και τη βλέπεις μια χαρά στο βιντεο.

τέλος, κύριε Ζοοt, σίγουρα τα δικά μας συνεργεία ειναι πολύ πιο γρήγορα απο τα δικά σας. Αλλα για το ΝΑΡ ισχύει αυτο που χαριτωμένα έθεσες:
ναι κολλάμε πιο γρήγορα και απο τη σκια μας.

el quinto regimiento

υγ: ακου ΝΑρο-μπαμπάς, ρε θεούλη ερριγεν, πως σε λένε τελοσπάντων η φαντασία σου οργιάζει;-0 χα χα χα !!!!

Ανώνυμος είπε...

Ο el quinto regimiento γράφει διάφορα για την ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ.
Γιατί όμως; Για να απαντήσει υποτίθεται στην κριτική που κάνουμε διάφοροι για το ρόλο ΜΚΟ και την αλληλοσύνδεση τους με διάφορες "αντιεξουσιαστικές" ομάδες ή διάφορους δήθεν αλληλέγγυους που παίρνουν χοντρά κονδύλια της Ε.Ε.
Δεν θα μπώ στον κόπο να απαντάω για το έγινε στην ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ...Aλλά το να πετάς την μπάλα στην εξέδρα και να δικαιολογείς τη δράση καλοταϊσμένων ΜΚΟ και "αλληλέγγυων"...
Δηλαδή τι θες να μας πείς; Ότι επειδή το ΚΚΕ, το "συστημικό" κλπ, δήθεν τα "πήρε χοντρά", δικαιούνται να παίρνουν και οι άλλοι;
Μόνο που υπάρχει μια ουσιώδη διαφορά: ο αναπτυξιακός νόμος επιδοτούσε αποκλειστικά οικονομική δραστηριότητα. Καπιταλιστική...πέστε την όπως θέλετε...άλλα μόνο τέτοια!
Τα κονδύλια της Ε.Ε. σε ΜΚΟ και διάφορους τύπους "αλληλέγγυους", δίνονται με αποκλειστικό στόχο την υποστήριξη, την προώθηση και υλοποιηση των σχεδιασμών και του αντικομμουνισμού αστικών κρατών και ιμπεριαλιστικών κέντρων, με όρους μαζικού κινήματος, με ταυτόχρονη απαλλαγή του αστικού κράτους από την άμεση οικονομική ευθύνη.
Μήπως δεν καταλαβαίνεις τη διαφορά;;;;
Πάντως λίγο πολύ μας αναγορεύεις την κομμουνιστική δράση σε ηθικοπλαστική εκστρατεία κατά κύριο λόγο, ενώ πάνω κάτω μας λές ότι το θέμα της κρίσης και του κλεισίματος επιχειρήσεων είναι θέμα ηθικής και διαχείρισης και όχι αντικειμενικών νόμων του καπιταλισμού.
Υ.Γ. Για το ΚΚΕ ξέρεις πολλά...Για την "Κόντρα" και πώς συντειρείται δεν μας είπες τίποτα. Δηλαδή για μια ομάδα χωρίς καμιά μαζική επιρροή... Η "Στρούγκα" επίσης..για πές μας;;; Γιατί εγώ περνώ συχνά έξω από την "Στρούγκα" και τις περισσότερες φορές είσαστε τρείς και ο κούκος. Στην περιοχή ζώ και ξέρω.
kk-1

zoot horn rollo είπε...

Ναι, και με παγκόσμιο ρεκόρ.
"ευπρόσδεκτοι" στη Στρούγκα λέει,το πιστεύουμε...
Από την άλλη μόνο το ΚΚΕ δίνει λογαριασμό κι απολογείται για τα οικονομικά του, πως συντηρείται, αν τα κάνει καλά ή σκατά. Δε πολυβλέπω άλλους, καλώς η κακώς (μηδενός εξαιρουμένου).
Όλοι οι άλλοι DIY φάση μάλλον...

Ανώνυμος είπε...

kk-1 περιμενω να αναπτύξεις πλήρως τη συλλογιστική σου για τη χρηματοδότηση της Κόντρας. Δεν φαντάζομαι να ακολουθήσεις τη πεπατημένη για Ροκφέλερ και ροτσιλντ που έλεγαν για το Μαρξ. Αχ ναι ξέχασα σήμερα ο αντίστοιχος αστηρ της συνωμοσιολογίας ειναι ο Σώρος...
Στα άλλα που έγραψες πριν, πήρες αναλυτική απάντηση. Δεν επανέρχομαι, σέβομαι την οικονομία του μέσου και δεν υποτιμώ τον εγκέφαλο του αναγνώστη του μπλογκ.

Η απορία σου λύνεται για μένα πολύ απλά ειμαστε σταλινικοι-ζαχαριαδικοι και κάνουμε σκληρές οικονομίες στα πάντα, αυξάνοντας και βελτιώνοντας συνεχώς τη παραγωγικότητας της εργασίας μας, ελέγχοντας και βελτιώνοντας ουντάρνικα και σταχανοβίτικα οσο μπορούμε ολο το προτσές της παραγωγής της εφημερίδας (πλην τυπογραφείου) όπως έλεγε και ο μεγάλος αρχηγός Ζαχαριάδης που δεν τσέπωνε λεφτά απο το κρατικο κορβανά. Ξέρεις δεν δινουμε εξω κειμενα για πληκτρολογηση, ολοι οι συντάκτες εχουν μάθει να τα πληκτρολογούν μονοι τους τα κειμενά τους και μάντεψε μονοι μας στήνουμε και την εφημερίδα μέχρι τη τελευταία πινελιά πριν τη στειλουμε τυπογραφείο για εκτύπωση. Που και που κάνουμε και κοκκινα μεροκάματα για ενίσχυση της εφημερίδας.
Φαντάσου τι θα κάναμε αν ειμασταν πολύ περισσότεροι, ΠΑΠΑΔΕΣ όπως το επαναστατικό γνήσιο ΚΚΕ που δεν χρηματοδοτούνταν απο κανένα καιρατά κράτος , κεφάλαιο, εργοδότη .

αυτοι οι ..3.. που λες στη Στρούγκα κατάφεραν να σταματήσουν τους μαφιόζους του Μελισσανίδη που έστελναν σφαιρες με ραβασάκια και έκαναν διάφορα οργια στη Φιλαδέλφεια. Αμα ρε μπαγάσα ειναι τοσοι λίγοι που λες τοτε να πας στη συνέλευση της Τρίτης, ακομη και στη συνδιαμόρφωση μπορει με θετικες προτάσεις να περάσεις δικές σου θέσεις. Ετσι δεν ειναι; Γιατι δεν το κάνεις, λέω εγω τώρα. Φοβάσαι να εκθέσεις τις απόψεις σου;


el quinto regimiento

Ανώνυμος είπε...

O κοντριτης ουτε αριστεριστης της προκοπης δεν ειναι αξιος να γινει. Αντιπαρερχομαι τα λυμενα απο τον Λενιν ζητηματα συμμετοχής στα αντιδραστικα συνδικατα, κοινοβουλιο, στην εκμετάλλευση καθε μεσου νομιμου για τη δραση ενος ΚΚ. Εξαλλου δεν είναι η γκρουπα της κοντρα πρωτοτυπη. Υπερεπαναστατικη λογοκοπια και μολις φανει στο τουνελ καρεκλα καθομαστε και το θεωρητικοποιουμε εχω συναντησει στο συρφετο του εξωκοινοβουλιου κατα κορον.
Οποτε αλλο ειπα εγω αλλο θελει να μεινει ο πασοκος φιλος μας. Και οι αποζημιώσεις οι βουλευτικες και οι κρατικες ενισχύσεις στα κομματα απο τον κρατικο κορβανα βγαινουν. Δεν ειπε κανεις οτι ο αναπτυξιακος νομος ηταν φιλολαικος. Αντιλαικος ηταν. Αλλα δεν μπηκε στη ζουλα η τυποεκδοτικη σε αυτόν μπηκε συμφωνα με τα κριτήρια και εκμεταλλευτηκε αυτο το νομο ωστε βα πάρει χρηματα. Χρηματα που δεν τα κανουν βιλες τα μελη του ΚΚΕ αλλα πανε στο να μπορει να δρα το ΚΚΕ και να παλευει για την υποθεση της εργατικης ταξης. Πανε για δρασεις του κινηματος, για συντηρηση γραφειων, για κυκλοφορια μαρξιστικου βιβλιου, για υλικα διαφωτησης, για να βγαινει καθημερινά ο Ριζοσπαστης κλπ. Αυτα το 2016 εχουν τεραστιο κοστος και ενα κομματικο τυπογραφειο, το βιβλιοπωλείο, η εφημερίδα κλπ μονο με τη μορφή εταιρείας μπορουν να υπαρχουν. Εκτος και αν εχουμε φιλους λαφανοσυριζαιους απο το ΚΕΑ που συνδιαμορφωνουν τα πλαισια στη Στρουγγα και δινουν κανα... χερι...
Οσο για τους τραμπουκισμους. Μακαρι να ηταν ετσι το ΚΚΕ κατα τη γνωμη μου κακως δεν είναι. Θα ημουνα στη Μυτιλήνη και θα βλεπα ενα τσουρμο χαφιεδομαλακισμενα να βριζουν και να πετανε πραγματα σε γεροντες εργατες και γυναίκες και θα τα κοιταγα? Ρουθουνι δε θα μενε και οποιος εριχνε τον αλλο κατω. Που θα μας πεις εσυ για τραμπουκισμο που εχεις δωσει καλυψη σε δολοφονικες επιθεσεις και προβοκατσιες, απο το Συνταγμα στη 48ωρη μεχρι το ΕΚ Λεσβου, στο Πολυτεχνειο παλιοτερα, στην ΑΣΟΕ που εστελναν κνιτες στο νοσοκομείο ασφαλιτοαναρχικοι και παντου. Εγω επειδη γουσταρω το ΚΚΕ του μεσοπολέμου και το ΚΚΓερμανιας του Τελμαν σιγουρα πιο πολυ απο σενα ειμαι της αποψης οτι οταν σηκωνεται χερι πανω σε εργατη, οταν σηκωνεται χερι πανω σε κομμουνιστη πρεπει αυτο το χερι να κοβεται.
Τώρα πες οτι θες για αρχειομαρξισμους και ρεβιζιονισμους. Ενας δεξιος οπορτουνιστακος εισαι που επειδη η γκουπα σου εχει φετιχ με την ενοπλη βια ανεξαρτητως περιεχομενου το παιζεις τριτοδιεθνιστης τρομαρα σου. Μεχρι τη αραβικη άνοιξη περιθαλψατε...
Απαντά οτι θες. Ειμαι πολυ εκτος θεματος και δε θα επανέλθω σεβομενος το μπλογκ. Εξαλλου εχει ενδιαφέρον αποσπασμα για το συνδικαλιστιλο κινημα απο την ΚΟΜΕΠ που αξιζει πιο πολυ απο την κουβεντα με τον καθε κουιντο.

ratm

Ανώνυμος είπε...


ΠΟΝΕΣΕ ΠΟΛΥ H ΑΝΤΙΦΑΣΗ ΣΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΣΟΥ ΚΑΙ Η ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ EL QUINTO.

ΚΑΜΙΑ ΑΝΤΙΦΑΣΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΑ. ΟΣΑ ΕΙΠΑ ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΝΑ ΛΕΩ.

ΜΟΥ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΘΗΚΕΣ ΚΑΛΟ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΠΑ ΤΟΝ ΑΝΑΡΧΟΧΙΤΗ, ΑΝΑΡΧΟΧΙΤΗ;

ΜΗΠΩΣ ΕΙΔΕΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΕΙΠΑ;

ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ. ΔΕΝ ΑΠΕΧΟΥΝΕ ΚΙΑ ΠΟΛΥ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΑΣ.

ΧΑΧΑ

ΘΕΡΣΙΤΗΣ

ΓΕΙΑ ΣΑΣ

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΝΤΩΣ ΤΑ SOLIDARITY CORPS ΠΟΥ ΘΕΛΑΝΕ ΝΑ ΟΡΜΗΣΟΥΝΕ ΣΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ, ΔΕΝ ΠΕΤΥΧΑΝΕ ΤΟΝ ΒΡΩΜΙΚΟ ΣΤΟΧΟ ΤΟΥΣ.

ΜΑ ΜΗΠΩΣ ΚΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ 3 ΚΙ Ο ΚΟΥΚΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΙ ΠΡΟΣΦΤΓΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΦΥΞΕΙ Ο ΧΩΡΟΣ ΑΠΟ ΖΩΗ;

ΧΑΧΑ

ΘΕΡΣΙΤΗΣ

ΓΕΙΑ ΣΑΣ

Ανώνυμος είπε...

ΚΥΡΙΕ EL QUINTO

ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΟΤΑ ΛΥΡΑΤΗ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ. ΟΤΑΝ ΘΑ ΘΕΛΗΣΩ ΝΑ ΣΟΥ ΡΙΞΩ ΤΟ ΓΗΠΕΔΙΚΟ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΕ ΜΟΥ, ΠΟΥ ΕΙΔΕΣ ΤΑ ΚΝΑΤ, ΘΑ ΣΤΟ ΡΙΞΩ, ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ.

ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΠΩ ΣΤΑ ΙΣΙΑ. ΔΕΝ ΘΑ ΒΑΛΩ ΒΙΝΤΕΑΚΙΑ ΠΟΥ ΚΑΘΥΒΡΙΖΕΤΑΙ ΧΥΔΑΙΑ ΤΟ ΚΚΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΩ ΚΙΝΕΖΟΣ. "ΟΤΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΤΑΥΤΙΖΟΜΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΑΥΤΑ"

ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΕ ΜΟΥ;

ΧΑΧΑ

ΘΕΡΣΙΤΗΣ

ΓΕΙΑ ΣΑΣ

Ανώνυμος είπε...

@quinto
Άντε αγόρι μου να πας και μάρτυρας σε κάνα δικαστήριο για να δικάσεις τους υπεύθυνους της Τυποεκδοτικής. Να αποδοθούν επιτέλους οι ποινικές ευθύνες.
Επίσης, να μας έρθεις μαζί με αλληλέγγυους ΜΚΟ να κάνετε κατάσχεση στον Περισσό για τα χρέη της. Έτσι είναι αν έχεις ηθικό πλεονέκτημα, κομμουνιστής γαρ. Ακόμα και αν ταυτίζεσαι με τον Καρατζαφέρη, το Μιχαλολιάκο και τον Πάγκαλο, ΠΆΛΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕ ΣΕ ΠΙΑΝΕΙ.
Και για να τελειώνει το παραμύθι με τις διατάξεις των ΚΝΑΤ,
στο εργατικό κέντρο Λέσβου πρώτοι έκαναν εμφάνιση οι της ΜΚΟ που ενδιαφέρονταν να νοικιάσουν το κτίριο. Όταν εισέπραξαν πούλο διότι στο κτίριο ΠΑΝΑΣΧΕΤΕ ΡΟΥΦΙΑΝΕ γίνονται κάθε 3 και λίγο εκδηλώσεις ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ρε ΠΟΥΘΕΝΑ, εμφανίστηκαν οι χαφιέδες σ/φοι σου.
Αυτοί ξέρεις οι αντιρεβιζιονιστές του ΣΥΡΙΖΑ και της ΑΝΤΑΡΣΥΑ,
ΧΕΡΙ ΧΕΡΙ με τα δεκάδες στελέχια των ΜΚΟ, Έλληνες και ξένους.
Εξάλλου, όλη η μούργα των "αναρχικών" έχει βρει καλές δουλίτσες τελευταία σε αυτές τις ΜΚΟ.
Τι είναι εξάλλου; τίποτα κολλημένοι κνίτες;
Για την ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ τα έχει πει μια χαρά το ΚΚΕ. Και οι εργαζόμενοι πληρώθηκαν από τις συνδρομές των μελών και τα κουπόνια των φίλων του. Πολλοί καπιταλιστές εξάλλου το συνηθίζουν αυτό. Γελοίε.
Λες και δε καταλαβαίνεις ότι μια κομματική επιχείρηση έχει ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ και ΤΥΠΙΚΑ μόνον ιδιοκτήτη και εργαζομένους,
ΔΙΟΤΙ ΓΕΛΟΙΕ είναι ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ του Κ.Κ.Ε. και ανήκει στην πρωτοπορία της εργατικής τάξης και ΌΧΙ σε ΚΑΠΟΙΟ ΓΕΛΟΙΟ ΑΤΟΜΟ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΗ.
Και εμφανίζεσαι και σα κομμουνιστής να μας πεις ότι στην Κούβα δεν είχαν ποτέ σοσιαλισμό.
Σφυροδρέπανε, προσπάθησα αρκετές φορές να συζητήσω λογικά με αυτό το άτομο, αλλά είναι φανερό ότι είναι άλλος ένας σκατορουφιάνος που μόνο στόχο έχει να διασπείρει αμφιβολίες σε άτομα φίλα προσκείμενα στο ΚΚΕ. Καθόλου δεν ενδιαφέρεται να συζητήσει ή να ανταλλάξει ειλικρινά απόψεις. Χρησιμοποιεί ακροδεξιά προπαγάνδα που έχουμε σιχαθεί να ακούμε από παντού. Νομίζω ότι πρέπει να τον κόψεις σταλινικά και όμορφα.
ΒΧ

Ανώνυμος είπε...

http://redflyplanet.blogspot.gr/2015/11/blog-post_10.html?m=1

Για τη Λεσβο τα παμε ολα εδω. Για να δειτε σε τι εκδουλευσεις δινει καλυψη ο ντουρος "κομμουνιστης" που ειναι παντα με την εργατικη ταξη!

ratm

zoot horn rollo είπε...

Καλά μη τρελαίνεστε με μπινελίκια, κάτω από τις "υπεραναλύσεις", τις διάφορες παραπομπές κτλ. (διαβασμένος φαίνεται, δε λέω), δε πρωτοτυπεί ουσιαστικά σε σχέση με άλλους που έχουν περάσει κατά καιρούς από εδώ. Πάντα ο ίδιος (γνωστός) κοινός παρονομαστής, όσο ετερόκλητοι κι αν φαίνονται.

Ανώνυμος είπε...

παιδιά μπορειτε να βρίσετε όσο θέλετε, γελάνε και τα μουστάκια μου :-).
αλλα να με συμπαθάτε, γιατι ζητάτε λογοκρισία; Τα βρήκατε σκούρα, ε. Τι να κάνουμε. Το επαναστατικο κινημα αντέχει τη σκληρή κριτική, αλλιως δεν ειναι επαναστατικο (κλασσικά ατάκα απέναντι σε γηπεδικούς όλων των αποχρώσεων)

el quinto regimiento

υγ: κύριε Θερσίτη σε τι ακριβώς ειμαι κοτα, παίζω μεσα στην έδρα σας...μην το ξεχνάς. ετσι για να ευθυμίσουμε με γηπεδική ατμόσφαιρα.

τεσπα. ΜΠΡΕΖΝΙΕΦΙΚΕ σταματώ, γιατι ήδη τρως χοντρο κράξιμο που με ανέχεσαι. Ξέρω μολις σταματήσω θα γράφουν τα χειρότερα γιατι εκ τους ασφαλούς θα παίζουν μπάλα μονοι τους, έτσι έχουν μάθει μια ζωή. αλλα δεν με καιει ιδιαίτερα. το ματσάκι το πήρα απο τα αποδυτήρια :-)

ας μου επιτραπεί φιλε αναγνώστη μια στιγμή αλαζονικης γηπεδικής ικανοποίησης. Ο αναμάρτητος σε αυτο το μπλογκ (μιας και αρέσκεστε στην ηθικολογία) πρώτος το λιθο βαλέτω.


υγ2: μη μου αρχίζεις για το πως στήνονται εφημερίδες κύριε ρατμ ξέρω πολύ καλύτερα απο εσένα. Ξέρω ακριβώς που γινεται και η κατασπατάληση δυνάμεων και που εμφιλοχωρει το κεφάλαιο στη δική σας περίπτωση. Αυτα περί αδυναμιας ύπαρξης ανεξάρτητης κομμουνιστικής εφημερίδας στο σύγχρονο καπιταλισμο να τα τσαμπουνάς σε κανέναν παντελώς άσχετο.

ασε τον Τέλμαν κατά μέρος, ο Τέλμαν ήταν σταλινικος και όχι γραφειοκράτης ρεβιζιονιστής.

Γεια σας!
και χαρά σας!

Ανώνυμος είπε...

@χαφιέ (you know who u are)
Και ο Τρότσκυ ο φιλαράκος σου νόμιζε ότι το πήρε το ματσάκι αλλά τελικά ο Μερκαντέρ είχε άλλη άποψη.
Λοιπόν, ψαλίδι και λογοκρισία. Έτσι είμαστε οι true σταλινικοί. Καμία κουβέντα με χαφιέδες με προβιά κομμουνιστή, ειδικά τώρα που έχουμε ολομέτωπη επίθεση από το κεφάλαιο στην εργατική τάξη.
Εδώ περνάνε Ασφαλιστικό χειρότερο από του Γιαννίτση κι ο άλλος Βασίλη ασχολείται με την Τυποεκδοτική και υπερασπίζεται τους "αλληλέγγυους"/ΜΚΟ απέναντι στο εργατικό κίνημα.
Κόφ'τον και άντε γεια.
Τι να κάνουμε που δεν υπάρχει η Γ'Διεθνής να έστελνε κανένα πράκτορα κατά δω μεριά.
ΒΧ

Ανώνυμος είπε...

ΣΙΓΑ ΡΕ ΠΑΛΗΚΑΡΙ!!

ΤΙ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ;

ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΧΑΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΛΕΣ. ΑΣΕ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕΣ ΚΑΙ ΡΟΜΠΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΦΑΣΗ, ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΣΤΙΣ "ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ" ΕΡΓΑΤΙΚΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ.

ΕΝΑΣ ΤΟ ΖΗΤΗΣΕ ΕΠΙΔΗ ΣΕ ΣΙΧΑΘΗΚΕ.

ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΟΠΟΥ ΘΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΓΕΣ, ΕΝΩ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΣ, ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΚΚΕ ΜΠΗΚΑΝ.

ΑΝΤΕ ΑΝΤΖΕΛΑ ΖΗΛΕΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΑΡΘΑ ΒΟΥΡΤΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΑΨΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΠΟΥ ΕΠΕΒΑΛΛΕ "ΤΟ ΚΚΕ" ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ.

ΧΑΧΑ

ΘΕΡΣΙΤΗΣ

ΓΕΙΑ ΣΑΣ

Ανώνυμος είπε...

ΤΩΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΟΒΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΟΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙ.

ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ; ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑ ΔΙΣΤΡΕΒΛΩΣΕΙΣ.

ΧΑΧΑ

ΘΕΡΣΙΤΗΣ

ΓΕΙΑ ΣΑΣ

zoot horn rollo είπε...

Από νίκη σε νίκη.
Φυλαχτείτε, ήρθε ο κουϊντο και η Κόντρα του που τα ξέρει *όλα*. Μη τολμήσετε και γράψετε μετά κι ακόμα πιο μετά, δεχτείτε επιτέλους τη σκληρή επαναστατική κριτική,χιχιχι...

Ανώνυμος είπε...

Φαντάσου τι θα κάναμε αν ειμασταν πολύ περισσότεροι, ΠΑΠΑΔΕΣ όπως το επαναστατικό γνήσιο ΚΚΕ που δεν χρηματοδοτούνταν απο κανένα καιρατά κράτος , κεφάλαιο, εργοδότη .

ΜΟΝΟ ΠΑΠΑΔΕΣ. ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΘΑ ΦΤΙΑΧΝΑΤΕ.

ΜΑ ΠΟΙΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΓΝΗΣΙΟ ΚΚΕ ΤΕΛΙΚΑ;

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ.

ΛΙΓΗ ΜΠΟΧΑ ΟΑΚΚΕ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ. ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΟ-ΚΚΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟ.

ΔΙΟΤΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΙΧΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΠΟ ΤΟ 1926.

ΕΠΙΣΗΣ Ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ ΕΒΑΖΕ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ.

ΤΙ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΝΑ ΓΚΑΙΜΠΕΛΙΖΕΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ. ΜΠΕΡΔΕΥΕΣΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΝΕΙΣ.

ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΩ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ..

ΒΛΕΠΩ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΤΩΡΑ. ΣΤΕΡΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΕΝΑΝ ΧΩΡΟ ΘΑΛΠΩΡΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΣΦΥΖΕ ΑΠΟ ΖΩΗ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΖΕΤΕ ΜΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ.

ΝΤΡΟΠΗ ΜΕΓΑΛΕ ΜΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΗ.

ΑΜΕΣΩΣ ΤΑ SOLIDARITY CORPS ΝΑ ΕΠΕΜΒΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΑΚΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΔΙΚΙΑ.

ΧΑΧΑ

ΘΕΡΣΙΤΗΣ

ΓΕΙΑ ΣΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Τι έγινε el quinto regimiento;
Το έριξες στην παλαβή;
Μόλις μπαίνουν τα ερωτήματα για το ρόλο σας και τον αντικομμουνισμό σας...χάνεις την ψυχραιμία σου. Σε τέτοιο βαθμό που γράφεις ασυναρτησίες.
Μόνο που η σύγχιση που έχεις, σε έκανε να παραληλείς για πράγματα που ούτε καν σου έθεσα...
Αλλά όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται...
Πάντως δρώντας σαν "ουρντανικοι" και "σταλινικοί/ζαχαριαδικοί" όπως ισχυρίζεσαι, λογικά θα έπρεπε να απασχολείστε αποκλειστικά στην επαναστατική δράση, δηλαδή αυτό που λέμε επαγγελματίες επαναστάτες, γιατί αλλιώς δεν θα είχατε καθόλου χρόνο...Αλλιώς δεν είσαστε τίποτα άλλο από μια παραμάζωξη ομαδούλας που φλυαρεί αστμάτητα, μακριά και έξω από την ταξική πάλη...
Και επιδή και εμείς κάτι γνωρίζουμε από οργάνωση, άσε καλύτερα τις ιστορίες για αγρίους και τους δράκους!!!
Υ.Γ. Αυτό που είπες για το Μελισανίδη, φαντάζομαι το λέτε και στη Ν. Φιλαδέλφια...Άσε που κάτι τέτοια εμένα περισσότερο που δημιουργούν υπόνοιες για το ρόλο ομάδων σαν της δικής σας. Αλήθεια, απέναντι στο Δήμαρχο τη στάση κρατάτε; Τον ψηφίσατε στις δημοτικές εκλογές;
kk-1

Ανώνυμος είπε...

Μολις στριμωχθηκε ο μεταναστης εσκασε ο κουιντο και εστειλε την μπαλα στην εξεδρα με οτι βρωμια υπηρχε. Τι ο Λενιν εκανε καταληψεις, τι εκ λεσβου, τι τυποεκδοτικη, τι ουνταρνικο πλανο στην κοντρα. Δηλαδη ειπε για οτιδηποτε αλλο περα απο αυτο για το οποιο γινοταν η συζητηση, δηλαδη για το city plaza.
Χωρια που ΚΑΙ αυτος πιαστηκε να ψευδευται σχετικα με το βιντεο του ΕΚ Λεσβου οτι ταχα μου δειχνει καποια επιθεση κομματικων δυναμεων του κκε σε καποιον.
Με τετοιες συντονισμενες αντιδρασεις που εχετε, εχετε δωσει τοση αξια στο θεμα της "συνομοσιολογιας" για τα οσα λεγονται για το city plaza που δεν υπαρχει ανθρωπος εδω μεσα που να πιστευει αυτη την κατηγορια πια.

Ο.Χ.Ε.Π.

Eriugena είπε...

Έπεσα έξω ρε γαμώτη.,δεν είναι ναρίτης, είναι "κόντρα"
Θα του πω μόνον μια λέξη:
"Έδρεψαν τους καρπούς..."
ξέρει αυτός και όλο το ψευδο-αραβικό συνάφι του, παρεούλα με ΚΕΕΡΦΑ και άλλους, επιρρές και ρουφιάνους των "αδελφών μουσουλμάνων".
Συνωμοσιολογία ρε γαμώτη..
Δε πειράζει, και μένα μου πήρε καιρό να καταλάβω, με εκατοντάδες ώρες έρευνα (μη συνωμοσιολογικη) και τριβή σε διαλόγους με τον κάθε πικραμένο, τις δύο τάσεις (κλάδους) των πρακτόρων ή "χρήσιμων ηλιθίων" της CIA στην χώρα όσον αφορά τα γεωπολιτικά: 1)Καλλεντερίδης-Καραμπελιάς=διείσδυση στο κουρδικό κίνημα (που είναι σουρωτήρι έτσι κι αλλιώς από τους αμερικάνους) 2) "αραβόφιλοι", στην πραγματικότητα τζιχαντιστόφιλοι, υποστηρικτές της "αραβικής άνοιξης" στην Συρία (η Αίγυπτος και η Τυνησία είναι άλλο πράγμα, πιό συνθετο), παρεάκι με Χαμας και FSA (βιτρίνα, από πίσω όλοι οι πολύ μουσάτοι με τις χατζάρες), παρεάκι με τον διεθνή τροτσκισμό, στην βάση του υποτιθέμενου "φιλο-αραβισμού", για να στηριχθεί η "αντιπολίτευση" στον Άσσαντ. (Δεν υποστηρίζω ούτε Άσσαντ, ούτε Ρωσσία, για να μην παρεξηγούμεθα, αλλά υπάρχει μια διαφορά στο συριακό).
Τέτοιο "σταλινισμό" δεν ματαξαναείδα, μα τον Βούδα..
Και τι είπαμε; 1848;;;;
μπουχαχαχαχαχαχα
Ο FSA, η HAMAS, και η Αλ-Νούσρα, στα χνάρια του 1848;
μπουχαχαχαχαχα..
Βέβαια υπάρχουν και άλλα 2 μαγαζάκια, τα οποία διαφοροποιούνται από τα 2 προηγούμενα, αλλά δεν θα αναφερθώ εδώ για να μην ανοίξει κι άλλο το θέμα..
Μέσα σε όλα αυτά, τα "συνωμοσιολογικά", υπαρχει ένα μάλλον περικυκλωμένο κόμμα, το ΚΚΕ, το οποίο εγκαλείται γιατί δεν κάνει τα γλυκά μάτια στον κάθε πικραμένο μικρομαγαζάτορα της κάθε πικραμένης "διεθνούς τάσης" του "κινήματος" της "αντι-παγκοσμιοποίησης" και της συνέχειας της ψευδο-εξέγερσης του Μάη68 κ.λπ
Σιγα σιγά όλα θα περάσουν στο μυαλό του καθημερινού εργαζόμενου, μικροαστού κ.λπ
Τι λένε στους εργασιακούς χώρους για το ΚΚΕ;
Καλό είναι...αλλά "συστημικό". Μου το λένε άνθρωποι απλοί που την λέξη συστημικό την μάθανε μαζί με την προπαγάνδα εναντίον του ΚΚΕ.
Καλό είναι αλλά έχει...λεφτά. Τα γνωστά με τυποεκδοτική, κ.λπ
Καλό είναι αλλά εκτός πραγματικότητας (διαχρονικόν!)
Και βέβαια, τα γνωστά με το κίνημα του κινήματος των κινημάτων ω κίνημα.
ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΧΑΦΙΕΔΟ-ΣΑΙΤ ΤΟΥ ΚΟ(Υ)ΛΟΓΛΟΥ ΥΠΉΡΞΕ ΕΙΔΙΚΟ ΆΡΘΡΟ ΕΝΑΝΤΊΟΝ ΤΟΥ ΚΚΕ (ΜΕ ΤΟ "κ" ΤΟΥ ΌΡΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΌ, ΣΕ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΌ) ΓΙΑ ΤΟ ΚΊΝΗΜΑ ΝΟΥΑ ΝΟ-Ι ΤΥΡΜΠΟΥΙΣΌΝ ΜΠΟΥΛΧΟΥΜΕ δεν θυμάμαι πως το λένε, αυτό με τους ξενύχτηδες αγανακτισμένους του Παρισίου που ηκροάσθησαν και τον Βαρουφάκειον Λόγον...
Ένα εμετικό άρθρο στο κουλογλομάγαζο το οποίο δεν υπάρχει αντι-κκε που να μην το υπογράφει μέσα του και έξω του.
Εν πάσει περιπτώσει, οι δυνάμεις είναι υπέρτερες, το όποιο εργατικο η λαϊκό κίνημα είναι στριμωγμένο όσον αφορά την στρατηγική. Έχω θεμελιακές διαφορές διαφωνίες με τους φίλους του ΚΚΕ, έχουμε φάει τα μουστάκια μας ουκ ολίγες φορές, αλλά πραγματικά απορώ, ΑΠΟΡΩ, που βρίσκουν την δύναμη να αντέχουν τόση πίεση, περικύκλωση, χυδαία προπαγάνδα, ιδεολογικό πόλεμο χωρίς όρια, απειλές, ψέμματα...
Τους ευχαριστώ για την δύναμή τους και την υπομονή τους, έχουν βοηθήσει πολύ κόσμο, έχουν κρατήσει τη φωτίτσα ζωντανή, αλλά πρέπει να σκεφτούν ακόμα περισσότερο...
Η κατάσταση είναι ακόμα χειρότερη από αυτή που φαντάζονται, το λέω με κάθε επίγνωση και των δικών μου λαθών (ούκ ολίγων).
ΑΝ ΠΕΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΣΤΡΟ ΑΥΤΟΎ ΤΟΥ ΛΑΟΥ, ΤΟ ΚΚΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΊ..
Έχετε μεγάλη ευθύνη..μη μασάτε, μαζί σας είμαστε.

Ανώνυμος είπε...

@Eriugena

Να σαι καλα συντροφε.
Μου εδωσες πολλη δυναμη.
Το ΚΚΕ και τα ματια μας.

Στην Ελλαδα οπου οι "αριστεροι" (ΚΟΕ, ΔΕΑ κλπ) διαλεγουν ως συμμαχους το ΝΑΤΟ (βλεπε στηριξη στην συριακη "αντιπολιτευση"), οπου χαιρετιζαν τους βομβαρδισμους κατα του γιουγκοσλαβικου λαου με προσχημα τον εθνικισμο του Μιλοσεβιτς αλλα πλεον συγκυβερνουν με τον χριστιανουλη συντηρητουκλα Κατακαμμενο, το ΚΚΕ θα συνεχισει να κρατα ζωντανη την φλογα που θα καψει τους αστους, θα κρατα ψηλα τη σημαια του διεθνισμου και του προλεταριακου αγωνα.

Διημερη απεργια λοιπον απο ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ, εντελως απροετοιμαστη, αν και το ΚΚΕ εχει κηρυξει πολεμο εδω και μηνες. Το ΚΚΕ θα συμβαλλει να πεσει αυτη η κυβερνηση. Θα πεσει και λασπη πιθανον για την ανοδο φασισταριων. Ειναι ωρα να ξαναβγαλουν την ΧΑ και τους αναροχιτες που λεει και ο θερσιτης
Αλλα τωρα θα ειναι και ενα σημαντικο βημα για να ξεσηκωθει ο κοσμος, θα τους βγαλουμε εμεις στο δρομο και θα δουνε ολοι και τη δυναμη και θα ξανατρομαξουν οι αστοι. Περισσοτερο απο την 4η Φλεβαρη. Τοτε προσπαθουσανε να ριξουν λασπη με το ΣΣ, τωρα με τους προσφυγες.
Και δε θα περασει τπτ απο αυτα.

σαπορ τουτουρκι

Ανώνυμος είπε...

@el quintο

Μου αρεσει η σιγουρια για τον Σορος. Συνωμοσια λεει.
Τραγικος.
Τυχαινει το κεφαλαιο να εχει συμφεροντα απο περιφερειακες αποσταθεροπιιησεις, τυχαινει η εναλλαγη πολιτικου προσωπικου να συμβαδιζει με την προσπαθεια διεισδυσης διαφορετικων κομματιων του κεφαλαιου κλπ.
Παραδειγμα αποσταθεροποησης με συμμετοχης του Σορος ειναι η Ουκρανια. Ο ιδιος, απο ξενα μεσα εχουν γραφτει αυτα, ειχε συνδεθει με την παρεισφρυση στο κινημα της αντιπαγκοσμιοποιησης και τη δημιουργια του δικτυου indymedia. Ο ιδιος ειχε συνδεσεις με τον αναμορφωτη της Ευρωπης, Βαρουφακη.

Αλλα αυτα ειναι συνωμοσιες.

Ανώνυμος είπε...

@el quinto

http://www.mintpressnews.com/leaked-george-soros-puppet-master-behind-ukrainian-regime/206574/

Συνωμοσιες κυριοι

Σεχταρ ο Τρομερός είπε...

Καλά, είναι όλα τόσο αθώα και τόσο αληθινά στον "ανοιχτό" και "πλουραλιστικό" πολιτισμένο κόσμο της "Δύσης" μας!
Πρέπει νάσαι πολύ συνωμοσιολόγος για να βλέπεις παντού πράχτορες.
Πρέπει νάσαι "σταλινικός"!
(Σκέτος, όχι σταλινοπασόκας).

Ανώνυμος είπε...

προς απατημένη σύζυγο (ξέρει αυτή)
θα φας καλά με μένα που μπλεξες :-) χα χα!

δεύτερον. τι εγινε κκ-1 αρχίσαμε τις λάσπες. Οχι δεν ψήφισε κανένας δικός μας Βασιλόπουλο. Ισα ισα που τον εχουμε στριμώξει για τα καλά εξαρχής για τις παλινωδίες του στο γήπεδο και αλλού. Εσας ομως στη Φιλαδέλφεια σας βλέπω πολύ να κουτσαίνετε. Τι λέγατε για το γήπεδο θυμάσαι;

Τι κάνατε όταν οργιαζαν οι μπράβοι; ποια ειναι η απάντηση;
ΗΣΑΣΤΑΝ ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ μερΙκΑ μετρα εξω αΠΟ ΤΑ κεντρΙΚα γρΑΦΕιΑ ΣΑΣ (αυτα του Περισσού)

αντε πουθενάδες. τολμάτε και μιλάτε.

προς Ευριγένη: ακού φιλε ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΚΑΚΙΑΣ ΩΡΑΣ ΕΙΣΑΙ. Ανέβασε πηγές να στο αποδείξω, αν τολμάς.

el quinto regimiento

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΑΤΕΩΝΙΣΚΟ

ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΣΤΑΛΙΝΙΚΟ.

http://e-oikodomos.blogspot.gr/2013/11/blog-post_2319.html

ΓΙΑ ΔΕΣ ΕΔΩ ΠΟΙΟΣ ΔΕΧΤΗΚΕ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΠΡΑΒΟΥΣ.

ΘΕΡΣΙΤΗΣ

ΓΕΙΑ ΣΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Τα σχόλια της ιδιοκτήτριας στο FB.
Κάποια είναι από αναμενόμενο θυμό.
Κάποια άλλα αξίζει να τα διαβάσουμε με προσοχή.

http://news247.gr/eidiseis/koinonia/city-plaza-katalhpsh-sto-egkataleleimmeno-ksenodoxeio-gia-th-stegash-prosfugwn-h-orgh-ths-idiokthtrias-sto-facebook.4025091.html


Το ιστορικό - κατά της ιδιοκτήτρια - “περίεργων” περιστατικών το καλοκαίρι του 2015. Συνέχεια στην συνέντευξή της στο Πρώτο Θέμα
http://www.protothema.gr/greece/article/572876/plaza-hotel/


https://www.youtube.com/watch?v=yVc9_WncGX8

Ο 4:14

Ανώνυμος είπε...

Θερσιτάκο, εσυ που παριστάνεις τον κομμουνιστή,

επειδη εισαι πουθενας εσυ και τα φιλαράκια σου στη Φιλαδέλφεια

πάρε πρώτα απο τους μπράβους ανακοινωση, δηλαδή τον εχθρό τον ίδιο:
http://www.original21.com.gr/?p=556

Το ρόλο του "δυναμικού κομματιού" αυτής της αντίδρασης ανέλαβε το στέκι ΣΤΡΟΥΓΚΑ και η εφημερίδα ΚΟΝΤΡΑ που τεχνηέντως (ξανά γιατί άραγε;) συνέδεσαν το ρυθμιστικό που μιλάει για όλη την Ελλάδα (άρθρο 82) με το γήπεδο της ΑΕΚ (άρθρο 81). Άρθρα που ΞΕΚΑΘΑΡΑ μεταξύ τους ΔΕΝ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ !
Στης 29 Μαΐου 2014 λοιπόν, πολίτες συγκεντρώνονται στο πνευματικό κέντρο της Νέας Φιλαδέλφειας να συζητήσουν για το ρυθμιστικό και για το γήπεδο της ΑΕΚ. Σαν ORIGINAL λοιπόν βρεθήκαμε εκεί και ξεκαθαρίσαμε στους παρευρισκόμενους (γύρω στους 30) την πάγια θέση μας υπέρ του γηπέδου της ΑΕΚ (άρθρο 81). Συνομιλήσαμε μαζί τους για πολύ ώρα προσπαθώντας να τους δώσουμε να καταλάβουν το αυτονόητο : ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ. Είμαστε εναντίον του άρθρου 82 και όσων αυτό περιέχει.
Με μεγάλη έκπληξη την επόμενη μέρα διαβάσαμε δημοσίευση της εφημερίδας ΚΟΝΤΡΑ που μας έλεγε μπράβους, ιδιωτικούς στρατούς του προέδρου και φασίστες. Εκφράσεις που μας γέμισαν λύπη, πικρία αλλά και θυμό. Εκφράσεις που δεν αρμόζουν στην ιστορία αλλά και την ταυτότητα της ORIGINAL 21 .

και μετά θα σου απαριθμήσω πόσους τραυματίες ειχαμε εμεις, εκει που δινόταν ο αγώνας, και εσεις επιλέξατε να ειστε ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ.

Αντε εξυπνάκια
για να υποστηρίζεις τη Τζολί καλώς είσαι, μέχρι εκει, να μην ξεχνιόματσε.
που θα τολμήσεις να παραποιήσεις και την ιστορία. Θεσσαλονικιος δεν είσαι ρε, τι ανακατεύεσαι; Μεινε σε αυτα που ξέρεις και άσε οτι δεν ξέρεις

el quinto

Ανώνυμος είπε...

@el quinto

Μωρη τρολαρα. Απαντα σε αυτο που σου ειπα.
Εγραψες για Σορος. Οτι δηθεν ειναι συνωμοσιολογια.

Εγγραφα μεσα απο ξενα indymedia δειχνουν οτι εχει χρηματοδοτησει διαφορα IMC και αλλα εναλλακτικα μεσα. Το ελληνικο indymedia σας γουσταρει και το γουσταρετε, καταλαβαινω την φαγουρα.
Εμπλοκη στην Ουκρανια, για να μιλαμε για τα προσφατα, εχει ουσιαστικα αποδειχτει και αυτη.

Τελικα μηπως την πεταξες την παπαριτσα για τον Σορος συγκρινοντας την με μια αλλη, ακροδεξια, μεγαπαπατζα για ροθτσιλντ και Μαρξ; Αισθανομαι το εκανες.
Καμια συνωμοσια απο το ΚΚΕ βεβαια, ολα απο ξενα μεσα. Επιμενεις να βλεπεις κατι τετοιο;
Εισαι επωνειδιστος για τους ορχεις αλλα περιμενω απαντηση.

σαπορ τουτουρκι

Ανώνυμος είπε...

σαπορ...σαπορ...
προσεξε γιατι θα τη πατήσεις κι εσύ. Προφανως δεν διαβάζεις τι γράφω και σε ποιον για το Σόρος και τον συνδέω με τον Ρότσιλντ. ΕΚΤΙΘΕΣΑΙ.

Κατα τα άλλα αυτος που έγραψε ΨΕΥΔΕΣΤΑΤΑ απο το Ριζοσπάστη ότι ο Σορος ειναι πίσω απο το ιντυ της Αθήνας ειναι ο γνωστός φιλοσοφος της Περιπαικτικής δημοκρατίας. Να σου υπενθυμίζω οτι ο συγκεκριμένος το 2013 έλεγε οτι η Χρυσή ΑΥγή ειναι....αντι-συστημική δύναμή. Αυτοι ειναι οι ευκαιριακοί σύμμαχοι σας ΚΑΙ ΟΙ ΠΗΓΕΣ ΣΑΣ.

Σας στο ξαναλέω ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΕΜΠΕΔΩΣΕΤΕ, μπλέξατε με ΤΡΕΛΑΡΑ και θα φάτε καλά.
Ευριγένιε, περιμένω πηγές ετσι της περισπούδαστης ανάλυσής σου για το αραβικο. Θέλω να δω ειδικά ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΧΑΜΑΣ. Πρόσεχε, γιατι ΘΑ ΕΚΤΕΘΕΙΣ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΕ, ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ. ειδικά τώρα που οι Χαμασίτες διώκοντα απηνώς απο το καθεστώς Σίσι, θα δουμε πως ΘΑ ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΕΙΣ ΕΝΤΕΛΩΣ ΜΕΓΑΛΕ ως ΑΠΟΛΟΓΗΤΗΣ ΤΗΣ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΤΗΣ ΑΙΓΥΠΤΟΥ!!


φιλοπαλαιστινιος el quinto regimiento

Ανώνυμος είπε...

ΧΑΧΑ

ΕΛ ΚΟΥΙΝΤΟ

ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ. ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΑΡΑΣ. ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΒΕΒΑΙΑ, ΓΛΥΚΙΑ ΔΥΣΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΥΠΑΡΞΗ, ΟΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΣΠΑΣΤΕΙΣ ΣΑΝ ΑΜΟΙΒΑΔΑ.

ΧΑΧΑ

ΠΟΙΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ; ΠΟΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΡΕ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟ!!!

ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ.

ΤΙ ΜΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ Η ORIGINAL; ΚΑΙ;

ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΕΚ.

ΚΑΙ ΤΖΟΛΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ ΚΙ ΕΣΕΝΑ ΞΕΦΤΙΛΙΖΩ.

ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΙΓΜΗ.

ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΣΤΑΛΙΝΙΚΕ ΤΩΝ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΟΥΚΟΥΛΑΣ;

ΣΤΑΛΙΝΙΚΕ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΨΕΥΤΟΚΚΕ ΚΑΙ ΚΝΑΤ;

ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΕΓΙΝΑΝ ΕΝΝΑΤΙΟΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΤΟΥ ΚΚΕ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ.

ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΓΚΑΜΠΕΛΙΣΚΟ ΤΗΣ ΔΕΚΑΡΑΣ;

ΟΣΟ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΤΑΙΗ ΣΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΣΤΡΑΦΩ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΥΝΤΡΟΦΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ ΣΟΥ. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΓΑΤΑΚΙ.

ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΕΑ ΕΠΙΣΟΔΕΙΑ ΑΛΛΑΖΟΝΕΙΑΣ, ΨΕΥΤΟΜΑΓΚΙΑΣ ΚΑΙ ΓΚΑΙΜΠΕΛΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΠΑΛΗΚΑΡΙ ΤΗΣ ΦΑΚΗΣ.

ΧΑΧΑ

ΘΕΡΣΙΤΗΣ


Ανώνυμος είπε...

Το ΚΚΕ βλέπει παντού συνομωσίες.
Το ΚΚΕ είναι μόνο για να μοιράζει φυλλάδια.
Το ΚΚΕ δεν τολμά να συγκρουστεί με τα συμφέροντα και τους επιχειρηματίες.
Το ΚΚΕ τα παίρνει απ το αστικό κράτος.
Το ΚΚΕ είναι ένα αστικό συστημικό κόμμα.

Και ταυτόχρονα, σήμερα στην απεργία, απέλυσαν μία συντρόφισσα, επειδή απηργησε.
Αυτά, για τους επαναστάτες του γλυκού νερού που δεν ξέρουν τι πάει να πει σύγκρουση με την εργοδοσία, οργάνωση απεργίας, και περιφρούρηση της.

Προλεκαλτ

Ανώνυμος είπε...

ρε Θερσιτη, αραξε αγόρι μου με το τσόλι τη Τζολή. Δεν το εχεις. Εδω δεν εχεις καταλάβει καν ποιοι τραμπούκισαν στο δημοτικό συμβούλιο. Αναρωτιέσαι που κολλάει η ορίτζιναλ, τι να λέμε τώρα...
......

συνέχισε να εκθέτεις τους συντρόφους σου με τις βλακειες που γράφεις.

el quinto regimiento

zoot horn rollo είπε...

Τι μας λες κι εσύ ρε προλεκάλτ, εδώ έχουμε σοβαρά ζητήματα.
Για τέτοια θε λέμε τώρα;
Πάμε για τα 300+

Ανώνυμος είπε...

ΒΡΕ ΑΠΑΤΕΩΝΙΣΚΟ

ΣΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.

ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΔΕΧΤΗΚΕ ΕΠΙΘΕΣΗ.

ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ.

ΗΜΑΡΤΟΝ ΠΛΕΟΝ.

ΘΕΡΣΙΤΗΣ

ΓΕΙΑ ΣΑΣ

Ανώνυμος είπε...

για να μαθαίνεις για κάποιους αγώνες που δινονται απεναντι σε μαφίες και κεφάλαιο και ποιοι κανουν τις πάπιες.

1) ανοιχτή συγκέντρωση στο Πνευματικό Κέντρο της Φιλαδέλφειας για το ρυθμιστικο νομοσχέδιο Σαμαρά που χάριζε στο Μελισσανίδη το άλσος. Εισβάλλει η Ορίτζιναλ, ο αρχηγός της απειλει μαφιόζικα.
https://youtu.be/XuEg-M78VmA

καλα εννοείται οτι εσεις πουθενα...

2) επιθεση των μαφιόζων στη Στρούγκα. Ειχε καλεστεί συγκέντρωση ενάντια στο ρυθμιστικο νομοσχέδιο που χάριζε το άλσος στον Μελισανίδη, οι ορτζιναλίστες έκαναν αντι-συγκέντρωση. Με τις πλάτες των μπάτσων γινεται επίθεση στη Στρούγκα και στους συγκεντρωμένους. Μας κυνηγάνε στα στενά της φιλαδέλφειας ριχνοντας σπασμένα μπουκάλια , πέτρες , εχοντας λοστούς. Μπαινουμε σε σπίτια που μας ανοιγουν οι κάτοικοι για να μας σώσουν.
Επιχειρούν να κάψουν τη Στρου΄γκα
Ξανακάνουν επίθεση αργότερα το βράδυ πετώντας κοτρώνες σε όποιον συναντούν, αποκροούονται αλλα αρκετοι συντροφοι τραυματίζονται.

Από τύχη δεν θρηνούμε νεκρούς, μετά το δολοφονικό σχέδιο αστυνομίας - νέας «ΚΑΡΦΙΤΣΑΣ»
http://www.eksegersi.gr/%CE%95%CF%80%CE%B9%CE%BA%CE%B1%CE%B9%CF%81%CF%8C%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%B1/21824.%CE%91%CF%80%CF%8C-%CF%84%CF%8D%CF%87%CE%B7-%CE%B4%CE%B5%CE%BD-%CE%B8%CF%81%CE%B7%CE%BD%CE%BF%CF%8D%CE%BC%CE%B5-%CE%BD%CE%B5%CE%BA%CF%81%CE%BF%CF%8D%CF%82-%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%AC-%CF%84%CE%BF-%CE%B4%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CF%86%CE%BF%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CF%8C

3) ραβασάκι με σφαίρες
http://www.eksegersi.gr/%CE%95%CF%80%CE%B9%CE%BA%CE%B1%CE%B9%CF%81%CF%8C%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%B1/21770.%CE%9C%CE%B5-%CF%83%CF%86%CE%B1%CE%AF%CF%81%CE%B5%CF%82-%CE%B1%CF%80%CE%B5%CE%B9%CE%BB%CE%BF%CF%8D%CE%BD-%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%82-%CF%85%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%B1%CF%83%CF%80%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%AD%CF%82-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%91%CE%BB%CF%83%CE%BF%CF%85%CF%82

ΕΣΕΙΣ ΚΛΑΣΙΚΑ ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ ΣΤΗ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ.

μετά απο τη τραμπουκικη επιθεση ακολούθησε μεγαλειώδη πορεια απο ολο το κοσμο του κινηματος στη Φιλαδέλφεια, οι αεκτζήδες ήταν χεσμενοι και εξαφανισμενοι στο πάνω μέρος της Δεκελειας πίσω απο τους μπάτσους.

ΕΣΕΙΣ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ.

ειδες κανα γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια ακομη΄;
οσο ακομη το παλεύουν κάποιοι σθεναρά για να διασώσουν το άλσος
δε θα δεις.

αντε συνεχισε με τη τζολι τώρα

el quinto regimiento

Ανώνυμος είπε...

Ρε θεομπαιχτη el quinto,
γραφω για τα ξενα indy και πολλα "ανεξαρτητα" μεσα που εχει χρηματοδοτησει ο Σορος, οπως και για τα "ανεξαρτητα" κινηματα που εχει χρηματοδοτησει. Αλλα επιμενεις να ξυνεσαι για το ελληνικο, επειδη εκει πατε και γραφετε και το εμπιστευεστε και σας αγαπανε. Αυτοι ειναι οι ευκαιριακοι σας συμμαχοι, που βριζανε τους χαλυβουργους, που επιτεθηκαν στο ΠΑΜΕ μαζι με φασιστες, που κρατηαανε ισες αποστασεις απο Ισραηλοφασιστες και Παλαιστινιους κλπ κλπ.

Δεν χρειαζεται καν να υπαρχει αμεση παρεμβαση του Σορος σε αυτα που θα πουνε-κανουνε τα μεσα και τα... κινηματα. Εφοσον η συνεχης διασπαση του εργατικου κινηματος και η ταραχη-εξεγερση χωρις ταξικο προσημο μεσα σε μια σειρα χωρων τον συμφερει, αυτος δινει χρημα.

Που θα κουνηθεις κιολας. Αμε στο φασιστοχωριο σου στο indy.

Σαπορ τουτουρκι

Ανώνυμος είπε...

@el quinto

Δεν βρισκω καποιο αρθρο αναζητωντας συνδυασμους οπως "φωτοπουλος σορος" , "indymedia σορος" κλπ.

Υπαρχουν ομως 29 αρθρα με την λεξη indymedia.
Τα περισσοτερα αναφερονται σε ξενα indymedia ως πηγη, τοτε που τα δικτυα αυτα και η αντιπαγκοαμιοποιηση ητανε στην μοδα (01-02). (Του Σορος και η ΚΕ του ΚΚΕ που αναφερει τετοιες πηγες)
Τρια αρθρα με αντιφασιστικους τιτλους και ξεκαθαρη εναντιωση στις μηνυσεις που φαγανε πρυτανεις για το indymedia της Αθηνας.
Υπαρχει και μια αναδημοσιευση αρθρου του φωτοπουλου τον οποιον υπονοεις. Πρωτοδημοσιευτηκε στην Ελευιεροτυπια. Αναφερει την λεξη indymedia. Πουθενα για Σορος.

Ως εκ τουτου, μετα απο συντομη ερευνα, αποδεικνυεσαι αισχρος ψευτης. Κλασικος στρουγκοκαμηλος.
Ή ελαπλα εγω δεν εχω κανει σωστη ερευνα. Διαφωτισε με τιτανα της σκεψης.

@Απολιθωμα

Δεν μπορεις να δημοσιευεις για παντα καποιον που πεταει τοσες βρωμιες και λασπη για το ΚΚΕ και τον Ριζοσπαστη. Δεν μπορουμε να απανταμε σε λιβελλους. Η φασιστικη τακτικη πες πες κατι θα μεινει απαντιεται με συγκεκριμενο τροπο.



σαπορ τουτουρκι

ΛΑΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ είπε...

Καταντια πραγματικη του κουιντο ...
αλλα αναμενομενη .Εδω εφτασε να χαφιεδισει ανοικτα πρωην δικο του (ΤΡΑΣ)

Ανώνυμος είπε...

ψιτ Ζουκοφ μαζέψου
και μάθε να χρησιμοποιεις σωστά τις λέξεις.
Εγω δεν εχω χαφιεδισει ποτε και κανέναν. Εσεις δεν το εχετε σε τίποτα ομως. Αντε φάγατε καλά και αρχίσατε τις μαλακίες τώρα.
καλη χώνεψν

el quinto

zoot horn rollo είπε...

Επαναστατική προσφορά by Κόντρα: πάμε για 300 ολοταχώς.

Ανώνυμος είπε...

Σκασε Γκαιμπελς
Το αρθρο του Φωτοπουλου στον Ριζο που λεει για Σορος επρεπε να το ειχες βαλει ηδη. Προφανως δεν υπαρχει ομως.
Λασπολογε φασισταριο οχια διπροσωπη κλπ εμφανισε το αρθρο ή εξαφανισου

Υ.Γ.: Οχι για σενα φασιστα το υγ. Στο δημοτικο συμβουλιο ποιους απειλουσανε οι χουλιγκανς του Μελισσανιδη; Αυτα δεν πρεπει να ειναι στα αναγνωσματα της στρουγκας.

σαπορ τουτουρκι

Ανώνυμος είπε...

σαπορ, μήπως έχεις ξεφύγει και εσύ, σου πατήσαμε το κάλο. ελα συνέχισε να βριζεις. Πιο πολύ, πιο πολύ.

λέω πρώτα να βάλω τα αμίμητα που γράφατε το 2008 για τις σχέσεις ασφάλειας ιντυ και κουκολοφόρων που τα σπάνε χαφιεδίζοντας κοσμο και κοσμάκη που εξεγειρόταν σε ολη την Αθήνα. Θα μιλήσεις για Γκέμπελς ΕΣΥ.
ρε παιδιά πως ξέχασε εκεινο το απίθανι για το μπάτσο γιο της πλύστρας;

ελα γελάμε.
ακου εδώ μεγάλε ο Τ.Φ. τι ειναι για σένα, πρώτα θα απαντήσεις αυτο και μετά θα ανεβάσω άρθρο του 2002 που γράφτηκε στο Ριζοσπάστη. Ναι δεν αναφέρεται στο Σόρος, τα χώνει ομως στο ιντυ και αμέσως του δώσατε φωνή. Αλλου μιλούσε και για το Σόρος.

el quinto

ΛΑΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ είπε...

Δεν το εδωσες στεγνα το παλληκαρι οτι ηταν πρωην δικος σας ?
Το παγωνι κανεις ?

Ανώνυμος είπε...

Παω στο πουλμαν.
Βαλε ο,τι θες Γκαιμπελς. Η λασπη που εριξες υπαρχει μονο στο φασιστομυαλο σου.
Και δεν απανταω σε λασπολογους. Που θα μου ζητησεις και τα ρεστα για αυτον που εσυ ανεφερες τρελαμενε.

σαπορ τουτουρκι

Ανώνυμος είπε...

Το Πάμε, το μόνο που κάνει είναι συγκέντρωση βοήθειας - φαγητού, βρέθηκε αντιμέτωπο με καταστάσεις στην Ηλεία όταν είχαν βγει τα κουμπούρια το 2008 και 2013 και οι άλλοι ήταν ή πουθενάδες ή έλεγαν να μην δυσφημείται η περιοχή το 2013, συγκέντρωση στην Ηλεία μαζί με τους μετανάστες και την Παγκόσμια Συνδικαλιστική Ομοσπονδία, αντιμέτωπο με κρυφοσυριζαίους στο Πειραιά που δύο φορές απαγόρευσαν ως “πρωτοβουλία” τα κόμματα και τα συνδικάτα (κατάλοιπο από τις πλατείες; ) αλλά το ΠΑΜΕ τους έγραψε εκεί που δεν πιάνει μελάνι ήρθε σε επαφή με τους μετανάστες και μοίρασε τρόφιμα και ρούχα, ένα κίοσκι πληροφόρησης στο Σκαραμαγκά για τα άμεσα προβλήματα των μεταναστών

Επίσης το ΚΚΕ μόνο επερωτήσεις στην Βουλή για την Ηλεία ήδη από το 2009 όταν άλλοι σφύριζαν αδιάφορα, πανό στην Ακρόπολη για τους πρόσφυγες πριν μισό χρόνο. σύνδεση με τον Ιμπεριαλιστικό Πόλεμο π.χ. στην Συρία, καταδίκη της συμφωνίας ΕΕ με την Τουρκία.

Γενικώς δεν κάνουν τίποτα. Μόνο για αφίσες και φυλλάδια.


@σαπορ τουτουρκι
Και άλλοι συνομωσιολόγοι που προσπαθούν να χαλάσουν την εικόνα της «αυθόρμητης Αραβικής Άνοιξης» όπως οι π.χ. οι N.Y.Times

U.S. Groups Helped Nurture Arab Uprisings
http://www.nytimes.com/2011/04/15/world/15aid.html?_r=1

The Arab Spring: 'A Virus That Will Attack Moscow and Beijing'
http://www.theatlantic.com/international/archive/2011/11/the-arab-spring-a-virus-that-will-attack-moscow-and-beijing/248762/

Ο 4:14

Ανώνυμος είπε...

ρε έχετε ξεφύγει. διαβάζεις Ζούκοφ τι γράφεις; ή παραληρείς;
τέλος, Ο ίδιος ο τρας γράφει στο μπλογκ του ότι ποτέ δεν έκρυψε ότι ήταν στη Κόντρα.
αρα τι μας λες τώρα; Πήγες να πετάξεις κοτσάνα, και μαζεύτηκες.

el quinto regimiento

Ανώνυμος είπε...

Καλά ρε Σταύρο και κυρ Σταύρο κι αφέντη τσουτσουλομύτη, μπορεί ο Γρηγόρης να μην έκρυψε ποτέ πως ήτανε στην Κόντρα, αλλά εσύ δεν τούλεγες μόνο αυτό, αλλά και ότι πέταγε μολότοφ και μάλιστα μπόλικα. Το ξέχασες; Και τότε ο Γρηγόρης σούχε γράψει κάτι για μήνυση. Το ξέχασες κι αυτό; Ή μήπως θυμάσαι ό,τι σε συμφέρει; Μωρέ καλά κάνουνε και σε λούζουνε μ’ όλα τα γαλλικά που αξίζεις. Και λίγα είναι, Σταυράκο, πολύ λίγα…

Θεομπαίχτης

skatopsyxos είπε...

Quinto,ίδιοι αναρχικοί στο Indy τότε παραδέχονταν πως ο χώρος είναι γεμάτος λίτες(λες και δεν το ξέραμε,ακόμα και μέσα στις συνελεύσεις μπορούσες να τους μυριστείς) και πως το Indy έχει γεμίσει και από δαύτους. Όταν με μπαγλάρωσαν το '08(και δεν είχα κάνει και τίποτα ο έρμος απλά περνούσα από λάθος σημείο τη λάθος στιγμή)την προηγούμενη ακριβώς μέρα είχαν πέσει μαχαιρώματα από χρυσαυγίτες μέσα σε τσούρμο αναρχικών.Είχε βουήξει ο τόπος.Κατέβαινα μια άλλη μέρα να πάω στο Πολυτεχνείο και σε παράλληλο στενό στην Στουρνάρη ΜΑΤάδες κοίταζαν τυπάδες που έσπαγαν βιτρίνες και τις άδειαζαν.Μπάτσοι με πολιτικά μέσα σε πορεία τότε όταν ξεκινούσαν να πέφτουν ψιλές βάζαν κάτω τους διπλανούς τους και τους περνούσαν βραχιολάκια.Κατέβαινα με το συντονιστικό του ΕΜΠ και ακριβώς επειδή συνέβαιναν όλα αυτά κάναμε αλυσίδες ακόμα και περιμετρικά μην περάσει κανείς που δεν ήταν μέσα στο μπλοκ από την αρχή της πορείας.Λέγε ότι θες.Μαλακίες σε πρώην αναρχοσυνδικάλα δεν θα λες όμως.Εκεί ήμουν.Και όταν λέγαμε εγώ κι ο κολλητός μου μέσα σε συνελεύσεις για περιφρούρηση του χώρου μας κοίταζαν σαν εξωγήινους και μας ξεκινούσαν τα "δεν είμαστε μπάτσοι εμείς να ελέγχουμε τον κόσμο".Άντε γαμηθείτε.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΚΟΥΙΝΤΟ;

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΑΤΗΜΕΝΗ ΣΥΖΥΓΟΣ ΠΟΥ ΑΝΑΖΗΤΑ ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΓΑΤΑΚΙ;

ΘΕΡΣΙΤΗΣ

ΓΕΙΑ ΣΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Τα ξαναδιαβαζω τωρα τα θεομπαιχτικα.

Ειπε βρωμιες ο Φωτοπουλος για το ιντυ... Και του δωσαμε λογο αμεσως.
Το ιντυ δε θα το ξαναβρισουμε. Το ιντυ!
Αλλα και μετα καπου αλλου ειπε και για τον Σορος ο Φωτοπουλος. Δε μας λεει αν ητανε στον Ριζο. Αλλα το μπλεκει ετσι ωστε να φαινεται οτι ητανε στον Ριζο.
Και να απολογηθω για τον Φωτοπουλο.
Και ας μην υπαρχει αρθρο του στον Ριζο για ιντυ-Σορος.

...στο μεταξυ ολο αυτο εχει ξεκινησει επειδη του ζηταω να αποδειξει κατα ποσο αυτα που του γραφω για Σορος ειναι συνωμοσιολογιες. Και βρισκομαι και καλα αμυνομενος για τον Φωτοπουλο.

Μιλαμε για τον Τσουκαλα της μπλογκοσφαιρας. Τον γκαιμπελισκο της στρουγκας.
Τον στρεψοδικη τον απειλουμενο απο μαφιοζους.
...εναν ακομα λασπολογο κατα του ΚΚΕ.
Που βεβαια ξεφευγει απο τα καθιερωμενα και το εχει κανει επιστημη.
Γιατι αυτος ειναι.... σταλινικος.
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
Οταν θελανε οι αστοι να ριξουνε βρωμια στον Σταλιν, φατσες σαν εσενα παιρνανε στην δουλεψη τους.
Να σαι καλα ρε σταλινικε.
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

σαπορ τουτουρκι

Ανώνυμος είπε...

Ο ΣΑΠΟΡ ΤΟΥΤΟΥΡΚΙ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ.

ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΝΗΡΟΣ Ο ΚΟΥΙΝΤΟ. Ο ΑΝΕΝΤΑΧΤΟΣ ΣΤΑΛΙΝΙΚΟΣ. Ο ΣΤΑΛΙΝ ΤΩΝ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ.

ΣΕ ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΘΑ ΔΙΑΦΩΝΗΣΩ.

ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΒΛΑΚΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΕΛΑΜΒΑΝΑΝ ΓΙΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ.

ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ.

ΧΑΧΑ

Υ.Γ. ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΠΟΛΥ ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΙΚΟΣ, ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΣΤΑΛΙΝΙΚΟ, ΠΟΥ ΑΝΑΓΚΑΣΕ ΤΟΝ ΣΦΥΡΟΔΡΕΠΑΝΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΙΔΟΝΟΜΟΣ.

ΘΕΡΣΙΤΗΣ

ΓΕΙΑ ΣΑΣ

«Παλαιότερο ‹Παλαιότερο   201 – 297 από 297   Νεότερο› Νεότερο»