Κυριακή 7 Μαΐου 2017

Πάτα το κουμπί

(τι είναι και τι θέλει η Κατιούσα)

Πατάμε το κουμπί και βγαίνει κατιτί.
Κάτι καινούριο έρχεται και δεν είναι η ελπίδα, που κόλλησε στο δρόμο, ξεμασκαρεύτηκε γρήγορα κι έγινε απελπισία και τα στάδια του πένθους.


Είναι η Κατιούσα.
Το τραγουδούν τα ρέματα, μεταδίδεται από στόμα σε αυτί, κι από αυτί σε τοίχο, τοίχο-τοίχο, πόρτα-πόρτα, από account σε ακάου. Αλλά χρειάζεται και μια πιο επίσημη παρουσίαση, γιατί πολλοί σφοι δεν έχουν social media, για να το μάθουν και προτιμούν άλλους τρόπους κοινωνικοποίησης (πχ την κοινωνικοποίηση των μέσων παραγωγής).


Η Κατιούσα μας δεν είναι μια κακόγουστη διασκευή (που στάζει χολή) της αυθεντικής, ούτε σαν το παλιό μας εγχείρημα, που έχει πάρει ανεπιστρεπτί την κατιούσα.
Δεν είναι άλλη μία σελίδα, ούτε άλλη "μια άλλη" σελίδα η άλλη μία από τα ίδια.
Είναι θέμα συζήτησης στο διαδικτυακό μας μικρόκοσμο, που αν ξυπνήσει μονομιάς -και δε μείνει θεατής στην οθόνη του- θα ξεσηκωθεί, θα γιγαντωθεί και θα αλλάξει τον κόσμο ολόκληρο.

Αν έπρεπε να περιγράψουμε με τρεις-τέσσερις γραμμές τι είναι.
Οι γραμμές της είναι κόκκινες, αλλά όχι σαν του Κουβέλη.
Ζιγκ-ζαγκ (και ναϊ-ναϊ-ναϊ), σαν την αντιφατική κίνηση της Ιστορίας.
Θα είναι hold the line, σαν τους Toto που κρατάνε τη γραμμή.
Λιτές σαν του Bauhaus και καθαρές σαν τη "ligne claire" στα κόμικ.



Είναι περιοδικό, αναρτημένο στον ιστό απ' τις 9 του Μάη. Όπλο, τραγούδι, μούσα. Μια παρέα, που θέλει "ν’ αρμέγει με τα μάτια της το φως της οικουμένης", και βάλλει εναντίον της κακιάς σκουριάς που λουφάζει στα μάρμαρα των εντυπώσεων.
Μια ιστορική οβίδα που έγινε τρόμος για τους ναζί κι αντάρτικος σκοπός για τους λαούς, σε όλες τις γλώσσες του κόσμου.


Μπορείτε να επισκεφτείτε και να ακολουθήσετε τη σελίδα την Κατιούσα στο ΦΒ και στο τουίτερ. Κι εντός ολίγων ωρών στο Instagram. Και φυσικά στις οθόνες σας...

Αθλητικό υστερόγραφο

Ο Σαββίδης, ο Μελισσανίδης κι η ΕΠΟ (το ποδοσφαιρικό αντίστοιχο για το "ο Μπράουν, ο Φίσερ κι ο Κραφτ") είπαν πως θα κάνουν ένα τελικό που θα γράψει ιστορία, αντάξιο της νέας εποχής και των ηθών που ανατέλλουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Και -αν μη τι άλλο- τα κατάφεραν!

Ξύλο, επεισόδια, διαιτητικά λάθη, κακό θέαμα. Αυτό είναι το ελληνικό ποδόσφαιρο που (δεν) αγαπήσαμε. Ή όπως λέει κι ένα σύνθημα -παραφρασμένο- ΠΑΕ, ήθος, πολιτισμός. Ή όπως συμπληρώνει ένας στίχος.
Είμαστε πια πρωταθλητές -κυπελλούχοι, φιναλίστ, δεν έχει τόση σημασία- έρχονται άλλες εποχές.

Ο βασιλιάς (Ολυμπιακός) πέθανε (;), ζήτω ο (νέος) βασιλιάς: Σαββίδης, Μελισσανίδης, ή όποιος άλλος.
Το ποδόσφαιρο -λέμε- πως είναι ο βασιλιάς των σπορ, άλλωστε.
Μόνο που ο βασιλιάς είναι γυμνός -και λιγάκι τριχωτός...


Κάποιοι πέφτουν από σήμερα, ανακαλύπτοντας πως το θύμα μπορεί να γίνει θύτης κι οι "αδικημένοι" οπαδοί, γάβροι του βορρά. Όλοι κρύβουν μέσα τους όμως ένα χούλιγκαν που είναι έτοιμος να πάρει διαζύγιο από την πραγματικότητα, παρά από την ομάδα και τις "χαρές" που του προσφέρει.

Και βασικά το πρόβλημα δεν είναι η ομάδα, αλλά "Ο πρόεδρος". Πρόβλημα είναι ότι ο Σαββίδης πχ άκουσε περισσότερες φορές να φωνάζουν ρυθμικά το δικό του όνομα παρά του ΠΑΟΚ. Πρόβλημα είναι το πόσο εύκολα άλλαξαν μυαλά κι αποδέχτηκαν τον καινούριο τους ρόλο πολλοί Παοκτζήδες.

Κι έμειναν μόνο μερικά υγιή λαϊκά στρώματα, όπως το Λαϊκό Στρώμα, να εύχεται ενδόμυχα -για να μην τον πάρουν χαμπάρι στο μαγαζί- την ήττα της αστικής τάξης της δικής του χώρας ή μάλλον της δικής του πόλης, που (δε) θα δημιουργήσει επαναστατική κατάσταση ή τέλος πάντων θα μειώσει τα πανηγύρια, τους διθυράμβους για το καλό αφεντικό και τις αυταπάτες.

Κι όσο οι οπαδοί σκοτώνονται στις κερκίδες για του αφέντη το φαΐ, οι πρόεδροι κάνουν στην πλάτη τους -και πίσω από την πλάτη τους- χρυσές δουλειές. Και το όλο σκηνικό θυμίζει πολύ την τελευταία σκηνή από το Λέτσοβο, με τον παραδοσιακό γάμο, και την πάλη των τάξεων που παραμένει ιστορικά αδικαίωτη...



Το πρόβλημα ξέρεις ποιο είναι; Ότι δεν υπάρχει οργάνωση...

26 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΤΩΡΑ ΑΥΤΑ ΤΑ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΠΕΘΑΝΕ ΖΗΤΩ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ.

ΔΗΛΑΔΗ ΕΠΕΙΔΗ ΠΗΡΕ ΕΝΑ ΚΥΠΕΛΛΑΚΙ Ο ΠΑΟΚ ΕΓΙΝΕ Ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ;

ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΝΕ ΠΟΛΛΟΙ. ΚΑΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΙΛΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΝΑ. ΑΝ ΠΑΡΕΙ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ.

ΠΕΘΑΜΕΝΟΣ Ο ΓΑΥΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙ.

ΤΟ OFFSIDE ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΟΘΕΙ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΕΝΑ ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΓΜΑΤΙΣΜΕΝΟ ΤΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟ.

ΑΞΙΖΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΕΝΑ ΤΙΤΛΟ Ο ΠΑΟΚ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΛΛΑ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΗΡΘΕ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΠΙΚΡΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ.

ΤΕΛΙΚΟΣ ΠΑΡΩΔΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΠΟΤΕ.

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΟΠΑΔΟΥ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΕΠΡΕΠΕ Η ΚΟΤΑ Ο ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΝΑ ΔΙΑΚΟΨΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΕΚΛΕΙΣΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΘΥΡΩΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ.

ΘΕΡΣΙΤΗΣ

ΓΕΙΑ ΣΑΣ

Poe είπε...

Παντως το πατσαουρι που το πηρα τηλεφωνο, καθε αλλο παρα χαρουμενος ηταν. Δηλαδη αμα ειχαν χασει μπορει να ηταν και λιγοτερο στεναχωρημενος. Εχει ο ΠΑΟΚ οπαδους πυο δεν ειναι ολυμπιακοι, τουλαχιστον στα χανια.

Μπρεζνιεφικό απολίθωμα είπε...

Θερσίτη, για αυτό το λόγο βάζω δίπλα κι ερωτηματικό εντός παρένθεσης. Αλλά δεν πρέπει να είναι τυχαίο που όλοι έβαζαν τη βαθμολογία με τη νέα ΚΕΔ, για να δείξουν πως ο Ολυπιακός δεν έπαιρνε τόσο πολλούς βαθμούς κι η ψαλίδα έκλεινε.
Κι είναι αρκετά εντυπωσιακά ως σημειολογία κι επίδειξη δύναμης. Όχι το κύπελλο αυτό καθαυτό, αλλά ο τρόπος με τον οποίο ήρθε, που είναι ακριβώς τέτοιος για να αποθεωθεί ο προεδράρας που καθάρισε κι όχι η ομάδα.

-Πόε, τον έχεις δει όμως ποτέ χαρούμενο στην πραγματικότητα;

Poe είπε...

Σφυρ. εχεις ενα δικιο

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ 2001 ΗΜΟΥΝ.

ΔΝΕ ΠΗΓΑΙΝΕ ΜΟΝΟ ΣΕ ΣΕΝΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ. ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΝΕ ΜΕΤΑΞΥ ΣΟΒΑΡΟΥ ΚΑΙ ΑΣΤΙΟΥ ΤΕΙΝΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ. ΕΔΩ ΗΤΑΝΕ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΑΤΗΣΕΙ ΦΕΤΟΣ. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΓΙΝΕ ΠΑΝΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΥΠΕΛΛΟ.

ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ. Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΠΑΣΧΕΙ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΟΛΑΤΡΙΑ. ΚΙ ΟΤΑΝ ΠΗΡΕ ΚΥΠΕΛΛΟ ΤΟ 2001 ΑΠΟΘΕΩΘΗΚΕ Ο ΜΠΑΤΜΑΝ ΚΙΑ ΠΡΙΝ ΟΤΑΝ ΑΠΕΚΛΕΙΣΕ ΤΗΝ ΑΡΣΕΝΑΛ. ΑΝ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΥ ΦΩΝΑΖΑΜΕ ΠΑΟΚ ΠΑΙΞΕ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΟ ΣΟΥ ΚΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΣΟΥ.

ΟΠΟΙΟΣ ΚΙ ΑΝ ΤΟ ΕΦΕΡΝΕ ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΑΠΟΘΕΩΝΟΤΑΝ.

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΝΟΟΤΡΟΠΙΟΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ.

ΘΕΡΣΙΤΗΣ

ΓΕΙΑ ΣΑΣ

ΛΑΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ είπε...

και η Λιανα η Κανελλη διαφηισε την ΚΑΤΙΟΥΣΑ στην εκπομπη της στο Ριαλ την Παρασκευη
Ρε φιλαθλοι τι ψαχνετε να βρειτε οσο ασελγει η αστικη μας ταξη στις ομαδες μας και το ποδοσφαιρο θα βρωμα και θα ζεχνει !!

Σεχταρ ο Τρομερός είπε...

Καλορίζικη και τυχερότερη η КАТЮША!
Σιδεροκέφαλοι και οι πρωτεργάτες!

Antonxxx είπε...

Με το καλό!

Μπρεζνιεφικό απολίθωμα είπε...

Όλοι οι "λαοί"-οπαδοί πάσχουν από προσωπολατρία. Μακάρι να αγαπούσαν την ομάδα τους και όχι τους προέδρους της. Το 2001 που λες την είχαν πατήσει και οι τρεις της πόλης με μικρή χρονική απόσταση ο ένας από τον άλλον (ΠΑΟΚ-Μπατατούδης, Άρης-Κοντομηνάς, Ηρακλής-Μυτιληναίος). Αλλά το θέμα είναι πως το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού. Το πάθημα δεν έγινε μάθημα δηλαδή; Και είναι λογικό να χαίρονται για πράγματα που λούζονταν τόσα χρόνια;

Ευχαριστούμε Ζούκοφ, Σεχτάρ, Αντόν, για τις ευχές και τη στήριξη!

λαθραναγνώστης είπε...

Άντε και σιδεροκέφαλοι!
Αλλά πρέπει να μας πείτε, πως διαλέξατε αυτό το όνομα.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΕΝΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΑΥΤΟ.

ΘΕΩΡΕΙ ΤΩΡΑ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΤΟΥ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΥΠΟΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΙ.

ΘΕΡΣΙΤΗΣ

ΓΕΙΑ ΣΑΣ

Μπρεζνιεφικό απολίθωμα είπε...

Είναι μεγάλη ιστορία λαθρα. Αυτό που μπορώ να πω είναι πως βάση του ονόματος επιλέχτηκε η αυριανή ημερομηνία για την έναρξη.
Από τα μεσάνυχτα, η πρόσβαση θα είναι ελεύθερη

Ανώνυμος είπε...

Οταν λες ότι το παλιό σου εγχείρημα έχει πάρει την κατιούσα τι εννοείς; Αναφέρεσαι στο μπλογκ; Γιατί για τα δεδομένα της κοκκινης μπλογκόσφαιρας είναι μέσα στα 3-4 πιο μαζικά.

Ο.Χ.Ε.Π.

Μπρεζνιεφικό απολίθωμα είπε...

Όχι, ΟΧΕΠ, το μπλοκ αντικειμενικά μπορεί να μείνει λίγο πίσω -ιδίως τον πρώτο καιρό- και να μην ανανεώνεται καθημερινά, αλλά δεν εννοώ αυτό.
Εννοώ το προηγούμενο συλλογικό εγχείρημα, που έληξε άδοξα και περιφέρεται σαν άταφος νεκρός.

Ανώνυμος είπε...

Kαλη αρχη στο νεο εγχειρημα!

Για τα του ποδοσφαιρου πρεπει να περιμενουμε για το αν οντως ο Σαββιδης και ο ΠΑΟΚ θα ειναι κυριαρχοι. Εμενα αυτοι οι μηνες μου φεραν στο μυαλο Κωσκοτα καπως ετσι δυναμικα ειχε μπει αλλα τον καθαρισαν...
Γενικα θεωρω δυσκολο να επαναλαβει καποιος πλεον αυτο που εκαναν σε ενα βαθμο ο Κοκκαλης και περισσοτερο ο Μαρινακης σε επιπεδο ελεγχου των παντως για μεγαλο διαστημα.
Και το θεωρω πολυ πιο δυσκολο οταν μιλαμε για ομαδα εκτος του παλιου ΠΟΚ.
Αλλη δυναμικη η Αθηνα και ο Πειραιας αλλ η Θεσσαλονικη σε οτι αφορα τον επιχειρηματικο ανταγωνισμο πλεον...


ratm

Ανώνυμος είπε...

Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΣ ΕΚΑΝΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ.

ΑΡΑΓΕ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ Ο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ;

ΘΕΡΣΙΤΗΣ

ΓΕΙΑ ΣΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Καλοτάξιδο. θα είναι έντυπο;

Αν είναι έντυπο, δώρο κανένα cd θα έχετε;
Προτείνω μερικά τραγούδια από την κανονική κατιούσα
https://www.youtube.com/watch?v=65RhWzrbqPA
με υπότιτλους
https://www.youtube.com/watch?v=hdyQn5fwGGQ

και καμία παραλλαγή της
https://www.youtube.com/watch?v=q4v1nDa7tLY

Και ελληνικές version
π.χ. την κατιούσα απάντηση προς Τζιμάκο(κουραμπιέδες ψευτοκαλλιτέχνες και των μέντια οι κολλητοί), Την θάτσερ της Σελήνης, και μερικά κλασικά των αφάζα.

Μόνο το metro θα έχει cd;

17-5-7

Ανώνυμος είπε...

Ωραία για το μπλοκ ήθελα να σιγουρέψω. Η αλήθεια είναι ότι το άλλο εγχείρημα έχω να το παρακολουθήσω καιρό.

Καλή αρχή να έχεις σύντροφε περιμένουμε τα μεσάνυχτα την έναρξη

Ο.Χ.Ε.Π.

Μπρεζνιεφικό απολίθωμα είπε...

Ευχαριστώ πολύ εκ μέρους όλων όσων συμμετέχουν, για τις ευχές.

Όχι, δε μιλάμε για έντυπο, αλλά για διαδικτυακό εγχείρημα. Που είναι ήδη στις οθόνες σας.

katiousa.gr

Ανώνυμος είπε...

Οι πρώτες εντυπώσεις είναι αρκετά θετικές και εύχομαι αντίστοιχη συνέχεια. Μια πρόταση μόνο, να προσπαθήσετε να μειώσετε τον "θόρυβο" των εικόνων, δηλαδή να το ξεφορτώσετε λίγο. Αλλά πάλι αυτό είναι υποκειμενικό.

ΡΓ

Ανώνυμος είπε...

Το στησιμο της σελιδας παρα πολυ καλο. Ερωτηση θα ειναι ανοιχτο σε σχολια? Γνωμη μου ειναι πως καλιτερα να μην ειναι. Α πηγα να γραφτω στο newsletter και μαλλον δεν λειτουργουσε
Kabamarou

Μπρεζνιεφικό απολίθωμα είπε...

Δεν ξέρω αν θα εισακουστεί ρα, πάντως μήνυμα ελήφθη ;)

Ευχαριστούμε Καμπαμαρού. Τα σχόλια θα είναι ανοιχτά κατά περίπτωση (δηλ σε κάποια κείμενα μπορεί να μην είναι), με εγγραφή κάθε σχολιαστή -κι όχι ανώνυμα- και με άτεγκτο έλεγχο -όχι όπως εδώ δηλαδή ;)
Το newsletter αν καταλαβαίνω καλά -επειδή τώρα λαχανιάζω να πιάσω το τρένο της ΕΤΕ- πρέπει να μαζέψει πρώτα μια κρίσιμη μάζα ατόμων που θα γραφτούν, πριν τεθεί σε λειτουργία.

Ανώνυμος είπε...

Πολύ θετική η πρώτη εντύπωση, καλοτάξιδο να είναι. Συμφωνώ με τον ΡΓ επί του αισθητικού, δημιουργούν αρκετή βαβούρα οι μεγάλες και κάπως σκοτεινές εικόνες. Νομίζω όμως ότι αυτά είναι δευτερεύοντα και εν ανάγκη εύκολα διορθώσιμα, η ουσία είναι ότι το εγχείρημα μοιάζει φιλόδοξο όσο επιβάλλεται -στους καιρούς που ζούμε- να είναι και φαίνεται να έχει και τα φόντα για να ανταποκριθεί σε αυτή τη φιλοδοξία.

Amor omnia vincit

Σεχταρ ο Τρομερός είπε...

Βασίλη, προσπαθώ να εγγραφώ αλλά στο πεδίο "ονομα χρήστη" μου απαντάει "μη αποδεκτοί χαρακτήρες" η κάτι τέτοιο, είτε δίνω ελληνικούς είτε λατινικούς.

Μπρεζνιεφικό απολίθωμα είπε...

Καταρχάς εκεί που λέω ρα, εννοώ ΡΓ. Μη με παρεξηγείτε, δεν έχω και το πιο καθαρό μυαλό αυτές τις μέρες.

Σεχτάρ, πρέπει να μπήκε ένα βοηθητικό μήνυμα. Αν παραμείνει το πρόβλημα, στείλε μου mail.
Το ίδιο ισχύει για όλους τους σφους συνεργάτες. Κάθε παρατήρηση, μας βοηθάει να βελτιωθούμε.

Ανώνυμος είπε...

Σε ευχαριστώ τόσο μα τόσο πολύ που εσύ και τα παιδιά φέρατε την αναγέννηση της ψυχής του λατρεμένου και παλιού καλού ορθοδόξου Άτεχνως!

Και συγνώμη εάν σε είχα πάρει από τα αρκουδίσια Μπρέζνιεφ Ικάρων σου μούτρα! Δεν θα το ξανακάνω!

Τγουίτερ δεν έχω πιά γιατί παραβιάστηκε από φασισταριά!

Άμα θές μπορώ να σου στείλω και άρθρα εκεί για τον Μπελογιάννη!

Τι άλλο?

Γεια χαρά!

Μιλτιάδης