Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013

Εκπομπή τρίτη κι απεργιακή

Αφού έλυσε κρίσιμα τεχνικά και υπαρξιακά ζητήματα, η εκπομπή μας καταπιάνεται σήμερα με το κυρίαρχο θέμα της επικαιρότητας, τη γενική απεργία της 20ής φλεβάρη και γίνεται ένα έκτακτο απεργιακό δελτίο· όχι αμιγώς ενημερωτικού χαρακτήρα, αλλά με μια περιγραφή του γενικού πολιτικού πλαισίου, πιο παραδοσιακό μουσικό ρεπερτόριο, μικρές ανταποκρίσεις με προσωπικές εντυπώσεις και κάποιους προβληματισμούς για την επόμενη μέρα.

Οι συντελεστές της εκπομπής περιμένουν και τις δικές σας κριτικές παρατηρήσεις επί της ουσίας των θεμάτων που θίγονται ή και για άλλα δευτερεύοντα ζητήματα



Υγ: η κε του μπλοκ κάνει μια παρέκβαση, για να ευχαριστήσει προσωπικά τον ανδρέα (red fly) για τις χαμένες εργατοώρες και τη δουλειά μυρμηγκιού που έριξε στο τεχνικό κομμάτι της κοπτοραπτικής (μοντάζ κατά το κοινώς λεγόμενο), των μουσικών επιλογών κι όλων των συναφών θεμάτων.

8 σχόλια:

do.b4tool8 είπε...

Εξόχως ενδιαφέροντα σχόλια! Ιδιαίτερα στα τελευταία δέκα λεπτά. Μου άρεσε η μουσική (στο background), και την βρήκα να ταιριάζει πολύ περισσότερο με το θέμα, σε σύγκριση με τα ροκ κομμάτια της προηγούμενης εκπομπής (χωρίς να εκφράζω κρίση για την ποιότητα τους).

Ανώνυμος είπε...

Ανεπίτρεπτη και χυδαία επιθεση στον τροτσκισμο,
που δυστυχως μένει αναπάντητη από αυτούς που δεν σηκώνουν το γάντι
δες
http://www.rizospastis.gr/page.do?publDate=21/2/2013&id=14448&pageNo=18&direction=1

Καμίλο Μπερνέρι

Ανώνυμος είπε...

Kαι στο Λαύριο πήγε σχετικά καλά η απεργία.


http://ergatikokentrolavriou.blogspot.gr/2013/02/blog-post_21.html

Επίσης σήμερα έγινε μαζική εξόρμηση σε Ανάβυσσο και Παλαιά Φώκαια με αυτό το κείμενο για την επίθεση στον συνάδελφο.

http://ergatikokentrolavriou.blogspot.gr/2013/02/blog-post_19.html




metalorixos

Ανώνυμος είπε...

Οι συναντήσεις Χρυσής Αυγής – «Εργατικού» Αγώνα συνεχίζονται…

http://kokkiniepithesi.blogspot.gr/2013/02/blog-post_4687.html

Ανώνυμος είπε...

παρατηρήσεις:
1)όσοι ασχολούνται με διπλωματικό ρεπορτάζ ήξεραν ότι 18-19 θα γίνει η συνάντηση Ολάντ-Σαμαρά.
2)Ο Σύριζα είχε βγάλει αξιοπρεπή ανακοίνωση για το Μάλι, τόσο πολύ που τους την είχαν πέσει "τα Νέα".
3)Για τη συμμετοχή εργατών, είναι γνωστό ότι στα λίγα εργοστάσια που έχουν μείνει κυριαρχεί το ΚΚΕ και η ΠΑΣΚΕ. Άρα, μην περιμένουμε να κατέβει κόσμος με το Σύριζα. Ας αξιολογήσουμε θετικά ότι ο Σύριζα κινητοποιήθηκε έστω στις γειτονιές και με πολιτικό στόχο (πτώση κυβέρνησης) ασχέτως αν είναι λάθος σήμερα τέτοιος στόχος.
4)"έλλειψη επαφής με την πραγματικότητα"δεν είναι και η προκήρυξη 2ήμερης απεργίας χωρίς κάλυψη από το συνδικάτο;

neophyte_commie είπε...

Την άκουσα! Πολύ ωραία η εκπομπή και τα απεργιακά τραγούδια από πίσω άψογα :) Υπάρχει λινκ για (αυτό που έμοιαζε με) ύμνο του ΠΑΜΕ;

κομμουνιστής της πλάκας είπε...

Καλησπέρα θα αφήσω ένα τρολλικο σχόλιο το οποίο ενδεχομένως να σε απασχολήσει στην επόμενη εκπομπή σου σφυροδρέπανε μαζί με τον ρεντφλαι που είναι και πατρινός!Άκουσον άκουσον την τετάρτη στην Πάτρα ενδέχεται να γίνει τεράστεια εκδήλωση από μεριάς εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς(για τα δεδομένα της) με θέμα την ανατροπή της ΕΕ και το ευρώ!Σαφώς και δεν περιμένουμε πολιτικό σχολιασμό μιας και το Κόμμα έχει πλέον μια ολοκληρωμένη άποψη περι ανταρσυα αλλα το ενδιαφερον κεντρίζεται στους ομιλητές κυρίως όπου πρόκειται για τους Παναγιώτη Σωτήρη και......Αλέκο Αλαβάνο!!!Θα φρίξει το σκυλί (οι ναρίτες)!Αναμένουμε ρεπορταζ!

ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΑΛΟΜΟΙΡΗΣ είπε...

Έχει αφαιρεθεί από το youtube η εκπομπή σας διότι παρέβει λέει τα δικαιώματα της ΕΜΙ! Την ανεβάσατε κάπου αλλού ως mp3;