Πέμπτη 5 Μαΐου 2016

Για τον Κάρολο ρε γαμώτο

-Μα δεν είναι πολύ καλοί;
-Μόνο; Είναι οι καλύτεροι.
-Βασικά ξεπερνούν κάθε φαντασία, και τον πιο αισιόδοξο Μπαλούρδο.
-Κι ύστερα μου λες εσύ ότι το ΚΚΕ είναι γαμάτο... (αντικειμενικά μιλώντας)
-Πσσσς... γατάκια. Ρε ΔΦΑ λέμε. Αριστερή Κυβέρνηση...

Καταρχάς το ΚΚΕ είναι μονόχνοτο, γιατί διαλέγει τη στείρα αντιπολίτευση του πεζοδρομίου, αντί να μπει στην κυβέρνηση, να συνεργαστεί (ιστορική ευκαιρία λέμε), να βάλει ως βάση ένα-δυο σημεία. Και φαντάσου λέει να έμπαινε όντως και να έβαζε ως ένα σημείο το ασφαλιστικό, ε; Και μετά και μετά;

Κατά δεύτερον, είναι αχάριστο. Γιατί η ΔΦΑ θα μπορούσε να μην το φέρει καν στη βουλή και να το περάσει με καμιά πράξη νομοθετικού περιεχομένου (ΠΝΠ). Ή να το είχε περάσει ήδη μες στο Πάσχα σε καμιά τροπολογία, ούτε καν με ένα νόμο σε ένα άρθρο -που έχει μείνει ως καλτ φράση.

Και βασικά είναι εκτός τόπου και χρόνου.
Γιατί βγαίνει πχ ο Κουτσούμπας και μιλάει για πολιτική αλητεία, λόγω των φαστ-τρακ διαδικασιών. Άσε ρε Μήτσο, αυτά να τα πεις σε κάποιον που να έχει τσίπα (και όχι Τσίπρα) και να ιδρώνει το αυτί του. Πιστεύει κανείς πως θα κώλωνε πουθενά μια τόσο γαμάτη κυβέρνηση που έφερε μνημόνιο για ψήφιση μες στο 15αύγουστο; Κι ότι από όσους έχουν μείνει στον κυβερνητικό λόχο, υπάρχει κανείς που προβληματίζεται και χρειάζεται μασάζ για να ψηφίσει οτιδήποτε;

Με το ΠαΣοΚ του ΓΑΠ όλο και φοβόντουσαν καμιά διαρροή, πως θα ξέφευγε κάποιος απ' το μαντρί, δε θα άντεχε το πολύ μασάζ, και θα διαφοροποιούνταν στην κρίσιμη ψηφοφορία. Ενώ εδώ φριουλί-φριουλό, όλα καλά, εσείς τι νέα; Εδώ μας λένε κατάμουτρα πως για αυτό ακριβώς τους ψήφισε ο λαός το Σεπτέμβρη κι ενώ γνώριζε τι θα ερχόταν. Που βασικά δεν..., αλλά μετά την απομάκρυνση από το ταμείο, ως γνωστόν...)

Αν και μπορεί να κληθούμε να ξαναπεράσουμε στα κοντά. Κι υπάρχει ένα σενάριο που λέει ότι μπορεί να ζητήσουν τα προληπτικά μέτρα (τέταρτο μνημόνιο) που ζητάει το κουαρτέτο να περάσουν με αυξημένη πλειοψηφία 180 βουλευτών. Οπότε είτε δεσμεύουν την αντιπολίτευση, για να μη μιλάει εκ του ασφαλούς, φτιάχνοντας προφίλ για τις εκλογές, ή που πέφτει η κυβέρνηση και... πάμε ταμείο. Για να πληρώσουμε.

Βγήκαν εν τω μεταξύ τα στοιχεία για την κυκλοφορία των εφημερίδων και τη διαφήμιση που παίρνουν. Όπου ο Ρίζος με πολλαπλάσια κυκλοφορία από την Αυγιανή παίρνει ένα μικρό κλάσμα (κοντά στο 1/10) από τη διαφήμιση που καταλήγει στα δικά της ταμεία. Που αφενός, σιγά, τι δεν περίμενες δηλαδή. Αφετέρου, γίνεται το έλα να δεις κι αυτό περνάει απαρατήρητο. Κι αφετρίτου, το ζήτημα είναι να χαλάσεις τον κόσμο γιατί... Α! Ο Ριζοσπάστης έχει διαφήμιση της Κοσμοτέ ξέρω γω, τρίχα-τριχιά, εναλλακτική πληροφόρηση, κτλ. Πασοκάρα ρε!

Μένεις λοιπόν να αναλογίζεσαι τη μέρα, τις επετείους και τις σημειολογίες της. Οι φιλελέδες ξεσπαθώνουν για την επέτειο της Μαρφίν και... τα εγκλήματα της αριστερής τρομοκρατίας, χωρίς να καταλαβαίνουν(;) τον παρακρατικό χαρακτήρα του χτυπήματος και τον πραγματικό ρόλο που έπαιξε, στέλνοντας πολύ κόσμο, τρομαγμένο, σπίτι του, μετά από την πιο μαζική κινητοποίηση των τελευταίων χρόνων.

Κι η ΔΦΑ ανήμερα της επετείου της μεγάλης πορείας της 5ης Μάη και της ψήφισης του πρώτου μνημονίου, ανήμερα επίσης των γενεθλίων του Μαρξ -μην ξεχνάτε ότι ο Κατρούγκαλος δηλώνει κομμουνιστής κι αποστάτης της τάξης του- δρομολογεί την κατεδάφιση της κοινωνικής ασφάλισης και την επιστροφή στον 19ο αιώνα.

Γι' αυτό λοιπόν, το απόγευμα όλοι στις πικετοφορίες του ΠΑΜΕ κι από αύριο στη μάχη της 48ωρης.
Για τον Κάρολο ρε γαμώτο...

29 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

εδω ειμαστε, σήμερα βλέπω ειχα τη τιμητική μου, ενω κάποιοι θα έπρεπε να ασχολούνται με τη μάχη των μαχών... ας κάνω λοιπόν εγώ το καθήκον μου.

Στην αιτιολογική έκθεση του νομοσχεδίου ομολογείται εμμέσως πλην σαφώς πετσόκομμα στη κύρια σύνταξη.
SELLIDA 3

http://www.parliament.gr/UserFiles/2f026f42-950c-4efc-b950-340c4fb76a24/e-metasfal-eis.pdf

Η δηµιουργία ενός φορέα κοινωνικής ασφαλίσεως µε έ-
νταξη σ’ αυτόν όλων φορέων ασφαλίσεως (κύριας, επι-
κουρικής και εφ’ άπαξ παροχών) µε ενιαίους κανόνες για
παλαιούς και νέους ασφαλισµένους δεν αντίκειται στο
Σύνταγµα υπό την προϋπόθεση ότι στηρίζεται σε µελέτη
βιωσιµότητας.
Ο ανακαθορισµός των συντάξεων των ήδη
συνταξιούχων µε αναφορά στον νέο, ενιαίο, τρόπο υπο-
λογισµού της κύριας και επικουρικής συντάξεως για πα-
λαιούς και νέους ασφαλισµένους, εφόσον συνεπάγεται
µείωση των συντάξεων, δεν αντίκειται στο Σύνταγµα υ-
πό την προϋπόθεση ότι σέβεται τις αρχές της ισότητας
της συµµετοχής στα δηµόσια βάρη και της κοινωνικής
αλληλεγγύης.
Δεν είναι επιτρεπτή µείωση η οποία εν
τοις πράγµασι ισοδυναµεί µε παροχή που δεν εξασφαλί-
ζει αξιοπρεπή διαβίωση.


το αποσπασμα τα λέει ολα. Ο ΕΦΚΑ (ενιαιος φορέας κοινωνικης ασφάλισης) δέχεται τους δημσιους υπαλλήλους χωρίς κανένα αποθεματικό, αφού ως γνωστό οι δημοσιοι ασφαλίζονταν τόσο καιρο στον εγοδότη, κατέβαλλαν τις εισφορές τους στο κρατικο προϋπολογισμο, δεν υπήρχε ποτέ ταμειο. Τώρα πάνε να χτίσουνε ενιαίο ταμείο με τους δημόσιους μέσα και με τους αγρότες χωρις καμια φροντίδα χρηματοδότησης αποθεματικου. Εχει να γινει το σώσε.

Για περισσότερα εδω :
Αν περάσει το έκτρωμα: ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΕΛΟΣ
http://www.eksegersi.gr/%CE%95%CF%80%CE%B9%CE%BA%CE%B1%CE%B9%CF%81%CF%8C%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%B1/26113.%CE%91%CE%BD-%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%AC%CF%83%CE%B5%CE%B9-%CF%84%CE%BF-%CE%AD%CE%BA%CF%84%CF%81%CF%89%CE%BC%CE%B1-%CE%9A%CE%9F%CE%99%CE%9D%CE%A9%CE%9D%CE%99%CE%9A%CE%97-%CE%91%CE%A3%CE%A6%CE%91%CE%9B%CE%99%CE%A3%CE%97-%CE%A4%CE%95%CE%9B%CE%9F%CE%A3


el quinto regimiento

zoot horn rollo είπε...

Εσενα περιμεναμε...

Ανώνυμος είπε...

σώπα ρολλο το έχετε εντοπίσει και εσεις, ε;
Λινκάκι;

φαντάζομαι μιλάς ειλικρινά τώρα και δεν παίζεις μικρο-κομματικά παιχνιδάκια, έτσι;

el quinto regimiento

Σεχταρ ο Τρομερός είπε...

Σταλινοπασόκες της "Eksegersi" μπείτε εσείς μπροστά, και οι πιστοί του "Περισσού" είμαστε έτοιμοι να σας ακολουθήσουμε!

Ανώνυμος είπε...

Οταν λεμε καταργηση της κοινωνικης ασφαλισης οποιος ξερει ελληνικα καταλαβαινει. Δεν ειναι θεμα μονο των δημοσιων υπαλληλων. Η εντυπωση οτι εχουν μεινει πουθενα αλλου αποθεματικα ειναι πλασματικη και καλλιεργειται απο τους κυβερνητικους επιτηδες για να θεωρηθει βιωσιμο το ενιαιο ταμειο. Απο τον οκτωβριο ο Ρ λεει σε καθε τονο οτι περα της λεγομενης εθνικης δεν διασφαλιζεται ΤΙΠΟΤΑ σε ΚΑΝΕΝΑ.

Σε αλλο τονο: Τις αγωνιστικες μου καλημερες!!

Ο.Χ.Ε.Π.

Ανώνυμος είπε...

οποιος θέλει να συνεχίσει με μικροκομματικά τερτίπια, με γεια του με χαρά του. Αυτος εκτιθεται.

Η προπαγάνδα απο χτες λέει το εξης: οι κύριες συντάξεις (αναφέρομαι στους πάντες, όχι μονο τους δημοσίους) διασφαλίζονται. Ενω οι ίδιοι ομολογούν στην αιτιολογική έκθεση του νομοσχεδίου τους ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ. Με αυτο το απόσπασμα λοιπόν αναδεικνύεις άμεσα σε κόσμο τη καλπιά. Τοσο απλά. Ο απατεώνας Κατρούγκαλος μάλιστα λέει ότι σε μερικές περιπτώσεις θα αναπληρωθει και 105% και άλλες απατεωνιές. αλλα ψηφίζουν αλλα λένε.

Παραπέρα... οι δημοσιοι μπαινουν σε νέο ταμείο στο οποίο το κράτος δεν θα πληρώνει την λεγόμενη ανταποδοτική σύνταξη. Αν δεν υπάρχουν αποθεματικά, ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ και πουθενά στο νομοσχέδιο δεν υπάρχει πρόβλεψη για χρηματοδότηση αποθεματικών τότε είναι σαφές στο κάθε δημόσιο υπάλληλο ότι στο μέλλον η σύνταξη του θα ΚΟΥΤΣΟΥΡΕΥΤΕΙ. Δευτερο κρατούμενο για προπαγάνδα. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ.

Απο κει και έπειτα τα υπόλοιπα που αφορούν τον υπολογισμο με τον νέο τρόπο των συντάξιμων αποδοχών (μέσος όρους ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΤΟΥ ασφαλιστικού βίου) και ποσοστά αναπλήρωσης της πλάκας, η κύρια σύνταξη θα κουτσουρευτεί και για παλιούς και για νέους . Η λεγόμενη "προσωπική διαφορά" για τους παλιούς ειναι τυράκι, θα εξανεμιστει αμεσα στο μελλον.
Τυράκι ειναι και το οτι η εθνική σύνταξη δεν θα δοθεί αναλογικά. Στο μελλον θα της αλλάξουν τα φώτα. Απο τη στιγμή που εφαρμόζουν τη μεγάλη αντι-ασφαλιστική ανατροπή, τα χέρια τους ειναι λυμένα στο μέλλον.
αλλα αυτα πιο αναλυτικά στην ανακοινωση.

el quinto regimiento

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΗΚΕ Ο ΤΙΤΑΝΙΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΕΣΕΙ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΤΑΞΗ.

ΧΑΧΑ

ΜΑ ΠΟΣΗ ΑΛΛΑΖΟΝΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ.

ΘΕΡΣΙΤΗΣ

ΓΕΙΑ ΣΑΣ

Alxazar είπε...

Ανήμερα των γενεθλίων του Μαρξ (και επίσης ενός φίλου μου συντρόφου που σέβομαι πολύ) ειναι απολύτως λογικο η δφα να θέλει να μας δώσει ένα έναυσμα ώστε οχι μόνο να γιορτάσουμε την υπεροχη αυτή μέρα αλλα και να γυρίσουμε πίσω στις παλιές εκείνες μερες. Να αναβιώσουμε ( στο πετσί μας) τα ωραία χρόνια του προπερασμένου αιώνα...

Alxazar είπε...

http://laikhexousia.blogspot.gr/2016/05/blog-post_6.html?m=1
Για τις εξεγέρσεις που θέλουν εξεγερσεις

Ανώνυμος είπε...

@quinto
Μα με τόσα φράγκα που δίνει στα παλιοκομμούνια το κράτος για την Τυποεκδοτική πως να έχει να δώσει για τα Ταμεία;

ΜΟΝΟ ΨΟΦΟ ΕΥΧΟΜΑΙ. ΜΕΡΚΑΝΤΕΡ ΑΝΑΓΚΑΙΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΑΙΡΟΣ.

ΒΧ

zoot horn rollo είπε...

Ναι, μη του απαντατε γιατι θα ειστε μικροκομματικοι κτλ., σαν εμενα καλη ωρα. Τι δε καταλαβαινετε;

Ανώνυμος είπε...

ναι αλλα ολους σας βλέπω πολύ διαβασμένους ρε παιδια...
δε μου λες ρε Θερσίτη, ποιος ειναι το λάθος που εχει κανει ο ΟΧΕΠ,
για πες μας.

el quinto regimiento

γεια σας!

Μπρεζνιεφικό απολίθωμα είπε...

Σύλληψη 30 Οικοδόμων σε εργοτάξιο του Νιάρχου συγκέντρωση έξω από τη γαδα τώρα διαδωστε

Ανώνυμος είπε...

ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΑΠΑΤΕΩΝΙΣΚΟ;

ΘΑ ΜΟΥ ΒΑΛΕΙΣ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟ;

ΧΑΧΑ

ΘΕΡΣΙΤΗΣ

ΓΕΙΑ ΣΑΣ

Ανώνυμος είπε...

ναι τώρα που εισαι εδω απατημένη συζυγος (ξερεις εσυ) να προσθεσω το εξης που αφορά και εσένα αλλα και το θερσιτη:

ρε συ θερσίτη η κρατική χρηματοδότηση για τα κομματα ουσιαστικά ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ με το νομο 1443 του 1984 , επι Παπατζή Β δηλαλή, το Παπανδρέου τον Ανδρέα.
Οχι τιποτε αλλο αλλα έγραφες τις προάλλες κατι εξυπναδούλες οτι το ΚΚΕ το 1926 έπαιρνε λεφτά απο το κράτος επειδή ειχε βουλευτες!!! Ο,τι να ναι!!! Μη μου πεις οτι ενοούσες τη βουλευτικη αποζημίωση; χα χα!
αλήθεια επειδή με ενδιαφέρει αρκετά για δειξε μας Ριζοσπάστη του 30, 40, με κρατικές διαφημίσεις... ΕΤΣΙ ΕΙΠΕΣ..

εχετε πολλή πλάκα μερικοι...

el quinto

Ανώνυμος είπε...

Με καταστολή, εργοδοσία και κυβέρνηση προσπαθούν να κάμψουν τις αγωνιστικές αντιδράσεις των χιλιάδων απεργών σε όλη τη χώρα, πρώτη μέρα της 48ωρης απεργίας ενάντια στο νόμο-λαιμητόμο για το Ασφαλιστικό - Φορολογικό. Προσαγωγές και συλλήψεις έγιναν στο Δέλτα Φαλήρου και στο λιμάνι του Βόλου.

Συγκεκριμένα, σε προκλητικές προσαγωγές 30 οικοδόμων προχώρησε η Αστυνομία το μεσημέρι της Παρασκευής έξω από το εργοτάξιο του Νιάρχου.

Μετά την απεργιακή συγκέντρωση στην Αθήνα εργαζόμενοι κατήγγειλαν στο Συνδικάτο Οικοδόμων ότι η εργοδοσία τούς εκβιάζει και τους απειλεί να πάνε για δουλειά.

Το Συνδικάτο πήγε να περιφρουρήσει την απεργία και η εργοδοσία κάλεσε την Αστυνομία. Βγαίνοντας οι οικοδόμοι από το εργοτάξιο, η Αστυνομία προχώρησε στην προσαγωγή 5 ατόμων, ενώ λίγο αργότερα προσήγαγε επιπλέον 25 άτομα, τα οποία πορεύονταν προς το τοπικό παράρτημα του Συνδικάτου. Αυτή τη στιγμή μεταφέρονται στη ΓΑΔΑ.

Με κατασταλτικά μέτρα εφοπλιστές και κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ επιτίθενται και στους απεργούς ναυτεργάτες, που αγωνίζονται ενάντια στο νόμο λαιμητόμο σε ασφαλιστικό – φορολογικό.

Στο λιμάνι του Βόλου κατ' εντολή των εφοπλιστών και με την παρουσία 30 λιμενικών επιχείρησαν να επιβάλουν απεργοσπασία στο FLYING DOLPHIN «ΕΡΑΤΩ», επιτέθηκαν στο απεργιακό κλιμάκιο και συνέλαβαν εργαζόμενο των δυνάμεων του ΠΑΜΕ, που συμμετείχε στον απεργιακό αγώνα.

Επίσης οι εφοπλιστές των Ρυμουλκών – Ναυαγοσωστικών, προχώρησαν σε ασφαλιστικά μέτρα σε βάρος της διοίκησης της Πανελλήνιας Ένωσης Πληρωμάτων Ρυμουλκών Ναυαγοσωστικών, επειδή αποφάσισαν και συμμετέχουν στον απεργιακό αγώνα.

Στην πορθμειακή γραμμή Ρίο – Αντίρριο με παρέμβαση των εφοπλιστών και της λιμενικής αρχής απειλούν για εισαγγελική παρέμβαση σε βάρος των ναυτεργατών και του απεργιακού κλιμάκιου για να υπονομεύσουν την απεργία.

Τα ταξικά ναυτεργατικά σωματεία καλούν τους ναυτεργάτες τους εργαζόμενους σε γενικό ξεσηκωμό, όλοι στο δρόμοι του αγώνα, να μην περάσει ο νόμος λαιμητόμος για ασφαλιστικό – φορολογικό.

Καταγγελία του ΠΑΜΕ


Σε ανακοίνωση του το ΠΑΜΕ τονίζει:

«Καταγγέλλουμε την εργοδοτική τρομοκρατία και το όργιο καταστολής που βρίσκεται σε εξέλιξη απέναντι στην πανεργατική-πανελλαδική απεργία, σε εργαζόμενους απεργούς και σε συνδικαλιστές.

Αυτή τη στιγμή 30 συνδικαλιστές οικοδόμοι που υπερασπίζονταν το δικαίωμα τους στην απεργία, ύστερα από απαίτηση της εργοδοσίας και με βίαιες προσαγωγές οδηγούνται στη ΓΑΔΑ. Επιπλέον έχουμε μία σύλληψη συνδικαλιστή εργαζόμενου στο Βόλο και δικαστήριο το απόγευμα στον Πειραιά με κατάθεση ασφαλιστικών μέτρων από τους εφοπλιστές ώστε να βγει παράνομη η απεργία των ρυμουλκών.

Απαιτούμε από την κυβέρνηση να αφεθούν τώρα ελεύθεροι όλοι οι συνδικαλιστές και να σταματήσει το κλίμα τρομοκρατίας!

Η τρομοκρατία δε θα περάσει!

Όλοι στην απεργία!

Όλοι στον αγώνα!

Όλοι στις διαδηλώσεις!»

Ακυρος

Ανώνυμος είπε...

Αν και λογικα μεχρι τωρα θα το εχετε δει οι περισσοτεροι:

http://www.902.gr/eidisi/ergatiki-taxi/96142/katastoli-apo-kyvernisi-kai-ergodosia-apenanti-stoys-apergoys-pame-i

sniper

Ανώνυμος είπε...

τι γελας βρε .
νουλα θα πάρεις απο τα αποδυτήρια
οπως πριν.
Περιμένω ακομη ποιο ειναι το λάθος του ΟΧΕΠ
(ξερω θα το βρει ο ίδιος)
αλλα να σας δω εσας που μας παριστάνετε και τους καμπόσους
ΥΠΑΡΚΤΟΥΣ...

θερσιτάκο..περιμένω.

el quinto regimiento

Μπρεζνιεφικό απολίθωμα είπε...

Κίντο, περιόρισε τέτοια μη δημιουργικά σχόλια, σαν και το τελευταίο, σε μία ανάρτηση, δεν μπορεί σε κάθε κείμενο να έχουμε το ίδιο πανηγύρι και να ξεφεύγουμε από το αρχικό θέμα.

@υπόλοιποι
Μη δίνετε σε κάποιον περισσότερη σημασία από όση (δεν) έχει. Και προπαντός όχι σε αυτήν τη συγκυρία. Ας είμαστε στοιχειωδώς ικανοί να ξεχωρίσουμε το κύριο.

Υγ: οι συνάδελφοι οικοδόμοι αφέθηκαν ελεύθεροι, αλλά η κυβέρνηση κατάφερε να περάσει πολιτικό μήνυμα για τις προθέσεις της και τις προτεραιότητές της. Περισσότερα σε λίγο..

zoot horn rollo είπε...

Σιγα μη τα περιορισει.
Για τα υπολοιπα, ετσι ειναι.

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΤΟ ΤΡΑΙΝΟ;

ΘΑ ΣΕ ΤΑΠΕΙΝΩΝΩ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΘΕΛΩ. ΟΧΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΖΗΤΑΣ.

ΜΕ ΞΕΝΕΡΩΝΕΙΣ.

ΧΑΧΑ

ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΚΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΨΕΥΤΟΣΤΑΛΙΝΙΚΟ!!!

ΧΑΧΑ

ΘΕΡΣΙΤΗΣ

ΓΕΙΑ ΣΑΣ

Μπρεζνιεφικό απολίθωμα είπε...

Παιδιά, το σχόλιο πηγαίνει προς όλους.
Λίγη στοιχειώδης λογική, για να μπορούμε να ξεχωρίσουμε το κύριο σε αυτή τη συγκυρία.

Ανώνυμος είπε...

ΕΝΤΑΞΕΙ

ΣΟΥ ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΣΦΥΡΟΔΡΕΠΑΝΕ.

ΠΑΡΑΣΥΡΘΗΚΑ ΑΛΛΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ, ΕΙΜΑΙ. ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΙΑ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΜΕΡΕΣ.

ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΜΠΛΟΓΚ.

ΘΕΡΣΙΤΗΣ

ΓΕΙΑ ΣΑΣ

Ανώνυμος είπε...

ΟΦΟΙΛΟΜΕΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.

ΓΑΤΑΚΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΑΠΑΤΕΩΝΙΣΚΟ ΚΑΙ ΓΚΑΙΜΠΕΛΙΣΚΟ ΤΗΣ ΔΕΚΑΡΑΣ.

ΜΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΘΕΙΣ;

ΠΡΩΤΟΝ ΕΙΠΑ ΑΥΤΟ:

«ΔΙΟΤΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΙΧΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΠΟ ΤΟ 1926.

ΕΠΙΣΗΣ Ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ ΕΒΑΖΕ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ.»

ΚΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟ:

αλήθεια επειδή με ενδιαφέρει αρκετά για δειξε μας Ριζοσπάστη του 30, 40, με κρατικές διαφημίσεις... ΕΤΣΙ ΕΙΠΕΣ..

ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΛΙΓΕΣ:

http://leninreloaded.blogspot.gr/2015/02/2012.html

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΟΜΜΑΤΙ (ΚΑΝΕ ΛΙΓΟ ΝΙΑΟΥ) ΧΑΧΑ.

ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΨΗΦΙΣΜΑ Ζ. ΤΟΥ 1975.

ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙ ΑΥΤΟ;

http://www.kathimerini.gr/425538/article/epikairothta/politikh/aitia-toy-kakoy-to-perifhmo-z-yhfisma-ths-voylhs-toy-1975

ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΜΙΣΘΟ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ 1926. ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ.

ΜΑ ΠΟΣΟ ΓΑΤΑΚΙ ΕΙΣΑΙ;

ΧΑΧΑ

ΘΕΡΣΙΤΗΣ

ΓΕΙΑ ΣΑΣ

Ανώνυμος είπε...

α.... δεν έπαιρνε κρατικές διαφημίσεις ο Ριζοσπάστης του 1920, 1930, 1940....
ειχε διαφήμιση για τα προφυλακτικά μπεμπέκα, ειναι το ιδιο πράγμα;
Οτι να ναι δηλαδή μας λες.

Κατα τα άλλα το 1984 σκάνε τα πολλά λεφτά της κρατικής χρηματοδότησης, και στη μεταπολίτευση ομως αρχισε το νομοθετικο πλαίσιο.
Εγω σου μιλώ για το Ριζοσπάστη 18-55. Δεν με ενδιαφέρει μετά το 74.
Επαιρνε το ΚΚΕ το 20-30-40 ΚΡΑΤΙΚΗ ΧρΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ; Η απάντηση ειναι οχι. Τετοια δεν υπήρχε πουθενά στην Ευρώπη γιατι απλούστατα υπήρχαν τα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ κομμουνιστικά κομματα στη βουλή.

Αρα το μονο που σου έμεινε είναι η βουλευτική αποζημίωση των βουλευτών που κάθε τρεις και λίγο έπαιρναν την άγουσα για τα κάτεργα ή τα ξερονήσια. ΝΑ δούμε και το ύψοης της.

Οσο και να θέλετε να ταυτίσετε το ΚΚΕ του τότε με το τώρα δεν σας βγαινει που να χτυπιέστε κάτω.

el quinto

zoot horn rollo είπε...

Καλα που εχουμε τη Κοντρα, ξυπνηστε ΚΚΕδες!

ΛΑΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ είπε...

Ναι το μηνυμα η κυβερνηση το εστειλε με τις προσαγωγες και οχι φυσικα στους σφους (αυτοι δεν μασαμε και το ξερει ) αλλα στους υπολοιπους εργαζομενους ,τους ανοργανωτους ,τους μη ενταγμενους ,αυτους που πρωτη φορα ξεμυτισαν στα συνδικατα τους μην αντεχοντας αλλο την καταντια ...
Κι εκει θελει ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ και ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΣΤΗΡΙΞΗ να μην τους περασει η τρομοκρατια που πανε να καλλιεργησουν
(κι αστε τα λουλουδια να ψαχνουν κρατικες διαφημισεις στο Ρ και να χυνουν μελανια στο κομμα , δουλεια για το σπιτι εχουν παρει)

Ανώνυμος είπε...

XAXA

ΜΑ ΠΟΣΟ ΓΑΤΑΚΙ ΕΙΣΑΙ;

ΕΠΑΙΡΝΕ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΕΠΕΙΔΗ ΛΑΜΒΑΝΑΝ ΜΙΣΘΟ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ.

ΜΕΡΟΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΜΙΣΘΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ.

ΚΡΑΤΙΚΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟ!!!

ΧΑΧΑ

Εγω σου μιλώ για το Ριζοσπάστη 18-55. Δεν με ενδιαφέρει μετά το 74.
Επαιρνε το ΚΚΕ το 20-30-40 ΚΡΑΤΙΚΗ ΧρΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ; Η απάντηση ειναι οχι. Τετοια δεν υπήρχε πουθενά στην Ευρώπη γιατι απλούστατα υπήρχαν τα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ κομμουνιστικά κομματα στη βουλή.

ΕΙΠΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΓΑΤΑΚΙ;

ΠΑΛΙ ΨΕΜΜΑΤΑ ΣΙΧΑΜΑ; ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ ΚΑΙ ΓΚΑΙΜΠΕΛΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΒΛΑΚΑΣ.

ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΜΙΛΑΩ ΔΥΣΤΥΧΟ.

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΠΑΙΡΝΕ ΧΡΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ.

ΠΟΥ ΕΙΧΕΣ ΠΕΙ ΕΔΩ:

Φαντάσου τι θα κάναμε αν ειμασταν πολύ περισσότεροι, ΠΑΠΑΔΕΣ όπως το επαναστατικό γνήσιο ΚΚΕ που δεν χρηματοδοτούνταν απο κανένα καιρατά κράτος , κεφάλαιο, εργοδότη .

ΜΑ ΠΟΣΟ ΡΟΜΠΑ ΕΙΣΑΙ ΜΩΡΗ ΡΟΜΠΑ ΠΟΥ ΤΟΛΜΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΙ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EL QUINTO THE SHOW;

ΧΑΧΑ

Ριζοσπάστης του 1920. Μεταξύ άλλων, διαφημίσεις για "Υποδήματα Λαμπρόπουλου", "Εργοστάσιον Μπισκότων Κ. Τσίτα", καταχώρηση της Τράπεζας Αθηνών.

Ριζοσπάστης του 1923. "Υποδήματα Τιτάν", Ταμιευτήριο Τραπέζης, "Αντιπλασμολίνη"

Ριζοσπάστης του 1929. "Αφοι Λαμπρόπουλοι", Ενδύματα "Ζελιώτη"

Ριζοσπάστης του 1936. Προφυλακτικά "Μπεμπέκα
Ριζοσπάστης του 1946: "Βιβλιοκαρτεμπορική", "Ούζο Παλλάς", Υποκάμισα "Ζίνγκον", "Η πηγή του παιδικού βιβλίου"

Ριζοσπάστης του 1947 (ενώ μαίνεται ο εμφύλιος): Λαχείον Συντακτών


http://leninreloaded.blogspot.gr/2015/02/2012.html

ΧΑΧΑ

ΘΕΡΣΙΤΗΣ

ΓΕΙΑ ΣΑΣ


Μπρεζνιεφικό απολίθωμα είπε...

Σόρι, αλλά η κουβέντα για το Ριζοσπάστη της εποχής τελειώνει εδώ, ως τελείως άσχετη τόσο με το θέμα της ανάρτησης, όσο και με το γενική συγκυρία. Αφού δεν μπορείτε μόνοι σας να το κόψετε, θα κάνω τον παιδονόμο.