Δευτέρα 28 Ιουνίου 2010

Σήμερα γάμος γίνεται

Ο σπαρίλας γεώργιος του πριν και του εξωκοινοβουλίου
παντρεύεται τη σοφία (...) με την ελπίδα ότι θα τον συνοδεύει (η σοφία ως έννοια, όχι μόνο η γυναίκα) στις πολιτικές του επιλογές και τα επαγγελματικά του.

Πού; Πότε;
Σήμερον στις επτά, σε κάποιον ιερό ναό (γιατί στο τέλος λυγίσαμε) κάπου κοντά στη βάρκιζα (για να δοθεί συμβολική έμφαση στο ότι λυγίσαμε).

Η κε του μπλοκ παρίσταται και χαιρετίζει μαζί με άλλους επιφανείς μπλόγκερς και παράγοντες του κινήματος.
Μα πάνω απ' όλα καταγράφει ό,τι βλέπει κι άμα τη επιστροφή της θα δώσει στο λαό καυτό κι αποκλειστικό ρεπορτάζ από το κοσμικό γεγονός της χρονιάς.

Αναμείνατε στις οθόνες σας και σπεύσατε για πουρνάρια...

4 σχόλια:

KOMMANTO είπε...

ΘΕΛΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ!!!!!

Eρυθρό Πρίσμα είπε...

θα τις έχετε...

KOMMANTO είπε...

http://sxoliastesxwrissynora.wordpress.com/2010/06/29/%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BD%CE%B1-%CE%BC%CE%B7%CE%BD-%CE%BE%CE%B5%CF%87%CE%BD%CE%AC%CE%BC%CE%B5-%CE%BD%CE%B1-%CE%B4%CE%BF%CF%8D%CE%BC%CE%B5-%CE%BC%CF%80%CE%AC%CE%BB%CE%B1/

ΖΑΜΠΑΛΑΖΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ!!!!!!!!!

KOMMANTO είπε...

Εμβριθέστατο και σοβαρότατο άρθρο, από τον πάντα σαφή και διεισδυτικό Terry Eagleton:

http://historiasmarginales.wordpress.com/2010/06/27/eagletonfootbal/


"Άντρες και γυναίκες που η δουλεία τους δεν έχει καμία διανοητική απαίτηση μπορούν να επιδείξουν ασυνήθιστη κατάρτιση όταν φέρνουν στη μνήμη την ιστορία των αγώνων ή αναλύουν ατομικά ταλέντα. Διαμάχες αντάξιες μιας αρχαίας Ελληνικής Αγοράς γεμίζουν τις κερκίδες και τις παμπ. Όπως το θέατρο του Bertolt Brecht, το παιχνίδι μεταμορφώνει συνηθισμένους ανθρώπους σε ειδικούς."

KAI BEBAIA: "Κανείς σοβαρός με την πολιτική αλλαγή δε μπορεί να παραβλέψει το γεγονός ότι το παιχνίδι πρέπει να καταργηθεί."