Τρίτη 21 Μαρτίου 2017

Η στρατηγική του ΚΚΕ και η πάλη ενάντια στις ιμπεριαλιστικές συμμαχίες

Ελλείψει χρόνου, η κε του μπλοκ αντιγράφει ένα υποκεφάλαιο -με τον τίτλο της ανάρτησης- από το άρθρο του Β. Όψιμου "Η θεωρία του Λένιν για τον ιμπεριαλισμό και οι διαστρεβλώσεις της", ως μια βάση για να ανοίξει η συζήτηση. Μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρο το άρθρο στην ΚομΕπ, που κυκλοφορεί και φιλοξενεί στις σελίδες της προσυνεδριακό διάλογο, με περισσότερες από τριάντα παρεμβάσεις.

* * *

Το ΚΚΕ, βγάζοντας συμπεράσματα από την πείρα του ελληνικού και του διεθνούς κομμουνιστικού κινήματος, προχώρησε προς τα μπρος την επεξεργασία της επαναστατικής στρατηγικής του με το 19ο Συνέδριο. Δεν ήταν μια εύκολη κι ευθύγραμμη πορεία μετά τη διάσπαση του Κόμματος και τις αντεπαναστατικές ανατροπές. Κουβαλούσαμε και κάμποση "αρχαία σκουριά" από στρατηγικές επεξεργασίες προηγούμενων δεκαετιών. Με τις επεξεργασίες του τεκμηριώνει ότι:

Ο καπιταλισμός στην Ελλάδα βρίσκεται στο ιμπεριαλιστικό στάδιο ανάπτυξής του, σε ενδιάμεση θέση στο διεθνές ιμπεριαλιστικό σύστημα, με ισχυρές ανισότιμες εξαρτήσεις από τις ΗΠΑ και την ΕΕ [...] Μετά την εκδήλωση της κρίσης, επιδεινώθηκε η θέση της ελληνικής καπιταλιστικής οικονομίας στο πλαίσιο της Ευρωζώνης, της ΕΕ και γενικότερα της διεθνούς ιμπεριαλιστικής πυραμίδας, γεγονός που δεν αναιρεί ότι η ένταξη της Ελλάας στην ΕΟΚ-ΕΕ εξυπηρέτησε τα πιο δυναμικά τμήματα του εγχώριου μονοπωλιακού κεφαλαίου και συνέβαλε στη θωράκιση της πολιτικής του εξουσίας.
Η συμμετοχή της Ελλάδας στο ΝΑΤΟ, οι οικονομικοπολιτικές και πολιτικοστρατιωτικές εξαρτήσεις από την ΕΕ και τις ΗΠΑ, περιορίζουν τα περιθώρια αυτοτελών ελιγμών της αστικής τάξης της Ελλάδας, καθώς όλες οι συμμαχικές σχέσεις του κεφαλαίου διέπονται από τον ανταγωνισμό, την ανισομετρία και συνεπώς την πλεονεκτική θέση του ισχυρού, διαμορφώνονται ως σχέσεις ανισότιμης αλληλεξάρτησης...

Στη σημερινή Ελλάδα η εργατική τάξη, η πρωτοπορία και η βασική κινητήρια δύναμη της σοσιαλιστικής επανάστασης, είναι πολύ πιο πολυάριθμη, καθώς ο καπιταλισμός έχει αγκαλιάσει πολύ περισσότερους κλάδους της παραγωγής και η απασχόληση στην αγροτική οικονομία έχει συρρικνωθεί δραστικά. Ταυτόχρονα, εξακολουθούν να υπάρχουν πολυάριθμα στρώματα αυτοαπασχολούμενων στην πόλη και στην ύπαιθρο -το υπόβαθρο για την αναγκαιότητα της κοινωνικής συμμαχίας που πρέπει να οικοδομήσει η εργατική τάξη γύρω της.

Η Λαϊκή Συμμαχία, όπως την επεξεργάστηκε το 19ο Συνέδριο, είναι ακριβώς η αναγκαία συμμαχία των κοινωνικών δυνάμεων για το σήμερα. Η ενότητα της εργατικής τάξης σε επαναστατική κατεύθυνση και το μάζεμα γύρω της των φτωχών λαϊκών στρωμάτων. "Εκφράζει τα συμφέροντα της εργατικής τάξης, των μισοπρολετάριων, των αυτοαπασχολούμενων και φτωχών αγροτών που δεν μπορούν να κάνουν συσσώρευση, των νέων και των γυναικών από τα εργατικά λαϊκά στρώματα στον αγώνα κατά των μονοπωλίων και της καπιταλιστικής ιδιοκτησίας, κατά της ενσωμάτωσης της χώρας στις ιμπεριαλιστικές ενώσεις".

Ο αντικαπιταλιστικός αντιμονοπωλιακός προσανατολισμός της κοινωνικής συμμαχίας εκφράζει με επάρκεια τα αντικειμενικά υλικά συμφέροντα της εργατικής τάξης και των μικροαστικών στρωμάτων: Η εργατική τάξη έχει αντικειμενικό υλικό συμφέρον από την ανατροπή του καπιταλισμού, τα μικροαστικά στρώματα έχουν αντικειμενικό υλικό συμφέρον από τη συντριβή της κυριαρχίας των μονοπωλίων, ανεξάρτητα από τις αυταπάτες τους για τη δυνατότητα μακροημέρευσης μιας οικονομίας στο έδαφος της ατομικής μικρο-ιδιοκτησίας. Οι επιθετικοί προσδιορισμοί "δημοκρατικό" και "αντιιμπεριαλιστικό" (με την έννοια της πάλης ενάντια σε ιμπεριαλιστικές συμμαχίες και οργανισμούς) που χρησιμοποιούνταν στις παλιότερες κομματικές επεξεργασίες για να προσδιορίσουν το χαρακτήρα της πολιτικής συμμαχιών δεν ανταποκρίνονταν σε κάποιες υπαρκτές αναγκαιότητες της ταξικής διάρθρωσης της ελληνικής κοινωνίας. Αποτελούσαν περισσότερο λεκτικά υπολείμματα και συγχύσεις καλύτερων επεξεργασιών του Κόμματος. Δεν υπάρχουν στη σημερινή Ελλάδα υπαρκτές κοινωνικές-ταξικές δυνάμεις που να έχουν ως συνολικό προσανατολισμό (ο οποίος ανταποκρίνεται στα ιδιαίτερα, δικά τους συμφέροντα) μια "δημοκρατική" ή μια "αντιιμπεριαλιστική" στρατηγική. Η πάλη ενάντια στις ιμπεριαλιστικές ενώσεις και οργανισμούς, για την αποδέσμευση από την ΕΕ ή η πάλη για τα δημοκρατικά δικαιώματα και ελευθερίες εντάσσονται στα επιμέρους μέτωπα πάλης της κοινωνικής συμμαχίας, αλλά δεν καθορίζουν το χαρακτήρα της και τον κεντρικό της προσανατολισμό. Αυτός μπορεί και πρέπει να καθορίζεται αποκλειστικά από το ποια στρατηγική κατεύθυνση εξυπηρετεί τα συμφέροντα των κοινωνικών δυνάμεων που απαρτίζουν την κοινωνική τους συμμαχία.

Οι αντιλήψεις μιας σειράς οπορτουνιστικών δυνάμεων ότι η πάλη για έξοδο από το ευρώ και την ΕΕ μπορεί να λειτουργήσει ως ο βασικός και ώριμος κρίκος που θα συσπειρώσει σήμερα τις λαϊκές μάζες σε ριζοσπαστική κατεύθυνση υπονομεύουν την πάλη του λαϊκού κινήματος. Συσκοτίζουν καταρχάς τον πραγματικό αντίπαλο, αποσπώντας την πολιτική των ιμπεριαλιστικών επιτελείων (Κομισιόν, ΔΝΤ κτλ) από τα συμφέροντα και τις επιδιώξεις των αστικών τάξεων, μαζί και της αστικής τάξης στην Ελλάδα που συμμετέχει στις ιμπεριαλιστικές συμμαχίες και συνδιαμορφώνει την πολιτική τους. Ανεξάρτητα από φραστικές διακηρύξεις, δυσκολεύουν στην πραγματικότητα την ανάπτυξη της ριζοσπαστικότητας των λαϊκών μαζών, καλλιεργώντας σε αυτές την αυταπάτη ότι η πάλη τους μπορεί (ή και πρέπει) να σταματήσει τα "προσωρινά" σε ένα ενδιάμεσο σκαλοπατάκι μιας (καπιταλιστικής) Ελλάδας έξω από το ευρώ ή και την ΕΕ, που θα παίξει έναν "αντικειμενικά προοδευτικό ρόλο", με μια εξουσία "η οποία δε θα είναι αστική, δε θα είναι άμεσα η δικτατορία του προλεταριάτου, θα είναι όμως μια πολιτική εξουσία που το κράτος της θα είναι τύπου Κομμούνας..."

Αντικειμενικά, μια τέτοια γραμμή πάλης σπρώχνει τα εργατικά και λαϊκά στρώματα στην αγκαλιά των μερίδων εκείνων του μονοπωλιακού κεφαλαίου που, μπροστά στην όξυνση των αντιφάσεων της καπιταλιστικής ανάπτυξης, καλοβλέπουν σήμερα φυγόκεντρες τάσεις στην ΕΕ και μια αναδιάταξη των ιμπεριαλιστικών συμμαχιών. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι αντιλήψεις αυτές προβάλλονται σε μια χρονική στιγμή που εγχώριες και ξένες αστικές δυνάμεις ήδη αμφισβητούν τη συνοχή της Ευρωζώνης, αλλά και της ίδιας της ΕΕ, και τείνουν να εγκαταλείψουν την επιχειρηματολογία για νομοτελειακή σύγκλιση των οικονομιών της ΕΕ. Είναι διαφορετικό ζήτημα να αξιοποιεί ένα γερά εξοπλισμένο επαναστατικό κίνημα τις αντιθέσεις ανάμεσα σε μερίδες του κεφαλαίου και τους ενδοϊμπεριαλιστικούς ανταγωνισμούς για να προωθήσει τους στόχος του και άλλο, θεωρώντας ότι στα λαϊκά στρώματα η αναγκαιότητα σύγκρουσης με τις ιμπεριαλιστικές συμμαχίες, να σέρνεται πίσω από αστικούς σχεδιασμούς.

Στον ίδιο ολισθηρό δρόμο οδηγούν και οι αντιλήψεις ότι το σύνολο των αντιδραστικών μέτρων που εφαρμόστηκαν τα τελευταία χρόνια στη χώρα μας με όχημα τα "μνημόνια" συνιστούν την υλοποίηση ενός οργανωμένου σχεδίου των ιμπεριαλιστικών κέντρων για τη διοχέτευση αξίας από την καπιταλιστική οικονομία της Ελλάδας προς αυτά. Προκύπτει επομένως, σύμφωνα με αυτήν τη λογική, ότι οι εφαρμοζόμενες πολιτικές δεν απαντούν σε αναγκαιότητες της ελληνικής αστικής τάξης, ιδιαίτερα σε καιρούς οικονομικής κρίσης, αλλά συνιστούν ένα εκ των έξωθεν εκπορευόμενων σχέδιο των διεθνών κέντρων που λειτουργούν ως "επικυρίαρχοι". Το ελληνικό μονοπωλιακό κεφάλαιο βγαίνει έξω από το κάδρο των ευθυνών. Το ίδιο αθέατη γίνεται και η καπιταλιστική κρίση της ελληνικής οικονομίας -απλά ο ελληνικός καπιταλισμός επηρεάζεται από την παγκόσμια κρίση.

Στη σημερινή Ελλάδα του μονοπωλιακού καπιταλισμού η αντικειμενική υπαρκτή αντίθεση των συμφερόντων των λαϊκών τάξεων με τις ιμπεριαλιστικές συμμαχίες δεν μπορεί να λυθεί ξέχωρα από την αντίθεσή τους με τις δυνάμεις του κεφαλαίου. Η απαλλαγή από την εξουσία του κεφαλαίου είναι ο αναγκαίος όρος για να λειτουργήσει η αποδέσμευση από τους ιμπεριαλιστικούς οργανισμούς υπέρ του λαού. Η τοποθέτηση στην προμετωπίδα του λαϊκού κινήματος των στόχων πάλης ενάντια στις ιμπεριαλιστικές συμμαχίες, συχνά με την αταξική επίκληση για "υπεράσπιση της εθνικής ανεξαρτησίας", δε συνιστά κάποια δήθεν από αποτελεσματική αξιοποίηση της επαναστατικής τακτικής.

Αποτελεί, όπως έδειξε και η προηγούμενη διάλυση, μια μηχανιστική, αντιδιαλεκτική μεταφορά στο σήμερα μιας τακτικής που χρησιμοποίησε το επαναστατικό κίνημα στο πρώτο μισό του περασμένο αιώνα, τακτική που είχε πολύ πιο συγκεκριμένους αποδέκτες (χώρες με χαμηλό την εποχή εκείνο επίπεδο καπιταλιστικής ανάπτυξης. ή και με μη διαμορφωμένη την αστική κρατική οντότητά τους) και πολύ συγκεκριμένες στοχεύσεις προώθησης της επαναστατικής πάλης. Σήμερα όχι μόνο πρέπει το επαναστατικό κίνημα να υπολογίσει με αυστηρά επιστημονικό επίπεδο την ανάπτυξη του μονοπωλιακού καπιταλισμού που έχει μεσολαβήσει από τότε, αλλά, όντας και σοφότερο από την ενσωμάτωση της ιστορικής πείρας, να διορθώσει και τα στραβοπατήματα των παλιότερων επεξεργασιών του.

Η αναγκαία επαναστατική τακτική χτίζεται στο έδαφος της καθημερινής ταξικής πάλης, των άμεσων διεκδικήσεων, της αντίστασης στα αντιλαϊκά μέτρα. Για την αλληλεγγύη, την επιβίωση, την υπεράσπιση του εργατικού εισοδήματος, για την ανάκτηση των απωλειών στην κατεύθυνση ικανοποίησης των σύγχρονων αναγκών, για την υπεράσπιση των δημοκρατικών και συνδικαλιστικών δικαιωμάτων, για την αποδέσμευση από τους ιμπεριαλιστικούς οργανισμούς. Η οργανωμένη ταξική πάλη, σε σύγκρουση με τη συνολική πολιτική της αστικής τάξης και του κράτους της, με μοχλό την ανασύνταξη του εργατικού συνδικαλιστικού κινήματος και την ενίσχυση του ΠΑΜΕ, είναι ο μόνος σίγουρος δρόμος για να συγκεντρωθεί ο στρατός της επανάστασης, οι κινητήριες δυνάμεις της, για να  διαμορφωθεί η αναγκαία κοινωνική συμμαχία, να προετοιμαστεί ο υποκειμενικός παράγοντας για την προοπτική της επανάστασης.

385 σχόλια:

«Παλαιότερο   ‹Παλαιότερο   201 – 385 από 385
zoot horn rollo είπε...

Πρασινίλα διάχυτη κι "ανένταχτη".

Ανώνυμος είπε...

Παραγγελιά του zoot δεν χαλάω χατήρια εγώ τώρα που σας συμπάθησα

"Η πραγματική λαϊκή εξέγερση δεν θα σπάσει ένα τζάμι."

Πρώτη φορά ακούω για εξέγερση με σαβουάρ βιβρ. Και που το πρόβλεψε ότι δεν πρόκειται να κάνει ζημία η εξέγερση το είδε σε όραμα; Μέντιουμ είναι; Νάτη πάλι η Αγία Λιάνα. ΘΑΥΜΑ, ΘΑΥΜΑ!!!

Εκτός και αν μου πείτε ότι εννοεί πως θα σπάσει περισσότερα τζάμια πείτε το μου και αυτό για να γελάσω γιατί η απάντηση αυτή που δίνει είναι ακριβώς για να καταδικάσει τις "ταραχές" και τα "μπάχαλα", τα φαινόμενα βίας έτσι να το κάνει καθαρό ρε παιδί μου ότι δεν θέλουμε τέτοια εμείς. Πως λέμε καταδικάζουμε τη βία από όπου και αν προέρχεται σε πια ΜΜΕ το έχω ξανακούσει αυτό.....

Στο κάτω κάτω όχι τζάμι, τζάμια έσπασαν και όχι μόνο.

Πάλι καλά που η ΓΓ καθησυχάζει την αστική τάξη να υπάρχει και κάποιος "κομμουνιστής" καθώς πρέπει....

Σαπόρ εκεί ακριβώς είναι η ουσία της διαφωνίας μας. Θεωρείς κίνημα ό,τι το ελέγχεις απόλυτα. Ό,τι άλλο έξω από εσένα, τον έλεγχο σου, την πολιτική σου και την δράση σου το θεωρείς εχθρικό. Αυτή είναι η "Λαϊκή" Συμμαχία σου.

V For Viva La Revolution

Ανώνυμος είπε...

http://www.rizospastis.gr/story.do?id=6276840

Ο Ριζοσπάστης εξηγούσε εδώ πως η Αλέκα εννοούσε ότι η επιλογή της δραχμής θα ήταν καταστροφή για την αστική μας τάξη και άρα εκτιμούσε πως δεν ήταν άμεσα πιθανό η Ελλάδα να φύγει εθελοντικά, με τη δική της θέληση, από το ευρώ. Δηλαδή δεν έκανε τοποθέτηση αλλά πρόβλεψη για (το πόσο πιθανό ήταν) το ενδεχόμενο της εξόδου από το ευρώ. Και όλα αυτά ενώ λίγα δευτερόλεπτα πριν είχε πει: "εμείς είμαστε γενικά υπέρ της αποδέσμευσης από την ΕΕ". Με το λαό στην εξουσία και την ιδιοκτησία του πλούτου που παράγει, αυτό θα έπρεπε να εννοείται για ένα Κομμουνιστικό Κόμμα και δε θα κουραστούμε να το λέμε μέχρι να το καταλάβει όλος ο κόσμος.

zoot horn rollo είπε...

Χαχαχαχα, κι άργησες καμιά 100στη σχόλια. Κλασικό ποτ-(μ)πουρι μετά.
Σα τη Λουκά που παίρνει στην Ελληνοφρένεια κάθε λίγο και λιγάκι.

Το σπάσαμε το φράγμα των 200.

zoot horn rollo είπε...

Ψιλά γράμματα ανώνυμε. Αλλιώς πώς θα έχουν λόγο ύπαρξης και πολιτική καρίερα ορισμένοι;

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΕΙΔΕΣ;

ΤΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ.

http://www.rizospastis.gr/page.do?publDate=09%2F12%2F2008

ΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΛΑΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΝΑ ΑΝΤΕΠΙΤΕΘΕΙ

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΓΩΝΑΣ ΕΠΑΓΡΥΠΝΗΣΗ
κοντρα στην επικινδυνη κρατικη αντιλαικη δραση.

Αλέκα Παπαρήγα: Οι μέρες αυτές πρέπει να δώσουν την ευκαιρία μιας υπεύθυνης ανασύνταξης του κινήματος, τώρα, πριν είναι αργά. Εκεί εμείς οι κομμουνιστές και οι κομμουνίστριες θα ξοδέψουμε τη δύναμη, τη δημιουργικότητά μας, την αγανάκτηση, το πείσμα, τη μαχητικότητα, την εφευρετικότητα, την αυτοθυσία απέναντι στους πραγματικούς ενόχους. Κινητοποιήσεις του ΚΚΕ σε πολλές πόλεις της χώρας.

Η δολοφονία του 15χρονου Αλέξανδρου είναι χρονικό προαναγγελθέντος θανάτου από την κρατική βία και καταστολή, από μια πολιτική που βλέπει εχθρό το λαό όταν διεκδικεί, που μισεί την απεργία και τη διαδήλωση, την κατάληψη, τις αγωνιστικές μορφές πάλης. Αυτή την ώρα πάνω από όλα προέχει η μαζική, οργανωμένη παρέμβαση του λαϊκού παράγοντα, η παρουσία του εργατικού κινήματος, η παρουσία του μαθητικού, του φοιτητικού, του σπουδαστικού, των κινημάτων των άλλων εργαζομένων, και με αποκορύφωμα τη μεγάλη απεργία της Τετάρτης, γιατί ο αγώνας κατά της κρατικής βίας και καταστολής είναι ταυτόχρονα και αγώνας για τη δουλειά, για το μισθό, για τη σύνταξη, για την Παιδεία, για την Υγεία.
Κίνημα λαϊκό σημαίνει να γίνει κάστρο δράσης ο κάθε τόπος δουλειάς, το κάθε σχολείο, η κάθε αίθουσα διδασκαλίας, η γειτονιά, το χωράφι, ο δρόμος με τα μικρομάγαζα. Κίνημα κατά κλάδο, κατά τάξη και στρώμα, κίνημα της εργατικής τάξης με τα λαϊκά στρώματα, κίνημα ο ένας για όλους και όλοι για έναν. Κίνημα χειραφετημένο και όχι γενικά και αφηρημένα ένα κίνημα αντιεξουσιαστικό, κίνημα χειραφετημένο, ανυποχώρητο, μαχητικό μέχρι τέλος, από την εξουσία των μονοπωλίων, ανυποχώρητο στην πάλη κατά των ιμπεριαλιστικών δεσμεύσεων και της κεφαλαιοκρατίας. Εμπρός λοιπόν για τις μεγάλες κινητοποιήσεις αύριο. Το πραγματικό θάρρος χρειάζεται απέναντι στην εξουσία των μονοπωλίων, για τη λαϊκή εξουσία, τη λαϊκή οικονομία.

ΘΕΡΣΙΤΗΣ

ΓΕΙΑ ΣΑΣ

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ Π FOR PASOKARA

Δε φαίνεται αυθόρμητο

Είναι τουλάχιστον αφελές να πιστέψει κανείς πως όλα όσα διαδραματίζονται από τους δήθεν αντιεξουσιαστές, όπως τους έχει βαφτίσει η αστική προπαγάνδα, με αφορμή την εν ψυχρώ δολοφονία του 15χρονου από τις δυνάμεις καταστολής, δηλαδή οι φωτιές, τα συντονισμένα και ταυτόχρονα σε πολλές πόλεις της χώρας τυφλά χτυπήματα, αποτελούν αυθόρμητη έκφραση αγανάκτησης απέναντι στην κρατική βία, ή κίνημα ενάντια στην κρατική καταστολή. Η οργανωμένη εκδήλωση αυτής της μορφής δράσης, από ομάδες που ευθέως εχθρεύονται και καταπολεμούν την οργανωμένη μαζική πάλη, και που αποτελεί βούτυρο στο ψωμί της εξουσίας των μονοπωλίων για ένταση της κρατικής βίας και καταστολής ενάντια στο οργανωμένο λαϊκό, κατά της πολιτικής και της εξουσίας των μονοπωλίων, κίνημα, άλλο πράγμα δείχνει. Αλήθεια, ποιοι και πώς συντονίζουν αυτή τη δράση των δήθεν αγανακτισμένων που εκτονώνονται με τυφλή βία για να προκαλέσουν καθολική κρατική καταστολή ενάντια στο λαϊκό κίνημα; Ποιος ο ρόλος και ο σκοπός αυτών που τους ωθούν σ' αυτή τη δράση; Και ας μη μας δουλεύουν με το διαδίκτυο και τα SMS, γιατί αυτά δεν εκπέμπονται αυθόρμητα και χωρίς οργάνωση και επιτελεία εντός και εκτός επικράτειας για τη στήριξη της αστικής εξουσίας. Ενα ερώτημα επίσης είναι η σύμπραξη δυνάμεων του ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ μ' αυτούς. Πάντως αυτή η πραγματικότητα προβάλλει για άλλη μια φορά την ανάγκη οργανωμένης ταξικής πάλης λαού και νεολαίας και επαγρύπνηση σε τυχοδιωκτισμούς απ' όπου και αν προέρχονται, που βάζουν μπουρλότο στην ανάταση των λαϊκών αγώνων.

ΘΕΡΣΙΤΗΣ

ΓΕΙΑ ΣΑΣ

Ανώνυμος είπε...

ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΜΕ ΑΛΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ.

ΜΗΝ ΚΟΙΤΑΣ ΠΟΥ ΣΤΟΝ ΜΑΓΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΑΝΕΝΤΑΧΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ - ΤΑΚΤΙΚΗΣ. ΕΚΕΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΚΡΙΤΙΚΗ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΙ ΕΤΣΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ. ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΑΝΩΝΥΜΙΑΣ. ΚΡΥΜΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΑΝΕΝΤΑΧΤΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΕ. ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΑΡΑΙΝΕΙ. ΟΛΑ ΣΩΣΤΑ ΘΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΠΡΑΞΕΙ. ΚΑΙ ΑΝ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΔΕΝ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΘΑ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΚΚΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΕΝΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΕΝΤΑΧΤΟΥΣ.

ΜΠΟΡΕΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΣΤΑΤΟ ΘΡΟΝΟ ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗΣ ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΘΕΝΟΓΕΝΝΕΣΗΣ.

ΕΚΕΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΓΙΝΕΙ ΛΑΘΗ - ΠΑΡΑΛΕΙΨΕΙΣ. ΔΙΟΤΙ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗ. ΠΟΣΟ ΒΟΛΙΚΟ ΚΙΑ ΟΜΟΡΦΟ ΚΟΛΠΟ.

ΤΟ ΚΚΕ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΖΕΙ ΣΕ ΜΑΓΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΚΙ ΟΝΕΙΡΕΜΕΝΟ ΟΠΩΣ ΕΣΥ ΑΝΕΝΤΑΧΤΕ ΥΠΕΡ - ΑΓΩΝΙΣΤΗ. ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΠΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΚΙ ΕΤΣΙ ΚΙΑ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΣΕΧΕΣΕΙ ΚΙ ΕΠΑΦΕΣ ΜΕ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΗ Η ΕΧΟΥΝΕ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΛΑΘΟΣ ΔΡΟΜΟ.

ΔΙΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΟΜΙΛΕΙ ΜΕ ΟΠΟΙΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΠΟΜΟΝΩΘΕΙ ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟ.

ΣΟΥ ΕΞΗΓΗΣΑ ΚΑΙ ΠΡΙΝ. ΑΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΣΤΟ ΚΚΚ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΣΙΑΣ.

ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ.

ΔΕΝ ΤΟ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΤΟ ΑΚΕΛ. ΟΜΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΣΥΝΟΜΙΛΩΝ ΜΕ ΑΥΤΟ.

ΘΕΡΣΙΤΗΣ

ΓΕΙΑ ΣΑΣ

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΩ ΠΕΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΜΕ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΗΛΕΦΩΝΟ Ο ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΙΝΙΟ ΕΙΤΕ Η ΑΛΕΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΡΩΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ.

ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΑ ΜΕ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΗΣ ΨΗΦΙΣΗΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΔΙΟΤΙ ΕΧΟΥΝΕ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΕΝΑΣΧΟΛΗΣΗ ΑΥΤΗ.

ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΘΕΜΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΟΥΤΕ ΘΑ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝΑ ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΖΗΤΗΜΑ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΣΩ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΜΕ ΑΥΤΟ.

ΣΙΓΟΥΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΥΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΕΣΜΟ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ ΤΩΝ ΕΤΕΡΟΦΥΛΟΦΙΛΩΝ ΧΕΣΜΕΝΟ ΕΤΣΙ ΕΧΩ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΜΟΦΥΛΩΝ.

ΤΟ ΓΑΜΟ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΜΟΡΦΕΣ ΟΠΩΣ ΤΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΣΥΜΒΙΩΣΗΣ.

ΘΕΡΣΙΤΗΣ

ΓΕΙΑ ΣΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Σινεφίλ
Αφού συμφωνείς με την αντίληψη που έχει μόνο το ΚΚΕ, για τις Αντικειμενικά ώριμες συνθήκες για την κοινωνικοποίηση των μέσων παραγωγής τότε αυτομάτως είσαι και κατά όλων των μετώπων με μέρη της αστικής τάξης. Άρα προς τι η σεντονιάδα;

Αυτός ο πως τον λένε, ο Λένιν έγραψε τον Ιμπεριαλισμό την εποχή που η κυρίαρχη άποψη ήταν του Κάουτσκι και οι στρατιώτες στην Ρωσία τραγουδούσαν “Ο Θεός να σώσει τον Τσάρο”. Δεν περίμενε να έρθουν πρώτα οι “υποκειμενικές συνθήκες”.

Το ψευδώνυμο είναι το λιγότερο ενδεικτικό μίας κάποιας αντίληψης που υπερτονίζεται από τις από σχόλιο σε σχόλιο αντιφάσεις της "σεντονιάδας".

Ο χωρίς υπογραφή “για τον Σιδηρό Σταυρό” του Πέκινπα για “ψαγμένους” δεξιούς Σινεφίλ

Ανώνυμος είπε...

@ zoot horn rollo - 3:29 μ.μ.

Τι έγραψες;
Θα “χρεώσει” και τον Πολ-Ποτ στο ΚΚΕ!
Τι έκανε το ΚΚΕ για την Καμπότζη; Ε είδατε; Δεν έκανε τίποτα!
Να μην πω πως ο Πολ-Ποτ έπαιρνε απευθείας εντολή από τον ΧρουτσοφΜπρεζνιεφικό Φλωράκη(με ΗΠΑ και Αγγλία είχε σχέσεις αλλά δεν είναι του παρόντος )

Τα κότερα του Φλωράκη και οι μετοχές στον Γερμανό τα ξεχάσασμε; Ε;

Με υπογραφή για τo Sfyrodrepano.blogspot


Υ.Γ.
@ Μπρεζνιεφικό απολίθωμα
Το τελευταίο "χωρίς υπογραφή “για τον Σιδηρό Σταυρό” του Πέκινπα για “ψαγμένους” δεξιούς Σινεφίλ" σχόλιο 6:58 μ.μ. είναι δικό μου For τρολλάρισμα

Ανώνυμος είπε...

Να ξεκινήσω από τον τελευταίο:

Είναι άλλο να υποστηρίζεις την αναγκαιότητα του σοσιαλισμού και την ιδεολογία σου και την πολιτική σου σκέψη και άλλο να προβάλεις αυτήν ως άμεση επιδίωξη χωρίς να υπάρχει το πλαίσιο για να υλοποιηθεί. Αν ήταν έτσι η Φεβρουριανή Επανάσταση θα ήταν κατευθείαν σοσιαλιστική όχι δημοκρατική. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να δημιουργηθούν οι κατάλληλες συνθήκες για το σοσιαλισμό. Το να μου λες εσύ ότι πρέπει να περάσουμε σήμερα σε σοσιαλιστική οικοδόμηση γιατί είμαστε έτοιμοι δεν λέει τίποτα. Σαν κόμμα έχεις επιρροή; Η κοινωνία είναι έτοιμη; Ο λαός έχει επαναστατική συνείδηση; Υπάρχει εργατικό-λαϊκό κίνημα που διεκδικεί την ανατροπή, μαχητικό και συγκρουσιακό; Αφού δεν τα έχεις αυτά δεν μπορείς τώρα να κοινωνικοποιήσεις τα μέσα παραγωγής και να κηρύξεις σοσιαλιστική εξουσία. Οι μπολσεβίκοι τις δημιούργησαν τις συνθήκες όμως γι'αυτό πήρε ο λαός την εξουσία ο Λένιν προπαγάνδιζε το σοσιαλισμό πολύ πιο πριν αλλά η Ρωσία έγινε σοσιαλιστική όταν υπήρχαν οι προϋποθέσεις για να γίνει. Γι'αυτό τόνιζε ο Λένιν την αναγκαιότητα του δημοκρατικού αγώνα ακριβώς γιατί είναι δρόμος για τις συνθήκες που θα φέρουν τον σοσιαλισμό γι'αυτό επιμένω για την ανεξαρτησία συνέχεια γιατί είναι τέτοιος αγώνας ο αντιιμπεριαλιστικός.

Μην τα μπερδεύουμε αυτά. Το να λένε πολλοί συνεχώς ότι και εργατικό δυναμικό εξειδικευμένο. μορφωμένο έχουμε και τεχνολογία, επιστήμη, πλούτο παραγώμενο, υπέδαφος, μέσα παραγωγής, πλούσια γη και ό,τι άλλο άρα είμαστε έτοιμοι για το....Μεγάλο Άλμα για την Λαϊκή Εξουσία και την Κοινωνικοποίηση των μέσων παραγωγής τώρα είναι μόνο λόγια αν ήταν έτσι όλος ο κόσμος σοσιαλιστικός θα ήταν τώρα. Στην πράξη υπάρχει ένα μικρό κόλλημα. ΕΞΩ ΔΕΝ ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ ΦΥΛΛΟ....

V For Viva La Revolution

Ανώνυμος είπε...

Φίλε μου Θερσίτη

Καταρχήν είμαι εναντίον του γάμου γενικά το θεωρώ εντελώς παρωχημένο και ξεπερασμένο θεσμό. Άλλο αυτό και άλλο να το αναγνωρίσω ως δικαίωμα και για τα ομόφυλα ζευγάρια. Εκεί όχι αυτό εμένα δεν με αφήνει, δεν το λέω όπως το είπες το λέω αλλιώς, αδιάφορο αλλά πρέπει να θεσπιστεί και γι'αυτούς. Όπως και το σύμφωνο. Άλλο το ένα άλλο το άλλο. Είμαι σαφής νομίζω. Η άποψή μου είναι ότι δεν πρέπει αυτού του είδους τα ζητήματα να τα παιρνάμε στο ντούκου και να μας αφήνουν παγερά αδιάφορους γιατί έχουμε και τους χιτλερίσκους τρίτο κόμμα μην ξεχνιόμαστε και το φασιστοπαπαδαριό πανταχού παρόν και άλλους φυσικά. Συνεπώς ότι αφορά αστικά δικαιώματα, ρατσισμό, ομοφοβία και όλο αυτό το πλέγμα δεν πρέπει να μας αφήνει αδιάφορους αλλά το αντίθετο ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΑΣΤΕ ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ ΥΠΕΡ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΩΝ ΑΠΟΨΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΠΟΥ ΤΙΣ ΑΝΑΠΑΡΑΓΟΥΝ. Έτσι διαμορφώνεις συνείδηση δημοκρατική, αντιρατσιστική,αντιφασιστική κλπ στο λαό. Αλλιώς υπάρχει πρόβλημα.....

Αυτή είναι η άποψή μου για το θέμα

V For Viva La Revolution

Ανώνυμος είπε...

Συνεχίζουμε

"ΣΟΥ ΕΞΗΓΗΣΑ ΚΑΙ ΠΡΙΝ. ΑΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΣΤΟ ΚΚΚ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΣΙΑΣ"

Καταρχήν αν και τα υπόλοιπα κόμματα της Ασίας είναι σαν της Κίνας (που είναι πχ Βιετνάμ ,Ινδίας) καλύτερα να κλείσει την πόρτα και να την σφραγίσει κιόλας. Γιατί λοιπόν δεν συνεργάζεσαι με άλλα αντίστοιχα εκεί κόμματα που κινούνται πιο αριστερά από αυτά; Στην Ινδία πχ υπάρχει το Μαοϊκό κόμμα που είναι πιο αριστερά από τους ομογάλακτους του "Κ"ΚΕ και σε σύγκριση με το τελευταίο το πρώτο είναι επαναστατικό. Υπάρχουν πχ σταλινικά κόμματα που αντιπολιτεύονται αυτά που το κόμμα σου διατηρεί σχέσεις και είναι πολύ πιο αριστερά. Γιατί δεν ανοίγεται το "Κ"ΚΕ σε αυτά; Ξέρεις γιατί; Γιατί το "Κ"ΚΕ ακριβώς έχει τα ίδια πιστεύω με αυτά που έχει σχέσεις τώρα είναι τόσο απλό. Θα πεις εδώ καλά ρε γίγαντα εσύ τι πιστεύεις ότι αυτά τα σταλινικά αφού θεωρούν εμάς οπορτουνιστές θα μιλάν μαζί μας; Εμ εδώ είναι το θέμα το "Κ"ΚΕ και τα αντίστοιχα κόμματα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΑ, δεν είναι Μ-Λ. Άρα όσο είναι ρεβιζιονιστικό με αυτά θα έχει σχέσεις γι'αυτό και οι υπόλοιποι είναι απέναντί τους. Άρα μήπως το κόμμα χρειάζεται μία ανατροπή εκ των έσω όπως και τα αντίστοιχα στο εξωτερικό;

Και αν στο ΚΚΚ υπάρχουν και κάποιοι που είναι αντίθετοι όπως λες και γίνεται διαπάλη γιατί το "Κ"ΚΕ και όλα τα υπόλοιπα ΚΚ δεν τους καλούν να αποχωρήσουν και να δημιουργήσουν ένα αλά ΚΚΕ κόμμα; Ή για το ΑΚΕΛ; Μα δεν θα το κάνουν γιατί πολύ απλά ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΙ.

Ξέρεις αυτά τα κόμματα με την πολιτική τους κατέστρεψαν και αφόπλισαν το παγκόσμιο προλεταριάτο και τους λαούς γι'αυτό στη Συρία πχ ο λαός είναι εγκλωβισμένος ανάμεσα σε κοσμικούς δικτάτορες και φιλοδυτικά πιόνια, γι'αυτό στην Κύπρο θέλουν ΕΕ κλπ. Εγώ πάντως δεν θα ήθελα να έχω σχέσεις ΜΕ ΦΙΛΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ή φιλοεθνικιστές όπως το Ούγγρικο Εργατικό κόμμα που ταυτίστηκε με το εθνικιστικό-ρατσιστικό ΟΧΙ στο Ουγγρικό δημοψήφισμα. Σόρρυ αλλά είμαστε και αντιφασίστες εκτός από κομμουνιστές......

V For Viva La Revolution

Ανώνυμος είπε...

Για τα άλλα τώρα

Ο οποιοσδήποτε φοράει κουκούλα από έναν 16χρονο μέχρι έναν ασφαλίτη. Ο οποιοσδήποτε μπορεί να φτιάξει μία μολότοφ δεν είναι κανάς πολυσύνθετος μηχανισμός όλοι μπορούν να το κάνουν αναρχικοί, φοιτητές, πράκτορες όλοι. Ό καθένας μπορεί να σπάσει μία τζαμαρία ή να πετάξει πέτρες από έναν 17χρονο μέχρι έναν προβοκάτορα. Δεν είναι όλοι το ίδιο. Ναι σαφώς και υπάρχουν και προβοκάτορες και ασφαλίτες εκεί μέσα. Και στον αναρχικό χώρο. Από αυτό μέχρι να χαρακτηρίσουμε όλους όσους ξεσπάνε έτσι και σε οποιαδήποτε στιγμή ως πράκτορες και ασφαλίτες και καθοδηγούμενους είναι ανοησία πως να γίνει. Ειδικά σε τέτοια ακραία περιστατικά (δολοφονία Αλέξη) το να χαρακτηρίσεις το όλο το ξέσπασμα των νέων ως πρακτορίστικο και καθοδηγούμενο δεν έχει λογική. Και καλά άσε τις φωτιές. Έχω δει παιδιά, μαθητές, φοιτητές με κουκούλες να σπάνε τζάμια από τράπεζες και μαγαζιά, να πετάνε πέτρες σε μπάτσους και σε αστυνομικά τμήματα ε μη μου πεις ότι όλοι είναι οργανωμένοι στην CIA. Ο 16χρονος με την κουκούλα δεν νομίζω ότι εκπαιδεύτηκε από την...Μοσάντ.

Σε όλο τον κόσμο πάντα υπάρχουν τέτοιου είδους ξεσπάσματα και τυφλά και τέτοιας μορφής. Εδώ είναι το πρόβλημα. Εν απουσία κινημάτων οργανωμένων μαχητικών και συγκρουσιακών το κενό αυτό το καλύπτουν τα τυφλά ξεσπάσματα. Γιατί δεν μπορείς να έχεις την απαίτηση ειδικά από τους νέους ανθρώπους σε τέτοιες καταστάσεις να διαδηλώνουν ήρεμα και ωραία όχι θα συγκρουστούν κιόλας με την εξουσία τι να γίνει τώρα και πέτρες θα πετάξουν και ξύλο θα ρίξουν στους μπάτσους έτσι είναι παντού. Και ναι πολλοί σε τέτοια γεγονότα τα παίρνουνε και τα κάνουνε λίμπα επειδή είναι οργισμένοι δεν θα τους βάλω στην ίδια μοίρα με τους ασφαλίτες και τους πράκτορες που δρούνε για να δημιουργούν προβοκάτσιες, να συλλαμβάνουν άλλους διαδηλωτές κλπ.

V For Viva La Revolution

zoot horn rollo είπε...

Κι άλλες μπούρδες. Άντε πάμε για τα 300 τώρα.

Ανώνυμος είπε...

XAXA

ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ;

ΝΑΙ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΑΦΟΥ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΝΕΙΣ ΕΤΣΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ. ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΡΤΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΚΕ ΚΙΑ ΜΕΤΑ ΘΑ ΕΠΕΚΤΑΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΑΝΑΤΡΕΠΟΝΤΑΣ ΜΙΑ ΜΙΑ ΤΙΣ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΕΣ ΗΓΕΣΙΕΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΙΑΤΗΡΟΥΜΕ ΣΧΕΣΕΙΣ.

ΘΕΡΣΙΤΗΣ

ΓΕΙΑ ΣΑΣ

Ανώνυμος είπε...

ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΙΠΕΣ ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΤΟΣΟ ΜΑΓΚΕΣ ΚΙΑ ΜΕΓΑΛΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ.

ΚΙ ΕΝΑ ΜΑΧΑΙΡΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΙ ΕΝΑ ΚΟΝΣΕΡΒΟΚΟΥΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ.

ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΚΟΝΣΕΡΒΕΣ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΣΙΓΟΥΡΟ.

ΧΑΧΑ

ΜΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ;

ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ; Η ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΜΙΑ ΒΟΜΒΑΣ ΜΟΛΟΤΟΦ Η ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΚΑΔΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΛΟΣΤΟΥΣ.

Η ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΙΑ Η ΜΕΘΟΔΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΧΤΥΠΗΜΑΤΩΝ; Η ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Η ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΥΤΩΝ.

ΠΟΙΟΙ ΚΑΨΑΝΕ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΑ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΝΤΑΣ ΝΑ ΞΕΦΥΓΟΥΝ ΜΕ ΤΟΣΗ ΕΥΚΟΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ;

ΜΗΝ ΜΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΓΕΛΑΩ ΚΙΑ ΝΑ ΛΕΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΑ ΙΔΙΑ.

ΣΟΥ ΒΑΛΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ.

ΚΑΤΑΡΡΙΠΤΕΙ ΤΙΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕΣ ΠΡΙΝ ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΚΚΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΕΦΑΓΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΟΥ ΑΥΘΟΡΜΗΤΟΥ ΤΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΣ.

ΥΠΗΡΞΕ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ. ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΝΑΝΕ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ.

ΤΑΥΤΙΖΟΜΑΙ ΠΛΗΡΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΥΤΗ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΨΑΛΤΗΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕΛΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΣ ΠΑΣΟΚΑΡΑΣ.

ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΚΕ ΕΙΧΕ ΕΝΤΟΠΙΣΕΙ ΟΤΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΧΑΙΔΕΥΕΙ ΑΥΤΙΑ ΣΕ ΣΥΜΠΑΘΟΥΝΤΕΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΕ.

ΜΟΝΟ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΚΙΑ ΕΝΤΑΓΜΕΝΕΣ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ ΧΩΡΟΟΥΣ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΥΘΟΡΜΗΤΑ ΞΕΣΠΑΣΜΑΤΑ.

ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΝΑ ΧΑΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΙΑ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΤΟ 2008 ΤΕΤΟΙΑ ΜΑΧΙΜΙΑ. ΟΛΗ Η ΓΗ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΟΚΚΙΝΗ ΤΩΡΑ.

ΘΕΡΣΙΤΗΣ

ΓΕΙΑ ΣΑΣ

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΜΙΑ ΠΕΤΡΑ ΤΩΡΑ ΚΑΝΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑΚΙ ΝΑΙ.

ΕΝΤΑΞΕΙ ΕΚΕΙ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ. ΑΥΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΝΑΡΧΙΚΗ ΑΝΤΕΞΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ. ΚΙ ΟΧΙ ΑΝΟΡΓΑΝΩΤΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΙΑ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΠΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΠΝΙΞΕ Η ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΠΡΩΙΝΟ.

ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΡΟΛΟ ΠΑΙΖΟΥΝ. ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΑ ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ ΓΙΑ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ ΝΑ ΤΑ ΤΑ ΚΑΛΟΠΑΙΔΑ ΝΑ ΚΑΙΝΕ ΝΥΧΤΑ ΜΕΡΑ.

ΓΙΑ ΤΙ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΜΕΤΑ Ο ΕΚΠΟΡΟΣΩΠΟΣ ΤΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΤΩΝ ΟΤΑΝ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΟΥ ΟΙ ΜΠΑΧΑΛΑΚΗΔΕΣ ΤΑ ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ ΡΗΜΑΔΙΟ;

ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ; Η ΘΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΠΑΡΤΥ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΚΑΙ Η ΑΡΧΟΥΣΑ ΤΑΞΗ ΠΟΥ ΘΑ ΖΗΤΑΝΕ ΚΙΑ ΑΛΛΑ ΜΕΤΡΑ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ;

ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΟΥ ΣΥΝΕΧΕΙΑ. ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΟΡΕΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΠΕΡΓΙΑ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΦΟΒΑΤΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΜΑΖΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ.

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΤΥΦΛΩΝ ΧΤΥΠΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΟΤΕΙΣ.

ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΛΟΚ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΑΠΕΡΓΙΑ.

ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΣΑΣ.

ΘΑ ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΚΚΕ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΤΟ ΠΑΓΩΤΟ.

ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΜΑ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ.

ΘΕΡΣΙΤΗΣ

ΓΕΙΑ ΣΑΣ

Ανώνυμος είπε...

NAI ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ. ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΒΑΛΕΙ 100 ΦΟΡΕΣ.

ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕΣ ΑΚΟΜΑ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΚΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΡΕΒΙΖΙΟΝΙΣΤΙΚΟ, ΦΙΛΟΚΑΡΑΜΑΝΛΙΚΟ, ΟΜΟΦΟΒΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ;

ΨΑΧΝΕΙΣ ΑΤΟΜΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΦΡΑΞΙΑ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ;

ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΑΣΤΕΙΟ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ.

ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΤΟ ΨΗΦΙΖΟΥΝ. ΚΙΑ ΜΕΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΩΤΙΚΑ ΚΑΛΕΣΜΑΤΑ.

ΒΛΕΠΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΩΣ ΚΟΜΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΟΥΣΙΩΝ. ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΟΝΤΑΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ.

ΧΑΧΑ

ΘΕΡΣΙΤΗΣ

ΓΕΙΑ ΣΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Μην ανησυχείς δεν απειλεί κανείς το κόμμα σου εγώ την άποψή μου λέω μόνο από εκεί και πέρα κάντε ό,τι καταλαβαίνετε ούτε φράξιες προσπαθώ να φτιάξω ούτε τίποτα σας λέω αυτά που βλέπω και πιστεύω. Αν δεν μπορείτε να καταλάβετε ότι η πολιτική του κόμματος είναι χρεοκοπημένη δεν μπορώ να κάνω κάτι γι'αυτό. Συνεχίστε έτσι λοιπόν και πάμε για καμιά εκατοσταριά μνημόνια ακόμα....

Ενώ εσύ που θέλεις εξεγέρσεις κατά παραγγελία; Εσύ θέλεις όλες οι εξεγέρσεις να είναι καθώς πρέπει, απόλυτα ελεγχόμενες από το ΠΑΜΕ και αναγκαστικά να θέτουν άμεσο στόχο την εγκαθίδρυση "λαϊκής" εξουσίας. Αλλιώς οτιδήποτε άλλο είναι κατασκευασμένο από τον εχθρό. Συνέχισε να ζεις στην κοσμάρα σου.....

Εντάξει το καταλάβαμε γέμισε ο κόσμος πράκτορες

Λος Άντζελες 1992 πράκτορες
Παρίσι 2005 πράκτορες
Φέργκιουσον πράκτορες

Παντού φωτιές, καταστροφές, λεηλασίες, όλα έργο οργανωμένων καταχθόνιων προβοκατόρων. Δεν το χωρά η μικροαστική, συντηρητική σκέψη σου ότι οι άνθρωποι εξεγείρονται έστω και τυφλά ε; Ότι σε ξεσπάσματα και εξεγέρσεις κοινωνικών ομάδων μην τρομάξεις τώρα αλλά ναι ΣΠΑΝΕ ΚΑΙ ΤΖΑΜΙΑ. Εντάξει σοκάρεσαι το κατανοώ αλλά ηρέμησε μην μας πάθεις και τίποτα....

Βέβαια το κόμμα άλλα έλεγε για το Παρίσι του 2005 αλλά εντάξει άλλο Παρίσι άλλο Ελλάδα. Όταν έρχονται τα δύσκολα σε εμάς άλλα λέμε ε.....

Ναι ρε οργανωμένο σχέδιο ήταν τι λες τώρα; Ε τώρα και πάνω από 250 συλλήψεις να έγιναν, προφυλακίσεις είχαμε μπόλικες, διώξεις, προσαγωγές, ξύλο στους πάντες, χημικά, δακρυγόνα ε εντάξει αυτό δε λέει τίποτα. Μου έβαλες και την ανακοίνωση μόνο που η ανακοίνωση δεν συμφωνούσε με τις δηλώσεις της Παπαρήγα και την εμφάνισή της στο Μαξίμου αυτό γιατί δεν το σχολιάζεις; Τι πήγε να κάνει εκεί άραγε; Και συγχαρητήρια από την ΕΛΑΣ αλλά και τον...Καρατζαφύρερ. Ευτυχώς που είχαν και εσάς στο πλευρό τους οι καημένοι.....

Ωραία τα λες τα παιδιά από 15 χρονών οργανώνονται από τη...CIA. Όλοι πράκτορες είναι φοιτητές, μαθητές, νέοι εργαζόμενοι άρε αυτή η κουκούλα τι σου κάνει λες και μόλις την φοράς αυτομάτως γίνεσαι...μυστικός. E βέβαια γιατί και ο κουκουλοφόρος πιτσιρίκος που θα πετάξει πέτρες στα αστυνομικά τμήματα ακολουθεί εντολές δεν έχει καρδιά, μυαλό ούτε αισθήματα δεν νιώθει τίποτα που ο άλλος σκότωσε έναν συνομήλικο του. Ή τα παιδιά που σπάνε περιπολικά. Τι λες ρε σκέφτονται τα 16χρονα, νιώθουνε γίνονται αυτά; Όχι καθοδηγούμενοι από δάκτυλους είναι....

V For Viva La Revolution

Ανώνυμος είπε...

Και είναι εντελώς διαφορετικό να λέμε ότι σε τέτοιες καταστάσεις αυτού το είδους οι αντιδράσεις, οι τυφλές καταστροφές κλπ αξιοποιούνται από τις κυβερνήσεις και το κράτος οπότε με αυτήν την έννοια λειτουργούν και ως προβοκάτσια και άλλο να μιλάμε για οργανωμένα σχέδια και ότι όλοι όσοι φορούν μια κουκούλα στο κεφάλι τους και ενεργούν έτσι είναι πρακτορίσκοι ναι δρουν και τέτοιοι μέσα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΜΩΣ. Αν δεν μπορείς να τα ξεχωρίσεις αυτά δεν φταίω εγώ. Γι'αυτό και είμαστε υπέρ των μαζικών και οργανωμένων κινημάτων, με συγκεκριμένους στόχους, πολιτικό πλαίσιο και περιφρούρηση και δίνουμε τη μάχη με τις δυνάμεις καταστολής και την εξουσία. Ξαναλέω άλλο αυτό και άλλο η συνωμοσιολογία και η πρακτορολογία αυτό άστο για την Κόντρα Νιους και την Ελεύθερη Ώρα.

Το αν αυτά είναι πράγματι έργο βαλτών και παρακρατικών αυτό το εξετάζουμε και μερικές φορές πράγματι συμβαίνει αυτό δηλαδή ενέργειες καθαρά οργανωμένες από το παρακράτος αλλά δεν είναι κάθε περίπτωση ίδια αυτά τα κρίνεις και βγάζεις συμπεράσματα δεν είναι και η θεωρία της σχετικότητας μπορείς να το καταλάβεις.

Πάλι όμως άλλο αυτά και άλλο να βαφτίζουμε συλλήβδην κάθε τέτοιο ξέσπασμα σε οποιαδήποτε στιγμή ως καθοδηγούμενη.

V For Viva La Revolution

zoot horn rollo είπε...

Η πλάκα(;) είναι που οι διάφοροι καπεταν-τερκενλήδες που επέλεξαν χρεοκοπημένη πολιτική, τώρα "φωνάζουν" κι "εξεγείρονται" γενικώς,μπας και ξεχαστεί αυτή η επιλογή τους, για να τη ξανακάνουν, με άλλη πρόφαση και δικαιολογία, αύριο μεθαύριο.

Ανώνυμος είπε...

@ zoot horn rollo

Η «υπεραριστερή» φρασεολογία των «καπετάνιων της αριστεράς» δεν αποκλείει την δεξιά στροφή που ακολουθούν. Μάλλον θα έλεγα πως είναι το απαραίτητο συστατικό της. Οι προφάσεις δεν λείπουν. Τώρα παίζει το «μας κορόιδεψε ο Τσίπρας στο Δημοψήφισμα».

Το Κόμμα, εδώ και χρόνια, έχει βάλει τον σοσιαλισμό ως υλοποιήσιμο και σχετικά άμεσο στόχο οπότε η πολιτική καριέρα των μικροπαραγοντίσκων της αριστεράς βρίσκεται σε κλυδωνισμό.

Υπεραριστερής φρασεολογίας και ορμής, για ένα νέο συμβιβασμό άνευ ενοχής

Με υπογραφή για τo Sfyrodrepano.blogspot

Ανώνυμος είπε...

ME ΤΙΠΟΤΑ;

ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΣ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙΣ. ΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΣΕΣ ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΠΕΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ.

ΗΜΟΥΝ ΣΑΦΗΣ ΑΝΕΝΤΑΧΤΕ ΥΠΕΡ - ΑΓΩΝΙΣΤΗ ΤΗΣ ΠΑΣΟΚΑΡΑΣ ΟΤΑΝ ΤΑ ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ ΓΙΑ ΑΠΕΡΓΙΑ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΟΥ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΡΗΜΑΔΙΟ.

ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΣΟΥ. ΒΓΕΣ ΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΝ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΩΝ ΜΠΑΧΑΛΑΚΗΔΩΝ.

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ.

ΜΙΣΕΙΣ ΤΟ ΚΚΕ ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΕΥΕΣΑΙ ΦΡΑΞΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΓΕΛΙΟ. ΜΙΣΕΙΣ ΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΛΑΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΟΝΟΜΕΥΟΝΤΑΣ ΤΟ ΜΕ ΤΥΦΛΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΧΑΟΣ.
ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΙΔΕΑ ΑΠΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΕΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗΣ ΑΙΤΗΜΑΤΩΝ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΕΡΓΟΔΟΣΙΑ.

ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΙΔΕΑ ΑΠΟ ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΑ. ΑΠΟ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ. ΚΑΙ ΤΟΣΕΣ ΑΛΛΕΣ.

ΑΝΤΕ ΝΑ ΚΑΨΕΙΣ ΚΑΝΑ ΚΑΔΟ, ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΟΣΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ.

ΣΙΓΑ ΑΝΕΝΤΑΧΤΕ ΥΠΕΡ - ΑΓΩΝΙΣΤΗ ΤΟ ΣΟΚ ΜΕ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΤΡΩΜΕ ΣΤΗΝ ΜΑΠΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΟΥ.

ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΟΠΩΣ ΣΟΥ ΠΡΟΕΙΠΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΣΤΟΝ ΜΑΓΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΑΝΕΝΤΑΧΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΕΚΕΙ ΟΠΟΥ ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΕΤΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΟΟΤΕΡΟΙ ΣΤΟ ΓΚΡΟΥΠΟΣΚΟΥΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΙΑ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΠΟΥ ΝΑ ΤΗΝ ΘΥΜΑΤΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΟΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΠΑΡΟΝ.

ΧΑΧΑ

ΘΕΡΣΙΤΗΣ

Υ.Γ. ΤΑ ΞΕΧΩΡΙΣΑ. ΟΠΩΣ ΤΑ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ ΚΑΙ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. ΛΥΠΑΜΑΙ ΦΙΛΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ. ΤΑ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 200 ΦΟΡΕΣ. ΤΑ ΙΔΙΑ.


ΓΕΙΑ ΣΑΣ

skatopsyxos είπε...

@V

Πρώτον,μας έβγαλες ότι η Παπαρήγα υποστήριξε το αστικό κράτος.Ντάξει δεν λέω χιλιοπαιγμένο.Μόλις έλαβες την απάντηση σου όμως από τον Θερσίτη,μούγγα γι αυτό.

Δεύτερον,ναι πασάκα μου υπάρχουν ξεσπάσματα.Τυφλά ξεσπάσματα.Κι εσείς καλείτε το ΚΚΕ είτε να αγκαλιάσει αυτά τα τυφλά ξεσπάσματα και να γίνει ένας ακόμα τυφλός,είτε να γίνει ο μονόφθαλμος που θα οδηγήσει τους άλλους τυφλούς σε ανέξοδες για το σύστημα λύσεις.Ε,όσοι καλείτε το ΚΚΕ να παίξει αυτόν τον ρόλο και το εγκαλείτε επειδή δεν σας κάνει την χάρη,ήρθε η ώρα να το χωνέψετε:Το ΚΚΕ δεν είναι εδώ για να σας κάνει τις χάρες,αλλά για οδηγήσει την ΕΤ στην εξουσία.

Τρίτον,για πες μου λίγο στο ΛΑ το 1992 ποιο ήταν το αποτέλεσμα;Στο Παρίσι;Στο Φέργκιουσον;Στον Δεκέμβρη του '08;Ειδικά για το τελευταίο πρόσεξε τι θα πεις.Γιατί ήμουν μέσα και δεν είχα καμία σχέση με το ΚΚΕ.Τότε μου φαίνονταν περίεργα αυτά που λέει το ΚΚΕ.Έφαγα στην μάπα όλους εσάς τους υπερεπαναστάτες για χρόνια,μέχρι που έγκωσα και απομακρύνθηκα για κάμποσο καιρό.Παρακολουθούσα μεν,αλλά δεν ήμουν ενεργός.Και τότε βρέθηκε ένας ΚΝίτης και με τράβηξε από τον λήθαργο.Σιγά-σιγά,αλλά με τράβηξε.Πάρτε το χαμπάρι,όσο και να σκούζετε,δεν μπορείτε να κρύψετε ότι έστω και ασυνείδητα(οι "αδαείς",οι καλοπροαίρετοι)ή συνειδητά(όσοι δρουν με σκοπιμότητα προς αυτήν την κατεύθυνση)αδρανοποιείτε τμήματα της κοινωνίας και διασπάτε το κίνημα.Δράτε σαν "πράκτορες" εντός του κινήματος.

Οπότε αυτό που μπαίνει σαν καθήκον για όλους μας(όσους είναι εντός ή τριγύρω από το Κόμμα)είναι να καταφέρουμε να τραβήξουμε όλους αυτούς τους μπουχτισμένους,τους αδρανοποιημένους,τους αγανακτισμένους που δεν βλέπουν λύση,ξανά στην ενεργό δράση.Να τους ξυπνήσουμε από τον λήθαργο που τους οδηγήσατε.Και αυτό δεν θα γίνει με το να υιοθετήσουμε τους τακτικισμούς σας.Θα γίνει με το να ανοίξουμε έναν δρόμο προοπτικής σε αυτόν τον κόσμο.Και αυτή η προοπτική είναι ακριβώς αυτή εναντίον της οποίας βάλλεις(μας τα έχεις κάνει τσουρέκια για την ακρίβεια) και όχι οι φανφάρες σου οι οποίες έχουν δείξει ξανά και ξανά ότι έχουν χρεοκοπήσει.

Τέλος.

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΜΑΥΡΟΥΣ.

ΜΕΤΑ ΜΠΑΤΣΟΙ, ΟΧΙ ΟΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ.

ΗΤΑΝ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΠΝΙΞΕ Η ΑΔΙΚΙΑ;

ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΑΝΑΠΤΥΧΘΗΚΕ ΚΑΠΟΙΟ ΚΙΝΗΜΑ ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ;

ΔΙΟΤΙ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ ΕΙΔΑ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΛΙΝΤΟΝ ΝΑ ΧΑΝΕΙ ΜΕ ΠΕΡΙΣΟΟΤΕΡΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ.

ΚΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΤΟ ΧΑΟΣ.

ΤΙ ΟΦΕΛΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΛΑΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΧΘΕΙ;

ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ, ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΜΙΣΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΗΝ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ.

ΜΙΑ ΙΔΑΝΙΚΗ ΕΚΤΟΝΩΣΗ ΟΥΤΩΣ ΩΣΤΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΟΥ.

ΘΕΡΣΙΤΗΣ

ΓΕΙΑ ΣΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Εγώ δεν μπορώ να σου απαντήσω ποιοι δολοφόνησαν τους αστυνομικούς δεν μένω Αμερική ούτε μέλος του FBI είμαι δεν έχω υλικό και πληροφορίες για να γνωρίζω. Δεν μπορώ να ξέρω. Αυτό που ξέρω είναι ότι αυτό και που έχω δει από τις εικόνες και αυτά που έχω διαβάσει. Και έχω δει αφροαμερικανούς, λευκούς, χιλιάδες ανθρώπους να συγκρούονται με την αστυνομία, να βάζουν φωτιές, να καταστρέφουν κουκουλοφόροι και μη. Αν όλοι αυτοί είναι πράκτορες για σένα τότε έχουμε ΑΛΛΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ αυτό είναι σίγουρο μπορείς άνετα λοιπόν να ταυτιστείς με τους Βελόπουλους και τους κάθε λογής συνωμοσιολόγους φασίστες. Εγώ σε ρωτάω εσύ ξέρεις το ποιόν αυτών που δολοφόνησαν τους μπάτσους; Έχεις πληροφόρηση εκ των έσω; Έχεις αποδείξεις; Εγώ σου απάντησα ξεκάθαρα ότι δεν μπορώ να ξέρω.

Μα αυτό είναι το πρόβλημα ότι οι αντιδράσεις αυτές δεν έχουν συνέχεια, μένουν στο ξέσπασμα και τη στιγμή. Εκεί πρέπει οι κομμουνιστές και τα ΚΚ να απαντήσουν και να καλύψουν αυτό το κενό. Το να το καταδικάζεις όμως και να μην θέλεις να μπεις μέσα στις μάζες να τις καθοδηγήσεις, να τις οργανώσεις, να τους δείξεις ένα δρόμο πολιτικό και πραγματικά επαναστατικό απλά τους χαρίζεις σε διάφορους αντιδραστικούς θες αστικοδημοκρατικά κόμματα, θες φασίστες και εθνικιστές, θες ισλαμοφασίστες; Και αυτό δεν έγινε το Δεκέμβρη. Εσείς από τη μία καταδικάσατε μία ολόκληρη εξέγερση και είσασταν στην απέξω, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ήθελε να συμβάλει στη δημιουργία κινήματος οργανωμένο μέσα από μαζικούς, αγώνες με καταλήψεις, διαδηλώσεις και με ξεκάθαρους πολιτικούς στόχους ενάντια στην κυβέρνηση, το σύστημα και την πολιτική του παρά μόνο αναλώθηκε στην ανατροπή της κυβέρνησης και στις εκλογικές αυταπάτες ως οπορτουνιστικός που είναι, καλά οι αναρχικοί στην κοσμάρα τους απλά έμειναν στη στιγμή και στο ξέσπασμα μηδέν πολιτική μηδέν κίνημα, καλά οι ξεπουλημένες ηγεσίες ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ τίποτα απολύτως και οι μόνοι που προσπαθούσαν να διασώσουν την κατάσταση ήταν οι εξωκοινοβουλευτικοί που πίεζαν για καταλήψεις και διαδηλώσεις, για κοινούς μαζικούς αγώνες και σύνδεση του νεολαιίστικου κινήματος με το ευρύτερο εργατικό-λαϊκό αλλά και αυτοί ειδικά τροτσκιστές και ναρίτες πολλά λάθη όσο αφορά τους στόχους που θα έπρεπε να είχε το κίνημα και τι να επιδιώκει απόρροια βέβαια των ιδεολογιών τους και πως θα δημιουργηθεί κίνημα οργανωμένο και μαζικό. Ε λογικό ήταν να ξεφουσκώσει λοιπόν και αυτό.

V For Viva La Revolution

Ανώνυμος είπε...

Άρα είσαι της άποψης ό,τι δεν έχει συνέχεια είναι εχθρικό και το καταδικάζω. Εσύ δηλαδή περιμένεις ότι θα έρθει κάποια μέρα η ταξική επανάσταση που θα θέσει στόχο τη λαϊκή εξουσία και θα ανατρέψει τα πάντα. Έτσι νομίζεις ότι γίνεται; Προσγειώσου στην πραγματικότητα. Ο κόσμος ξεσπάει, κάνει ταραχές χωρίς να διεκδικεί την εξουσία, εξεγείρεται και με άλλα πλαίσια, συμμετέχει σε εθνικοδημοκρατικά κινήματα, λαοί παλεύουν για ανεξαρτησία, για δημοκρατία έτσι πάει. Δεν μπορείς να έχεις απαίτηση από τις κοινωνίες και τους λαούς να κατεβαίνουν στο δρόμο και να φωνάζουν για λαϊκή εξουσία εδώ και τώρα, να μην είναι οργισμένοι και να μην ξεσπούν ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΚΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ. Έτσι είναι η ανθρωπότητα περνά από διάφορες φάσεις εσύ απλά μαζεύεις όσους συμφωνούν μαζί σου και έχουν πειστεί από την πρότασή σου, έχεις τα αιτήματά σου και ένα κίνημα που το ελέγχεις απόλυτα εσύ και το κουμαντάρεις και νομίζεις ότι έτσι πρέπει να κάνουν και οι υπόλοιποι να έρθουν μαζί σου και να απαιτούν αυτά που απαιτείς και εσύ. ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΙ. Ε αυτό δεν είναι Μ-Λ είναι σεχταρισμός, είναι εγωϊσμός ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΜΑΡΞΙΣΤΙΚΟ-ΑΝΤΙΛΕΝΙΝΙΣΤΙΚΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟ.

Εγώ λοιπόν δεν καταδικάζω τέτοια φαινόμενα και καταστάσεις οπωσδήποτε όταν οι κοινωνίες, οι λαοί και λαϊκά στρώματα δίνουν την μάχη τους έστω και με αυτό τον τρόπο ΤΟ ΧΑΙΡΕΤΙΖΩ διότι είναι αντίδραση υγιής που έχει μέσα της τα σπέρματα της εναντίωσης και αμφισβήτησης στο σύστημα και την πολιτική του και είναι μία απάντηση στην πολιτική του συστήματος. Το πως θα γεννηθεί κάτι μαζικό, οργανωμένο, συνειδητοποιημένο και επαναστατικό μετά από αυτό αυτό πρέπει οι κομμουνιστές να απαντήσουν αυτός είναι ο ρόλος τους σε αυτό πρέπει να δουλέψουν και εκεί θεωρώ ότι χάνουν το παιχνίδι.

V For Viva La Revolution

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ.

ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ. ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΞΕΡΩ ΠΟΙΟΙ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΤΟΥΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ. ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΓΡΑΦΩ.
ΤΩΡΑ ΤΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΓΙΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ FBI ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΤΑ ΑΦΗΝΩ ΣΤΗΝ ΧΛΕΥΗ ΟΠΟΙΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΛΑΣΕΙ.

ΑΦΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΜΕΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ. ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΕΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ ΑΛΛΑ ΜΕΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΞΕΣΠΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΚΙΝΟΥΜΕΝΑ;

ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΣΤΑ ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΕΙΣΧΩΡΟΥΝ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΟΠΩΣ ΕΓΡΨΕΣ ΠΙΟ ΠΡΙΝ;

ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ;

ΧΑΧΑ

ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΓΕΛΟΙΟΣ. ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ Η ΘΕΩΡΕΙΣ ΟΤΙ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΔΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ;

ΑΥΤΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΙΟ ΑΣΤΕΙΟ.

ΓΙΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ. ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΣΤΙΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΙΔΑ ΓΙΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ.

ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΙΠΟΝ ΑΝΕΝΤΑΧΤΕ ΥΠΕΡ – ΑΓΩΝΙΣΤΗ.

ΣΤΙΣ ΠΟΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΠΑΙΝΟΥΝΕ ΜΕΣΑ ΟΙ ΜΠΑΧΑΛΑΚΗΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΦΤΙΛΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΟΣΩΝ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΘΑΡΟ.

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΣΕ ΡΩΤΗΣΑ ΤΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΦΕΡΑΝ ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΓΑΡΓΑΡΑ.

ΛΟΓΙΚΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ;

ΜΑ ΦΥΣΙΚΑ ΚΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΑΝΕΝΤΑΧΤΕ ΥΠΕΡ – ΑΓΩΝΙΣΤΗ.

ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΝΑΡΧΟΜΠΑΧΑΛΟΣ ΠΑΣΟΚΟΣ ΚΑΙ ΝΥΝ ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ ΟΠΩΣ ΕΣΥ.

ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΜΑ ΚΑΨΩ ΕΝΑ ΚΑΔΟ ΘΑ ΑΛΛΑΞΩ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.

ΘΕΡΣΙΤΗΣ

ΓΕΙΑ ΣΑΣ

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΛΙ ΤΥΡΙ;

ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΕΞΕΓΕΡΣΗΣ ΣΑΣ ΝΑ ΤΙΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΠΑΡΤΙΖΟΥΝ.
ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.

ΤΟ ΚΚΕ ΔΕΝ ΣΤΗΡΙΞΕ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΖΗΤΑΣ ΣΤΗΡΙΞΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΚΕ;

ΠΟΣΟ ΧΑΜΕΝΑ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΠΛΕΟΝ; ΤΟΣΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΛΟΓΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΖΗΤΑΣ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΚΚ.

ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΑ ΜΛ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΗΝ ΟΑΚΚΕ ΚΑΙ ΖΗΤΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΣΤΗΡΙΞΗ ΑΝΕΝΤΧΤΕ ΥΠΕΡ – ΑΓΩΝΙΣΤΗ.

ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΚΟΙ. ΟΧΙ ΤΟΥ ΕΘΝΑΡΧΗ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ.

ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΤΟ ΚΚΕ Η ΟΧΙ ΕΚΕΙΝΟ ΦΤΑΙΕΙ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΟ. ΜΟΝΑ ΖΥΓΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ.

ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΝΕΝΤΑΧΤΗΣ ΥΠΕΡ – ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΒΛΕΠΕΙΣ;


ΧΑΧΑ

ΘΕΡΣΙΤΗΣ

ΓΕΙΑ ΣΑΣ

Ανώνυμος είπε...

ΜΑ ΤΟ ΞΕΡΩ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΑΝΑΡΧΟΜΠΑΧΑΛΕ ΟΤΙ ΤΑ ΧΑΙΡΕΤΙΖΕΙΣ.

ΤΑ ΠΑΜΕ ΜΗΝ ΤΑ ΞΑΝΑΛΕΜΕ.

ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΣΕ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΤΟ ΑΣΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.

ΑΥΤΟ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΕΜΟ.

ΔΥΣΤΥΧΩΣ.

ΥΠΑΡΧΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΗΣ ΚΟΥΒΑΣ ΑΛΛΑ ΦΥΣΙΚΑ ΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΡΟΒΛΕΨΩ.

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΔΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ.

ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΑΠΕΡΓΙΕΣ, ΠΟΡΕΙΕΣ, ΠΙΚΕΤΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΟΣΩΝ ΠΕΡΙΣΟΟΤΕΡΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΟ ΣΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΚΚΕ.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΡΗΓΜΑ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΟΧΙ ΝΑ ΤΟΥ ΔΙΔΕΤΑΙ ΣΤΗΡΙΓΜΑ ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΝΑΡΧΟΜΠΑΧΑΛΟΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΘΕΡΣΙΤΗΣ

ΓΕΙΑ ΣΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Δεν με νοιάζουν ούτε ανακοινώσεις, ούτε τίποτα άλλο αλλά η ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ και του κόμματος συνολικά. Και εκεί απάντηση δεν έλαβα για το Μαξίμου και την συνάντησή της με το Καραμανλή. Τι δουλειά είχε; Γιατί πήγε; Και γιατί στις δηλώσεις δεν καταδίκασε την κυβέρνηση και την αστυνομία παρά μόνο για το ΣΥΡΙΖΑ και τους κουκουλοφόρους έλεγε; Γιατί στελέχη του κόμματος αναλώθηκαν σε μόνιμη καταδίκη των δήθεν κέντρων και του ΣΥΡΙΖΑ αντί να έχουν ως πρώτο και βασικό ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΒΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ; Και στην πράξη η στάση του "Κ"ΚΕ και του ΠΑΜΕ ήταν ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ τα είπαμε χώρια και μακριά από όλους, να μην επιθυμεί τυχόν συγκρούσεις με τις δυνάμεις καταστολής, εναντίον των καταλήψεων στις σχολές κλπ. Αυτό με το τζάμι γιατί το είπε; Για να τους καθησυχάσει προφανώς. Έτσι είσαι εναντίον της καταστολής; Αυτό είναι ΑΠΑΤΗ.

Τι καταφέραμε με το Δεκέμβρη; ΤΟΥΣ ΔΕΙΞΑΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ. ΟΤΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΙΚΟΒΑΛΑΜΕ ΓΙ'ΑΥΤΌ ΚΑΙ ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΕΠΙΘΕΣΗ, Η ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ ΚΑΙ Η ΧΥΔΑΙΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΑΛΙΑ, ΓΙ'ΑΥΤΌ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΟΡΓΙΟ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ. Δείξαμε ότι μπορεί και πρέπει να υπάρχει απάντηση στην κρατική βία και την πολιτική της καταστολής του συστήματος.

"ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΣ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙΣ. ΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΣΕΣ ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΠΕΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ"

Σημάδια πανικού Θερσίτη. Ντε και καλά με το ζόρι να σας πω ότι ανήκω κάπου ενώ ήδη έχω απαντήσει ότι δεν είμαι οργανωμένος σε κάποια οργάνωση ή κόμμα. Ή δεν σας αρέσει η απάντησή μου οπότε δεν φταίω εγώ σε αυτό ή για κάποιο λόγο είσαι σε πανικό. ΔΙΑΛΕΞΕ. Συμμετέχω σε κινήματα, διεργασίες οργανώσεων, ταξικούς και λαϊκούς αγώνες αλλά όχι οργανωμένα κάπου και όσο γι'αυτά που σας λέω πολλά τα λέω και στους εξωκοινοβουλευτικούς μη νομίζεις ότι χαρίζομαι και σε αυτούς.

Οπότε ξαναξαναλέω ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΣ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑ Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ

Τ Ο Κ Α Τ Α Λ Α Β Α Τ Ε Ή Ν Α Τ Ο Ξ Α Ν Α Π Ω;

Τέλος αφιερωμένο στο Θερσίτη:

Για δες εδώ στο Βέλγιο κουκουλοφόρους και εργαζόμενους μαζί

https://www.youtube.com/watch?v=0NdG5wSlVU8

Για δες εδώ πως αντιδρούν οι εργαζόμενοι:

https://www.youtube.com/watch?v=4BCUFGQ6O7s

Ισπανοί ανθρακωρύχοι εκτοξεύουν αυτοσχέδιες ρουκέτες:

https://www.youtube.com/watch?v=OhNHZ0hRWJs

Πάμε και στη Γαλλία για τα εργασιακά:

https://www.youtube.com/watch?v=8TDaA_4tR-U
https://www.youtube.com/watch?v=nZmOdE_se48
https://www.youtube.com/watch?v=8QOhLMVcPWc
https://www.youtube.com/watch?v=TVJlunWZ4us

Εγώ πάντως βλέπω και εργάτες και άλλους διαδηλωτές να συγκρούονται όχι μόνο κουκουλοφόρους.

ΓΕΜΙΣΑΜΕ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΣΜΟ!!!! ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ ΒΟΗΘΕΙΑ!!!

V For Viva La Revolution


skatopsyxos είπε...

Απέτυχαν οι εξωκοινοβουλευτικοί και οι Α/Α να κρατήσουν τον κόσμο ενεργοποιημένο μετά τα μελομακάρονα των Χριστουγέννων του 2008* και γι αυτό φταίει το ΚΚΕ.Το ΚΚΕ φταίει,που έκανε δουλειά μέσα σε ΦΣ και σωματεία,όσο εγώ έτρωγα δακρυγόνα με τη σέσουλα-επειδή τόσο το εξωκοινοβούλιο όσο και οι Α/Α είναι διάτρητοι χώροι,γεμάτοι με μπάχαλους και ασφαλίτες,με ανύπαρκτη οργάνωση ώστε να μην περιφρουρούνται-και σπαταλούσα τον χρόνο μου μέσα σε συνελεύσεις και αμφιθέατρα τότε να ακούω τον κάθε πολιτικό γκαζοντενεκέ(ή ασφαλίτη) να μιλάει με αοριστίες και τσιτάτα.Μέγας είσαι κύριε και θαυμαστά τα έργα σου με αυτά που διαβάζω.

*Φαινόταν το πράγμα από την αρχή ότι αυτό θα γίνει.Το συζητούσαμε με τον κολλητό μου.Κάποια στιγμή βρέθηκε και κάποιος ακόμα(ΕΝΑΣ ΜΟΝΟ)ο οποίος πήρε τον λόγο σε μια συνέλευση και το επισήμανε.Φυσικά,τον χαβά τους οι υπόλοιποι.Ποιος τα γαμάει τα υπόλοιπα,όταν σε καθοδηγεί το "αυθόρμητο".

skatopsyxos είπε...

Για άτομο που δεν ανήκει κάπου,το πας πολύ καλά με τις γνωστές σαχλαμάρες που αναπαράγουν κάποιοι χώροι.Ακόμα και εισαγωγικά στο πρώτο Κ του ΚΚΕ βάζεις.

Εγώ μια χαρά βλέπω πως ξέρουν να αξιοποιούν την τέχνη του "βαράτε" το ΚΚΕ και το ΠΑΜΕ όσες φορές χρειάστηκε να τις παίξουν με ΜΑΤ.Από την άλλη οι μπάχαλοι κανάν πετροπόλεμο,καμιά μολότοφ και μόλις αγριέψουν τα πράγματα πόδια στην πλάτη και τρεχάλα.

Πάει πολύ να συγκρίνεις αγώνες εργαζομένων με "αντιμπατσικά" μπάχαλα προσπαθώντας να δικαιολογήσεις τα δεύτερα.

Ανώνυμος είπε...

NAI ΑΝΑΡΧΟΜΠΑΧΑΛΕ

ΤΟ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ. ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΛΕΣ. ΘΕΛΩ ΝΑ ΦΑΝΕΡΩΝΕΤΑΙ ΠΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΕΙΣΑΙ.

ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΔΕΙΛΗ ΚΟΤΟΥΛΑ. ΠΑΝΤΑ ΚΡΥΜΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ. ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΛΗΘΟΣ ΚΑΜΙΑ ΠΕΤΡΑ ΚΑΝΑ ΚΑΔΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΠΕΡΓΙΑ - ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ ΟΥΤΕ ΛΟΓΟΣ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ. ΑΦΟΥ Η ΓΣΣΕ ΕΙΝΑΙ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΗ ΤΟ ΠΑΜΕ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΜΠΑΦΟΥΣ.

ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΟΡΓΑΝΩΘΕΙΣ ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΚΕ ΑΦΟΥ ΑΛΛΑΞΕΙ ΗΓΕΣΙΑ ΚΑΙ ΓΡΑΜΜΗ ΚΑΝΕΙ ΕΝΩΤΙΚΟ ΚΑΛΕΜΣΑ ΣΤΟ ΚΙΝΗΜΑ;

ΠΟΛΥ ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΟ!! ΠΟΛΥ ΛΕΝΙΝΙΣΤΙΚΟ!!!

ΚΑΙ Ο ΜΑΡΞ ΚΑΙ Ο ΛΕΝΙΝ ΗΤΑΝ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ.

ΧΑΧΑ

ΜΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΒΙΝΤΕΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕΣ Η ΙΔΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΜΠΑΧΑΛΟ ΠΑΝΤΟΥ. ΠΑΡΤΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΤΗΡΗΤΗΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ ΟΠΩΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.

ΓΙ ΑΥΤΟ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΤΑ ΑΝΑΡΧΟΒΛΑΜΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΦΟΒΑΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΣΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΕΠΙΣΟΔΙΩΝ ΦΤΑΙΝΕ.

ΑΦΟΥ ΚΙ ΕΚΕΙ ΚΑΝΑΝΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΙΣ ΕΙΡΗΝΙΚΕΣ ΠΟΡΕΙΕΣ ΕΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΛΑΚΩΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ.

ΤΩΡΑ ΒΕΒΑΙΑ ΑΝΑΡΧΟΜΠΑΧΑΛΕ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ. ΚΑΤΙ ΤΑ ΧΗΜΙΚΑ ΚΑΤΙ ΟΙ ΜΠΑΦΟΙ ΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ.

ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΕΞΗΓΗΣΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟ;

ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΣΩΤΗΡΙΑ ΕΣΥ ΑΝΑΡΧΟΜΠΑΧΑΛΕ. ΜΗΝ ΕΠΙΚΑΛΕΙΣΑΙ ΤΟΝ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΙΝΙΟ ΕΠΙ ΜΑΤΑΙΩ.

ΧΑΧΑ

ΝΑΙ ΤΑ ΕΙΠΑΜΕ ΑΥΤΑ ΑΝΤΕΝΤΑΧΤΗ ΠΑΣΟΚΑΡΑ. ΤΟ ΚΚΕ ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΣΤΙΚΗ ΤΑΞΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ.
ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΕΣΥ ΕΝΑΣ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΚΙΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΤΡΕΨΕΙΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ.

ΚΑΙ ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙΣ Η ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΦΤΙΑΞΕΙ ΜΙΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΕΙΧΕΣ ΠΕΤΥΧΕΙ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ... ΣΤΗΝ ΓΛΥΚΙΑ ΟΝΕΙΡΟΧΩΡΑ.

ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΥ ΤΑ ΕΙΠΑΜΕ.

ΠΑΩ ΤΩΡΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΒΑΛΩ ΚΑΙ ΦΩΤΙΑ.

ΜΑ ΓΑΝΩ ΤΗΝ ΑΤΥΧΙΑ ΜΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟΣ Ο ΚΑΔΟΣ.

Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΘΑ ΑΡΓΗΣΕΙ ΣΤΑ ΠΕΡΒΟΛΙΑ.

ΘΕΡΣΙΤΗΣ

ΓΕΙΑ ΣΑΣ

zoot horn rollo είπε...

Δε πα να το γράψεις 1000 φορές και με τα μεγαλύτερα κεφαλαία, δεν είσαι ανένταχτος.
Το μόνο ενδιαφέρον πλέον είναι αν και πότε θα φτάσουμε τα 300 σχόλια κι αν είναι κάποιο ρεκόρ.

Ανώνυμος είπε...

Μα εγώ σε ρώτησα ακριβώς επειδή με ρώτησες αν ήταν αγανακτισμένοι πολίτες που τους έπνιξε η αδικία. Και εγώ με τη σειρά μου σε ρώτησα αν ξέρεις κάτι δεν υπονόησα τίποτα. Ναι δεν έφεραν οι δολοφονίες αποτελέσματα και λοιπόν; Θα καταδικάσουμε ολόκληρη εξέγερση του κόσμου που αντέδρασε εξαιτίας αυτού και πάλεψε εναντίον της κρατικής βίας; Πάτε καλά; Τώρα πως γνωρίζω ότι δεν είναι υποκινούμενα; Το γνωρίζω για τον πολύ απλό λόγο ότι τα ξεσπάσματα προέρχονται από ΕΡΓΑΤΙΚΑ-ΛΑΪΚΑ ΣΤΡΩΜΑΤΑ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΠΙΕΣΜΕΝΟΥΣ ΦΤΩΧΟΥΣ ΑΦΡΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ, ΑΠΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΑΠΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΛΕΥΚΟΥΣ, ΑΠΟ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΕΣ-ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΩΝ ΛΑΪΚΩΝ ΚΑΙ ΦΤΩΧΩΝ ΣΤΡΩΜΑΤΩΝ. Αν για εσένα είναι όλοι ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ τότε πρέπει να κόψεις τον πολύ Βελόπουλο για μένα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ. Εσύ από τα βίντεο αυτά κατάλαβες; Δεν είδες λαό να συγκρούεται; Δεν είδες εργάτες; Αλλά βέβαια είδαμε "μπάχαλα" και μας ξένισε δεν μας άρεσε ε παιδιά δεν σας άρεσε που δεν σεβάστηκαν την αστική νομιμότητα. Ε πείτε τους ρε παιδιά την άλλη φορά πως να διαδηλώνουν σωστά και....τίμια να ξέρουν οι άνθρωποι δώστε τους γραμμή. Και ναι γνωρίζω ότι παρεισφρύουνε και ασφαλίτες και πράκτορες και εδώ εκτός του ότι έχω δει φωτογραφίες και βίντεο έχω αντιμετωπίσει και τέτοια καθίκια και τους έχω πάρει με τις κλοτσιές μαζί με άλλους συναγωνιστές.

"ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΔΕΙΛΗ ΚΟΤΟΥΛΑ. ΠΑΝΤΑ ΚΡΥΜΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ. ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΛΗΘΟΣ ΚΑΜΙΑ ΠΕΤΡΑ ΚΑΝΑ ΚΑΔΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΠΕΡΓΙΑ - ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ ΟΥΤΕ ΛΟΓΟΣ."

Έτσι φανέρωσε το κκεδίστικο πραγματικό πρόσωπο αυτό των χυδαιοτήτων, των προσβολών και των συκοφαντιών όταν στριμώχνεστε μόνο αυτό ξέρετε να κάνετε καλύτερα αυτά σας έμαθαν οι ηγεσίες αυτά κάνετε. Όπως έλεγε και ο Μιγιάγκι Teacher say, student do δηλαδή ο δάσκαλος λέει ο μαθητής κάνει.

Έλα ρε αυτά κάνω μα τότε με γνωρίζεις πολύ καλά γιατί εγώ δεν είπα τίποτα για τη δράση σου, τους αγώνες σου ούτε σε χαρακτήρισα δειλό. Με παρακολουθείς μήπως; Που ξέρεις τόσα για μένα; Εγώ ό,τι λέω το λέω σε πολιτική-ιδεολογική βάση δεν σε κατηγόρησα ούτε για απάθεια και για μη συμμετοχή σε αγώνες. Πως γνωρίζεις ότι δεν λέω τίποτα για απεργίες ότι δεν συμμετέχω και εγώ και ότι είμαι μόνο πέτρα και έτσι; Και μη μου πεις το γνωστό αφού είσαι αναρχομπάχαλος ή εναντίον του κόμματος αυτά είναι ΤΡΙΧΕΣ για πες μας ακριβώς που τα ξέρεις όλα αυτά; ΤΕΛΙΚΑ ΟΛΟΙ ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΡΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ X-MEN;

Και καταλαβαίνω τα χάλια των ΚΚ και δεν ζητάω καμιά στήριξη κριτική κάνω αλλά μάλλον αυτό είναι άγνωστη λέξη εκεί στον Περισσό. Γι'αυτό μίλησα για ανατροπή εκ των έσω θες να το πω αλλιώς για επανάσταση εκ των έσω να αναλάβουν οι πραγματικοί Μ-Λ γιατί υπάρχουν και το ξέρω και μέσα στο κόμμα σου και αλλού. Ο Μαρξ και ο Λένιν φυσικά και ήταν υπέρ των κομμάτων. Υπέρ των ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ των Μ-Λ. Εγώ δυστυχώς δεν βλέπω κανένα σήμερα γι'αυτό και τα λέω και σε εσάς και στους άλλους μπας και αλλάξουν τα πράγματα αλλά που δεν το βλέπω αφού όλοι δογματικοί είναι δυστυχώς λες και τα κόμματα είναι θρησκείες. Εαν τώρα πήγαινα να οργανωθώ κάπου την άλλη μέρα ή θα με πετούσαν με τις κλοτσιές έξω ή θα έφευγα εγώ και ξέρεις γιατί; Γιατί έχω ένα κακό ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ, ΚΑΝΩ ΚΡΙΤΙΚΗ, ΑΜΦΙΣΒΗΤΩ, ΕΧΩ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΓΕΓΟΝΟΤΑ.

Αφού δεν θέλουν τέτοια δεν μπορώ να πάω με κανέναν δεν θα υποταχτώ σε κανέναν γραφειοκράτη κερατά μόνο και μόνο για να είμαι οργανωμένος όταν οργανωθώ κάπου θα είναι γιατί έχω πειστεί πραγματικά για αυτό το κόμμα ή την οργάνωση ότι ΘΕΛΕΙ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ και όχι για να το παίζω Μ-Λ και να είμαι μαριονέτα του κάθε πεφωτισμένου.
Γιατί ο Μ-Λ έχει θεμέλιο την φιλοσοφία του υλισμού και αυτό σημαίνει ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΤΥΦΛΑ αυτό δεν είναι Μ-Λ είναι δόγμα και εγώ είμαι ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΔΟΓΜΑΤΩΝ ΩΣ ΥΛΙΣΤΗΣ.

ΚΑΙ ΕΓΩ ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΥ ΤΑ ΕΙΠΑΜΕ

V For Viva La Revolution

λαθραναγνώστης είπε...

Παιδιά, ακόμα ασχολείστε με το "V" (βου)?
Ούτε η γάτα με το μποντίκι δεν παίζει τόσο πολύ....!

zoot horn rollo είπε...

Αυτό με τη "δική σου" άποψη, καλό.
Χωρατατζή...

Saportoutourki είπε...

" Ο Μαρξ και ο Λένιν φυσικά και ήταν υπέρ των κομμάτων. Υπέρ των ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ των Μ-Λ. "


Τα είχε πει ο Μαρξ μαρξιστικά - λενινιστικά κόμματα:
"Θα έρθει κάποιος σαν εμένα αλλά δεν θα είμαι εγώ"
"Θα είναι ένα κόμμα μαρξιστικό, αλλά θα είναι και κάτι ακόμα"
"Ο πολέμαρχος θα έχει καταγωγή από το ξανθό γένος"
" Θα είναι σπασμένο στην μέση, αλλά θα είναι ενωμένο "
" Οι πολλοί θα πάνε με τον πολέμαρχο. Μόνο τότε θα αλλάξουμε τον κόσμο "
" Σε 9 μήνες μέσα θα πέσει ο βασιλιάς και μετά θα πέσει το γκουβέρνο "
" Θα αρχίσει χειμώνα και θα τελειώσει Φθινόπωρο "
" Θα σπάσουν τα στέρεα νερά και νέοι δρόμοι θα ανοίξουν "
" Οι Λευκοί θα αντιδράσουνε "
" Η γη θα μοιραστεί ξανά, αλλά όχι από την αρχή"
" Ο πολέμαρχος θα είναι ο πρώτος αλλά αρχίζει με το δεύτερο "
" Βι φορ Βλ...ήτο από τον λαχανόκηπο"

Σεχταρ ο Τρομερός είπε...

Κομμουνιστής, ο Κατρούγκαλος
κομμουνιστής κι ο Τσίπρας,
κομμουνιστές τα ...εαακ(!)
κομμουνιστής κι ο Πιλάφης,
σοσιαλιστής ο γιοργάκης,
κομμουνιστής κι ο χοντρός της Ραφήνας,
κομμουνιστής ("αρχαίος" πάντα...) κι ο ...Ζουράρις
κομμουνιστάρα κι ο Σάββας (δεν το συζητάω)
κομμουνιστής κι ο Β-ούς (ανένταχτος, όπως λέμε "αλβανός τουρίστας")
....
...βάλε και καμιά πεντακοσάρα κομμουνιστές βαρβάτους
που έχουν περάσει μόνο από εδώ την τελευταία 10-ετία
...αισθάνομαι να περισσεύω!
Είναι κι ο λόγος, που δηλώνω μαθητευόμενος, η "κομμουνίζων".
Η χώρα των νυν η πρώην κομμουνιστών, που παρακολουθεί με πάθος ....σορβάϊβορ!
Ρε, τι έχουμε πάθει.....

Ανώνυμος είπε...

Δεν είναι φιλο ΚΚΕς αλλά ως μεταλλάς θα ήξερε πως οι Iron Maiden θεωρούνται «Κνίτικο συγκρότημα».

Δεν είναι οργανωμένος, δεν γράφει τι ψηφίζει, αλλά θέλει να κάνει κριτική στο ΚΚΕ.

Δεν κάνει «κακόβουλη» κριτική, αλλά επαναλαμβάνει ό,τι έχει γραφτεί, ακούστηκε από τα αστικά ΜΜΕ, από αριστεροαναρχο ( εντός ή εκτός εισαγωγικών) ακόμα και από τύπους σαν τον Καζάκη.

Δεν γνωρίζει από απλά ιστορικά γεγονότα αλλά κάνει ιστορικές αναλύσεις.

Δεν γνωρίζει τα βασικά του Μαρξισμού - Λενινισμού αλλά προτείνει «μαρξιστικές» τακτικές.

Δεν θέλει «γραφειοκρατία» στο ΚΚΕ, αλλά είναι και Λενινιστής με άποψη στο βιβλίο του «τι να κάνουμε».

Δεν είναι ώριμες οι συνθήκες για την κοινωνικοποίηση των μέσων παραγωγής αλλά ήταν ώριμες για «εμπαζταζι», στο ούτε κατά διάνοια «εξέγερση» του 2008 και στα μικροαστικά συνθήματα των πλατειών το 2011.

Δεν ήταν ώριμες οι συνθήκες ολόκληρο το 5μηνο Μάιος – Οκτώβριος 2011 για αυτό που είχαν οι μικροαστοί στο μυαλό τους, αλλά ήταν «ώριμες» μόνο την ημέρα που πήγε το ΠΑΜΕ μπροστά στη Βουλή.

Δεν αξίζει το ΚΚΕ, αλλά όλο ασχολείται μαζί του για καμία 100στη σχόλια.

Δεν αντέχει το «ολοκληρωτικό ποδόσφαιρο» από τον ΘΕΡΣΙΤΗ, αλλά συνεχίζει.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ ΣΟΥ ΠΑ ΑΝΑΡΧΟΜΠΑΧΑΛΕ.

ΔΟΤΙ ΤΟΛΜΗΣΕΣ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΟΣΕΣ ΠΡΟΣΒΟΛΕΣ ΚΑΙ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΚΚΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΦΡΑΞΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ.
ΕΚΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΝΕΣ.

ΚΙ ΑΣΦΑΛΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΑΙ ΠΑΡΤΣΑΚΛΟ ΕΙΧΕΣ ΖΗΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΣΥΜΠΟΡΕΥΣΗ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΜΕ ΤΟ ΚΚΕ.

ΑΛΛΑ ΠΩΣ ΤΟ ΖΗΤΗΣΕΣ ΑΥΤΟ;

ΑΝ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΤΑΝ ΤΟ ΚΚΕ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ, ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΣΟΥΝ ΚΙ ΕΣΥ ΑΠΟ ΣΠΟΝΤΑ ΟΧΙ ΑΠΟ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΔΡΑΣΗ. ΔΙΟΤΙ ΑΛΛΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ.

ΤΟΤΕ ΘΑ ΗΣΟΥΝ ΚΙ ΕΣΥ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ.

ΧΑΧΑ

ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΒΡΕ ΠΑΣΟΚΑΡΑ;

ΘΕΡΣΙΤΗΣ

ΓΕΙΑ ΣΑΣ

Ανώνυμος είπε...

ΚΙ ΣΟΥ ΕΧΩ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ.

ΟΣΟΙ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΑΡΧΟΒΛΑΜΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ.

ΟΥΤΕ ΤΟ ΚΚΕ ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΑΥΤΟ ΟΥΤΕ ΤΟ ΛΕΩ.

ΜΕΣΑ Σ' ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΠΛΟΚ ΟΜΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΤΥ ΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ. ΚΑΙ ΣΟΥ ΠΑ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΤΑ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΑ, ΤΙΣ ΒΙΤΡΙΝΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΔΕΝ ΤΙΣ ΚΑΙΝΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ Η ΓΙΑ ΜΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΑΠΟ ΜΠΑΤΣΟΥΣ.

ΤΑ ΚΑΙΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΣΠΑΝΕ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ. ΚΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΑΧΑΛΑ ΝΑ ΚΑΙΝΕ ΚΑΝΑ ΚΑΔΟ.

ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΔΡΑΣΗ ΚΙ ΟΧΙ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΤΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΑΥΤΑ.

ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΝΤΘΕΤΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ.

ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΨΙΜΟ ΤΩΝ ΚΑΔΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΞΥΛΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Η ΣΠΙΘΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΑΛΛΑ Η ΣΠΙΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ, ΚΑΙΕΙ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΚΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ.
ΒΟΥΤΥΡΟ ΣΤΟ ΨΩΜΙ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΚΙ ΕΚΕΙ ΕΞΑΝΤΛΕΙΤΑΙ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΑΣ.

ΘΕΡΣΙΤΗΣ

ΓΕΙΑ ΣΑΣ

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΤΟΥΣ ΕΠΙΚΑΛΕΙΣΑΙ ΤΟΤΕ;

Ο ΛΕΝΙΝ ΗΘΕΛΕ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΕΠΕΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ. ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΣΜΟΣ.

ΑΡΑ ΕΣΥ ΑΝΑΡΧΟΜΠΑΧΑΛΕ ΤΙ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΑ ΛΕΝΙΝΙΣΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ;

ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΠΟΤΕ ΝΑ ΑΠΟΠΔΕΧΤΕΙΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΛΗ ΒΑΣΙΚΗ ΑΡΧΗ;

ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΑΦΟΥ ΕΣΥ ΔΕΝ ΔΕΧΕΣΑΙ ΦΩΣΤΗΡΕΣ. ΕΙΣΑΙ ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ.

ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑ;

ΟΥΤΕ ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΣ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙ ΤΟ ΚΚΕ ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΗΓΕΣΙΑ ΚΑΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ;

ΧΑΧΑ

ΥΠΟΜΟΝΗ ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ. ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΚΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΟΛΟΙ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΘΕΙ Η ΚΑΚΙΑ Η ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ.

ΘΕΡΣΙΤΗΣ

ΓΕΙΑ ΣΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Δεν κάλεσα σε καμιά συμπόρευση ακριβώς αυτά που είπα τα είπα για να καταλήξω στο πόσο φιλοσυστημική και ρεφορμιστική είναι η γραμμή του κόμματός σου. Το ξέρω πόσο συστημικό και οπορτουνιστικό είναι γι'αυτό τα έλεγα όλα αυτά ακριβώς για να το αποδείξω. Άμα ήταν επαναστατικό κόμμα θα έκανε τα ανάποδα από αυτά που περιέγραψα και για τα οποία το κατηγόρησα αυτά για εσάς τα λέω για να προβληματιστείτε με αυτά τα ζητήματα. Εμ δεν θα τα κάνει ακριβώς λόγω του ρεβιζιονισμού του. Μακάρι να υπάρξει κάποτε ένα επαναστατικό κομμουνιστικό κόμμα γι'αυτό έχει μαλλιάσει η γλώσσα μου και τα λέω σε όλους όλα αυτά μπας και καταλάβουν ποτέ αλλά τίποτα. Τώρα θα υπάρξει μέσα από ανατροπή των οπορτουνιστικών ηγεσιών αυτών των κομμάτων (καλό θα ήταν μία επανάσταση εκεί μέσα αν και αυτό δύσκολο και ουτοπικό γιατί ο ρεβιζιονισμός είναι καρκίνος δεν ξεριζώνεται εύκολα όπως αποδεικνύει καθημερινά το κόμμα σου), θα δημιουργηθεί από τους Μ-Λ ένα καινούριο έξω από τα άρρωστα ρεφορμιστικά, δεν ξέρω πως θα γίνει πάντως πρέπει να γίνει και εκεί πρέπει όλοι οι αληθινοί επαναστάτες να δώσουν τη μάχη ακριβώς να δημιουργήσουμε ένα τέτοιο κόμμα. Τέσπα εγώ θα συνεχίσω να τα λέω, να έρχομαι σε επαφή και να συνομιλώ και με άλλους συντρόφους και μέσα από το κόμμα σου και εκτός και από άλλους χώρους ,μέσα στους ταξικούς αγώνες και παντού θα συνεχίσω αυτό τον αγώνα και όποιος καταλαβαίνει από εκεί και πέρα....

Μάλιστα άρα αφού δρουν και πράκτορες και προβοκάτορες άρα μακριά και αγαπημένοι. Και καταδικάζουμε κάθε ξέσπασμα, κάθε εξέγερση επειδή μπαίνουν και τέτοιοι μέσα. Τέλεια αφού επιλέγεις τη φυγή και την εύκολη καταδίκη για να διασπάς το κίνημα και να το υπονομεύεις και στην τελική να το χαρίζεις στο σύστημα, τα κόμματα και τους υπηρέτες του και να το αφήνεις στο έλεος των αναρχομπάχαλων και των προβοκατόρων πρακτόρων στο τέλος καθησυχάζεις και την εξουσία όποτε ξεφεύγουν τα πράγματα. Πολύ επαναστατικό......

Αντιμετωπίζεις ως θρησκεία το κόμμα σου πάντως και ως δόγμα δεν διαφέρεις σε τίποτα από τους χριστιανούς και τους μουσουλμάνους γενικά κάθε θρήσκο και εσύ έτσι σκέφτεσαι ΔΟΓΜΑΤΙΚΑ. Αυτό και αν είναι αντιλενινιστικό τελείως. Και τα κομμουνιστικά κόμματα αποτελούνται από ανθρώπους ξέρεις όχι από θεότητες. Και οι άνθρωποι κάνουν λάθη, προδίδουν την ιδεολογία που υποτίθεται ότι πρεσβεύουν όλα αυτά τα ωραία και ειδικά οι προδότες οπορτουνιστές έχουν μάστερ σε αυτό. Όταν λοιπόν οι οπορτουνιστές κυριαρχήσουν σε ένα κομμουνιστικό κόμμα όπως το δικό σου από το 1956 έως σήμερα τότε δεν υπάρχει ελπίδα. Η μόνη λύση η δημιουργία νέων Μ-Λ κομμάτων επαναστατικών και ενός κομμουνιστικού κινήματος. Μακάρι να ξεσηκωθούν οι Μ-Λ και μέσα στα ρεβιζιονιστικά κόμματα καλό θα ήταν πάντως να πιέζανε τουλάχιστον για κάποια πράγματα τους γραφειοκράτες.

V For Viva La Revolution

zoot horn rollo είπε...

Επιτέλους, θρησκευτικές παρομοιώσεις, κι έλεγα τι λείπει...
Μέχρι ανταρσυολαε και πολύ σας είναι.

Ανώνυμος είπε...


Μάλιστα για να ασκηθεί μεγαλύτερη πίεση στην κυβέρνηση έπρεπε να ΚΑΛΟΥΣΑΤΕ όσους κατέβηκαν να συγκεντρωθούν μαζί σας έξω από το κοινοβούλιο και θα είχατε συννενοηθεί μαζί τους αν γινόταν και τότε προβοκάτσια εις βάρος σας να την αποκρούσετε σε συννενόηση και με τις υπόλοιπες δυνάμεις.

ΕΔΩ ΛΕΣ ΑΝΑΡΧΟΜΠΑΧΑΛΕ ΟΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΛΕΣΕΙ ΣΕ ΣΥΜΠΟΡΕΥΣΗ ΟΣΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΚΑΤΕΒΕΙ.

Εσείς δώσατε τη καλύτερη δικαιολογία στους προβοκάτορες να σας επιτεθούν στη συνέχεια. Δεν μπορείς να απαγορεύεις στον καθένα να διαδηλώσει έξω από τη Βουλή εσένα δουλειά σου είναι να προστατεύεις τον κόσμο σου και να περιφρουρείς τα μπλόκα σου

ΕΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΕΙΣ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΔΩΣΑΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ.

ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΟΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ;

ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΣΑΤΙΣΤΗΚΑΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΕΣΜΑ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΤΟ ΠΑΜΕ;

ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΣΕ ΑΛΛΑ ΜΠΛΟΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΜΕ.

Γιατί απαγορεύεις ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ στον άλλο να φωνάξει έξω από τη Βουλή τι αναλάβατε εργολαβία ΤΗ ΤΑΞΗ ΣΤΟ ΚΙΝΗΜΑ; Κόκκινοι Πολύδωρες και έτσι; Να σου πω εσένα σου άρεσε που τα ΜΑΤ και η αστυνομία περνούσαν από δίπλα σας και μέσα από τα μπλόκα σας για να διαλύσουν τους υπόλοιπους που δεν είχαν σχέση με τα επεισόδια χτυπώντας τη διαδήλωση; Αλήθεια για την κρατική καταστολή και την αστυνομία που διέλυσε τις συγκεντρώσεις υπήρξε καταδίκη και καταγγελία ή μείνατε μόνο στους προβοκάτορες;

ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΝΟΥΜΕΡΟ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ ΝΑ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙ;

ΛΕΣ ΝΑ ΑΦΗΝΕ ΤΑ ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΗ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΑΝΕ ΝΑ ΚΑΕΙ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ Η ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΛΟΚ ΜΑΣ;

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΤΟΙΑ.

ΧΥΔΑΙΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΑ ΠΡΟΣΕΞΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΕΙΠΕΣ.

Να σου πω εσένα σου άρεσε που τα ΜΑΤ και η αστυνομία περνούσαν από δίπλα σας και μέσα από τα μπλόκα σας για να διαλύσουν τους υπόλοιπους που δεν είχαν σχέση με τα επεισόδια χτυπώντας τη διαδήλωση;

ΩΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ ΤΟ ΠΑΜΕ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΕ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ.

ΤΕΛΙΚΑ ΟΜΩΣ

Φυσικά ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΩ ΤΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΡΧΟΦΑΣΙΣΤΩΝ ΣΤΟ ΠΑΜΕ αλλά καταδικάζω και τη δική σου στάση επίσης.

ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΠΟΥ ΔΕΧΤΗΚΕ ΤΟ ΠΑΜΕ. ΤΙ ΜΕΓΑΛΟΨΥΧΙΑ!!

ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΑΝ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΛΥΠΗΘΗΚΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΠΟΥ ΔΕΧΚΤΗΚΕ ΤΟ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΑΜΕ;

ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΕ Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΩΝ ΜΑΤ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΧΤΗΚΕ ΕΠΙΘΕΣΗ;

ΜΑ ΠΟΣΟ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΕΙΣΑΙ!!

ΘΕΡΣΙΤΗΣ

ΓΕΙΑ ΣΑΣ

Ανώνυμος είπε...

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΣΜΟΣ ΜΠΑΧΑΛΟ-ΓΑΤΕ.

ΒΑΣΙΚΗ ΑΡΧΗ. ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΑ - ΛΕΝΙΝΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΕΙΣΑΓΕΙ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΩΣ ΒΑΣΙΚΟ ΣΥΣΤΑΤΙΚΟ.

ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΧΩΡΕΣΟΥΝ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΟΦΥΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΣΟΥ ΟΡΜΗ.

Ο ΛΕΝΙΝ ΣΙΓΟΥΡΑ ΗΤΑΝ ΡΕΒΙΖΙΟΝΙΣΤΗΣ. ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ Η ΠΟΡΕΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΡΤΟΦ ΝΑ ΗΤΑΝ ΚΟΙΝΗ.

ΧΑΧΑ

ΘΕΡΣΙΤΗΣ

ΓΕΙΑ ΣΑΣ

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΑΡΧΟΜΠΑΧΑΛΕ

ΣΕ ΕΝΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΤΟ ΜΕΛΟΣ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ. ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ=ΧΡΕΩΤΙΚΟ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ.

ΣΙΔΕΡΕΝΙΑ ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΡΟΣΗΛΩΣΗ. ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΠΟΥ ΤΑ ΑΠΑΙΤΟΥΣΕ Ο ΛΕΝΙΝ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΕΠΙΚΑΛΕΙΣΑΙ.

ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟ ΣΦΥΡΟΔΡΕΠΑΝΟ ΜΟΥ ΝΑ ΜΕ ΦΥΛΑΕΙ Ο ΜΑΡΞ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΔΕΙΝΑ.

ΧΑΧΑ

ΘΕΡΣΙΤΗΣ

ΓΕΙΑ ΣΑΣ

Ανώνυμος είπε...


ΕΥΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΑΝΕΝΤΑΧΤΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΟΥ ΕΝΩΝΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ. ΠΩΣ ΤΟ ΕΝΩΝΕΙ;

ΕΝΤΑΞΕΙ ΤΩΡΑ ΜΗΝ ΚΟΛΛΑΜΕ ΣΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ.

ΘΑ ΤΟ ΕΝΩΝΑΝ ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΚΙΑ ΑΥΤΟΦΩΤΟΙ. ΚΙΑ ΠΩΣ ΔΙΑΟΛΟ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΤΟΣΟΙ ΝΟΜΑΤΑΙΟΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΕ ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΗΣΗ ΑΠΕΡΓΙΑΣ;

ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΒΑΡΒΑΡΕΣ ΟΙ ΩΡΕΣ.

ΚΑΙ ΦΤΑΕΙ ΤΟ ΚΚΕ ΠΟΥ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΕΝΩΝΕΤΑΙ. ΝΑ ΕΝΩΘΕΙ ΣΤΗΝ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΜΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ, ΚΑΝΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ, ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΜΑ ΝΕΟΥ ΤΥΠΟΥ, ΧΩΡΙΣ ΙΕΡΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΔΟΜΗ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΥΠΟΤΑΣΣΟΝΤΑΙ ΟΙ ΦΩΤΕΙΝΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΕ ΦΩΣΤΗΡΕΣ.

ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΑ ΕΚΛΕΓΜΕΝΑ ΟΡΓΑΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΘΙΣΤΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΕΠΙΤΕΥΞΗ ΣΤΟΧΩΝ ΔΥΝΑΤΗ.

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΘΡΗΣΚΟΥΣ ΚΟΥΚΟΥΕΔΕΣ. ΔΕΝ ΦΥΛΑΚΙΖΕΤΑΙ Η ΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΑΝΕΝΤΑΧΤΟΥ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ.

Ο ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ ΘΑ ΑΝΑΤΡΑΠΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΟΡΠΟΧΩΡΙΑ ΠΟΥ ΚΑΑΙΝΕ ΚΑΔΟΥΣ ΚΑΙ ΠΛΑΚΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ.

ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΓΡΑΨΩ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΑΡΧΟΒΛΑΜΜΕΝΑ ΠΟΥ ΤΑ ΣΠΑΝΕ.

ΠΑΡΑΠΕΜΠΩ ΣΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΣΧΟΛΙΑ.

ΘΕΡΣΙΤΗΣ

ΓΕΙΑ ΣΑΣ


Ανώνυμος είπε...

Σε κάθε συνέδριο του κόμματος και από μία 300αρα σχόλια. Φυσικά και δεν έχουμε ρεκόρ ζουτ.

Ο.Χ.Ε.Π.

Βλαντ είπε...

Mια συμβολη στο συνεδριο. ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ που ενα κ.κ. εχει τοσο πολυ αυτο-αποξενωθει απο τα αλλα 'αριστερα' κομματα ηταν η περιοδος 1928-1931 οταν συμφωνα με τον Μολοτωβ, 'μπαινουμε με τα δυο ποδια στη ν επαναστατικη κατασταση'. Συνεπως το διεθνες κομμ.κινημα δεν ειχε αναγκη ταχτικης προσεγγισης των μαζων, παρα μονο σχεδιο πραξικοματικης καταληψης της εξουσιας. Σημερα βλεπουμε να ξαναπαιζεται το ιδιο εργο απο το κκε σαν φαρσα. Δεν εχουμε αναγκη την τακτικη, η τακτικη ειναι απλα η στρατηγικη σε αλλη μορφη, στην μορφη του παμε κτλ. Καλη τυχη.

Ανώνυμος είπε...

Καταρχήν το κόμμα σου παραβίασε και ΑΝΕΤΡΕΨΕ όχι απλά το δημοκρατικό συγκεντρωτισμό αλλά και το μαρξισμό-λενινισμό αφού από το 1956 και μετά πραξικοπηματικά η διορισμένη κλίκα των γνωστών Φλωράκη-Κολιγιάννη-Τσολάκη και αυτών των τύπων από τους ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΧΡΟΥΤΣΟΦΙΚΟΥΣ ανέτρεψε την επαναστατική ιδεολογία και μετέτρεψε το ΚΚΕ σε ρεβιζιονιστικό αστικού τύπου κόμμα. Να υποθέσω ότι πιστεύεις πως ένα Μ-Λ χρειάζεται το δημοκρατικό συγκεντρωτισμό και τον εφαρμόζει οπωσδήποτε. Από τη στιγμή όμως που δεν είναι τέτοιο το κόμμα σου δεν υπάρχει κανένας δημοκρατικός συγκεντρωτισμός μόνο εκφυλισμένη γραφειοκρατία άρα δεν ισχύει αυτό στην περίπτωση του "Κ"ΚΕ, άλλωστε αυτό φαίνεται και στη συμπεριφορά πολλών από εσάς όποιος τολμήσει και πει κάτι διαφορετικό από εσάς βρισίδια, προσβολές, χυδαιότητες εδώ κάποιος να πει την άποψή του για την ΕΕ και κατευθείαν είσαι φασίστας, χρυσαυγίτης κλπ δεν έχετε ιδέα από κριτική μου θέλεις και δημοκρατικό συγκεντρωτισμό. Εδώ δικοί σας είναι έτοιμοι να δείρουν κάποιον που θα τολμήσει να πει κάτι για το αντεπαναστατικό ΚΚΕ του 1956 και εσύ μιλάς για δημοκρατικό συγκεντρωτισμό; Εδώ μέσα στις σχολές στις συνελεύσεις δικοί σας παλικαράδες τραμπουκίζουν, φωνάζουν, βρίζουν, συκοφαντούν όποιον διαφωνεί τα έχω ζήσει από πρώτο χέρι άσε. Βρίσε λοιπόν να ξεσπάσεις δεν μασάω ΣΗΜΑΔΙΑ ΠΑΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΑΔΥΝΑΜΙΑΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ.

Και δεν διαβάζεις αυτά που γράφω και άλλα τα διαστρεβλώνεις εντελώς. ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΜΕΓΑΛΕ.

Ναι στο ξαναείπα ΥΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ αυτά έπρεπε να κάνεις. Και σου είπα παραπάνω αυτά τα γράφω ακριβώς για να αποδείξω ότι το κόμμα σας καμία σχέση με Μ-Λ γιατί εσύ το υποστηρίζεις αυτό άρα έπρεπε να κάνετε αυτά που είπα. Αφού δεν ενεργήσατε έτσι σημαίνει ότι το κόμμα καμία σχέση με την ιδεολογία. Και ναι δώσατε την καλύτερη δικαιολογία αφού απαγορεύσατε σε οργανώσεις να διαδηλώσουν έξω από τη Βουλή μαζί σας (και καλά τους αναρχικούς άντε να το δεχτώ το Δεν Πληρώνω για ποιο λόγο;). Αλλά και τους αναρχικούς πάλι δεν είχατε δικαίωμα να τους εμποδίσετε το ξανάπαμε ακόμα και αν κάνανε προβοκάτσια θα απαντούσες με περιφρούρηση δεν θα σε εμπόδιζε κανείς να αμυνθείς και τότε θα είχες μόνο δίκιο. Τώρα εκτέθηκες και εσύ.

"Να σου πω εσένα σου άρεσε που τα ΜΑΤ και η αστυνομία περνούσαν από δίπλα σας και μέσα από τα μπλόκα σας για να διαλύσουν τους υπόλοιπους που δεν είχαν σχέση με τα επεισόδια χτυπώντας τη διαδήλωση;

ΩΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ ΤΟ ΠΑΜΕ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΕ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ."

Εδώ φαίνεται το παραλήρημα σου. Διάβασε τι λέω δεν λέω ότι το ΠΑΜΕ διέλυσε τη διαδήλωση αλλά τα ΜΑΤ. Σας κατηγορώ ότι με την στάση σας αυτοί ανενόχλητοι ήρθαν σε εμάς και μας χτύπησαν ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ; Δεν τους εμποδίσατε καθόλου, τους αφήσατε χώρο αυτό σας κατηγορώ γι'αυτό είπα πριν θα μπορούσες ως κόμμα κομμουνιστικό, όπως λες εσύ, να συννενοηθείς με τους υπόλοιπους και να περιφρουρείτε την κοινή συγκέντρωση τόσο από τα ΜΑΤ όσο και από τους προβοκάτορες. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΑΤΕ; Δεν το κάνατε γιατί το κόμμα σου είναι αυτό που είναι ΡΕΒΙΖΙΟΝΙΣΤΙΚΟ και δεν το ενδιαφέρει η κοινή δράση.

Και φυσικά το καταδικάζω γιατί ανεξάρτητα από το τι είναι και τι δεν είναι το κόμμα σου ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΑΔΙΚΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΟ. Άλλωστε έφταιγαν σε τίποτα οι πολίτες, οι εργαζόμενοι, οι σύντροφοι όλοι όσοι κατέβηκαν μαζί σας να δέχονται μολότοφ, πέτρες και δεν ξέρω τι άλλο; Σου κάνει εντύπωση που το καταδικάζω;

V For Viva La Revolution

Ανώνυμος είπε...

ENΤΙΜΕ ΜΠΑΧΑΛΕ ΚΥΡ ΠΑΝΤΕΛΗ

ΠΑΝΤΑ ΚΑΙΣ ΚΑΔΟΥΣ Σ’ ΟΛΗ ΤΗΝ ΓΗ

ΤΙ ΚΙ ΑΝ Η ΑΠΕΡΓΙΑ ΗΤΑΝ ΕΙΡΗΝΙΚΗ

ΚΙ ΑΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ

ΜΟΝΟ ΣΟΥ ΜΕΛΗΜΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΦΩΤΙΑ

ΚΑΨΕ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΨΕ ΜΥΑΛΑ

TO KKE ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΔΙΑΣΠΑ

CIAO ΚΑΦΑΟ ΚΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ

ΜΑ ΕΤΣΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ‘ΡΘΕΙ

ΘΕΛΕΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΘΕΛΕΙ ΔΟΜΗ.

ΤΑ ΕΛΕΓΕ Ο ΛΕΝΙΝ ΜΑ ΠΟΥ ΕΣΥ;

ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΛΟΤΟΦ ΣΟΥ ΣΤΗ ΝΟΜΙΚΗ

ΟΣΟ ΜΕ ΜΠΑΤΣΟΥΣ ΚΙ ΑΝ ΣΥΓΚΡΟΥΣΘΕΙΣ

ΑΛΛΑΓΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΙΣ.

ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ

ΕΧΟΥΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ

ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΟΝΟ ΚΡΙΤΙΚΗ

ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΣΟΥ ΔΕΝ ΧΩΡΑΝ ΤΗΝ ΦΟΒΕΡΗ

ΦΙΛΟΙ ΚΝΙΤΕΣ ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟΥΣ ΜΠΑΧΑΛΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ

Ο ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ ΣΑΣ ΠΡΙΜΟΔΟΤΕΙ

ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΧΡΗΣΙΜΑ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΓΗ

ΘΕΡΣΙΤΗΣ

ΓΕΙΑ ΣΑΣ



Ανώνυμος είπε...

ΑΝΑΡΧΟΜΠΑΧΑΛΕ

ΕΦ’ ΟΣΟΝ ΛΕΣ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΜΕ ΑΦΗΣΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΤ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΔΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΠΛΟΚΑ ΤΟΥ ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ, ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ ΤΟ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ.

ΘΕΡΣΙΤΗΣ

ΓΕΙΑ ΣΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Ο ΛΕΝΙΝ ΗΤΑΝ ΡΕΒΙΖΙΟΝΙΣΤΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΜΠΟΡΕΥΤΗΚΕ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΡΤΟΦ;

ΘΕΡΣΙΤΗΣ

ΓΕΙΑ ΣΑΣ

Ανώνυμος είπε...

ΣΙΓΑ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΑΝΕΝΤΑΧΤΕ ΥΠΕΡ - ΑΓΩΝΙΣΤΗ

ΕΦΑΓΕΣ ΜΕΡΙΚΑ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ, ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΞΙΖΟΥΝΕ ΟΛΑ, ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΛΟΓΚ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΘΕΩΡΗΣΕΙΣ ΚΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΠΑΡΑΣΗΜΑ.

ΧΑΧΑ

ΘΕΡΣΙΤΗΣ

ΓΕΙΑ ΣΑΣ

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΖΗΤΗΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΕΧΤΩ ΝΑ ΤΟ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΕ ΜΠΙΝΕΛΙΚΩΣΩ. ΔΙΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΖΗΤΗΜΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΡΩΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΑΘΛΙΕΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΚΚΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΡΑΚΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΩΝ ΜΠΑΤΣΩΝ.

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΜΕΛΕΤΗΣΕΙ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΟ ΔΟΚΙΜΙΟ.

ΘΕΡΣΙΤΗΣ

ΓΕΙΑ ΣΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Όχι δεν το λέω αυτό. Έτσι και αλλιώς οι Ματατζήδες θα μας εκκαθάριζαν κάποια στιγμή. Τώρα αν εσύ καταλαβαίνεις αυτό ε τι να σου πως ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗ ΜΥΓΑ ΜΥΓΙΑΖΕΤΑΙ. Το κατηγορώ όμως για τη στάση που επέδειξε και τη συμπεριφορά του που ήταν καθαρά αντιδημοκρατική και εναντίον του κινήματος για όλα αυτά που ανέφερα και που αντικειμενικά ναι οδήγησε στη διάλυση της συγκέντρωσης. Οπότε ναι με την στάση σας βοηθήσατε σε αυτό δεν λέω ότι κάνατε ντου να μας διαλύσετε όλους που δεν έγινε αυτό έτσι και αλλιώς αλλά η στάση αυτή αντικειμενικά εκεί οδήγησε όπως και των αναρχομπάχαλων στην τελική οι μπάτσοι διέλυσαν τη διαδήλωση αυτό ήταν το αποτέλεσμα. Τώρα αν είχε σκοπό ηθελημένο το ΠΑΜΕ γιατί μάλλον αυτό εννοείς ότι λέω δεν μπορώ να το πω και δεν το υποστηρίζω.

Πάμε παρακάτω. Όχι δεν ήταν ρεβιζιονιστής ο Λένιν για μένα. Να σε ρωτήσω κάτι άλλο εγώ; Ήταν ρεβιζιονιστής που δεν καταδίκαζε κάθε συμμαχία; Ήταν ρεβιζιονιστής που μιλούσε για συμμετοχή και στα αντιδραστικά συνδικάτα και να κάνεις όπως έλεγε στον Αριστερισμό προπαγάνδα και ζύμωση μέσα σε συλλόγους και ενώσεις ακόμα και στις πιο αντιδραστικές και που τόνιζε ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΑΖΕΣ; Ήταν ρεβιζιονιστής που κριτίκαρε τους γερμανούς κομμουνιστές που δημιουργούσαν νέες μορφές εργατικών οργανώσεων έξω από τα αντιδραστικά συνδικάτα; Ήταν ρεβιζιονιστικό το ΚΚΕ που δημιούργησε το Παλλαϊκό Μέτωπο πριν το Μεταξά; Ήταν οπορτουνιστής ο Δημητρόφ που εισήγαγε τα Αντιφασιστικά Λαϊκά Μέτωπα; Ήταν οπορτουνιστής ο Γκότβαλντ με το Εθνικό Μέτωπο; Ο Στάλιν που μιλούσε για την σημασία της ενότητας του συνδικαλιστικού κινήματος;

Τώρα για το τελευταίο αν εννοείς το θέμα με τα γεγονότα του 1956 για μελέτησέ το να δεις τι έγινε τότε και μελέτησε και από τους ζαχαριαδικούς που τραβήξανε τα πάνδεινα να δεις σε τι εκτίμηση τους έχουνε και αν θες το συζητάμε και αυτό εγώ όπως κατάλαβες δεν έχω θέμα όλα τα συζητάω δεν έχω ταμπού.

Για το Μπρεστ-Λιτόφσκ πάντως ο Λένιν στην αρχή μειοψηφούσε συνέχιζε να υποστηρίζει την άποψή του παρά του ότι μειοψηφούσε και τελικά με τη μάχη του τα κατάφερε. Μήπως ήταν αντικομματικός; Βλέπεις όπως έλεγε και ο Ηράκλειτος ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΡΕΙ;

V For Viva La Revolution

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΜΙΑ ΜΥΓΑ ΑΝΑΡΧΟΜΠΑΧΑΛΕ.

ΑΥΤΟ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΕΙΠΕΣ. ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΜΑΖΕΥΕΙΣ.

ΑΝ ΠΩ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΛΟΚ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣ Η ΟΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΤΗΝ ΕΙΠΕΣ, ΠΕΡΝΑΓΑΝΕ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ TA MAT KAI H AΣΤΥΝΟΜΙΑ , ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΔΙΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΧΤΥΠΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ, ΕΧΟΝΤΑΣ ΕΠΙΣΗΣ ΠΕΙ ΟΤΙ Η ΕΡΓΑΣ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΧΤΥΠΗΣΕ ΤΟ ΜΠΛΟΚ ΤΗΣ ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΤΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΣ ΟΤΙ ΛΕΩ;

ΜΗΝ ΠΑΙΖΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ.

ΘΕΡΣΙΤΗΣ

ΓΕΙΑ ΣΑΣ


Ανώνυμος είπε...

Μετά το βάρος των αποκαλύψεων από τον ανένταχτο υπέρ – αγωνιστή για το ένοχο παρελθόν του ΚΚΕ σχετικά με την περίοδο της αποσταλινοποιησης αποφάσισα ότι πλέον σταματώ να ψηφίζω το κόμμα και πλέον προσχωρώ στον χώρο της ανένταχτης αριστεράς.

Θερσίτης

Γεια σας

Ανώνυμος είπε...

ΧΑΧΑ

ΠΟΣΟ ΕΧΕΙ Ο ΜΗΝΑΣ ΣΗΜΕΡΑ;

ΘΕΡΣΙΤΗΣ

ΓΕΙΑ ΣΑΣ

Leo είπε...

Θα καταλάβαινα αυτό που σου είπα και εγώ για το ΠΑΜΕ αλλά ξέρεις αυτό δεν θα συνέβαινε γιατί αυτοί περιφρουρούν τα μπλόκα τους από την αστυνομία και δεν θα τους άφηναν να περνάνε θα συγκρούονταν μαζί τους με τις αλυσίδες τους. Δεν παίζω λοιπόν με τις λέξεις ούτε μαζεύω τίποτα είμαι ξεκάθαρος. Ακόμα περιμένω απάντηση για την Παπαρήγα και την συνάντηση με τον Καραμανλή στο Μαξίμου

V For Viva La Revolution

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΡΚΕΤΗ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ.

ΘΕΣ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΑΤΙ ΠΗΓΕ ΜΕ ΚΑΘΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ.

ΚΟΙΤΑ ΕΔΩ:

http://www.rizospastis.gr/page.do?publDate=10/12/2008&id=10441&pageNo=3

ΘΑ ΣΟΥ ΛΥΣΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΡΙΕΣ.

ΘΕΡΣΙΤΗΣ

ΓΕΙΑ ΣΑΣ

Ανώνυμος είπε...

αλλά ξέρεις αυτό δεν θα συνέβαινε γιατί αυτοί περιφρουρούν τα μπλόκα τους από την αστυνομία και δεν θα τους άφηναν να περνάνε θα συγκρούονταν μαζί τους με τις αλυσίδες τους.

ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΑΥΤΟ.

ΜΕ ΔΙΚΑΙΩΝΕΙΣ ΠΛΗΡΩΣ ΑΝΑΡΧΟΜΠΑΧΑΛΕ. ΤΟ ΠΑΜΕ ΔΕΝ ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΓΚΡΟΥΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ Ε;

ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΟ ΚΚΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΕΧΑΣΕΣ.

ΘΕΡΣΙΤΗΣ

ΓΕΙΑ ΣΑΣ

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΤΟ ΚΚΕ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΡΕΒΙΖΙΟΝΙΣΤΙΚΟ ΜΕ ΠΟΙΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙ; ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ;

Η ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΝ ΘΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.

ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΡΤΟΦ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΒΡΗΚΑΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΛΕΝΙΝ;

ΘΕΡΣΙΤΗΣ

ΓΕΙΑ ΣΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Ναι το διάβασα και λοιπόν ποιο είναι το συμπέρασμα; Ότι πήγε στον Καραμανλή να του πει ότι "ότι η απάντησή μας είναι πιο δυναμικοί αγώνες με πολιτικά συνθήματα, πιο οργανωμένοι, με όλες τις μορφές πάλης, περιφρουρημένοι απέναντι στα σώματα ασφαλείας και στους κουκουλοφόρους και κάθε προβοκάτσια." ή ότι ο ΣΥΡΙΖΑ χαιδεύει τους κουκουλοφόρους ή ότι αυτοί καθοδηγούνται από ξένα κέντρα; Αλήθεια τώρα; Και καλά άντε και πήγε. Γιατί λοιπόν δεν του είπε ΕΙΣΑΙ Ο ΗΘΙΚΟΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΟΥ και να τους είχε καταγγείλει ως τέτοιους στις δηλώσεις της και να απαιτεί την ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ; Ή να το έλεγε και μπροστά στα μούτρα του ΕΣΕΙΣ ΦΤΑΙΤΕ ΜΟΝΟ, ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ. Εγώ πάντως δεν τα διάβασα ούτε τα άκουσα αυτά. Ούτε για κουκουλοφόρους έπρεπε να πει ούτε για ΣΥΡΙΖΑ ούτε τίποτα παρά μόνο το απλό ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΛΑΟ ΣΕ ΓΕΝΙΚΕΥΜΕΝΗ, ΛΑΊΚΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΒΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ. ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ ΠΑΛΗΣ.

Τόσο απλό.

"αλλά ξέρεις αυτό δεν θα συνέβαινε γιατί αυτοί περιφρουρούν τα μπλόκα τους από την αστυνομία και δεν θα τους άφηναν να περνάνε θα συγκρούονταν μαζί τους με τις αλυσίδες τους.

ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΑΥΤΟ.

ΜΕ ΔΙΚΑΙΩΝΕΙΣ ΠΛΗΡΩΣ ΑΝΑΡΧΟΜΠΑΧΑΛΕ. ΤΟ ΠΑΜΕ ΔΕΝ ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΓΚΡΟΥΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ Ε;"

Επειδή θέλω να αποδίδω τα του Καίσαρος τω Καίσαρι το ΠΑΜΕ κάνει και περιφρούρηση και αλυσίδες και όλα είναι πράγματι πολύ καλό σε αυτά.....όταν πρόκειται για τη δική του συγκέντρωση και διαδήλωση, για τα δικά του μπλόκα. Η αστυνομία έτσι και αλλιώς σε αυτήν την περίπτωση δεν τα έβαλε με το ΠΑΜΕ αλλά με όλους εμάς τους υπόλοιπους οπότε ε εντάξει τους άφησαν χώρο τα παιδιά σου λέει αφού δεν κυνηγάν εμάς οι μπάτσοι ε τι να πάμε και σε σύγκρουση άστους μωρέ.

V For Viva La Revolution

Ανώνυμος είπε...

Τώρα για τον Μάρτοφ. Ήταν μενσεβίκος και οπορτουνιστής γι'αυτό δεν τα βρήκανε με τον δικό μας που ήταν κομμουνιστής επαναστάτης απλό νομίζω.

Τώρα για το με ποιες δυνάμεις να ενωθεί. Καταρχήν σε ενότητα κινηματική. Είναι πολύ απλό πάμε ένα παράδειγμα. Ένα αντιφασιστικό συλλαλητήριο. Είναι τόσο δύσκολο να οργανωθεί με κοινή συμμετοχή και δράση και του ΠΑΜΕ και της ΚΕΕΡΦΑ, και της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ΛΑΕ, των μαοϊκών, άλλων δημοκρατικών συλλογικοτήτων και φορέων; Γιατί και εκεί ξεχωριστή δράση; Να ένα παράδειγμα. Άλλο. Μία συγκέντρωση εναντίον ιμπεριαλιστικών επεμβάσεων πχ εναντίων της ΕΕ του ΝΑΤΟ κλπ. Τόσο δύσκολο είναι μια κοινή πορεία με τις εξωκοινοβουλευτικές δυνάμεις, με οργανώσεις που θα την υποστηρίξουν κλπ; Άλλο. Ένα κοινό πλαίσιο σε μια γενική συνέλευση σε μια σχολή πχ με την Αγωνιστικές Κινήσεις ή και τα ΕΑΑΚ ή κοινά αιτήματα και διεκδικήσεις για κάποια θέματα γιατί δηλαδή να μην συννεοούνταν όλοι μαζί εναντίον του Σχεδίου Αθηνά για παράδειγμα; Κοινές φοιτητικές πορείες, διαδηλώσεις και αγώνες και όχι αυτό το μπάχαλο με το ΜΑΣ ο ένας, με τα Συντονιστικά του ο άλλος (για το φοιτητικό κίνημα ευθύνη βέβαια έχουν και οι ΕΑΑΚίτες γιατί και αυτοί δυστυχώς ίδια τακτική με εσάς ακολουθούν). Δεν θα έπρεπε να ήταν αλλιώς όμως; Γιατί δεν τα προτείνουν οι δικοί σας αυτά; Ή οι άλλοι (εντάξει αυτό δεν αφορά εσένα αφορά αυτούς δεν είναι ανάγκη να απαντήσεις σε αυτό). Να λοιπόν συμβιβασμοί και συμμαχίες όπως τα εννοούσε και ο Λένιν που να βοηθούν στην ανάπτυξη της πάλης του λαού.

Θες πολιτική ενότητα; Πχ στις ευρωεκλογές. Δεν χρειάζεται τίποτα ένα μόνο πράγμα ως αίτημα ΕΞΩ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΕ να κατέβουν όλες οι αντιΕΕ αριστερές δυνάμεις με αυτό το αίτημα μαζί. Πόσο κακό θα ήταν δηλαδή να υπάρξει ένα τέτοιο μέτωπο με ΑΝΤΑΡΣΥΑ, Μ-Λ, ΚΚΕ και όποιον άλλο βάζει αυτό το αίτημα τώρα; Για ΕΕ έτσι όχι μόνο για ευρωζώνη γιατί και οι Λαετζήδες δεν φτάνουν μέχρι εκεί.

Αυτό εννοώ. Σου έδωσα και μερικά παραδείγματα για το πως το σκέφτομαι εγώ.

V For Viva La Revolution

Ανώνυμος είπε...

Μέσα στην πρωτοτυπία οι "επαναζντάντες". Μία ζωή τα ίδια και τα ίδια
Οι ΚΚΕδολόγοι και οι στόχοι τους

Τετάρτη, 9 Μαΐου 2012
http://fadomduck2.blogspot.gr/2012/05/blog-post_3406.html
«(..)Μετεκλογικά έωλα
Στην Ελλάδα, επιτυχία τής ριζοσπαστικής Αριστεράς, θεσμικό αδιέξοδο
En Grèce, succès de la gauche radicale, impasse institutionnelle
(par Valia Kaimaki, 8 mai 2012)

Le camarade Staline peut reposer tranquillement dans sa tombe, le Parti communiste (PC) grec veille, bien décidé à poursuivre sa mission éternelle : servir la révolution ouvrière, guetter son arrivée, préparer les troupes, et surtout ne pas permettre aux sirènes de faire entendre le chant d’une victoire de la gauche. Pendant la courte campagne électorale, en Grèce, tous les invités communistes des plateaux de télévision insistaient sur une chose : nous sommes le PC, pas la gauche … Cette fois, [Alexis] va aller plus loin, proposer des congrès communs, tendre la main aux écologistes (qui n’ont pas pu franchir le seuil de 3 %), aux maoïstes, aux léninistes, aux trotskistes, aux dissidents du PC, à toute la galaxie des partis de la gauche. But inavoué et vœu cher à tous les grecs de gauche, faire imploser le PC pour le reformer sur de nouvelles bases et donner à la gauche grecque sa juste position dans la société.

Ο σύντροφος Στάλιν μπορεί να αναπαύεται ήσυχα στον τάφο του, το ΚΚΕ επαγρυπνεί, αποφασισμένο να εκπληρώσει την αιώνια αποστολή του: να υπηρετήσει την εργατική επανάσταση, να σταθεί φρουρός της άφιξής της[1],να προετοιμάσει τα στρατεύματα και πάνω από άλλα να μην αφήσει να ακουστεί το τραγούδι των σειρήνων που υπόσχονται νίκη της αριστεράς.

Κατά τη διάρκεια της σύντομης προεκλογικής εκστρατείας στην Ελλάδα, όλοι οι κομουνιστές που προσκλήθηκαν να εμφανιστούν στα τηλεοπτικά πλατό επέμεναν σε ένα σημείο: είμαστε το Κομουνιστικό Κόμμα, και όχι «αριστερά». [...]

Τώρα όμως, [ο Αλέξης] επιχειρεί ένα βήμα παραπάνω [το πρώτο ήταν η «έκκληση» ενότητας], προτείνοντας σύγκληση κοινών σωμάτων [;[2]], τείνοντας το χέρι στους οικολόγους (που δεν μπόρεσαν να υπερβούν το εκλογικό κατώφλι τού 3%), στους μαοϊστές, τους λενινιστές, τους τροτσκιστές, τους διαφωνούντες τού ΚΚΕ [!!!!!], σε όλο τον «γαλαξία» των κομμάτων της αριστεράς.

Ανομολόγητος σκοπός και διακαής επιθυμία όλων των ελλήνων της αριστεράς είναι η κατάρρευση τού ΚΚΕ με σκοπό τον μετασχηματισμό του σε νέες βάσεις, ούτως ώστε η ελληνική αριστερά να λάβει τη θέση που της αρμόζει στην ελληνική κοινωνία.
[1] [οι οπορτούνες έχουν πρόβλημα με τις μεταφορές, δεν φταίει ο μεταφραστής]
[2] [Κάλεσε ο κ. σε κοινή κάθοδο στις επόμενες εκλογές;]»

Με υπογραφή για τo Sfyrodrepano.blogspot

zoot horn rollo είπε...

Αστείο που δε βγάζει γέλιο εδώ και χρόνια η "ενότητα".
Άντε για τα 300+ τώρα.

Ανώνυμος είπε...

SORRY ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΜΠΑΧΑΛΟΓΑΤΕ.

Η ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΥΝΔΥΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΙ ΕΤΣΙ ΑΡΓΗΣA.

ΑΝ ΚΑΙ ΑΝΕΝΤΑΧΤΟΣ ΑΝΑΡΧΟΜΠΑΧΑΛΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΘΕΣ ΝΑ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΕΣΥ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Η ΓΓ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ.

ΑΛΛΑ ΞΕΧΑΣΑ ΕΙΝΑΙ ΡΕΒΙΖΙΟΝΙΣΤΙΚΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙΣ.

ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΕΙΝΑΙ OTI;

1) ΠΗΓΕ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΧΤΗΚΕ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΝΑ ΠΑΡΑΣΤΕΙ.

Ο ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑΣ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΗΤΑΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ. ΔΕΝ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ ΜΟΝΟ Η ΑΛΕΚΑ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ.

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΛΟΓΙΚΟ. ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΓΚΗ ΔΕΝ ΕΝΙΩΣΕ Η ΑΛΕΚΑ ΝΑ ΠΑΡΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ.

2) ΚΛΗΘΗΚΕ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΙΠΕ:

«Για το ΚΚΕ τα πράγματα έχουν διέξοδο. Εμείς καλούμε τους εργαζόμενους, ιδιαίτερα εκείνους που - για διάφορους λόγους - έχουν αποστρατευτεί τα τελευταία χρόνια, ή δεν έχουν αποφασίσει να μπουν στον αγώνα, να οργανωθούν στα σωματεία, στους συλλόγους, στους τόπους δουλειάς, στη γειτονιά. Να γεμίσει η Ελλάδα από αγωνιζόμενους εργαζόμενους, γιατί μπροστά μας έρχεται μεγάλη μπόρα, εξαιτίας της κρίσης - και με πρόσχημα την κρίση - στους μισθούς και στις συντάξεις, στα ασφαλιστικά δικαιώματα, στον εργάσιμο χρόνο.
Αυτή πρέπει να είναι η απάντηση σε ό,τι ζούμε σήμερα. Ενα κίνημα μαζικό, περιφρουρημένο, που δεν έχει καμία ανάγκη από τη δήθεν προστασία των σωμάτων ασφαλείας. Δεν έχει καμία ανάγκη επίσης από την προστασία από τους κουκουλοφόρους.
ΚΑΛΕΣΕ ΤΟΝ ΛΑΟ ΝΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΗΘΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΔΡΑΣΗΣ.

ΚΙΝΗΜΑ ΜΑΖΙΚΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΗΜΕΝΟ. ΚΑΙ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΠΑΧΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

3) Ούτε για κουκουλοφόρους έπρεπε να πει ούτε για ΣΥΡΙΖΑ ούτε τίποτα παρά μόνο το απλό ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΛΑΟ ΣΕ ΓΕΝΙΚΕΥΜΕΝΗ, ΛΑΊΚΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΒΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ. ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ ΠΑΛΗΣ.

Τόσο απλό.

ΕΛΑ ΟΜΩΣ ΞΑΔΕΛΦΕ ΛΕΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ. ΚΑΙ ΩΣ ΜΑΡΞΙΣΤΗΣ - ΛΕΝΙΝΙΣΤΗΣ ΟΦΕΙΛΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.

ΠΩΣ ΕΣΥ ΕΝΑΣ ΤΟΣΟ ΣΥΝΕΠΗΣ ΣΤΗΝ ΘΕΩΡΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΠΕΤΑΣ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΤΗΣ ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΗΣ – ΛΕΝΙΝΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΛΥΣΗΣ;

ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΕΙ ΤΟ ΚΚΕ ΒΡΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΕΝΙΝ ΞΕΧΝΑΤΕ.

ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΣOΥ ΘΥΜΙΣΩ ΤΙ ΕΝΝΟΥΣΕ Ο ΛΕΝΙΝ ΟΤΑΝ ΕΛΕΓΕ ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΠAΝΑΣΤΑΣΗ;

TO ΚΑΝΩ:

Ο Λένιν έδωσε ως εξής τον επιστημονικό ορισμό της επαναστατικής κατάστασης : «Για έναν μαρξιστή δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η επανάσταση είναι αδύνατο να γίνει χωρίς επαναστατική κατάσταση . Ποια είναι, μιλώντας γενικά, τα γνωρίσματα μιας επαναστατικής κατάστασης ; Ασφαλώς, δε θα πέσουμε έξω, αν υποδείξουμε τρία βασικά γνωρίσματα, τα παρακάτω: 1) Η αδυναμία των κυρίαρχων τάξεων να διατηρήσουν σε αναλλοίωτη μορφή την κυριαρχία τους: η μια είτε η άλλη κρίση των "κορυφών", η κρίση της πολιτικής της κυρίαρχης τάξης που δημιουργεί ρωγμή, απ' όπου εισχωρεί η δυσαρέσκεια και ο αναβρασμός των καταπιεζόμενων τάξεων. Συνήθως, για να ξεσπάσει η επανάσταση δεν είναι αρκετό "τα κάτω στρώματα να μη θέλουν", μα χρειάζεται ακόμη και "οι κορυφές να μην μπορούν" να ζήσουν όπως παλιά. 2) Επιδείνωση μεγαλύτερη από τη συνηθισμένη της ανέχειας και της αθλιότητας των καταπιεζόμενων τάξεων. 3) Σημαντικό ανέβασμα για τους παραπάνω λόγους της δραστηριότητας των μαζών, που σε "ειρηνική" εποχή αφήνουν να τις ληστεύουν ήσυχα, ενώ σε καιρούς θύελλας τραβιούνται τόσο από όλες τις συνθήκες της κρίσης, όσο και από τις ίδιες τις "κορυφές" σε αυτοτελή ιστορική δράση.
Χωρίς αυτές τις αντικειμενικές αλλαγές, που δεν εξαρτώνται ούτε από τη θέληση ορισμένων χωριστών ομάδων και κομμάτων, αλλά ούτε και από τη θέληση ορισμένων χωριστών τάξεων, η επανάσταση, κατά κανόνα, δεν μπορεί να γίνει».23

ΜΠΟΡΕΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΣΥ ΝΑ ΔΙΑΦΩΝΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΜΗΝ ΑΠΟΔΕΧΟΜΕΝΟΣ ΦΩΣΤΗΡΕΣ ΚΑΙ ΑΥΘΕΝΤΙΕΣ.
ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΚΕ ΔΕΝ ΔΙΑΦΩΝΕΙ. ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ.

ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ 3 ΒΑΣΙΚΑ ΓΝΩΡΙΣΜΑΤΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ 2008 ΟΥΤΕ ΤΑ ΔΙΑΝΝΟΙΑ.

ΕΔΩ ΡΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΙΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΕ ΤΟ ΜΠΟΥΡΙ ΤΗΣ ΣΟΜΠΑΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΙ ΓΕΩΡΓΙΟΥ.

http://www.rizospastis.gr/story.do?id=4676395&textCriteriaClause=%2B%CE%95%CE%A0%CE%91%CE%9D%CE%91%CE%A3%CE%A4%CE%91%CE%A4%CE%99%CE%9A%CE%97+%2B%CE%9A%CE%91%CE%A4%CE%91%CE%A3%CE%A4%CE%91%CE%A3%CE%97

Ανώνυμος είπε...

4) ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΕΙ:

Με την ευκαιρία, θέλω να πω το εξής: Εμείς, σε καμία περίπτωση, δεν ταυτίζουμε τη δικαιολογημένη λαϊκή οργή και αγανάκτηση, αν θέλετε τη διάθεση για εκδίκηση για την κρατική καταστολή, για το θύμα, για τα θύματα της κρατικής καταστολής, για τα θύματα των εργατικών ατυχημάτων, με τη μορφή δράσης των κουκουλοφόρων. Δε δικαιολογούμε καμία τέτοια μορφή πάλης και ούτε ταυτίζουμε το σκληρό πυρήνα των κουκουλοφόρων με νέες μορφές κινήματος, με «ιδιότυπες μορφές κινήματος», όπως ακούμε.
Για άλλη μια φορά, θα πούμε το εξής: Ο σκληρός πυρήνας, ο ηγετικός και όχι όλο το σώμα των κουκουλοφόρων, πάει μακριά. Εχει προκύψει μέσα από τους κόλπους της κρατικής εξουσίας, και επί ΠΑΣΟΚ και επί ΝΔ. Χρησιμεύει για να δικαιολογεί την κρατική καταστολή, για να συκοφαντεί και να δυσφημεί το κίνημα. Για να τσακίζει το λαϊκό κίνημα.
Δεν ξέρω αν αυτός ο σκληρός πυρήνας σήμερα έχει γίνει κάτι σαν τους Ταλιμπάν, αν έχει ξεφύγει από τον έλεγχο ή μπορεί να έχει ξεφύγει και προ πολλού. Πάντως, δεν έχουν καμία σχέση με την οργή των νέων ανθρώπων και την αγανάκτησή τους.

5) ΚΑΙ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ.

Χτες, το ΚΚΕ έδωσε ένα παράδειγμα για το πώς μπορεί να υπάρχει ένας μαζικός αγώνας, πολιτικοποιημένος, αιχμηρός και περιφρουρημένος. Μας είχαν εντάξει μέσα σ' ένα σχέδιο εμπλοκής της διαδήλωσης - που ξεπέρασε τις δεκάδες χιλιάδες και δεν το περιμέναμε - ανάμεσα στις δυνάμεις καταστολής και στους κουκουλοφόρους. Δεν τα κατάφεραν να διαλύσουν την πορεία και να ματαιώσουν αυτό που θέλαμε: Να ξεκινήσουμε από την Ομόνοια και να πάμε στο Σύνταγμα.
Γι' αυτό λοιπόν πιστεύουμε ότι πρέπει την υπόθεση να την πάρουν στα χέρια τους οι εργαζόμενοι. Και αν, στο κάτω - κάτω, έχουν εκπροσώπους και διοικήσεις οι οποίοι δεν ενδιαφέρονται για αγώνες και για την περιφρούρησή τους, ας πάρουν την υπόθεση στα χέρια τους, με Επιτροπές Αγώνα, μέσα πάντα, βεβαίως, από μαζικές διαδικασίες.
Καμία υποστολή στη σημαία των αγωνιστικών κινητοποιήσεων, των απεργιακών κινητοποιήσεων, με προωθημένα αντιμονοπωλιακά συνθήματα, εναντίον της πολιτικής της ΝΔ, εναντίον της πολιτικής που γνωρίσαμε όλα αυτά τα χρόνια και επί ΠΑΣΟΚ. Καμία υποστολή όλων των μορφών πάλης, που ταιριάζουν στην οξύτητα των προβλημάτων.

6) ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΩΣΕΙ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ

Καλούμε, από αυτή τη θέση, την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ να σταματήσει να χαϊδεύει τα αυτιά των κουκουλοφόρων. Δε λέμε ότι ταυτίζεται με αυτούς. Ωστόσο πιστεύουμε ότι τους χαϊδεύει τ' αυτιά, βλέποντας μπροστά του την κάλπη, ψήφους, καρέκλες, μαξιλάρια, δεν ξέρω τι. Να σταματήσει. Υπάρχει σήμερα ένα νεανικό κίνημα, πολύμορφο, πολύβουο, που μπορεί να εκφραστεί μ' ένα τρόπο τέτοιο που να συγκεντρώσει τη συμπάθεια και την ενεργητική συμπαράσταση όλων των εργαζομένων».

ΠΟΝΑΝΕ ΟΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΠΟΥ ΧΑΙΔΕΥΕ Ο ΣΥΡΙΖΑ;

Ανώνυμος είπε...

7) . Γιατί λοιπόν δεν του είπε ΕΙΣΑΙ Ο ΗΘΙΚΟΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΟΥ και να τους είχε καταγγείλει ως τέτοιους στις δηλώσεις της και να απαιτεί την ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ;

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΗΣΕ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ;

ΓΙΑ ΑΥΤΟ:
-- Αν συμφωνείτε στο να γίνουν εκλογές. Αυτό ρωτάμε.
-- Αυτό που εμείς πρώτα και πάντα βλέπουμε είναι, όποτε και αν γίνουν οι εκλογές, πρέπει να γίνουν με όρους ανόδου της οργάνωσης, της πολιτικοποίησης και της ταξικής πάλης. Διαφορετικά οι εκλογές - αν γίνουν οι εκλογές μέσα σ' ένα κλίμα κρατικής βίας και καταστολής, που να μοιάζουν τάχα ως αντίπαλο δέος του οι κουκουλοφόροι - δε θα φέρουν και πολλά πράγματα. Αλλά εμείς πιστεύουμε ότι σ' αυτήν την εκλογική μάχη θα συνοδεύουν τους εργαζόμενους η πείρα της πολιτικής του Μάαστριχτ, η πείρα της πολιτικής των δεσμεύσεων στην Ευρωπαϊκή Ενωση.
ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΑΥΤΟ ΕΔΩ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ:

Διαφορετικά οι εκλογές - αν γίνουν οι εκλογές μέσα σ' ένα κλίμα κρατικής βίας και καταστολής, που να μοιάζουν τάχα ως αντίπαλο δέος του οι κουκουλοφόροι - δε θα φέρουν και πολλά πράγματα

ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΓΙΝΑΝ ΑΝΑΡΧΟΜΠΑΧΑΛΕ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΗΡΕ Η ΚΥΒΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕΛΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΑΛΑΚΤΟΣ Η ΤΙΜΗΜΕΝΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑΣΜΕΝΗ ΠΑΣΟΚΑΡΑ.

ΜΕΛΙΣΤΑΣ – ΚΑΛΤΕΖΑΣ

ΜΑΡΑΓΚΑΚΗΣ – ΣΦΑΙΡΑ ΑΠΟ ΕΥΘΕΙΑ ΒΟΛΗ

ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ…

ΓΙΑΤΙ ΒΓΗΚΕ Η ΠΑΣΟΚΑΡΑ;

ΛΟΓΩ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΥ;

Η ΜΗΠΩΣ ΧΑΡΙΣ ΤΟ «ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ» ΟΤΑΝ Ο ΚΩΣΤΑΚΗΣ ΕΛΕΓΕ ΓΙΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΘΟΥΝ.

ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΠΩΣ Ο ΛΑΟΣ ΣΥΓΚΙΝΕΙΤΑΙ ΕΤΣΙ ΕΥΚΟΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΡΘΠΙΝΟ ΔΡΑΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΜΑ.

Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΚΥΒΕΡΡΝΗΣΕΙΣ. ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ ΚΟΙΤΑΞΕ Ο ΛΑΟΣ.

ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΣΚΕΦΤΟΤΑΝ ΤΟΝ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟ;

ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΙΔΕΑΛΙΣΤΗΣ ΑΛΛΑ ΔΕΣ ΤΗΝ ΣΚΛΗΡΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

8) Ή να το έλεγε και μπροστά στα μούτρα του ΕΣΕΙΣ ΦΤΑΙΤΕ ΜΟΝΟ, ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ. Εγώ πάντως δεν τα διάβασα ούτε τα άκουσα αυτά

http://www.rizospastis.gr/adjacent.do?publDate=7/12/2008&id=10343&direction=1

Η δολοφονία του 15χρονου Αλέξανδρου είναι χρονικό προαναγγελθέντος θανάτου από την κρατική βία και καταστολή, από μια πολιτική που βλέπει εχθρό το λαό όταν διεκδικεί, που μισεί την απεργία και τη διαδήλωση, την κατάληψη, τις αγωνιστικές μορφές πάλης.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΑΡΧΟΜΠΑΧΑΛΕ!!!

ΧΡΟΝΙΚΟ ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΘΟΝΤΟΣ ΘΑΝΑΤΟΥ!!!

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ Η ΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ.

ΑΛΛΑ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΑΝΑΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ.

ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Η ΦΡΑΣΕΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟΣ ΔΙΑΤΥΠΩΣΗΣ ΤΟΥ ΚΚΕ ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝΕΝΤΑΧΤΕ ΥΠΕΡ – ΑΓΩΝΙΣΤΗ ΕΤΣΙ ΜΙΛΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑ.

ΘΕΡΣΙΤΗΣ

ΓΕΙΑ ΣΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Μην ζητάς συγγνώμη καταλαβαίνω μπάλα είναι.

Πάμε στην ουσία

Πήγε λοιπόν που πήγε. Και ποια η ανάγκη να ξεκαθαρίσει σε ένα αστό πολιτικό ότι είναι υπέρ των οργανωμένων αγώνων, των περιφρουρημένων και όλα αυτά; Γιατί τι νόημα έχει να εξηγήσω στο ταξικό μου αντίπαλο ότι εγώ είμαι υπέρ της περιφρούρησης των αγώνων και υπέρ των οργανωμένων αγώνων του λαού; Αυτό το λες στο λαό όχι στον εχθρό αυτός έτσι και αλλιώς είναι εναντίον αυτού έτσι δεν είναι; Γιατί λοιπόν δεν του είπε κατάμουτρα αυτά που σου είπα και εγώ; Ή στις δηλώσεις μετά; Τελικά μήπως πήγε εκεί για του ξεκαθαρίσει ότι είναι υπέρ των οργανωμένων, περιφρουρημένων αγώνων για να τον καθησυχάσει ότι δεν επιδιώκει συγκρούσεις και δεν θέλει να "ξεφύγουν" οι καταστάσεις; Και να καταδικάσει μπροστά στον εχθρό μια ολόκληρη εξέγερση ως υποκινούμενη; Ξέρεις κάτι; Αν έλεγε τα αυτονόητα καλά θα έκανε να πήγαινε. Τώρα με αυτά που είπε και μετά στις δηλώσεις της καλύτερα να μην πήγαινε καθόλου γιατί εκτέθηκε ανεπανόρθωτα. Και τι πάει να πει είμαι υπέρ των οργανωμένων αγώνων, καλώ τον κόσμο να δραστηριοποιείται κλπ τι έτσι γενικά και αόριστα; Εναντίον ποιανού; Ποιος είναι ο στόχος αν όχι η εκάστοτε κυβέρνηση και η πολιτική που εφαρμόζει; Ή η αστυνομία που δολοφονεί κόσμο όπως σε αυτήν την περίπτωση; Γιατί δεν είπε ξεκάθαρα λοιπόν ΠΑΛΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ; Να μην ξεχνάμε ότι το παιδί δολοφονήθηκε από μπάτσο και προηγήθηκαν και άλλα περιστατικά αστυνομικής βίας. Να στοχοποιούσε δηλαδή ανοιχτά την κυβέρνηση και την κρατική, αστυνομική καταστολή. Τι πάει να πει μακριά από σώματα ασφαλείας και κουραφέξαλα; Είναι απλο ΚΑΤΩ ΤΩΡΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, Η ΑΝΤΙΛΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ-ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ-ΕΕ ΚΑΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ-ΚΡΑΤΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΒΙΑ. Αυτά μόνο τρία πραγματάκια. ΜΑΖΙΚΟΣ-ΛΑΪΚΟΣ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΑΥΤΑ.

Όχι δεν υπήρχε εξέγερση για την κατάληψη της εξουσίας ούτε επανάσταση αλλά εξέγερση της νεολαίας ενάντια στην κρατική τρομοκρατία έστω και έτσι. Γι'αυτό είπα να καλούσε και τον υπόλοιπο λαό σε εξέγερση όχι για το σοσιαλισμό ή την κατάληψη της εξουσίας αλλά για τα τρία που σου είπα πριν ναι εκεί σε έπαιρνε να το κάνεις γιατί ένα κομμάτι της κοινωνίας οι νέοι ΕΞΕΓΕΡΘΗΚΑΝ. Ωραία θες όμως να πάρω πίσω τον όρο εξέγερση χάριν της συζήτησης να το κάνω. Έστω ΠΑΛΗ, ΑΓΩΝΑ, ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ αγωνιστική αλληλεγγύη στην εξεγερμένη νεολαία εμένα το ίδιο μου κάνει η ουσία δεν αλλάζει. Έπρεπε λοιπόν να καλέσει όλο το λαό σε μαζικό, λαϊκό αγώνα, σε πάλη, ξεσηκωμό διάλεξε ό,τι θες ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΤΡΑΠΕΙ ΤΩΡΑ η κυβέρνηση των δολοφόνων, η πολιτική αυτή συνολικά και η αστυνομική τρομοκρατία με καταλήψεις, διαδηλώσεις, απεργίες με όλες τις μορφές πάλης. Το δέχεσαι; Η ουσία είναι αυτή γιατί δεν το έκανε. ΑΥΤΟ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΕΙ αν ήταν σωστή σε αυτά έπρεπε να επιμένει το κόμμα εκείνη την περίοδο.

Όλα τα άλλα τώρα να κατηγορεί το ΣΥΡΙΖΑ εκείνη την ώρα και την εξέγερση ως έργο ξένων κέντρων απλά βοηθούσαν τον χοντρό μέσα δεν εξυπηρετούσαν κανένα άλλο σκοπό.

V For Viva La Revolution

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ. ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΑΥΤΟ.

ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΟΥ ΡΩΤΑΣ ΔΙΝΕΤΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ.

ΘΕΡΣΙΤΗΣ

ΓΕΙΑ ΣΑΣ

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΤΑ ΕΞΗΓΗΣΕ ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΛΝΗ.

ΤΑ ΕΙΠΕ ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΚΟΥΣΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ.

ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΑΡΧΟΜΠΑΧΑΛΕ.

ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΤΕΙ.

ΤΙ ΠΙΟ ΑΠΛΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ;

ΘΕΡΣΙΤΗΣ

ΓΕΙΑ ΣΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Ε αυτό σου είπα όλα αυτά να τα πει μπροστά του. Ή μετά στις δηλώσεις της. Εκεί ήθελα να τα ακούσω αυτά. Όχι να τα διαβάσω στο Ριζοσπάστη τι να το κάνω γιατί δεν τα είπε όταν πήγε και είδε το χοντρό; Δίστασε ή....;

Και όχι σε αυτήν την περίπτωση που δολοφονήθηκε ένα παιδί από κρατικό όργανο ναι εκεί έμπαινε και ζήτημα ανατροπής της κυβέρνησης. Όταν η αστυνομία σκοτώνει παιδιά και μάλιστα ως το κερασάκι στην τούρτα ύστερα και από άλλα περιστατικά αστυνομικής βίας τότε εκεί επιβάλλεται να πεις ΚΑΤΩ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ γιατί είναι δίκαιο και σωστό. Παράλληλα αγωνίζεσαι και για ανατροπή αυτής της πολιτικής του συστήματος ακριβώς για να μην σπέρνεις κοινοβουλευτικές αυταπάτες εξηγείς στον κόσμο ακριβώς ότι ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ. ΤΑ ΣΥΝΔΥΑΖΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ; Και φυσικά συμβάλεις σε ένα μαζικό, ενωτικό, λαϊκό κίνημα, μαχητικό που να μην φοβάται να συγκρουστεί με τις δυνάμεις καταστολής και την εξουσία ό,τι δηλαδή ΑΠΕΧΘΑΝΕΤΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΟΥ και το πολεμούσε τότε. Να σου θυμίσω ότι και η ΕΔΑ και το ΚΚΕ όταν δολοφονήθηκε ο Λαμπράκης και μάλιστα με τη συνεργασία αστυνομίας και παρακρατικών φασιστών ΑΠΑΙΤΟΥΣΕ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ και σωστά για μένα.

V For Viva La Revolution

Ανώνυμος είπε...

Τελικά μήπως πήγε εκεί για του ξεκαθαρίσει ότι είναι υπέρ των οργανωμένων, περιφρουρημένων αγώνων για να τον καθησυχάσει ότι δεν επιδιώκει συγκρούσεις και δεν θέλει να "ξεφύγουν" οι καταστάσεις; Και να καταδικάσει μπροστά στον εχθρό μια ολόκληρη εξέγερση ως υποκινούμενη;

ΝΑΙ ΜΠΑΧΑΛΟΓΑΤΕ ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΗΓΕ.

ΤΟ ΚΚΕ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΑΡΧΟΥΣΑΣ ΤΑΞΗΣ.

ΔΕΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕ ΤΗΝ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΚΑΜΙΑ ΕΞΕΓΕΡΣΗ.

Με την ευκαιρία, θέλω να πω το εξής: Εμείς, σε καμία περίπτωση, δεν ταυτίζουμε τη δικαιολογημένη λαϊκή οργή και αγανάκτηση, αν θέλετε τη διάθεση για εκδίκηση για την κρατική καταστολή, για το θύμα, για τα θύματα της κρατικής καταστολής, για τα θύματα των εργατικών ατυχημάτων, με τη μορφή δράσης των κουκουλοφόρων. Δε δικαιολογούμε καμία τέτοια μορφή πάλης και ούτε ταυτίζουμε το σκληρό πυρήνα των κουκουλοφόρων με νέες μορφές κινήματος, με «ιδιότυπες μορφές κινήματος», όπως ακούμε.

ΘΕΡΣΙΤΗΣ

ΓΕΙΑ ΣΑΣ

zoot horn rollo είπε...

Μάλλον για 400+ πάει...

Ανώνυμος είπε...

Εντάξει το καταλάβαμε δεν υπήρχε εξέγερση είπαμε εξέγερση υπάρχει μόνο όταν το θέλει το κόμμα. Είπαμε το κόμμα πάνω από όλα ΘΡΗΣΚΕΙΑ. Αυτό θα αποφασίσει αν υπάρχει εξέγερση, τα όρια αυτής κλπ. Τζάμια δεν θα σπάνε, συγκρούσεις δεν θα υπάρχουν, το ΠΑΜΕ κουμαντάρει, λαϊκή εξουσία ο στόχος πάντα βέβαια αλλιώς δεν μιλάμε για εξέγερση εντάξει είστε σαφέστατοι. Όλοι οι πολίτες του κόσμου που θα θέλουν οργισμένοι να ξεσπάνε και να εξεγείρονται απέναντι στο σύστημα και τις πολιτικές του να σας στέλνουν από ένα email να τους δίνετε γραμμή για το πως θα εξεγείρονται αλά ΠΑΜΕ με.....ΗΡΕΜΙΑ ΤΑΞΗ ΚΑΙ (ΑΝΑ)ΑΣΦΑΛΕΙΑ

V For Viva La Revolution

Ανώνυμος είπε...

ΣΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΡΩΤΑΣ ΕΧΩ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ.

Η ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΧΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ. ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΗΤΑΝ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΩΣΤΑ.

ΕΥΘΥΝΕΣ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΣΟΥ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΥΝ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ.

Η ΕΔΑ ΤΕΛΙΚΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΗ;

ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟ 1956 ΕΙΧΕ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ Ο ΡΕΒΙΖΙΟΝΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΚΚΕ ΑΛΛΑ Η ΕΔΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΗ.

ΘΕΡΣΙΤΗΣ

ΓΕΙΑ ΣΑΣ

Ανώνυμος είπε...

XAIROMAI ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΕΞΕΓΕΡΣΗ.

ΕΥΘΥΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΤΗΣ "ΕΞΕΓΕΡΣΗΣ" ΣΑΣ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΟΥ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΠΟΥ ΣΕ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣΕ.

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΞΕΣΚΙΖΕΙ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ.

Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΗΤΑΝ ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΝΗ.

ΨΑΧΝΩ ΤΩΡΑ ΚΙ ΕΝΑ ΚΕΙΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΗ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ ΝΑ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΩ.

ΘΕΡΣΙΤΗΣ

ΓΕΙΑ ΣΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Σου είπα εγώ ότι ήταν καλή η ΕΔΑ; Εγώ σου είπα ότι είχε δίκιο για την κυβέρνηση Καραμανλή και τη δολοφονία Λαμπράκη και που ζητούσε να φύγει γιατί ήταν ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ. Ό,τι θέλεις διαβάζεις κλασική περίπτωση ΡΕΒΙΖΙΟΝΙΣΤΙΚΗΣ ΒΛΑΒΗΣ. Η καταδίκη λέει είναι πολιτική όχι κυβερνητική. Α εντάξει γιατί εγώ νόμιζα ότι υπάρχουν κυβερνήσεις στον κόσμο που εφαρμόζουν πολιτικές αλλά μάλλον οι πολιτικές εφαρμόζονται από μόνες τους. ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ φίλε μου. Ειδικά όταν υπάρχει νεκρός από μπάτσο και μάλιστα παιδί είναι ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ. Εκτός αν θες να καλύψεις τους κυβερνώντες....

Ευθύνη έχουνε όλοι για τότε. ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ, αναρχικοί, εξωκοινοβουλευτικοί (όχι όλοι αλλά ένα κομμάτι τους όπως τροτσκιστές, ναρίτες έχουνε), οι ηγεσίες της ΓΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ όλοι. Οπότε μην λες μόνο για τους άλλους. Γιατί και οι εύκολες καταδίκες είναι στην υπηρεσία του ταξικού εχθρού.

V For Viva La Revolution

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΔΙΑΒΑΖΩ ΜΠΑΧΑΛΟΓΑΤΕ.

ΑΝ ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Η ΕΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΩΣ ΘΕΤΙΚΟ ΣΥΜΠΕΡΑΙΝΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΛΗ ΓΝΩΜΗ ΓΙ ΑΥΤΗΝ.

ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΕΤ Α ΤΕΤ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ ΑΜΕΣΑ.

Η ΒΛΑΒΗ Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΗ ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΙΜΗ.

ΚΑΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΠΟΥ Η ΕΔΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ;

ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΤΟΥ ΑΓΓΛΟΥ ΠΡΑΚΤΟΡΑ.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΟΙ ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΣΕ Η ΕΔΑ.

ΟΙ ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ. ΟΤΙ Η ΕΝΑΛΛΑΓΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΕΙΝΑΙ ΘΕΤΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ.

ΘΕΡΣΙΤΗΣ

ΓΕΙΑ ΣΑΣ

Ανώνυμος είπε...

ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΦΕΤΗΡΙΑ ΜΠΑΧΑΛΟΓΑΤΕ.

ΕΣΥ ΘΕΩΡΕΙΣ ΟΤΙ ΟΙ ΑΝΤΙΜΠΑΤΣΙΚΕΣ ΤΑΡΑΧΕΣ ΗΤΑΝ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΟΥΤΕ ΚΑΤΑ ΔΙΑΝΝΟΙΑ.

ΑΝ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΘΕΩΡΟΥΣΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΛΑΙΚΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΘΑ ΕΙΧΕ ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΗΣΕΙ. ΤΟΤΕ ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΕΛΕΓΕΣ ΓΙΑ ΚΑΠΕΛΩΜΑ.

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΟΥΤΩΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ. Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ.

ΘΕΩΡΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ ΚΚΕ ΕΙΝΑΙ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟ ΚΙ ΕΓΩ ΣΕ ΘΕΩΡΩ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΜΑΛΑΚΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΑΥΤΟ.

ΑΛΛΑ ΠΩΣ ΑΦΟΥ ΤΟ ΘΕΩΡΕΙΣ ΤΟ ΚΚΕ ΞΕΠΟΥΛΗΜΝΟ - ΡΕΒΙΖΙΟΝΙΣΤΙΚΟ ΜΟΥ ΕΧΕΙΣ ΖΑΛΙΣΕΙ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ;

ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ. ΕΝΕΡΓΗΣΑΜΕ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΑΓΑΠΟΥΣΑΜΕ.

ΜΗΝ ΖΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΚΕ ΤΟΝ ΤΑΞΙΚΟ ΣΟΥ ΕΧΘΡΟ ΕΥΘΥΝΕΣ.

ΣΤΗΝ ΚΟΜΜΑΤΑΡΑ ΣΟΥ ΑΝΑΖΗΤΑ ΤΕΣ.

ΘΕΡΣΙΤΗΣ

ΓΕΙΑ ΣΑΣ

Ανώνυμος είπε...

ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΙ ΑΥΤΟ ΜΠΑΧΑΛΟΓΑΤΕ

http://www.rizospastis.gr/story.do?id=7186564&textCriteriaClause=%2B%CE%94%CE%95%CE%9A%CE%95%CE%9C%CE%92%CE%A1%CE%97%CE%A3+%2B2008

ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ Ο ΣΤΑΘΜΑΡΧΗΣ OXI ΣΤΟ ΛΙΑΝΟΚΛΑΔΙ ΑΛΛΑ ΤΗΣ CIA KAI KATA ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΥ ΕΝΤΟΛΗ ΜΠΗΚΕ ΣΤΟ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΝΜΕΥΣΕΙ ΤΟ ΚΥΡΟΣ ΤΗΣ "ΕΞΕΓΕΡΣΗΣ" ΣΑΣ.

ΧΑΧΑ

ΘΕΡΣΙΤΗΣ

ΓΕΙΑ ΣΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Για δες εδώ από Ριζοσπάστη Πέμπτη 6 Νοέμβρη 2008 και πες μου την άποψή σου:

"...Δε βλέπουμε ότι μετά το 20ό Συνέδριο τέλειωσε, έπαψε να υπάρχει σοσιαλισμός."

"Είμαστε Κομμουνιστικό Κόμμα, ούτε σταλινικό, ΟΥΤΕ ΛΕΝΙΝΙΣΤΙΚΟ, ούτε τίποτα από αυτά. Τι θα πει σταλινικό; Αυτόν τον όρο τον χρησιμοποιεί ο αντίπαλος."

Αυτό σε πείραξε εδώ εσύ θεωρείς επαναστατικό το σημερινό ΚΚΕ το οποίο θεωρεί ότι η ΕΣΣΔ μετά το 1956 ήταν σοσιαλιστική και ότι δεν είναι ούτε καν λενινιστικό κόμμα κατά τα λεγόμενα της ΓΓ εγώ που επεσήμανα ένα σωστό της ΕΔΑ σε ενόχλησε; Δεν ήταν λάθος που απαιτούσε την πτώση της κυβέρνησης λάθος ήταν η συνολική πολιτική που ακολουθούσε αυτή των κοινοβουλευτικών αυταπατών όπως λες. Και με το Παλλαϊκό Μέτωπο πριν τη Μεταξική δικτατορία το ζαχαριαδικό ΚΚΕ θα έδινε ψήφο ανοχής σε αστική κυβέρνηση αλλά οπορτουνιστικό δεν ήτανε. Το θέμα είναι σε τι πολιτικό-ιδεολογικό πλαίσιο εντάσεις ένα αίτημα δεν είναι το πρόβλημα το αίτημα από μόνο του. Δεν είχα καμία αυταπάτη γι'αυτό και σου είπα όχι μόνο ανατροπή της κυβέρνησης αλλά και συνολικά της πολιτικής αυτής που είναι η πολιτική του κεφαλαίου και της ΕΕ. Και δεν μίλησα για προσφυγή σε κάλπες όπως κάνατε εσείς το 2011-2012 που μας πρήζατε συνέχεια ΕΚΛΟΓΕΣ, ΕΚΛΟΓΕΣ, ΕΚΛΟΓΕΣ ως πρώτο αίτημά σας.

http://www.rizospastis.gr/page.do?publDate=4%2F11%2F2011 για διάβασε πρωτοσέλιδο:

ΤΩΡΑ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΛΑΪΚΗ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΑΣΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ

Ώστε και εκλογές τώρα και λαϊκή αντεπίθεση μέσα από αυτές. Το πνεύμα της ΕΔΑ ολοζώντανο

Γιατί εσύ πιστεύεις ότι και σε μία λαϊκή εξέγερση δεν θα γίνονται ταραχές, μπάχαλα, δεν θα έχουμε φωτιές, λεηλασίες κλπ; Ή νομίζεις ότι θα φτάσουμε μια μέρα σε μια λαϊκή εξέγερση πλήρως πολιτικοποιημένη και συνειδητοποιημένη που θα έχει ως άμεσο σκοπό την κατάληψη της εξουσίας; Εννοείται πως θα περάσουμε από τέτοιες φάσεις θα έχουμε ξεσπάσματα των λαϊκών στρωμάτων με λεηλασίες, φωτιές, καταστροφές, οδοφράγματα, συγκρούσεις ΕΤΣΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΝΤΟΥ δεν ωριμάζει ξαφνικά ο κόσμος επειδή το θες εσύ. Και τότε δεν θα έχουμε κουκουλοφόρους μόνο αλλά κυρίως θα έχουμε πρωταγωνιστές ΠΡΟΣΩΠΑ ΕΡΓΑΤΙΚΩΝ-ΛΑΪΚΩΝ ΣΤΡΩΜΑΤΩΝ. ΕΊΠΑΜΕ ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΕΞΕΓΕΡΣΕΙΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΥΘΕΝΑ. Υπάρχουνε και εξεγέρσεις όπου οι λαοί δεν θέτουνε ζήτημα κατάληψης της εξουσίας και ανατροπής του συστήματος αλλά αγωνίζονται ενάντια στην εξαθλίωση τους, ενάντια στην εκάστοτε κυβέρνηση και την πολιτική της όπως το καταλαβαίνουν αυτοί, μάχονται για τα άμεσα προβλήματα που τους καίνε και τότε ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΑ ΓΗΣ ΜΑΔΙΑΜ. Αυτό τι είναι καταδικαστέο; ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΟΧΙ. Εσύ θες οι λαοί κάθε φορά που εξεγείρονται να το κάνουν με στόχο την ανατροπή του συστήματος και μόνο αυτό, οργανωμένα, περιφρουρημένα και χωρίς ταραχές, συγκρούσεις και τέτοια. Ε ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ.

ΧΩΝΕΨΕ ΤΟ ΣΤΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΕΞΕΓΕΡΣΕΙΣ ΣΠΑΝΕ ΚΑΙ ΤΖΑΜΙΑ!!!

V For Viva La Revolution

zoot horn rollo είπε...

Λούπες.

Ανώνυμος είπε...

Να παρέμβει ο ελληνικός λαός με κάθε μορφή πάλης για την ανατροπή αυτής της πολιτικής, διαφορετικά ο φαύλος κύκλος «ψηφίστε μέτρα τα οποία φέρνουν τη μεγάλη πλειοψηφία του λαού σε φτώχεια, ψηφίστε την πτώχευση του λαού για να σωθεί η πλουτοκρατία», με «κερασάκι «τις δόσεις», θα συνεχίζεται. Την πρώτη και κύρια ευθύνη έχουν ΠΑΣΟΚ - ΝΔ, αλλά έχουν τεράστια ευθύνη και τα κόμματα του ευρωμονόδρομου, ιδιαίτερα εκείνα που υποσχέθηκαν ότι η ΕΕ μπορεί να μετατραπεί σε Ευρώπη των λαών.

Εκλογές τώρα και λαϊκή οργάνωση παντού, σε κάθε τόπο δουλειάς και κατοικίας. Να μην υποκύψει ο λαός στον εκβιασμό. Να αντεπιτεθούμε, με στόχο την ανατροπή της εξουσίας των μονοπωλίων.

ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΑ.

ΘΕΡΣΙΤΗΣ

ΓΕΙΑ ΣΑΣ

Ανώνυμος είπε...

ΕΣΥ ΜΠΑΧΑΛΟΓΑΤΕ

ΧΩΝΕΨΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΚΑΜΙΑ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΚΑΜΙΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΗ ΤΟΥ 2008

ΚΟΙΤΑ ΤΩΡΑ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΤΣΙ ΔΟΥΛΕΙΑ. ΘΕΤΩ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΑΣ ΜΕ ΑΛΛΗ ΕΡΩΤΗΣΗ. ΓΙΑ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ.

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΚΑΝΑ;

ΤΩΡΑ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΕΔΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΗΡΧΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ. ΟΜΩΣ ΕΣΥ ΤΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΧΕΙΣ ΑΦΟΥ ΤΟ ΘΕΩΡΕΙΣ ΡΕΒΙΖΙΟΝΙΣΤΙΚΟ;

Σ' ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΕΔΑ.

ΘΕΡΣΙΤΗΣ

ΓΕΙΑ ΣΑΣ

Ανώνυμος είπε...

ΕΔΩ ΜΠΑΧΑΛΟΓΑΤΕ

http://www.rizospastis.gr/story.do?id=4876613&textCriteriaClause=%2B%CE%94%CE%95%CE%9D+%2B%CE%98%CE%91+%2B%CE%A3%CE%A0%CE%91%CE%A3%CE%95%CE%99+%2B%CE%9F%CE%A5%CE%A4%CE%95+%2B%CE%A4%CE%96%CE%91%CE%9C%CE%99

Η πραγματική λαϊκή εξέγερση δεν πρόκειται να σπάσει ένα τζάμι , δε θα είναι απλώς αγανάκτηση. Η πραγματική λαϊκή εξέγερση, ακριβώς επειδή θέλει να μετατρέψει σε λαϊκή περιουσία ό,τι έχει δημιουργήσει ο εργαζόμενος λαός σε αυτόν τον τόπο, δε θέλει να την καταστρέψει.

ΘΕΡΣΙΤΗΣ

ΓΕΙΑ ΣΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Αν εννοείς ότι έχω πρόβλημα με τον ρεβιζιονισμό που μεταμφιέζεται ως επαναστάτης και πλασάρεται ως τέτοιος ναι έχω γι'αυτό ακριβώς τα λέω αυτά για να τον ξεσκεπάζω και θα τονίζω συνεχώς τις τεράστιες ευθύνες του για το χάλι μας σήμερα. Και με βοηθάς απόλυτα σε αυτό οπότε σε ευχαριστώ πολύ. Αλήθεια τι το ήθελε το εκλογές τώρα αυτό σημαίνει ότι ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ. Γιατί λοιπόν δεν έμενε στα υπόλοιπα που παρέθεσες και εσύ; Και γιατί οι εκλογές και ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ κιόλας; Γιατί μας τα έκανε τσουρέκια με τις εκλογές όλο εκείνο το διάστημα ποιος ο λόγος αφού δεν εγκλωβίζεστε σε κοινοβουλευτικές αυταπάτες και για το κόμμα σου η μόνη λύση είναι στους αγώνες έτσι; Ή μήπως όχι τελικά.....

Ώστε λοιπόν έτσι; Η λαϊκή εξέγερση δεν θα σπάσει τζάμι. Αλήθεια; Και αν το κράτος απαντήσει με τέτοια βιαιότητα και γίνουν μάχες στους δρόμους; Που έτσι θα γίνει. Εκτός και αν οι συγκρούσεις θα γίνονται με...γαρύφαλα χαχαχαχα....

Και πως μιλάει για Μία πραγματική λαϊκή εξέγερση; Και αν εξεγερθεί ο λαός χωρίς να θέσει ζήτημα ανατροπής της εξουσίας; Εσύ πιστεύεις ότι μόνο τότε εξεγείρονται οι λαοί; Γιατί αν το πιστεύεις αυτό είσαι ΕΚΤΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ. Αν λοιπόν ο λαός εξεγερθεί εναντίον της τότε κυβέρνησής του και απαιτεί την πτώση της χωρίς ανατροπή όλου του συστήματος, εναντίον της ΕΕ χωρίς να ζητά σοσιαλισμό απλά εξεγείρεται εναντίον της φτώχειας του και της εξαθλίωσής του και τα κάνει όλα λαμπόγελο από την οργή του και την αγανάκτησή του τι θα πείτε τότε ότι δεν έχουμε εξέγερση; Δηλαδή όταν ο λαός της Αιγύπτου εξεγέρθηκε εναντίον του Μουμπάρακ δεν είχαμε εξέγερση; Το πρόβλημα ήταν ότι δεν έθεσε ζήτημα εξουσίας και την καθοδήγησαν πάλι ταξικοί αντίπαλοι αντί να είναι αντικαπιταλιστική-αντιιμπεριαλιστική εξέγερση αυτό βέβαια για να γίνει έπρεπε να καθοδηγηθεί από ένα ισχυρό κομμουνιστικό κίνημα. ΑΛΛΑ ΛΑΪΚΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΗ Ο ΛΑΟΣ ΑΠΑΙΤΟΥΣΕ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΜΟΥΜΠΑΡΑΚ αυτό δεν αλλάζει.

ΥΓ: Αλήθεια εσύ είσαι λενινιστής γιατί το κόμμα σου όπως διάβασες τον αποκήρυξε τον όρο τι λες γι'αυτό;

V For Viva La Revolution

Σεχταρ ο Τρομερός είπε...

Αειντε, τώρα, μια κι έχω διάλειμμα να βοηθήσω κι εγώ για τα 300:

"ΧΩΝΕΨΕ ΤΟ ΣΤΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΕΞΕΓΕΡΣΕΙΣ ΣΠΑΝΕ ΚΑΙ ΤΖΑΜΙΑ!!!"
...κι αφού δεν μπορούμε να κάνουμε πραγματικές εξεγέρσεις,
ας αρχίσουμε από τα ...τζάμια!

Ο.Κ., να σπάμε τζάμια...
....αλλά όχι και να μας φεύγουν οι πόντοι από τα καλτσόν!
--------------------

Μπερδεύοντας τις οθόνες, τυχαία έπεσα και σ' αυτό:
".....η Παπαρήγα τρέχει στο Μαξίμου για συμπαράσταση στον Καραμανλή. Και όταν βγαίνει αντί να κάνει αντικυβερνητικές δηλώσεις.....καλεί το ΣΥΡΙΖΑ να σταματήσει να χαϊδεύει τα αυτιά των κουκουλοφόρων για πυρήνες κουκουλοφόρων που πάνε μακριά και τέτοια. ΞΕΦΤΙΛΑ!!!

V For Viva La Revolution
29 Μαρτίου 2017 - 11:59 π.μ.


"...αντί να κάνει αντικυβερνητικές δηλώσεις...."!!!!

Η πασοκάρα ψυχή δεν μπορεί να κρυφτεί!
Ακούς εκεί, να μην ...κάνει ....αντικυβερνητική δήλωση (σ.Σ.τ.Τ.:!!!!)
...παληοκουμούνια, που μου θέλετε να αυτονομηθείτε πολιτικά!

Ανώνυμος είπε...

@Σεχτάρ ο Τρομερός
Γιατί διαφωνείς; O Papandreou δεν δήλωνε "αντιεξουσιαστής";
Με υπογραφή για τo Sfyrodrepano.blogspot

Ανώνυμος είπε...


ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΣΕ ΒΟΗΘΑΩ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ. ΑΝ ΚΙ ΕΧΕΙΣ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΓΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ.

OXI ΜΠΑΧΑΛΟΓΑΤΕ

ΔΕΝ ΕΝΝΟΩ ΑΥΤΟ:

Αν εννοείς ότι έχω πρόβλημα με τον ρεβιζιονισμό που μεταμφιέζεται ως επαναστάτης και πλασάρεται ως τέτοιος ναι έχω γι' αυτό ακριβώς τα λέω αυτά για να τον ξεσκεπάζω και θα τονίζω συνεχώς τις τεράστιες ευθύνες του για το χάλι μας σήμερα.

ΝΑ ΞΑΝΑΚΑΝΩ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ. ΓΙΑ ΧΙΛΙΟΣΤΗ ΦΟΡΑ.

ΓΙΑΤΙ ΕΝΩ ΘΕΩΡΕΙΣ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΡΕΒΙΖΙΟΝΙΣΤΙΚΟ, ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΨΑΛΤΗΣ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΨΕΥΤΟΕΠΑΝΑΤΑΤΙΚΟ, ΤΟΥ ΚΑΤΑΛΟΓΙΖΕΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΤΗΣ «ΕΞΕΓΕΡΣΗΣ» ΣΑΣ.;

ΑΦΟΥ ΕΧΕΙΣ ΗΔΗ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΡΟΛΟ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟ ΚΚΕ ΓΙΑΤΙ ΚΛΑΨΟΥΡΙΖΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΘΥΝΕΣ ΤΗΣ ΑΠΟΤΥΧΙΑΣ ΣΑΣ ΠΟΥ ΤΑΧΑ ΕΧΕΙ;

ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΣΕ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣΑΝ ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΕΥΟΣΟΥΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΔΩΣΕΙΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ.

ΞΕΡΕΙΣ ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ ΚΛΑΨΟΥΡΙΖΕΙΣ ΜΠΑΧΑΛΟΓΑΤΕ;

ΔΙΟΤΙ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΕΝΑ ΚΙΝΗΜΑ ΛΑΙΚΗΣ ΕΞΕΓΕΡΣΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΕΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΝΑΓΚΗ ΤΟ ΚΚΕ.

ΕΠΕΙΔΗ:

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΑΓΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΩΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟ.
ΑΝ ΔΕΝ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΧΡΙΣΜΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΜΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΟΠΟΙΣΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΞΙΑ.

ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΛΑΧΤΑΡΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΛΑΧΤΑΡΑΣ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΝΑ ΚΑΛΕΣΕΙ ΣΕ ΕΝΟΤΗΤΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΙΚΣΚΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΚΥΡΟΣ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.

ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ.

ΠOIO XAΛΙ ΣΑΣ ΡΕ ΜΠΑΧΑΛΟΓΑΤΕ;

ΕΔΩ ΚΟΤΖΑΜ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΝΑΤΕ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΚΚΕ. ΕΙΣΤΕ ΤΟΣΟ ΓΑΜΑΤΟΙ.

ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΟ ΚΚΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟ.

ΧΑΧΑ

ΘΕΡΣΙΤΗΣ

ΓΕΙΑ ΣΑΣ

Ανώνυμος είπε...

.. Αλήθεια τι το ήθελε το εκλογές τώρα αυτό σημαίνει ότι ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ. Γιατί λοιπόν δεν έμενε στα υπόλοιπα που παρέθεσες και εσύ; Και γιατί οι εκλογές και ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ κιόλας; Γιατί μας τα έκανε τσουρέκια με τις εκλογές όλο εκείνο το διάστημα ποιος ο λόγος αφού δεν εγκλωβίζεστε σε κοινοβουλευτικές αυταπάτες και για το κόμμα σου η μόνη λύση είναι στους αγώνες έτσι; Ή μήπως όχι τελικά.....

ΜΠΑΧΑΛΟΓΑΤΕ ΟΠΩΣ ΣΟΥ ΕΧΩ ΞΑΝΑΠΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙΣ ΕΣΥ ΟΣΟ ΑΝΕΝΤΑΧΤΟΣ ΥΠΕΡ – ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΚΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ, ΤΙ ΘΑ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ.

ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΗΝ ΟΑΚΚΕ, ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΕΙΣ ΤΗΝ ΤΩΡΙΝΗ ΡΕΒΙΖΙΟΝΙΣΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ, ΜΕΤΑ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΙΣ ΣΤΗΝ Κ.Ε. ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΣΕ ΕΚΛΕΞΕΙ ΑΥΤΗ ΓΕΝΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ.

ΧΑΧΑ

ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΕΔΙΟ ΜΑΧΗΣ. ΟΧΙ ΑΣΦΑΛΩΣ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ. ΕΝΑ ΠΟΣΟΣΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΚΕ ΘΑ ΒΟΗΘΟΥΣΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΝΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΖΕΙ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΘΕΣΗ.

ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΒΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΑΛΛΗ ΟΠΩΣ ΒΛΑΚΩΔΩΣ ΛΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΟΣΗ ΩΡΑ.

ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΚΥΒΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΜΕΛΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΑΛΑΚΤΟΣ.

ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΛΛΑ.

ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΚΑΙ Η ΑΛΕΚΑ ΟΤΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΚΥΒΕΝΡΗΣΗ ΚΚΕ ΑΝ Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΜΕΝΟΣ ΝΑ ΣΥΓΚΡΟΥΣΤΕΙ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΟΠΩΛΙΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ.

ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ ΤΥΠΟΥ ΕΔΑ. ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ.

Η ΛΥΣΗ ΓΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ.

ΘΕΡΣΙΤΗΣ

ΓΕΙΑ ΣΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Ώστε λοιπόν έτσι; Η λαϊκή εξέγερση δεν θα σπάσει τζάμι. Αλήθεια; Και αν το κράτος απαντήσει με τέτοια βιαιότητα και γίνουν μάχες στους δρόμους; Που έτσι θα γίνει. Εκτός και αν οι συγκρούσεις θα γίνονται με...γαρύφαλα χαχαχαχα....

ΜΠΑΧΑΛΟΓΑΤΕ ΚΑΤΙ ΞΕΧΑΣΕΣ.

Η ΑΛΕΚΑ ΕΙΠΕ ΑΥΤΟ:

Η πραγματική λαϊκή εξέγερση δεν πρόκειται να σπάσει ένα τζάμι , δε θα είναι απλώς αγανάκτηση. Η πραγματική λαϊκή εξέγερση, ακριβώς επειδή θέλει να μετατρέψει σε λαϊκή περιουσία ό,τι έχει δημιουργήσει ο εργαζόμενος λαός σε αυτόν τον τόπο, δε θέλει να την καταστρέψει.

ΞΕΡΩ ΒΕΒΑΙΑ ΟΤΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΣΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΙΔΑΤΕ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΑΚΙ ΤΩΝ 20 ΔΕΥΤΡΟΛΕΠΤΩΝ ΣΤΟ UTUBE KAI ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΙΔΕΑ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΠΕ.
ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΚΑΡΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ 9 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΙ ΕΙΠΩΘΗΚΕ.

ΕΙΔΕΣ ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΒΟΗΘΑΩ ΚΙΟΛΑΣ.

ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΜΕ ΚΟΠΟ ΚΑΙ ΙΔΡΩΤΑ Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΣΤΡΨΕΙ ΟΠΩΣ ΘΕΣ ΕΣΥ ΟΝΤΑΣ ΑΝΑΡΧΟΜΠΑΧΑΛΟΣ.

ΕΤΣΙ ΟΤΑΝ ΕΞΕΓΕΡΘΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΟΣΑ ΕΚΕΙΝΟΣ ΕΧΤΙΣΕ.

ΑΥΤΑ ΘΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΚΤΗΜΑ ΤΟΥ ΟΧΙ ΝΑ ΤΑ ΧΑΣΕΙ.

ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΣΕ ΛΑΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ.

ΘΕΡΣΙΤΗΣ

ΓΕΙΑ ΣΑΣ

ΛΑΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ είπε...

ρε μπας κι ειναι τζαμαδες ?

Ανώνυμος είπε...


ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΤΥΠΟΥ ΕΞΕΓΕΡΣΕΙΣ ΜΠΑΧΑΛΟΓΑΤΕ. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙΤΑΙ.

ΟΜΩΣ ΤΟ ΚΚΕ ΔΕΝ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΓΕΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΟΡΙΣΤΑ.

ΜΙΛΑ ΓΙΑ:΅

Η πραγματική λαϊκή εξέγερση δεν πρόκειται να σπάσει ένα τζάμι , δε θα είναι απλώς αγανάκτηση. Η πραγματική λαϊκή εξέγερση, ακριβώς επειδή θέλει να μετατρέψει σε λαϊκή περιουσία ό,τι έχει δημιουργήσει ο εργαζόμενος λαός σε αυτόν τον τόπο, δε θέλει να την καταστρέψει.

ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΟΥ ΔΕΚΕΜΒΡΗ ΤΟΥ 2008 ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΟΠΩΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣΤΗΚΕΣ ΑΛΛΑ ΑΝΤΙΜΠΑΣΤΙΚΕΣ ΚΥΡΙΩΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΥΒΕΡΝΗΣΤΙΚΕΣ ΤΑΡΑΧΕΣ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΚΑΚΟ ΕΚΑΝΑΝ ΣΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ.

ΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΝΕΙ ΛΑΙΚΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΕΙΛΕΙ ΒΙΑΙΑ.

ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΕΞΓΕΡΘΕΝΤΕΣ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΣΠΑΝΕ ΜΑΓΑΖΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΑΠΟ ΠΡΙΝ.

ΔΙΟΤΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΡΠΩΘΟΥΝ.

ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ, ΟΙ ΕΞΕΓΕΡΘΕΝΤΕΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΝ ΟΤΙ ΥΠΗΡΧΕ ΜΕΣΑ ΓΥΡΩ ΚΑΙ ΠΕΡΟΙΞ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΝ ΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ.

ΘΕΡΣΙΤΗΣ

ΓΕΙΑ ΣΑΣ

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΙΟΝ ΟΡΟ ΑΠΟΚΥΡΗΞΕ;

ΓΙΑ ΘΥΜΙΣΕ ΠΑΛΙ ΜΠΑΧΑΛΟΓΑΤΕ.

ΘΕΡΣΙΤΗΣ

ΓΕΙΑ ΣΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Γίγαντα ρεβιζιονιστές, οπορτουνιστές και ρεφορμιστές έχουν τεράστιες ευθύνες ακριβώς λόγω της πολιτικής τους τι δεν καταλαβαίνεις; Άλλωστε γι'αυτό τους κατηγορώ αυτοί φταίνε για την κατάντια μας. Διαφορετικά δεν θα μιλούσαμε τώρα δεν θα έλεγα τίποτα από αυτά αν το κόμμα σου ήταν επαναστατικό μαζί του θα ήμουνα και θα ήμουνα υπέρ του. Εσύ θες απλά να σταματήσω να μιλάω για τις ευθύνες του κόμματός σου. Δεν θα σου κάνω τη χάρη. Απάντησα λοιπόν στη ερώτησή σου ξεκάθαρα εσύ δεν το δέχεσαι γιατί αφορά το κόμμα σου ή στην περίπτωσή σου την θρησκεία σου, το δόγμα σου ΔΟΓΜΑΤΙΣΤΗ που χωρίς εσάς είμαστε και ανύπαρκτοι γιατί τι είστε θεοί; ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΨΩΝΑΡΕΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ. ΩΠΑ ΡΕ ΘΩΡ ΠΡΟΣΕΧΕ ΜΗ ΧΤΥΠΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΣΦΥΡΙ....

"ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΕΔΙΟ ΜΑΧΗΣ. ΟΧΙ ΑΣΦΑΛΩΣ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ. ΕΝΑ ΠΟΣΟΣΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΚΕ ΘΑ ΒΟΗΘΟΥΣΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΝΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΖΕΙ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΘΕΣΗ."

Εγώ δεν αποφασίζω τίποτα την άποψή μου λέω. Αφού δεν είναι το κυριότερο τι μας πρήζατε με εκλογές και το κάνατε πρώτο σας αίτημα; Γιατί το προπαγάνδιζε τότε; Αν αποφάσιζε η κυβέρνηση εκλογές πάρε μέρος κανονικά όπως κάνεις κάθε φορά και δώσε και εκεί τη μάχη. Γιατί επέμενες εσύ για εκλογές και μάλιστα εδώ και τώρα για ποιο λόγο; Ζητάς από αστική κυβέρνηση ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΠΙΜΟΝΑ την διεξαγωγή εκλογών; Για ποιο λόγο; Γιατί δεν απαντάς ξεκάθαρα;

"ΔΙΟΤΙ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΕΝΑ ΚΙΝΗΜΑ ΛΑΙΚΗΣ ΕΞΕΓΕΡΣΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΕΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΝΑΓΚΗ ΤΟ ΚΚΕ"

"ΑΝ ΔΕΝ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΧΡΙΣΜΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΜΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΟΠΟΙΣΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΞΙΑ"

Σιγά που θα συμπληρώσουμε και αίτηση στον Περισσό για εξέγερση για να πάρουμε και την άδειά σας. Σιγά μην περιμένουμε κιόλας πότε θα πάρουμε το χρίσμα σας σωπάτε ρε ΠΑΠΕΣ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ. Ο Δεκέμβρης σας ξεβράκωσε και αποκάλυψε ότι ΕΙΣΤΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΞΕΓΕΡΣΕΩΝ.

Είναι φανερό ότι δεν έχεις ιδέα από εξεγέρσεις. Στις εξεγέρσεις στήνονται οδοφράγματα, γίνονται συγκρούσεις, πέφτει ξύλο, οι λαοί ξεσπάνε την οργή τους απέναντι στην εξουσία και ναι θα σπάσουνε κιόλας και θα κάψουνε, απεργίες, διαδηλώσεις όλα στο πακέτο η διαφορά είναι ότι σε μια λαϊκή εξέγερση δεν υπάρχει τυφλή καταστροφή αλλά στοχευμένες επιθέσεις (αστυνομία, κυβερνητικά κτίρια, τράπεζες κλπ) αυτό το δέχομαι αλλά δεν είναι κάθε εξέγερση έτσι. Δεν έχουν όλες οι εξεγέρσεις το χαρακτήρα που θες εσύ μέχρι να γίνει αυτό οι λαοί θα ξεσπάνε, θα εξεγείρονται έτσι ακριβώς μέχρι να συνειδητοποιηθούν ταξικά. Και ένας καταπιεσμένος, ένας πεινασμένος, ένας εξαθλιωμένος που έχει φτάσει στο αμήν και είναι απίστευτα οργισμένος δεν θα κάτσει να σκεφτεί την λαϊκή περιουσία ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΠΟΥΤΑΝΑ ΕΤΣΙ ΠΑΕΙ ΘΕΣ ΔΕΝ ΘΕΣ. Και όταν θα συγκρουστεί με την αστυνομία και τον στρατό δεν θα είναι στο χέρι του αναγκαστικά θα χρησιμοποιήσει ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ πέτρες, μολότοφ, οδοφράγματα όλα όχι που θα κάτσει να τον χτυπάνε με χημικά, δακρυγόνα, να τον πυροβολάνε ενδεχομένως και άλλα τέτοια "ωραία" και εκεί θα υπάρχουν και καταστροφές τι να κάνουμε δεν το επιλέγει αυτό ο εξεγερμένος το κάνει γιατί η εξουσία τον χτυπάει και πρέπει να αμυνθεί, να απαντήσει στη κρατική βία.

V For Viva La Revolution

Ανώνυμος είπε...

OXI ΜΠΑΧΑΛΟΓΑΤΕ.

ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ.

ΑΛΛΟ ΣΕ ΡΩΤΗΣΑ.

ΔΕ ΣΕ ΡΩΤΗΣΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ. ΓΙΑ ΤΟ ΚΚΕ ΣΕ ΡΩΤΗΣΑ.

ΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ;

ΜΑ ΑΥΤΟ ΣΕ ΡΩΤΗΣΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ.

ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΕ ΡΩΤΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΗ ΩΡΑ.

ΣΕ ΠΟΝΕΣΕ Η ΑΛΗΘΕΙΑ;

ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ. Η ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΣΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕ ΤΣΟΥΖΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ.

ΤΟ ΣΦΥΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΡΕΠΑΝΙ ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΡΦΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΤΑ ΚΑΠΙΟΤΑΛΙΣΤΙΚΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ.

ΕΣΥ ΟΜΩΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΘΑΨΕΙ ΟΠΩΣ ΟΙ ΙΝΔΙΑΝΟΙ ΤΟ ΤΣΚΟΥΡΙ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ.

ΘΕΡΣΙΤΗΣ

ΓΕΙΑ ΣΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Επειδή τα δύο τελευταία σχόλια σου τα είδα αφού έγραψα το δικό μου σου απαντάω σε αυτά τα δύο μάλλον αυτά ανέβηκαν τη διάρκεια που έγραφα το δικό μου.

Δεν μπορείς να καταδικάζεις μια εξέγερση έστω και αν δεν έχει τα χαρακτηριστικά που λες εσύ. Η εξέγερση του Δεκέμβρη ΗΤΑΝ ΔΙΚΑΙΗ 100%. Ναι δεν είχε τα χαρακτηριστικά λαϊκής εξέγερσης ή ακόμα περισσότερο δεν ήταν επανάσταση, ναι έμεινε πολύ στο τυφλό ξέσπασμα και την οργή, την τυφλή καταστροφή, δεν είχε συνέχεια αλλά όχι και να την καταδικάσουμε να την κριτικάρουμε ναι όσο θες αλλά όχι και να πούμε κακώς έγινε ή ότι είναι καταδικαστέο δεν πάει έτσι εγώ εκεί ενίσταμαι. Και σου είπα και πιο πάνω είχε θετικά: ΤΟΥΣ ΔΕΙΞΑΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ. ΟΤΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΙΚΟΒΑΛΑΜΕ ΓΙ'ΑΥΤΌ ΚΑΙ ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΕΠΙΘΕΣΗ, Η ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ ΚΑΙ Η ΧΥΔΑΙΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΑΛΙΑ, ΓΙ'ΑΥΤΌ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΟΡΓΙΟ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ. Δείξαμε ότι μπορεί και πρέπει να υπάρχει απάντηση στην κρατική βία και την πολιτική της καταστολής του συστήματος. Αλλιώς γιατί υπήρχαν τόσες συλλήψεις, γιατί έπεφτε το ξύλο της αρκούδας, γιατί τα ΜΜΕ συκοφαντούσαν και χυδαιολογούσαν; Ναι είχε αντιμπατσικό και αντικυβερνητικό χαρακτήρα και καλώς είχε δεν είναι κακό αυτό. Έτσι πάει όμως τι να κάνουμε οι κοινωνίες περνάνε από διάφορες φάσεις για να φτάσουνε στο σημείο που θέλουμε εμείς αυτά δεν γίνονται κατά παραγγελία. Μπορείς να καταδικάσεις τους μετανάστες που εξεγέρθηκαν στο Παρίσι το 2005 επειδή κάνανε καταστροφές, βάζανε φωτιές κλπ και αυτή η εξέγερση έμεινε εκεί; Δεν είχανε δίκιο; Εμείς δεν πρέπει να αφορίζουμε και να καταδικάζουμε τέτοιες καταστάσεις αυτό άστο για τους αστούς αλλά να ερμηνεύουμε, να ασκούμε κριτική και με την συμμετοχή μας σε τέτοια γεγονότα να προσπαθούμε να διαμορφώσουμε εκείνες τις συνθήκες που θα έχουμε λαϊκές αυθεντικές εξεγέρσεις.

Ποιον όρο; Μισό να σου θυμίσω:

Ριζοσπάστη Πέμπτη 6 Νοέμβρη 2008

"...Δε βλέπουμε ότι μετά το 20ό Συνέδριο τέλειωσε, έπαψε να υπάρχει σοσιαλισμός."

"Είμαστε Κομμουνιστικό Κόμμα, ούτε σταλινικό, ΟΥΤΕ ΛΕΝΙΝΙΣΤΙΚΟ, ούτε τίποτα από αυτά. Τι θα πει σταλινικό; Αυτόν τον όρο τον χρησιμοποιεί ο αντίπαλος."

Για πες μου εσύ θεωρείς λενινιστή τον εαυτό σου; Γιατί για μένα είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ κομμουνιστικό κόμμα κατά τα άλλα να απορρίπτει τον όρο λενινιστικό κόμμα. Και από που και ως που τον όρο σταλινικό το χρησιμοποιεί ο αντίπαλος; Άντε εγώ να δεχτώ ότι είναι λαθεμένος ο όρος γιατί και ο Στάλιν Μ-Λ ήτανε οπότε πάει στο διάολο είναι λάθος. Αλλά ο εχθρός το χρησιμοποιεί; Δηλαδή κομμουνιστές, αγωνιστές του ΕΑΜ-ΕΛΑΣ και του ΔΣΕ που αυτοχαρακτηρίζονται ως σταλινικοί τι είναι ταξικοί αντίπαλοι; Ο Ζαχαριάδης που έλεγε: ΣΤΑΛΙΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΑΡΞΙΣΜΟΣ-ΛΕΝΙΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΤΟΥ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΥ ήταν ταξικός εχθρός;

"Οι σοσιαλδημοκράτες λακέδες μας αποκαλούν συχνά «σταλινιστές» και πιστεύουν, ότι μ’ αυτό προσβάλλουν τους κομμουνιστές. Όμως εμείς οι κομμουνιστές είμαστε υπερήφανοι γι’ αυτόν τον χαρακτηρισμό, όπως είμαστε υπερήφανοι και για τον χαρακτηρισμό «λενινιστές». Για τον προλετάριο επαναστάτη δεν υπάρχει μεγαλύτερη τιμή από το να είναι ένας αληθινός ΛΕΝΙΝΙΣΤΗΣ, ένας αληθινός ΣΤΑΛΙΝΙΣΤΗΣ, από το να είναι ως το τέλος πιστός οπαδός του Λένιν και του Στάλιν" GEORGI DIMITROV: «Ο Στάλιν και το διεθνές προλεταριάτο» (1939), στα 60χρονα της γέννησής του)

Πες μου ότι και ο Δημητρόφ ήταν ταξικός εχθρός.....

Αλλά αυτά έχουν ένα σκοπό δεν τα λέει έτσι. Στην ουσία ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΝ ΤΟ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟ ΕΡΓΟ ΤΩΝ ΛΕΝΙΝ-ΣΤΑΛΙΝ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΚΗΡΥΤΟΥΝ.

V For Viva La Revolution

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΣΕΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΔΙΑΔΟΣΗ ΤΩΝ ΙΔΕΩΝ.

ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΑΣΦΑΛΩΣ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ. ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΥΡΙΟΤΕΡΑ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΖΗΤΑ ΕΚΛΟΓΕΣ.

ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ΑΝ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΕΝ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΕ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΑΥΤΟ ΙΣΩΣ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣΕ ΡΗΓΜΑ ΣΤΟ ΑΣΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.

ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΑΚΥΒΕΡΝΗΣΙΑ. ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΗΝ ΕΥΚΑΡΙΑ Ο ΛΑΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΣΦΑΓΙΔΑ ΤΟΥ. ΟΧΙ ΣΕ ΕΝΑΛΛΑΓΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ.

ΘΕΡΣΙΤΗΣ

ΓΕΙΑ ΣΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Αφού σου λέω τόση ώρα το κόμμα σου ΩΣ ΡΕΒΙΖΙΟΝΙΣΤΙΚΟ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ. Τι δεν καταλαβαίνεις; Τόσο πολύ ενοχλήθηκες; Τι θες να τα ξαναπιάσουμε από την αρχή ένα ένα; Σε τόσα σχόλια έχω αναφερθεί για την ανεξαρτησία και το ζήτημα της εξάρτησης, το θέμα της ΕΕ, για τις ξεχωριστές διαδηλώσεις και τη στάση του στο συνδικαλιστικό κίνημα, τα πανεπιστήμια κλπ, για τη στάση του κόμματος συγκεκριμένα για Δεκέμβρη και 20/10/2011, σου είπα για τις σχέσεις του με τα ΚΚ, είπαμε χίλια δύο πράγματα τι άλλο θες να σου πω; Τα έχουμε καλύψει όλα. ΤΟ ΞΕΡΩ ΣΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ αλλά τι να κάνω εγώ για αυτό;

Ακριβώς αυτό σου λέω ότι για την ανυπαρξία του κινήματος ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΧΕΙ ΓΙΓΑΝΤΙΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ.

V For Viva La Revolution

Ανώνυμος είπε...

ΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΑΙΤΗΣΗ ΜΠΑΧΑΛΟΓΑΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΔΕΚΤΗ.

ΟΠΟΤΕ ΜΗΝ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΠΟ.

ΣΤΗΝ ΟΑΚΚΕ ΠΑΛΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΑ ΑΙΤΗΣΟΥΛΑ.

ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΚΚΕ.

ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΚΑΜΙΑ ΕΞΕΓΕΡΣΗ.

ΑΚΟΜΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΕ ΚΛΑΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΗ ΤΟΥ 2008. ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΝΑΤΑΡΑΧΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΦΗΣΑΝ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΗ ΣΤΟ ΛΑΙΚΟ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΜΑΖΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ.

ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΑΡΑΧΕΣ ΤΟΥ 2008. ΘΕΤΙΚΟ ΠΡΟΣΗΜΟ ΟΥΤΕ ΕΝΑ.

ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΜΠΑΧΑΛΟΥ. ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΤΥΦΛΗΣ ΒΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΩΝ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΠΑΤΣΩΝ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΛΑΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΗΓΑΝ ΠΙΣΩ.

ΘΕΡΣΙΤΗΣ

ΓΕΙΑ ΣΑΣ

Ανώνυμος είπε...

ΣΟΥ ΠΑ ΜΠΑΧΑΛΟΓΑΤΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΤΥΠΟΙ ΕΞΕΓΕΡΣΕΩΣ.

ΔΕΝ ΔΙΑΦΩΝΗΣΑ Σ’ ΑΥΤΟ.

ΚΑΙ Η ΑΛΕΚΑ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΛΑΙΚΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ.

ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΝΕΝΤΑΧΤΟΣ ΥΠΕΡ – ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΝΑ ΞΕΡΩ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΙΣ ΕΞΕΓΕΡΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΕΣΥ ΜΠΑΧΑΛΟΓΑΤΕ ΠΟΥ ΕΦΑΓΕΣ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΟΥΤΑΛΙ ΤΟ 2008.

ΧΑΧΑ

ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΗ ΛΟΙΠΟΝ ΥΠΗΡΞΕ ΤΥΦΛΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΕ ΤΟ ΚΚΕ ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΕΒΑΛΑ ΑΠΟ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ.

ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΑ ΞΑΝΑΒΑΛΩ.

ΘΕΡΣΙΤΗΣ

ΓΕΙΑ ΣΑΣ

Ανώνυμος είπε...

OXI ΔΕΝ ΕΝΟΧΛΗΘΗΚΑ ΜΠΑΧΑΛΟΓΑΤΕ.

ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ.

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ. ΑΝ ΤΟ ΘΕΩΡΕΙΣ ΡΕΒΙΖΙΟΝΙΣΤΙΚΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΑΠΟΔΙΔΕΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΣΑΣ.

ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΑΠΟΔΩΣΕΙΣ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΤΗΝ «ΕΞΕΓΕΡΣΗ» ΣΑΣ.

ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΘΕΣ ΝΑ ΑΠΟΔΩΣΕΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΤΟΝ ΚΟΛΛΗΤΟ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΣΑΣ.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ.

ΔΕΝ ΣΕ ΡΩΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ. ΕΝΤΑΞΕΙ ΤΑ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΩΝΗΣΑΜΕ.

ΘΕΡΣΙΤΗΣ

ΓΕΙΑ ΣΑΣ

Ανώνυμος είπε...

ΔΗΛΑΔΗ ΡΕ ΜΠΑΧΑΛΟΓΑΤΕ

ΘΕΣ ΝΑ ΚΑΤΣΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΟΛΟ ΤΟ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΩ ΣΕ ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ;

ΒΑΛΕ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ. ΚΑΝΕ ΚΟΠΥ ΠΕΗΣΤ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΕΝΝΟΕΙΣ.

ΘΕΡΣΙΤΗΣ

ΓΕΙΑ ΣΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Ωραία τα θες και όλα ορίστε:

Ριζοσπάστης Πέμπτη 6 Νοέμβρη 2008 σελ. 13

ΠΑΤΡΑ

Πλούσια και εποικοδομητική συζήτηση για τις Θέσεις

Παραθέτουμε αποσπάσματα από τη συζήτηση που ακολούθησε την παρουσίαση των Θέσεων από την ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα"

Οικοδομήθηκε σοσιαλισμός

Ο Γιώργος Ρούσης εκτιμά, με βάση άρθρο του που έστειλε για τον προσυνεδριακό διάλογο, ότι το Κόμμα διολισθαίνει σε μια εξιδανίκευση της οικοδόμησης του σοσιαλισμού στην ΕΣΣΔ επί εποχής Στάλιν. Συμφωνείτε με αυτή την άποψη;

" Επί της ουσίας. Καταρχήν πρέπει να πω ότι αυτό που λέει σταλινικό κόμμα... δεν είμαστε ούτε σταλινικό, ούτε μπρεζνιεφικό, ούτε κόμμα του Λένιν. Αλλο πράγμα όταν λέμε λενινιστικό κόμμα, είναι το πώς επεξεργάστηκε ο Λένιν τη θεωρεία του Κόμματος. Είμαστε Κομμουνιστικό Κόμμα, ούτε σταλινικό, ούτε λενινιστικό, ούτε τίποτα από αυτά. Τι θα πει σταλινικό; Αυτόν τον όρο τον χρησιμοποιεί ο αντίπαλος."

Και πιο κάτω:

"Δε βλέπουμε ότι μετά το 20ό Συνέδριο τέλειωσε, έπαψε να υπάρχει σοσιαλισμός."

Μπες και διάβασέ τα και εσύ

V For Viva La Revolution

Ανώνυμος είπε...

Ο Καραμανλής όμως δεν παρεμβαίνει στα συνδικάτα ούτε στις σχολές, ούτε στους χώρους δουλειάς με το σφυροδρέπανο να μιλάει για αγώνες και λαϊκή εξουσία προσποιούμενος τον κομμουνιστή επαναστάτη. Αυτός πρωθυπουργός είναι και ταξικός αντίπαλος. Το κόμμα σου από την άλλη τα κάνει αυτά ως ρεβιζιονιστικό και ως ένα κόμμα που παρεμβαίνει και δρα και αυτό μέσα στο λαό και την εργατική τάξη. Συνεπώς έχω κάθε λόγο να του αποδίδω ευθύνες και για το Δεκέμβρη και για το κίνημα γενικά όπως και το ΣΥΡΙΖΑ, τους ξεπουλημένους της ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ και όλους τους ρεφορμιστές απατεώνες αυτοί έχουν και το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης αλλά και οι εξωκοινοβουκευτικοί φταίνε ως ένα βαθμό και αυτοί όχι στον βαθμό των προηγούμενων φυσικά αλλά κάνουν και αυτοί τις κουτσουκέλες τους και τελευταία ο βαθμός ευθύνης τους αυξάνεται επικίνδυνα δυστυχώς. Και δεν είμαστε εμείς το θέμα αλλά η κατάσταση συνολικά του κινήματος. Όλοι ευθύνονται λοιπόν οι ηγεσίες ολονών τους κοινοβουλευτικών και εξωκοινοβουλευτικών.

V For Viva La Revolution

Ανώνυμος είπε...

"ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΣΕΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΔΙΑΔΟΣΗ ΤΩΝ ΙΔΕΩΝ."

Α εντάξει γιατί εγώ νόμιζα ότι δουλειά ενός κομμουνιστικού κόμματος είναι οι αγώνες του λαού αλλά έκανα λάθος είναι να ζητά εκλογές για να πάρει μεγαλύτερο ποσοστό.

"ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΑΣΦΑΛΩΣ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ. ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΥΡΙΟΤΕΡΑ."

Α ναι βέβαια τα άλλα είναι τα κυριότερα αλλά εμείς ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ. Γιατί οι εκλογές θα βοηθήσουν αυτά τα κυριότερα....

"ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΖΗΤΑ ΕΚΛΟΓΕΣ.

ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ΑΝ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΕΝ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΕ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΑΥΤΟ ΙΣΩΣ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣΕ ΡΗΓΜΑ ΣΤΟ ΑΣΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.

ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΑΚΥΒΕΡΝΗΣΙΑ. ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΗΝ ΕΥΚΑΡΙΑ Ο ΛΑΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΣΦΑΓΙΔΑ ΤΟΥ. ΟΧΙ ΣΕ ΕΝΑΛΛΑΓΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ"

Να και τα σενάρια. Και τι σε νοιάζει εσένα δηλαδή; Εσύ όταν γίνουν εκλογές πάρε μέρος. Αν προκύψει ακυβερνησία άστους να τα βρούνε αυτοί τι ανακατεύεσαι εσύ; Και σε τι ρήγμα θα οδηγούσε η ακυβερνησία λες και δεν θα βρίσκανε λύση αυτοί όπως και την βρήκανε και αργότερα. Η δουλειά σου εσένα είναι να καλείς το λαό σε αγωνιστικό ξεσηκωμό ως κομμουνιστικό κόμμα όπως λέτε εσείς δηλαδή. Άρα τι νόημα είχε όλη αυτή η εκλογολογία;

ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΑΣΤΟ ΞΕΧΕΙΛΙΖΕΙ Ο ΟΠΟΡΤΟΥΝΙΣΜΟΣ ΑΣΤΟ.

V For Viva La Revolution

zoot horn rollo είπε...

Σιγουράκι τα 400 με τον "αγριεμένο".
Τρελά μπόνους, θα καλοπεράσει το πάσχα.

Ανώνυμος είπε...

Αυτό που μου τη σπάει πραγματικά με όλους τους κκεδολόγους είναι ότι ο μόνος λόγος ύπαρξης τους είναι πως να την πουν στο ΚΚΕ. Αναρωτιέμαι αν τις θέσεις του κομματος που υποστηρίζουν ή του ''χώρου'' που ανηκουν τις ξέρουν τόσο καλά όσο τις θέσεις του ΚΚΕ. Ψάχνετε να βρείτε ότιδήποτε έχει πει το κόμμα, κόβεται και ράβεται για να αποδείξετε αυτό που θέλετε. Πραγματικά αυτόείναι full time occupation για να μην πω job και θεωρηθεί ότι εννοώ ότι παίρνετε μισθό για αυτό.

kabamaru
ΥΓ: Ιστορικά τo V σαν σύμβολο με την αντεστραμένη του όψη, από αυτή που πρωτοχρησιμοποίησε ο Τσωρτσιλ, δηλαδή με το εξωτερικό μέρος των δαχτύλων να κοιτάνε προς τα έξω, πρωτοχρησιμοποιήθηκε στον Αγγλόγαλλικό πόλεμο, από τους Άγγλους τοξότες, οι οποίοι με αυτόν τον τρόπο έδειχναν στους Γάλλους ότι έχουν ακόμα τα δυο δάχτυλα τους που τους χρησίμευαν για να χειρίζονται το τόξο. Και αυτό γιατί οι Γάλλοι έκοβαν από τους Άγγλους αιχμαλώτους αυτά τα δυο δάχτυλα για να τους καταστήσουν ανήκανους και ακίνδυνους.
Μετέπειτα χρησιμοποιήθηκε κυρίως από τη γενιά των punks ως αντίστοιχο της χειρονομία ς με το μεσαίο δάχτυλο.

Ανώνυμος είπε...

Τετάρτη 5 Απρίλη 2017


ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ
Οι καταδίκες δεν πτοούν τη μικρομεσαίας αγροτιάς
Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της ΚΕ για την απόφαση σε βάρος τριών συνδικαλιστών του οργανωμένου αγροτικού κινήματος
http://www.rizospastis.gr/story.do?id=9304859

«Η καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Λάρισας σε βάρος τριών στελεχών του αγροτικού κινήματος (Ρίζος Μαρούδας, Κ. Τζέλλας, Χρ. Πάσχος) αποδεικνύει για μια ακόμη φορά ότι η αντιλαϊκή πολιτική πάει χέρι - χέρι με τον αυταρχισμό και την καταστολή.

Τέτοιες αποφάσεις αποκαλύπτουν την υποκρισία της κυβέρνησης κι ουσιαστικά διευκολύνουν όσους - και παλιότερα και τώρα - καλλιεργούν τον κοινωνικό αυτοματισμό και τη συκοφάντηση του αγώνα των φτωχομεσαίων αγροτών, ενάντια στην πολιτική κυβέρνησης - ΕΕ που τους ξεκληρίζει. Ομως, σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να σταματήσουν τον αγώνα και τις διεκδικήσεις τους. Η κοινωνική συμμαχία, η λαϊκή αλληλεγγύη μπορούν να βάλουν φρένο στον αυταρχισμό και την ποινικοποίηση των αγώνων».

ΧΙΟΣ
Μαζική συμπαράσταση στη δίκη στελεχών του ΚΚΕ
http://www.rizospastis.gr/story.do?id=9304336

«Από νωρίς προχτές το πρωί, δεκάδες εργαζόμενοι, εκπρόσωποι και μέλη φορέων, συγκεντρώθηκαν στο χώρο του Δικαστηρίου της Χίου, προκειμένου να συμπαρασταθούν στα στελέχη του ΚΚΕ Μάρκο Σκούφαλο, δημοτικό σύμβουλο επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Χίου, ο οποίος διώκεται από πρώην ιδιοκτήτη ιστοσελίδας και εκπρόσωπο ΚΟΙΝΣΕΠ, και Γιώργο Αμπαζή, υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Χίου στο Β. Αιγαίο με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», για την πολιτική τους άποψη και στάση ενάντια στις λεγόμενες ΚΟΙΝΣΕΠ. Η δίκη αναβλήθηκε, κατόπιν συμφωνίας των διαδίκων, για τις 2 Οκτώβρη 2017…»

Χάλασαν τη «φιέστα» των εργοδοτικών συνδικαλιστών για τον Τουρισμό
Τη φωνή των εργαζομένων του κλάδου εξέφρασε η αγωνιστική παρέμβαση της Γραμματείας Ηρακλείου του ΠΑΜΕ
http://www.rizospastis.gr/story.do?id=9304864


Μόνο σε μία ημέρα και στον «Ρ» 3 παραδείγματα. Η καραμέλα πως κατά τα άλλα «Δεν συγκρούεται το ΚΚΕ είναι «συστημικό» Κόμμα» κλπ κλπ συνεχίζεται

Με υπογραφή για τo Sfyrodrepano.blogspot

Ανώνυμος είπε...

Να και τα σενάρια. Και τι σε νοιάζει εσένα δηλαδή; Εσύ όταν γίνουν εκλογές πάρε μέρος. Αν προκύψει ακυβερνησία άστους να τα βρούνε αυτοί τι ανακατεύεσαι εσύ; Και σε τι ρήγμα θα οδηγούσε η ακυβερνησία λες και δεν θα βρίσκανε λύση αυτοί όπως και την βρήκανε και αργότερα. Η δουλειά σου εσένα είναι να καλείς το λαό σε αγωνιστικό ξεσηκωμό ως κομμουνιστικό κόμμα όπως λέτε εσείς δηλαδή. Άρα τι νόημα είχε όλη αυτή η εκλογολογία;

ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΑΣΤΟ ΞΕΧΕΙΛΙΖΕΙ Ο ΟΠΟΡΤΟΥΝΙΣΜΟΣ ΑΣΤΟ.

ΜΠΑΧΑΛΟΓΑΤΕ ΟΙ ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ.

ΤΑ ΚΚ. ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ. ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΕΔΙΟ ΜΑΧΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ.

ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΙ ΔΕ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ Ο ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ. ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΟΜΩΣ Η ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ.

ΔΙΟΤΙ Η ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΡΗΓΜΑ.

ΚΑΙ ΣΤΟ ΡΗΓΜΑ ΑΥΤΟ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΗΝ ΕΥΚΑΡΙΑ Ο ΛΑΟΣ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ.

ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΜΕΡΟΣ ΤΟ ΚΚΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΣΤΕΙΟ.

ΟΤΙ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ.

ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΜΙΑ ΕΚΛΓΟΛΟΓΙΑ.

Και σε τι ρήγμα θα οδηγούσε η ακυβερνησία λες και δεν θα βρίσκανε λύση αυτοί όπως και την βρήκανε και αργότερα.

ΝΑΙ ΚΑΙ Η ΜΟΙΡΟΛΑΤΡΙΑ. ΘΑ ΤΑ ΒΡΙΣΚΑΝΕ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΑΡΑ ΤΩΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΟΣΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ; ΝΑ ΚΑΛΕΣΕΙ ΣΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΞΑΝΑ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ.

ΝΑ ΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΦΥΛΛΑ ΤΟΥ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ: ΗΓΓΙΓΚΕΝ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΞΕΣΗΚΩΜΟΥ!!!!
ΟΛΗ Η ΓΗ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΟΚΚΙΝΗ!!!

ΧΑΧΑ

ΘΕΡΣΙΤΗΣ

ΓΕΙΑ ΣΑΣ



Ανώνυμος είπε...

ΟΧΙ ΟΛΑ ΜΠΑΧΑΛΟΓΑΤΕ

ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΟΛΟ ΤΟΝ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ.

ΘΕΡΣΙΤΗΣ

ΓΕΙΑ ΣΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Ο, τι π.χ. ο ίδιος ο Στάλιν απέφευγε την Προσωπολατρία είναι λεπτομέρεια σε σημείο να ζητήσει απόσυρση της παραγράφου του παιδαγωγικού βιβλίου που τον παρομοίαζε ως ημίθεο γιατί η επικέντρωση σε πρόσωπα ήταν ΜΕΝΣΕΒΙΚΙΚΗ και όχι ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΙΚΗ πολιτική, όπως έγραψε και στο γράμμα του, το περνάμε απαρατήρητο

Πως όλοι που γνωρίζουν τα στοιχειώδη του Μ-Λ επικεντρώνονται στην πολιτική μίας ολόκληρης εποχής, και από τα κάτω, και όχι τόσο στα πρόσωπα που έπαιξαν ρόλο στην υλοποίηση της πολιτικής, και αυτό το περνάμε απαρατήρητο.

@ kabamaru
Χρήσιμο το σχόλιο σου για την ιστορία του συμβόλου V που έγινε γνωστό από τον Τσώρτσιλ. Η ταινία προβάλει ως «ήρωα» την Μάσκα του αντιδραστικού Γκάι Φοκς την οποία υιοθέτησαν οι «αντισυστημικοί» του ακροδεξιού UKIP του Φάρατζ. Στο youtube υπάρχουν video του UKIP

Με υπογραφή για τo Sfyrodrepano.blogspot

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΟΙ ΜΠΑΧΑΛΟΓΑΤΕ

ΔΕΝ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΤΗΣ «ΕΞΕΓΕΡΣΗΣ» ΣΑΣ.

ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΑΝ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ Σ’ ΑΥΤΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΜΙΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΥΦΛΗ ΟΡΓΗ.

ΚΥΡΙΩΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ.

ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ Ο ΛΕΝΙΝ ΤΙ ΓΝΩΜΗ ΕΙΧΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΜΟΡΦΗ ΠΑΛΗΣ.

ΤΟ ΚΚΕ ΔΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΔΙΑΔΩΣΕΙ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΤΟΥ ΠΑΝΤΟΥ ΣΕ ΚΑΘΕ ΧΩΡΟ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑ.

ΝΑΙ ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΤΑ ΕΙΧΕΣ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΠΡΩΤΥΤΕΡΑ. ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ «ΕΞΕΓΕΡΣΗ» ΣΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΟΙΟ ΝΑ ΑΠΟΔΙΔΕΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ.

ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΙ ΕΤΣΙ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΞΕΚΙΝΗΣΑΤΕ.

ΧΑΧΑ

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΠΡΟΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΔΙΑΛΟΓΟ.

ΔΕΝ ΑΠΟΚΥΡΗΣΣΕΤΑΙ Ο ΟΡΟΣ ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΟ – ΛΕΝΙΝΙΣΤΙΚΟ. ΟΥΤΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΙΧΜΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΣΤΑΛΙΝ.

ΤΑ ΕΞΗΓΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ. ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΗΘΗΚΕ Η ΣΤΑΛΙΝΟΛΟΓΙΑ.

ΘΕΡΣΙΤΗΣ

ΓΕΙΑ ΣΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Φίλε Θερσίτη εκτίθεσαι ανεπανόρθωτα. Σου έβαλα πριν μόνο τα αποσπάσματα που αφορούν τον όρο λενινιστικό κόμμα, σου έβαλα και όλο το κομμάτι, σου έδωσα φύλλο και σελίδα όλα τα έχεις και παρόλα αυτά ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΣ και λες ανοησίες. ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΩΛΥΕΣΑΙ. ΑΛΛΙΩΣ ΑΠΑΝΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΑ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΞΕΚΑΘΑΡΑ. Που κολλάς; Δεν σου έβαλα όλο το Ριζοσπάστη διάβασε μόνο αυτά που παρέθεσα η ΓΓ σου τα είπε αυτά. Δεν μπορείς να απαντήσεις αν αποδέχεσαι τον όρο λενινιστής ή όχι ή αν ένα κομμουνιστικό κόμμα είναι ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΟ-ΛΕΝΙΝΙΣΤΙΚΟ;

Δηλαδή με το αίτημα για εκλογές θα δημιουργούσε ρήγμα στην ακυβερνησία; Πλάκα κάνεις τώρα μας τρολάρεις; Αυτό που λες είναι η επιτομή των κοινοβουλευτικών αυταπατών. Ίσα ίσα αφού υπήρχε ακυβερνησία και ρήγμα τότε ΚΑΛΕΣΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΛΕΨΕΙ μην ζητάς εκλογές τότε ήταν η ευκαιρία για μαζικούς αγώνες, για ένα μαχητικό κίνημα να κατέβει στο δρόμο και να ανατρέψει την πολιτική τους. Οι εκλογές σε τι βοηθούσαν; Θα σου πω εγώ αγαπητέ ευελπιστούσες ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΩΣ ΡΕΒΙΖΙΟΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ σε αυτή την κατάσταση λαχταρούσε ΥΨΗΛΑ ΠΟΣΟΣΤΟΥΛΙΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑ. Αλλά και εκεί ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑΤΕ γιατί το 2012 που έγιναν τελικά οι εκλογές και η επιθυμία σας πραγματοποιήθηκε ΒΡΕΘΗΚΑΤΕ ΣΤΟ ΚΑΝΝΑΒΑΤΣΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΑΤΕ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΟΜΑΝΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΣΚΑΓΑ ΣΤΑ ΓΕΛΙΑ ΜΑΖΙ ΣΑΣ.

Τα ΚΚ παίρνουν μέρος στις εκλογές όταν ΑΥΤΕΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΤΑ ΚΚ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΣΤΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΟΠΟΡΤΟΥΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΚΡΕΤΙΝΙΣΜΟΥ. Και μετά κατηγορείς εμένα για το Δεκέμβρη και την πτώση της κυβέρνησης εγώ όμως σε αντίθεση με εσένα ΔΕΝ ΖΗΤΟΥΣΑ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ-ΛΑΪΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΝΑ ΣΥΓΚΡΟΥΣΤΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ, ΖΗΤΟΥΣΑ ΔΗΛΑΔΗ ΠΑΛΛΑΪΚΟ ΞΕΣΗΚΩΜΟ ΟΧΙ ΕΚΛΟΓΕΣ.

V For Viva La Revolution

Ανώνυμος είπε...

@ με υπογραφη
Ναι τη γνωριζω την ταινια και την ιστορια του φωκς. Και επειδη η ημερομηνια της αποτυχημενης επιθεσης του πεφτει μεσα στο halloween αν δεν κανω λαθος,τα πιτσιρικια βγαινουν στους δρομους και χτυπουν πορτες ζητωντας a penny for Guy κατα το trick or treat και μετεπειτα καινε το ομοιωμα του
Kabamarou

Ανώνυμος είπε...

Ε πως δεν αποκηρύσσεται αφού το λέει ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΕΝΙΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ. Και τον όρο σταλινικό το χρησιμοποιεί ο αντίπαλος. Πες μου λοιπόν αν ο Ζαχαριάδης και ο Δημητρόφ είναι αντίπαλοι σου εντάξει μπορεί να διαφωνεί κανείς με τον όρο σταλινικό και για λόγους προσωπολατρείας ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ Ο ΕΧΘΡΟΣ. Τόσοι αγωνιστές αυτοχαρακτηρίζονται σταλινικοί ΈΛΕΟΣ.....

ΣΤΑΛΙΝ: ΛΕΝΙΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΑΡΞΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΤΟΥ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΑΚΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ

Δεν είναι προσωπολατρία αυτό τα κομμουνιστικά κόμματα είναι ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΑ-ΛΕΝΙΝΙΣΤΙΚΑ γιατί εφαρμόζουν τις ιδέες του Μαρξ και του Λένιν, βασίζονται στο έργο αυτών των ανθρώπων.

To άλλο το δέχεσαι ότι μετά το 1956 υπήρχε σοσιαλισμός; Εδώ σε θέλω....

V For Viva La Revolution

zoot horn rollo είπε...

Βάλε και βαμμένα αυγά στα τσουρέκια.

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΑΧΑΛΟΓΑΤΕ

ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΟΝΤΩΣ Ο ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΤΟΝ ΟΡΟ ΣΤΑΛΙΝΙΚΟ, ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΤΟΝΟ, ΘΕΛΟΝΤΑΣ ΝΑ ΠΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΟΛΑΤΡΙΑ. ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΑΛΛΕΣ ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΟΓΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ.

ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ, ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΕΙΣ ΠΩΣ ΛΕΩ ΚΑΤΙ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΑΛΙΝ, ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΔΩΣΟΥΝ ΑΠΟΔΙΔΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΚΚΕ ΤΟΝ ΟΡΟ ΣΤΑΛΙΝΙΚΟ.

ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙ ΜΕΤΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΧΤΗΚΑΜΕ ΤΗΝ ΣΤΑΛΙΝΟΛΟΓΙΑ.

ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΥΝΕΧΩΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ ΤΟΝ ΣΤΑΛΙΝ.

ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΛΕΝΙΝΙΣΤΙΚΟ.

ΘΕΡΣΙΤΗΣ

ΓΕΙΑ ΣΑΣ

Ανώνυμος είπε...

"Άλλωστε το κόμμα συνεχώς υπερασπίζεται τον Στάλιν"

Ναι το βλέπω ειδικά το ότι θεωρεί την ΕΣΣΔ μετά 56 σοσιαλιστική είναι υπεράσπιση του Στάλιν όπως και το γεγονός ότι δεν καταδικάζει τους προδότες γραφειοκράτες της συμμορίας Φλωράκη-Κολιγιάννη ως τέτοιους και δεν τους αποκηρύσσει αυτό είναι τρανή απόδειξη ότι υπερασπίζονται τον Στάλιν τι λες τώρα μπρίκια κολλάμε....

Όπως επίσης και το γεγονός ότι ακόμα και για την αντιφασιστική πάλη εδώ και τώρα αναγκαστικός όρος σας είναι η ανατροπή του καπιταλισμού υπεράσπιση του Στάλιν είναι τι λες τώρα....

" στη διάρκεια του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου το διεθνές κομμουνιστικό κίνημα δεν μπόρεσε να διαμορφώσει επαναστατική στρατηγική για την κατάκτηση της εργατικής εξουσίας. Ενώ αρχικά ο Β΄ Παγκόσμιος Πόλεμος σωστά χαρακτηρίστηκε ως ιμπεριαλιστικός, στη συνέχεια εκτιμήθηκε ως αντιφασιστικός-πατριωτικός. Επιλέχθηκε η στρατηγική των αντιφασιστικών μετώπων… στρατηγική συναρτημένη με ένα κολοσσιαίας σημασίας γεγονός: την αυτοδιάλυση της Κομμουνιστικής Διεθνούς. Αυτή η στρατηγική δεν επιβεβαιώθηκε» Ρ» 26/1/2014, σελ.17

Ναι φαίνεται υπερασπίζονται τον Στάλιν οι άνθρωποι τι λες τώρα. Επιτίθενται στην Κομιντέρν για τα Μέτωπα, χαρακτηρίζουν ιμπεριαλιστικό τον Πόλεμο ακόμα και με την συμμετοχή της ΕΣΣΔ ναι έχεις δίκιο είναι σταλινάρες οι άνθρωποι. Τώρα το ότι οι τροτσκιστές τα λέγανε τότε αυτά και πολεμούσαν τα Αντιφασιστικά Μέτωπα ως πεμπτοφαλαγγίτες όχι αυτό είναι ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΣΥΜΠΤΩΣΗ....

Και είπαμε τον όρο σταλινικό τον χρησιμοποιούνε και ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ όχι μόνο ο εχθρός για να μας συκοφαντήσει και καλά αν και αυτό ΤΙΜΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΑΝ ΤΟ ΛΕΝΕ ΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ. Εγώ σταλινικός δεν δηλώνω και δεν αποδέχομαι και εγώ τον όρο αλλά αν κάποιος με αποκαλέσει έτσι για να με προβοκάρει δήθεν του απαντώ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.

V For Viva La Revolution

Ανώνυμος είπε...

E OXI ΜΠΑΧΑΛΟΓΑΤΕ

http://www.rizospastis.gr/story.do?id=2103933&textCriteriaClause=%2B%CE%A3%CE%A4%CE%91%CE%9B%CE%99%CE%9D

ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΑΚΟΜΑ ΑΡΘΡΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΦΤΕΙ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΔΙΚΤΙΚΟ ΤΟΥ ΑΝΤΙ - ΣΤΑΛΙΝΙΣΜΟΥ ΧΡΟΥΤΣΩΦΙΚΟΥ ΡΕΒΙΖΙΟΝΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΔΙΑΚΑΤΑΤΕΧΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ.

ΑΣΕ ΤΩΡΑ.

ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΑΡΧΙΣΕ Η ΠΤΩΣΗ. Η ΑΠΟΣΤΑΛΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ Μ' ΕΚΝΕΥΡΙΖΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΕΤΑΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΗΣ ΕΣΣΔ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΣΘΕΙΑ ΓΙΑ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣΗ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΥ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΕΞ' ΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ.

ΟΙ ΛΑΟΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΑΠΕΛΑΜΒΑΝΑΝ ΔΩΡΕΑΝ ΥΓΕΙΑ ΠΑΙΔΕΙΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΕΓΑΣΗ.

ΘΕΡΣΙΤΗΣ

ΓΕΙΑ ΣΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Οι λαοί μετά το θάνατο του Στάλιν "απολάμβαναν" καπιταλιστική καταπίεση καθώς και τρομοκρατία και σφαίρες κάθε φορά που διαμαρτύρονταν ( πχ Νοβοτσερκάσκ) όπως και ψυχιατρεία. Ειδικά με τις μεταρρυθμίσεις Κοσίγκιν έχουμε και επίσημα ΚΡΑΤΙΚΟ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΕΣΣΔ. Αν εσύ αρκείσαι στην δωρεάν παιδεία και υγεία και αυτό θεωρείς ότι είναι μόνο σοσιαλισμός οκ πάω πάσο αλλά δεν αρκούν αυτά για να χαρακτηριστεί σοσιαλιστική μία χώρα.

«Ο πρόεδρος του τμήματος της Ακαδημίας Επιστημών της Σιβηρίας, Lavran Ties, δήλωσε πριν λίγο, ότι μόνο στη Σιβηρία 900.000 άνθρωποι είναι «μπλοκαρισμένοι», οι οποίοι, σύμφωνα μ’ αυτόν, «τεχνητά» βρίσκονται σε σχέση εργασίας» «(Ρ.Σ.Τιράνων» 28.12.1975).

«Στη σοβιετική καπιταλιστική οικονομία εμφανίζονται όλα τα φαινόμενα και οι συνέπειες τους που χαρακτηρίζουν τις Δυτικές χώρες σε περίοδο κρίσεων. Στη σοβιετική οικονομία υπάρχουν ΑΝΕΡΓΙΑ, υψώσεις τιμών, πληθωρισμός και μείωση της παραγωγής στους πιο βασικούς κλάδους της οικονομίας. Σήμερα υπάρχουν στη Σοβιετική Ένωση 6.000.000 ΆΝΕΡΓΟΙ και μερικά άλλα εκατομμύρια που εργάζονται μόνο 120-180 μέρες το χρόνο. Εξαιτίας της μεγάλης καταπίεσης οι εργάτες εγκαταλείπουν τις θέσεις εργασίας και πυκνώνουν τις γραμμές των ανέργων ή μετακινούνται από εργοστάσιο σε εργοστάσιο. Στους διάφορους κλάδους της οικονομίας αλλάζουν δουλειά το χρόνο περίπου 10 εκατομμύρια εργάτες εξαιτίας της καταπίεσης, δηλ. το 1/10 των ικανών για εργασία. Επίσης 10% των εργατριών εγκαταλείπουν κάθε χρόνο την εργασία» («Ρ.Σ.Τιράνων» 13.1.1976).

"Οι ρεβιζιονιστές διευθυντές αποφασίζουν οι ίδιοι για το ύψος των μισθών και των πριμ, για τις προσλήψεις, τις απολύσεις, ή μέτρα κατά των εργατών, κλπ. Στην παραμικρή αντίσταση των εργατών απαντούν με διάφορες τιμωρίες ως την απόλυση. Στο Χάρκοβο, ένας διευθυντής επιχείρησης στράφηκε κατά 125 εργατών με 233 πειθαρχικά μέτρα και καταδίκασε 350 εργάτες σε χρηματικές ποινές. Σε 292 σοβιετικές επιχειρήσεις απολύθηκαν 70.000 εργάτες, επειδή δεν άντεχαν την καταπίεση." («Ρ.Σ.Τιράνων», 13.1.1976).

Επίσης έχουμε μία μιλιταριστική-ιμπεριαλιστική ΕΣΣΔ να ανταγωνίζεται τις ΗΠΑ σε εμπόριο όπλων και να επεμβαίνει σε χώρες με στόχο να τις υποδουλώσει (Τσεχοσλοβακία, Αγκόλα, Αφγανιστάν, Κίνα κλπ). ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΣΣΔ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΣΤΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΟΥ ΛΕΣ ΠΩΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΤΑΛΙΝ ΤΡΟΜΑΡΑ ΣΑΣ.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!

zoot horn rollo είπε...

Ευχαριστούμε.

Σεχταρ ο Τρομερός είπε...

"Σαν σήμερα 1956 : Με άρθρο της σύνταξής της, η εφημερίδα «Λαϊκή Ημερησία» του Πεκίνου έκρινε θετικά τις αποφάσεις του 20ού Συνεδρίου του ΚΚΣΕ (για το ρόλο του Στάλιν, τη στρατηγική του Διεθνούς Κομμουνιστικού Κινήματος απέναντι στον ιμπεριαλισμό κ.ά.)."
Αν ζούσε ο Στάλιν, θα σας κρέμαγε, ...μικρές λουλούδες!
Εμείς υπερασπιζόμαστε αυτό, που δημιούργησαν οι Μπολσεβίκοι, και χρειαστήκατε ~35 χρόνια για να το κατεδαφίσετε εσείς, ποντίκια του ...πασόκου χότζα!

ΛΑΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ είπε...

Το οτι διαστρεβλωθηκε η λειτουργεια των Σοβιετ μετα το 20ο για νεο μας το λες ? Το οτι τα βαλαν να κυνηγουν το κερδος της επιχειρησης και οχι το κοινωνικο ,το οτι δοθηκε γη για μικροκαλλιεργειες οποτε παπαλα και ο ρολος των σοβχοζ -κολχοζ επισης καθιστουν την ΕΣΣΔ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΟ κρατος ? Ενδιαμεσο κουτακι δεν υπαρχει στο μυαλο σας παρα το ασπρο-μαυρο? Μα οι επιπτωσεις ολων αυτων αναγεννησαν τους μικροαστους (αρα και τους αστους ) που περιμεναν σαν κορακια τους Γκορμπατσωφ Γιετσιν .Οσο για την ιμπεραλιστικη ΕΣΣΔ σε διαψευδουν οι Αφγανοι κι οι Αφγανες που βλεπουμε σε φωτο απο τοτε να σπουδαζουν μαζι χωρις μπουργκες κι ενα μινι ως τον δωδεκαδαχτυλο στο Πανεπιστημιο της Καμπουλ

Ανώνυμος είπε...

http://www.rizospastis.gr/story.do?id=6276840

Εδώ ο Ριζοσπάστης εξηγεί ότι η Αλέκα εννοούσε πως η έξοδος από το ευρώ θα ήταν καταστροφή ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΤΙΚΗ ΤΑΞΗ της Ελλάδας. Δεν καταστροφολογούσε. Αυτή την εκτίμηση δεν τη διατύπωσε απαντώντας στο ερώτημα ποια είναι η θέση του ΚΚΕ για το ευρώ. Η ερώτηση ήταν πόσο πιθανό έβλεπε το ΚΚΕ το ενδεχόμενο η αστική τάξη της Ελλάδας να επέλεγε εθελοντικά την αποχώρηση από το ευρώ, σε άμεσο χρονικό διάστημα. Πρόβλεψη έκανε, λοιπόν, και όχι τοποθέτηση και μάλιστα (και αυτή τη φορά) το ΚΚΕ έπεσε μέσα στις προβλέψεις του για τα σχέδια των αστών. Και όλα αυτά ενώ στην ίδια συνέντευξη είχε καταγγείλει την προσπάθεια να φοβίσουν το λαό με το σενάριο της δραχμής μιλώντας για μία δήλωση της Δαμανάκη και στην ίδια φράση, λίγο παραπάνω, είχε διευκρινίσει: "Είμαστε γενικά υπέρ της αποδέσμευσης από την ΕΕ". Εννοείται με την εργατική τάξη,με το λαό στην πραγματική εξουσία και στην ιδιοκτησία του πλούτου που ο ίδιος παράγει. Αυτό θα έπρεπε να είναι αυτονόητο για ένα ΚΚ που εννοεί το όνομά του και θα το λέμε μέχρι να το καταλάβει όλος ο κόσμος: Καταστροφικός για το λαό είναι μόνο ο καπιταλισμός, όποιες συμμαχίες, όποιο νόμισμα, όποια διαχείριση και να επιλέγει η άρχουσα τάξη. Να είμαστε πανέτοιμοι, λοιπόν, για όλα τα ενδεχόμενα...

Νίκος από Λαμία

Ανώνυμος είπε...

Θερσίτη για ρίξε και ένα βλέφαρο σε αυτό και πες μου μετά αν έχω άδικο

Ριζοσπάστης 14/02/2008 σελ. 2

Αποσπάσματα από τη συζήτηση της ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ με εργάτες, στην εκδήλωση της Αχτίδας Κατασκευών της ΚΟΑ

"Δεν μπορείς να πεις όμως ότι από το 20ό Συνέδριο και μετά έχουμε μια προδοτική σοβιετική ηγεσία"

"Στο 20ό Συνέδριο κυριάρχησαν οι οπορτουνιστικές αντιλήψεις. Υπήρχε διαπάλη πριν το 20ό Συνέδριο, αλλά τελείωσε αυτή η διαπάλη με νίκη των οπορτουνιστικών αντιλήψεων στο κόμμα και στην εξουσία. Προσέξτε όμως. Δε σημαίνει ότι έγινε η αντεπανάσταση τότε, δε λέμε εμείς τέτοιο πράγμα, αυτά τα λένε οι αντίπαλοι."

Το κατάλαβες τώρα; Παρότι οι προδότες κάνανε πραξικόπημα, εφάρμοσαν καπιταλιστικού χαρακτήρα μεταρρυθμίσεις (βλέπε Κοσίγκιν) και μετέτρεψαν την ΕΣΣΔ σε κρατικοκαπιταλιστική χώρα, στείλανε σε φυλακές, ψυχιατρεία αγωνιστές κομμουνιστές, σε εξορία τον Νίκο και στο τέλος τον ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ καθώς και σε άλλους τριτοδιεθνιστές ηγέτες συμπεριφέρθηκαν αναλόγως (πχ Ράκοσι), παρότι διέλυσαν ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ τα ΚΚ μεταξύ των οποίων και αυτό της Ελλάδας και επέβαλαν ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΚΑ τους δικούς τους παρόλα αυτά τι λέει η "επαναστάτρια"; Δεν υπήρχε προδοτική ηγεσία αυτοί δεν ήταν αντεπαναστάτες.

ΤΑΔΕ ΕΦΗ ΠΑΠΑΡΗΓΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΡΙΑ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ.

O λόγος σε εσένα....

V For Viva La Revolution

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΑΧΑΛΟΓΑΤΕ

ΕΠΙ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ.

ΒΑΖΕ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ.

14-2-2008 ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΕΚΔΟΘΕΙ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ. ΛΟΓΩ ΑΠΕΡΓΙΑΣ.

ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΘΟΜΑΙ ΝΑ ΨΑΧΝΩ ΕΝΑ ΕΝΑ ΤΑ ΦΥΛΛΑ ΝΑ ΔΩ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ.

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ; ΚΙ ΑΝ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΠΟΥ ΖΟΥΣΕ Ο ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΣΤΑΛΙΝ;

ΘΕΡΣΙΤΗΣ

ΓΕΙΑ ΣΑΣ

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΑΧΑΛΟΓΑΤΕ

ΕΝΑΝ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗ ΠΟΥ ΕΓΡΑΦΕ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟ ΟΝOMA QUINTO ΜΗΠΩΣ ΤΟΝ ΞΕΡΕΙΣ;

ΘΕΡΣΙΤΗΣ

ΓΕΙΑ ΣΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Έχεις δίκιο συγγνώμη είναι 14/12/2008 όχι 02.

Τον el quinto εννοείς; Ναι έχω διαβάσει σχόλιά του και στο indy και αλλού και επειδή ψάχνω και εδώ έχω διαβάσει απόψεις και σχόλιά του τον διαβάζω με πολύ ενδιαφέρον και συμφωνώ σε πολλά που λέει αλλά σε άλλα πάλι εξίσου βασικά διαφοροποιούμαι εντελώς και διαφωνώ (πχ εγώ δεν υποστηρίζω τη Χαμάς για μένα λειτουργεί ως προβοκάτορας για τους Παλαιστίνιους χώρια που είναι ισλαμοφασιστική, ούτε τη Χεζμπολάχ που είναι πράκτορας των Ρώσων ιμπεριαλιστών). Και δεν είμαι της ίδιας ιδεολογίας αν θυμάμαι καλά Κοντρίτης δεν είναι; Νομίζω δηλαδή.

Στρατάρχα δέκα χρόνια σας πολεμούσε ο Αφγανικός λαός με νύχια και δόντια και στο τέλος ΣΑΣ ΠΕΤΑΞΕ ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΟΤΣΙΕΣ ΕΞΩ. Ξέρεις γιατί; Γιατί δεν γούσταρε νταβατζήδες για να του επιβάλουν αν οι γυναίκες θα φοράνε μπούργκα ή όχι και να τον "εκπολιτίσουνε" και να τον "εκδημοκρατίσουνε". Έχεις καταλάβει ότι χρησιμοποιείς τα ίδια επιχειρήματα με τους αμερικανούς ιμπεριαλιστές; Άστους λοιπόν να εκδημοκρατιστούν αυτοί μόνοι τους αν θέλουνε γιαυτό υπάρχουν και δημοκρατικοί αγώνες ειδικά σε αυτές τις χώρες για αστικοδημοκρατικά δικαιώματα. Τι μπουκάρεις εσύ για να τους υποδουλώσεις; Ε ήρθε όμως η τίσις ΚΑΙ ΠΑΘΑΤΕ ΠΑΝΩΛΕΘΡΙΑ ΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΒΙΕΤΝΑΜ ΣΑΣ.

Και όχι στρατάρχα δεν διαστρεβλώθηκε απλώς. ΑΝΑΤΡΑΠΗΚΕ Η ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ. Και αυτά που αναφέρεις και άλλα πολλά το αποδεικνύουν (πχ η διαφορά μισθών μεταξύ εργάτη και στελεχών έφτασε μέχρι και 10 και 15 φορές μεγαλύτερη για τους δεύτερους να λοιπόν οι νέοι εκμεταλλευτές, διευρύνθηκε και επεκτάθηκε και η ιδιωτική οικονομία και η ατομική καπιταλιστική ιδιοκτησία, η αγοραπωλησία των μέσων παραγωγής, οι κρατικές επιχειρήσεις λειτουργούσαν με ιδιωτικοοικονομικά κριτήρια και λογικές καπιταλιστικής αγοράς όπως κέρδος κλπ, οι διεθυντές καθόριζαν για προσλήψεις ή απολύσεις, μισθούς ή μέτρα κατά των εργατών). Όλα αυτά καθώς προχωρούσε το πράγμα γιγαντώνονταν όλο και περισσότερο μέχρι που κατέρρευσε το έκτρωμα αυτό. Εδώ λοιπόν μιλάμε για ΚΡΑΤΙΚΟ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΟ τα μέσα παραγωγής δεν ανήκαν στην εργατική τάξη αλλά στους νεομπουρζουάδες καπιταλιστές.

V For Viva La Revolution

zoot horn rollo είπε...

"Και δεν είμαι της ίδιας ιδεολογίας..."
Μήπως και ξέρουμε ποια είναι πραγματικά η ιδεολογία σου...

Ανώνυμος είπε...

«Ειδικά με τις μεταρρυθμίσεις Κοσίγκιν έχουμε και επίσημα ΚΡΑΤΙΚΟ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΕΣΣΔ»

Τροποποιημένος Τόνι Κλιφ με άρωμα Μαοϊκής κριτικής του 1960+ και λίγη από δικαιώματα άλλα Σύριζα. Όταν ο Σεχτάρ ο Τρομερός και ο Θερσίτης γράφουν για ΠΑΣΟΚ.

Με υπογραφή για τo Sfyrodrepano.blogspot

Ανώνυμος είπε...

Μαρξιστής-Λενινιστής. Τίποτα περισσότερο τίποτα λιγότερο.

V For Viva La Revolution

zoot horn rollo είπε...

Αναμενόμενη και *καθόλου* πειστική απάντηση.

Ανώνυμος είπε...

http://www.rizospastis.gr/story.do?id=6286954

Νίκος από Λαμία

Ανώνυμος είπε...

XAXA

ΜΠΑΧΑΛΟΓΑΤΕ.

ΩΣΤΕ ΚΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΤΟΥ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ;

ΜΑ ΠΟΙΑ ΧΩΡΑ ΣΤΗΡΙΖΕ ΤΟΥΣ ΜΟΥΤΖΑΧΕΝΤΙΝ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΡΑΜΑ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑ ΚΙ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΝ ΗΤΑΝ Ο ΕΚΔΗΜΟΚΡΑΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΧΕΙΡΑΦΕΤΗΣΗ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ;

ΕΣΕΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΣΝΙΤΕΣ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΑΝ ΑΛΛΟΙ ΛΑΟΙ ΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΠΙΕΣΗ.

ΚΙ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΒΙΕΤΝΑΜ ΤΗΣ ΕΣΣΔ;

ΠΡΙΝ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΣΤΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ:

Ο ΣΤΑΛΙΝ ΚΑΙ Ο ΤΙΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΟΣΟ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΑΡΚΕΤΑ ΤΟΝ ΔΣΕ;

Η ΜΗΠΩΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΚΔΗΜΟΚΡΑΤΙΣΤΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΝΗ ΤΗΣ; ΑΛΛΩΣΤΕ ΓΙ ΑΥΤΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ.

ΧΑΧΑ

ΚΑΙ Ο ΜΠΕΛΟΓΙΑΝΝΗΣ ΤΕΛΙΚΑ ΜΗΠΩΣ ΟΝΤΩΣ ΠΑΛΕΥΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΟΜΑΛΟΤΗΤΑ;

ΠΟΛΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΜΠΑΧΑΛΟΓΑΤΕ.

ΚΑΙ ΠΟΥΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΤΡΕΛΑ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΜΕΗΓΑΛΟΣ ΕΠΑΝΑΣΑΤΣΤΗΣ.

ΧΑΧΑ

ΥΠΕΡΑΣΠΣΙΤΗΣ ΤΩΝ ΑΑΣΤΙΚΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ.

ΧΑΧΑ

ΘΕΡΣΙΤΗΣ

ΓΕΙΑ ΣΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Θερσίτη η ΕΣΣΔ δεν εισέβαλε με στρατεύματα για να επιβάλει την εξουσία της στην Ελλάδα ούτε κανένα σοσιαλιστικό κράτος. Ακριβώς γιατί ήταν ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ. Βοηθούσαν το αντάρτικο και το λαός μας. Αυτά περί "εξαγωγής" επανάστασης και άλλα τέτοια που στην ουσία είναι δικαιολογίες ΓΙΑ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΕΣ δεν τα έκανε η ΕΣΣΔ του Στάλιν αλλά ΤΑ ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΣΣΟΥ. Οι λαοί παίρνουν την υπόθεση του εκδημοκρατισμού στα χέρια τους όχι άλλοι για λογαριασμό αυτών ΛΑΪΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΔΙΑ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.

ΟΙ ΛΑΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ!!!

Δέκα χρόνια ο λαός του Αφγανιστάν πολεμούσε σαν το σκυλί και στο τέλος ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΞΕ ΕΞΩ. Αυτό αποδεικνύει ότι οι Σοβιετικοί δεν ήταν αποδεκτοί. Δηλαδή το γεγονός ότι οι ΣΟΣΙΑΛΦΑΣΙΣΤΕΣ ανέτρεπαν τον έναν μετά τον άλλο με χουντικά πραξικοπήματα και φασιστικές ενέργειες (Νταούντ, Ταράκι, Αμίν) εσένα σου λέει ότι υπήρχε λαϊκή επανάσταση εκεί και ριζοσπαστικές φιλολαϊκές αλλαγές; Είναι απλό η ΕΣΣΔ ήθελε ΝΑ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΕΙ ΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ KAI NA ΕΧΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ. Απόλυτα λογικό βεβαίως βεβαίως για χώρα ΣΟΣΙΑΛΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΗ.

Και ποιος σε έχρισε εσένα ρε εκπολιτιστή και εκδημοκρατιστή των λαών; Το καταλαβαίνεις ότι χρησιμοποιείτε τα ίδια ακριβώς επιχειρήματα με τους αμερικάνους ιμπεριαλιστές; Αν οι λαοί θέλουν κοινωνική αλλαγή, θέλουν δημοκρατία θα παλέψουν μόνοι τους σώπα ρε ΝΤΑΒΑΤΖΗ που θα τους επιβάλεις εσύ το "σοσιαλισμό" σου. Τόσοι σοβιετικοί θυσιάστηκαν γιατί; Τόσοι αφγανοί πέθαναν γιατί; Για τον σοβιετικό καπιταλισμό και εσύ είσαι υπέρ αυτού; ΠΟΣΟ ΔΙΑΒΡΩΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΡΕΒΙΖΙΟΝΙΣΜΟ ΕΙΣΤΕ ΠΙΑ; Και ότι και να ήταν οι Μουτζαχεντίν θες ισλαμιστές, θες όργανα των ΗΠΑ αυτό δεν αναιρεί ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΑΦΓΑΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΣΟΒΙΕΤΙΚΟ ΣΟΣΙΑΛΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟ υπόθεση του λαού ήταν αν θα ξεκαθάριζε ή όχι μαζί τους.

ΕΚΕΙ ΣΑΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ Η ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΣΣΟΥ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΣΤΕ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ

Και ο Μπελογιάννης ήταν Μ-Λ και όπως και ο Ζαχαριάδης θα είχε αντισταθεί και αυτός στο ΣΟΣΙΑΛΦΑΣΙΣΜΟ. Ο Ζαχαριάδης αυτό πλήρωσε πρώτα με τη ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΕΞΟΡΙΑ και μετά με την ζωή του ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΟΥ. Και αντί να καταδικάσετε αυτά τα καθάρματα, αυτά τα ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ εσείς λέτε ότι υπήρχε και σοσιαλισμός επί των ημερών τους. ΚΑΤΑΝΤΙΑ!!!

V For Viva La Revolution

Ανώνυμος είπε...

ΧΑΧΑ

ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΝΑ ΓΕΛΑΩ ΜΠΑΧΑΛΟΓΑΤΕ.

ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΣ ΜΠΑΧΑΛΟΓΑΤΕ;

ΣΤΗΝ ΤΣΕΧΟΣΛΟΒΑΚΙΑ ΕΙΧΕ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ ΤΟ 1945;

ΣΤΗΝ ΠΟΛΩΝΙΑ;

ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ;

ΣΤΗΝ ΟΥΓΓΑΡΙΑ;

ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ;

ΜΗΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΚΑΠΟΙΑΣ ΧΩΡΑΣ ΑΦΟΥ ΤΣΑΚΙΣΕ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ ΒΟΗΘΗΣΕ ΝΑ ΑΝΕΒΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΝΤΟΠΙΑ ΛΑΙΚΑ ΚΙΝΗΜΑΤΑ;

ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΚΑΙ Ο ΣΤΑΛΙΝ. ΔΕΝ ΑΦΗΣΕ ΝΑ "ΕΚΔΗΜΟΚΡΑΤΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΧΩΡΕΣ"

ΧΑΧΑ

ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΑΥΡΙΟ ΜΠΑΧΑΛΟΓΑΤΕ ΔΙΟΤΙ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΛΙΑ ΜΕ ΕΠΙΑΣΕ Η ΚΟΙΛΙΑ ΜΟΥ.

ΕΣΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΣΑΙ ΣΤΑΛΙΝΙΚΟΣ ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΝΝΟΟΥΣΕ Ο ΡΟΥΣΗΣ.

ΘΕΛΟΥΜΕ ΔΙΚΑΙΑΗ ΑΣΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!!!!!
ΑΜΑ ΕΙΣΑΙ ΑΝΕΝΤΑΧΤΟΣ ΣΥΡΡΙΖΑΙΟΣ...

ΧΑΧΑ

ΘΕΡΣΙΤΗΣ

ΓΕΙΑ ΣΑΣ

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ Ο ΜΠΕΛΟΓΙΑΝΝΗΣ Η Ο ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ Η ΟΠΟΙΟΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ

ΑΞΙΟΛΥΠΗΤΕ ΜΠΑΧΑΛΟΓΑΤΕ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΣΤΟΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΣΤΑΛΙΝ:

ΜΑ ΣΗΦΑΛΙΟ ΤΙ ΠΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ;

ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΣΕΙ ΠΟΥ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΕΧΕΙ ΜΟΝΑΡΧΙΚΑ ΦΙΛΟΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΑ. ΕΜΕΙΣ ΩΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΘΗΚΟΝ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΟΥΜΕ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΚΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ, ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ. ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΕΚΔΗΜΟΚΡΑΤΙΣΤΟΥΝ.

ΧΑΧΑ

ΘΕΡΣΙΤΗΣ

ΓΕΙΑ ΣΑΣ

Ανώνυμος είπε...

ΦΤΩΧΕ ΜΠΑΧΑΛΟΓΑΤΕ

Η ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΑΡΑΓΕ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΜΟ;

Η ΕΣΣΔ ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ. ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΜΟΥΤΖΑΧΕΝΤΙΝ.

ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΤΟΣΟ ΑΓΑΠΑΣ.

ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΚΙΝΗΘΗΚΕ Η ΕΣΣΔ ΚΑΙ ΠΟΛΟΕΜΗΣΕ Μ' ΟΛΗΝ ΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΣΧΡΗ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΠΙΕΣΗ ΤΟΝ ΑΦΑΓΑΝΙΚΟ ΛΑΟ.

Η ΕΣΣΔ ΜΠΑΧΑΛΟΓΑΤΕ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΣΤΗΝ ΕΣΣΔ ΓΙΑ ΝΑ ΥΦΑΡΠΑΞΕΙ ΤΙΣ ΠΛΟΥΤΟΠΑΡΑΓΩΓΙΚΕΣ ΠΗΓΕΣ ΤΟΥ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΦΓΑΝΙΚΟ ΛΑΟ ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΝΕΙ ΚΤΗΜΑ ΤΟΥ. ΛΑΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ.

ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΠΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΑΚΟΜΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΦΙΛΟΙ ΣΟΥ ΕΚΔΗΜΟΚΡΑΤΙΣΤΗ ΜΟΥ ΕΣΥ, ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΣΣΔ ΠΗΓΑΝ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ.

ΧΑΧΑ

ΒΡΕ Ο ΣΤΑΛΙΝ ΚΑΤΙ ΛΑΘΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΕΛΙΚΑ.

ΧΑΧΑ

ΘΕΡΣΙΤΗΣ

ΓΕΙΑ ΣΑΣ

Παπουτσωμενος Γατος είπε...

Ελπιζω ο Θερσιτης που αναφερεται σε εναν ''μπαχαλογατο'' να μην αναφερεται σε μενα :(

Ανώνυμος είπε...

Καταρχήν στην Αλβανία δεν μπήκε ο Κόκκινος Στρατός, το ΚΚ καθοδήγησε τον εθνικοαπελευθερωτικό αγώνα όλου του λαού και τον μετέτρεψε σε σοσιαλισμό με την κατάληψη της εξουσίας.

Σε Βουλγαρία και Τσεχοσλοβακία τα ΚΚ επικράτησαν και μέσα από εκλογές αφού είχαν την πλειοψηφία του λαού τους καθοδηγώντας από την αρχή τον αντιφασιστικό-εθνικοαπελευθερωτικό αγώνα με ενότητα ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΛΑΟΥ (στη δε Βουλγαρία προηγήθηκε λαϊκή εξέγερση το 1944) και μετατρέποντας έτσι τον αγώνα αυτό σε σοσιαλισμό. Στην Πολωνία επίσης. Στη δε Ουγγαρία εξυπνάκια παρότι το 1945 δεν κέρδισε τις εκλογές το ΚΚ (το κόμμα των Μικροιδιοκτητών κέρδισε) ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ από τον Κόκκινο Στρατό και δεν κηρύχτηκε Λαϊκή Δημοκρατία ΔΙΑ ΕΠΙΒΟΛΗΣ αλλά αργότερα αφού το ΚΚ έπεισε το λαό και μέσα από εκλογές και έτσι μετά ξεκίνησε η οικοδόμηση του σοσιαλισμού.

Ξέρεις ποιο είναι το κοινό όλων αυτών των χωρών; Ότι δεν οικοδομήθηκε σοσιαλισμός ΠΑΡΑ ΤΗ ΘΕΛΗΣΗ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ότι τα ΚΚ αφού είχαν μαζί τους τους λαούς οικοδόμησαν το σοσιαλισμό. Ο Κόκκινος στρατός λοιπόν δεν επέβαλε σοσιαλισμό αλλά συνέβαλε πράγματι σε αυτόν και βοήθησε τους λαούς και τα ΚΚ να τον οικοδομήσουν ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΗΘΕΛΑΝ ΟΙ ΛΑΟΙ ΚΑΙ ΠΕΙΣΤΗΚΑΝ ΓΙ'ΑΥΤΌ. Στην δε Ελλάδα ο Κόκκινος Στρατός δεν μπήκε γιατί ο ΕΑΜ-ΕΛΑΣ και απελευθέρωσε την Ελλάδα αυτός και δεν χρειαζόταν την παρουσία του Κόκκινου Στρατού για να το κάνει και με τις ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ συμφωνίες που έκανε εξαιτίας μίας συμμορίας προδοτών υπέταξε τη χώρα στους Άγγλους και ο λαός μας παραδόθηκε στους Άγγλους και στην αστική τάξη. Αυτό όμως η ΕΣΣΔ το σεβάστηκε και δεν εισέβαλε για να επιβάλει σοσιαλισμό. ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΕΤΣΙ ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ.

Οι κομμουνιστές λοιπόν δεν επιβάλλονται σε καμία χώρα και σε κανένα λαό αλλά βοηθάνε, συμβάλουν στην ανάπτυξη της πάλης του και τον καθοδηγούν για τον εκδημοκρατισμό ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ. Σε αντίθεση με το Αφγανιστάν όπου παρά τη θέληση του αφγανικού λαού προσπαθούσε η ΕΣΣΔ να επιβάλει φιλοσοβιετικά καθεστώτα και άλλαζε σαν τα πουκάμισα τον έναν μετά τον άλλον και αυτό αποδεικνύει επίσης ότι ΧΟΥΝΤΙΚΑ κυβερνούσαν παρά τη θέληση του λαού αλλιώς δεν υπήρχε λόγος να τους αλλάζει αν υποστηρίζονταν από το λαό. Και όταν είδε ότι δεν μπορούν αυτοί εκεί τότε μπούκαρε ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΗΣ. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟΣ. Ο λαός σας πολεμούσε δέκα χρόνια και τελικά κατάφερε να σας διώξει. Αυτό αποδεικνύει ότι ΔΕΝ ΣΑΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕ διαφορετικά αν υπήρχε όντως επανάσταση λαϊκή θα επικρατούσατε. Δέκα χρόνια πολέμου και στο τέλος υποχώρηση με την ουρά στα σκέλια δείχνει ότι ΗΣΑΣΤΕ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΙ!!!

Το ότι έχετε υιοθετήσει την "εξαγωγή επανάστασης" επιβεβαιώνει ΤΗΝ ΤΡΟΤΣΚΙΣΤΙΚΗ ΣΑΣ ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ.

V For Viva La Revolution

Ανώνυμος είπε...

Ο Νίκος γι'αυτό ακριβώς άσκησε κριτική στο ΚΚ της Ουγγαρίας σχετικά με τα γεγονότα του 1956 ότι στηριζόταν στον Κόκκινο Στρατό αντί να ακολουθήσει μία σωστή εθνική σοσιαλιστική πολιτική στηριγμένη αποκλειστικά από τα κάτω ώστε να τη θεμελιώσει έτσι. Έκανε λοιπόν τέτοια λάθη και αυτά συνέβαλαν και στα γεγονότα του 1956 όπως λέει στο γράμμα του στον Πάρνη:

"Η τραγικότητα του λάθους και της κατάστασης βρίσκεται στο ότι δεν μπορέσαμε να ριζώσουμε μια ουγγαρέζικη εθνική κομμουνιστική, δηλαδή λαϊκοδημοκρατική - σοσιαλιστική πολιτική. Αφτό δε σημαίνει ότι η Λ.Δ. της Ουγγαρίας δεν είχε σοβαρές επιτυχίες. Όμως το κόμμα μας εκεί μέσα στο λαό δε ρίζωσε όσο και όπως έπρεπε, και τώρα στην Ουγγαρία έχουμε κρίση, κρίση πολιτκή, αποτυχία της πολιτικής μας, χάνουμε εκεί την κατάσταση απτα χέρια μας, χωρίς και να την έχουμε χάσει ακόμα ολότελα."

Ο Ζαχαριάδης λοιπόν πίστευε ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΕΣΕΝΑ ότι ο σοσιαλισμός οικοδομείται από τα κάτω και από τις προλεταριακές μάζες ούτε από ξένες δυνάμεις ούτε από πεφωτισμένους Μεσσίες ούτε από τίποτα άλλο.

Στο Αφγανιστάν πράγματι οι ΗΠΑ πήγαν για τους δικούς τους ιμπεριαλιστικούς σκοπούς και υποστήριξαν τους ισλαμοφασίστες και ούτε φυσικά ενδιαφέρονταν για εκδημοκρατισμό. Αυτό όμως ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΚΗΡΥΞΕ Ο ΣΟΣΙΑΛΦΑΣΙΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΑΦΓΑΝΙΚΟ ΛΑΟ. ΚΑΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ ΑΔΙΚΟΣ 100% ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΡΙΑ ΤΟΥ ΣΟΣΙΑΛΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ 100% ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΡΙΑ ΤΟΥ ΑΦΓΑΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ. Απόφαση του αφγανικού λαού ήταν αν ήθελε ή όχι μουτζαχεντίν αν ήθελε ή όχι ΗΠΑ. Πάντως αποδείχτηκε ότι ΕΣΣΔ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ.

V For Viva La Revolution

zoot horn rollo είπε...

"Ο Νίκος...", κολλητάρια κι έτσι.
Κατά τ'άλλα, μπούρδες με το κιλό διαρκώς.
Η "δανεική" φρασεολογία μπαγιάτεψε από καιρό.

Ανώνυμος είπε...


XAXA

ΜΠΑΧΑΛΟΓΑΤΕ

ΧΑΡΙΣ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΠΟΥ ΕΝΙΣΧΥΣΕ ΤΑ ΝΤΟΠΙΑ ΛΑΙΚΑ ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΕΣ.

ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΠΟΙΑ ΧΩΡΑ ΕΝΙΣΧΥΕ ΤΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ;

Ζητήματα στρατηγικής
Ο Β' Παγκόσμιος Πόλεμος όξυνε την ταξική πάλη σε μια σειρά χώρες. Ωστόσο, η στρατηγική του διεθνούς κομμουνιστικού κινήματος απέναντι στο διεθνές ιμπεριαλιστικό σύστημα δεν μπόρεσε εν τέλει να μετατρέψει τον εθνικοαπελευθερωτικό - αντιφασιστικό αγώνα σε επαναστατική πάλη για την κατάκτηση της εργατικής εξουσίας, σε αγώνα των ΚΚ ενάντια στην αστική τάξη της χώρας τους, είτε αυτή ήταν επιτιθέμενη είτε αμυνόμενη. Μόνο στις χώρες της Ανατολικής και Κεντρικής Ευρώπης η αντιφασιστική πάλη οδήγησε στην ανατροπή της αστικής εξουσίας, με την άμεση διεθνιστική στήριξη των ντόπιων λαϊκών κινημάτων από τον Κόκκινο Στρατό.

http://www.rizospastis.gr/story.do?id=7426612

ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΥΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΑΝ ΠΟΤΕ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ

ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΦΥΣΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ Η ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΡΑΤΙΤΩΤΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗ ΤΗΣ ΕΣΣΔ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΕ ΑΠΑΛΛΑΓΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΑ ΔΕΣΜΑ.

ΠΡΟΧΩΡΟΝΤΑΣ Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΣΑΡΩΝΕ ΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ, ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ, ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΩΝΕ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ.

ΣΥΝΕΧΙΖΕ ΝΑ ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ ΠΩΣ ΗΤΑΝ ΤΥΧΑΙΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ Η ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΤΑΞΗ ΠΗΡΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΕΞ’ ΑΙΤΙΑΣ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΤΗΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΔΥΝΑΜΕΩΝ.

ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΥΧΑΙΑ ΟΠΟΥ ΠΡΟΛΑΒΕ ΚΑΙ ΜΠΗΚΕ Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΓΓΛΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ Η ΑΣΤΙΚΗ ΤΑΞΗ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΡΙΝ.

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΗΣ ΕΣΣΔ.

ΘΕΡΣΙΤΗΣ

ΓΕΙΑ ΣΑΣ

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΡΩΤΗΣΑ ΓΙΑ ΤΟ 56 ΜΠΑΧΑΛΟΓΑΤΕ.

ΧΑΧΑ

ΓΙΑ ΤΟ 1945 ΡΩΤΗΣΑ.

ΘΕΡΣΙΤΗΣ

ΓΕΙΑ ΣΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Ο ΣΤΑΛΙΝ ΠΙΣΤΕΥΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ.

ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΙ Ο ΣΤΑΛΙΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΡΟΤΣKΟΣ ΔΙΟΤΙ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΧΩΡΕΣ ΜΕΤETRAPHSAN ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΣΕ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΕΣ.

XAXA

ΘΕΡΣΙΤΗΣ

ΓΕΙΑ ΣΑΣ

Ανώνυμος είπε...

AYTO ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΜΠΑΧΑΛΟΓΑΤΕ

ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ Η ΣΟΙΕΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΨΕΙ ΤΟΝ ΟΡΥΚΤΟ ΠΛΟΥΤΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΤΑΛΕΥΕΜΑΤΑ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΤΟΧΕΥΟΥΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ.

ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΟΑΚΚΕ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟΣ.

ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΙΟ ΠΗΓΕ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΒΟΛΦΡAΜΙΟ.

ΠΗΓΕ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΑΚΟΥ ΔΙΕΘΝΙΣΜΟΥ ΝΑ ΕΝΙΧΣΥΕΙ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΚΥΒEΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ.

ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ

ΑΝ ΤΩΡΑ ΑΠΕΤΥΧΕ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΠΑΝΤΣΤΡΑΤΙΑΣ ΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ Σ’ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΚΑΛΟΥΣΑΝ ΣΕ ΙΕΡΟ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ.

ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΒΗΜΑ ΠΟΥ ΕΠΕΝΕΒΗΣΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΦΗΣΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΝΑ «ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ» ΜΟΝΗ ΤΗΣ;

ΕΤΣΙ ΠΛΗΡΗΣ ΤΑΥΤΙΣΗ ΜΕ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΙΣΛΑΜ. ΑΥΤΟΣ ΕΙΣΑΙ ΜΠΧΑΛΟΓΑΤΕ.

ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ’ ΟΛΑ ΕΚΔΗΜΟΚΡΑΤΙΣΜΟΣ.

Η ΕΣΣΔ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΕΣΠΕΥΣΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ. ΟΠΩΣ ΒΟΗΘΟΥΣΕ ΠΑΝΤΑ ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΤΙΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΟΠΟΥ ΓΗΣ. ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ.

ΘΕΡΣΙΤΗΣ

ΓΕΙΑ ΣΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Θερσίτη άλλο λέω άλλο λες. Εγώ σου λέω ότι και με την παρουσία κόκκινου στρατού αν δεν ήθελαν σοσιαλισμό οι λαοί δεν θα γινότανε. Σωστά είναι όλα αυτά που λες για τον ρόλο της ΕΣΣΔ και του κόκκινου στρατού και την ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΟΥ αλλά οι μάζες οικοδομούν το σοσιαλισμό όχι το κόμμα ούτε ο κόκκινος στρατός. Σου είπα για την Ουγγαρία η Λαϊκή Δημοκρατία εγκαθιδρύθηκε μόνο όταν το κόμμα τράβηξε τις μάζες μαζί του και τις έπεισε για το σοσιαλισμό. Πριν δεν έγινε. Εξήγησε μου λοιπόν γιατί δεν κηρύχτηκε πιο πριν Λαϊκή Δημοκρατία σου είπα στις πρώτες εκλογές δεν νίκησαν οι κομμουνιστές. Γιατί ο κόκκινος στρατός και πριν αλλά και μετά τις εκλογές δεν κατέλαβε την εξουσία και να τη δώσει στο ΚΚ και το λαό; Γιατί στην αρχή δεν ήθελε ο λαός τόσο απλό είναι. Όταν άλλαξε αυτό τότε προχώρησε η σοσιαλιστική οικοδόμηση. ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΡΤΟ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΑ ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝΕ

Αυτήν ακριβώς τη λογική επεσήμανε ως λαθεμένη ο Νίκος ότι δηλαδή θα οικοδομήσουμε σοσιαλισμό με τον κόκκινο στρατό. ΟΧΙ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΤΑΞΗ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΟ πρέπει να το κάνει ο λαός, ο λαός να κάνει κτήμα του τις Μ-Λ αρχές και να τις εφαρμόσει δεν πρέπει ο κόκκινος στρατός να οικοδομήσει σοσιαλισμό ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΑΤΟ. Γιατί το θέμα δεν είναι ακόμα και να σου δώσει την εξουσία ο κόκκινος στρατός αλλά α) να θέλεις να την πάρεις και β) ΝΑ ΤΗΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΟΙΚΟΔΟΜΕΙΣ ΕΣΥ ΤΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ εννοώ ως εργατική τάξη και λαός και το κόμμα να δουλεύει σε αυτήν την κατεύθυνση.

Οι περιπτώσεις λοιπόν Αλβανία, Τσεχοσλοβακία, Βουλγαρία κλπ δεν είναι το ίδιο με το Αφγανιστάν γιατί στις με πρώτες ο κόκκινος στρατός απελευθέρωσε τις χώρες αυτές και συνέβαλε στη δημιουργία του σοσιαλισμού και έστρωσε το δρόμο αυτό για τους λαούς αφού οι λαοί το ΗΘΕΛΑΝ ενώ στη δεύτερη ο λαός του Αφγανιστάν δεν ήθελε το σοβιετικό σας κρατικο-καπιταλισμό και ο σοβιετικός στρατός εισέβαλε για να τον υποδουλώσει.

V For Viva La Revolution

Ανώνυμος είπε...

Πάντως Θερσίτη λαική επανάσταση με τον έναν να τον ρίχνουνε μετά τον άλλον και στο τέλος να πρέπει να επέμβουνε για να σώσουνε την κατάσταση δεν υπάρχει συν τα δέκα χρόνια και στο τέλος φάγατε ήττα. Αν υπήρχε επανάσταση δεν θα συνέβαινε τίποτα από αυτά. Άρα η ΕΣΣΔ ΧΟΥΝΤΙΚΑ ΗΘΕΛΕ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ. Και εννοείται φυσικά και του ορυκτού της πλούτου και του πετρελαίου. Οι δε αμερικανοί και η CIA ενίσχυσαν και βοήθησαν τους μουτζαχεντίν για να χτυπήσουν την ΕΣΣΔ δεν μας λες και τίποτα φοβερό.

V For Viva La Revolution





Ανώνυμος είπε...

ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ

ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΜΠΑΧΑΛΟΓΑΤΕ.

ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΙΟΝ ΤΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ ΣΟΥ ΟΤΙ ΠΗΓΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΟΡΥΚΤΟ ΠΛΟΥΤΟ ΤΟΥ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ Η ΕΣΣΔ.

ΟΥΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΘΛΙΟ ΨΕΜΜΑ.

ΘΕΡΣΙΤΗΣ

ΓΕΙΑ ΣΑΣ


Ανώνυμος είπε...

ΜΠΑΧΑΛΟΓΑΤΕ

ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ. ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΒΟΛΗ.

ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΗΝ ΚΑΜΙΑ ΧΩΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝΕ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ.

ΣΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ΑΠΕΤΥΧΕ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΔΙΟΤΙ Ο ΙΕΡΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ Η ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΗΠΑ ΗΤΑΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΗΤΤΗΘΕΙ.

Η ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΗΤΑΝ ΚΑΤΑΛΥΤΙΚΗ ΚΙ ΕΦΕΡΕ ΤΗΝ ΗΤΤΑ.

Η ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΗΤΑΝ ΜΕΓΑΛΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΦΓΑΝΙΚΟ ΛΑΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΡΕΜΕΙΝΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΜΟΥΤΖΑΧΕΝΤΙΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΑΝΑΔΕΙΧΘΗΚΑΝΕ ΟΙ ΤΑΛΙΜΠΑΝ.

ΕΙΝΑΙ ΖΗΤΗΜΑ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΧΩΡΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΑΛΛΟ ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ.

ΘΕΡΣΙΤΗΣ

ΓΕΙΑ ΣΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Εξήγησε μου λοιπόν γιατί δεν κηρύχτηκε πιο πριν Λαϊκή Δημοκρατία σου είπα στις πρώτες εκλογές δεν νίκησαν οι κομμουνιστές. Γιατί ο κόκκινος στρατός και πριν αλλά και μετά τις εκλογές δεν κατέλαβε την εξουσία και να τη δώσει στο ΚΚ και το λαό;

ΕΙΠΑ ΓΙΑΤΙ.

ΤΑ ΝΤΟΠΙΑ ΛΑΙΚΑ ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΝΙΚΗΣΑΝ ΕΠΕΙΔΗ.

1) Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΕΙΧΕ ΣΑΡΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟΥΣ ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥΣ. ΕΞΟΠΛΙΣΕ ΤΑ ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΠΙΣΤΗ.

2) ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕ ΤΗΝ ΜΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ.

ΑΥΤΟ ΕΙΔΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΑΠ' ΟΛΑ. ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΝ ΟΙ ΑΕΡΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΠΟΔΙ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΑΥΤΕΣ.

ΑΝ ΕΜΠΑΙΝΑΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ΚΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ.


ΘΕΡΣΙΤΗΣ

ΓΕΙΑ ΣΑΣ

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ

ΗΤΑΝ ΝΑ ΦΥΛΑΚΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΤΣΙΦΛΙΚΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΑΝ ΟΥΤΩΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΓΗ ΣΤΟ ΛΑΟ.

ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΜΕΙΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΑΛΦΑΒΗΤΙΣΜΟ, ΚΙ ΕΠΕΤΕΨΑΝ ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΙΑ ΣΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΧΟΛΕΙΟ.

ΕΣΥ ΜΠΑΧΑΛΟΓΑΤΕ ΠΟΥ ΤΑΣΣΕΣΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΤΣΙΦΛΙΚΑΔΕΣ ΤΟΥ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ΤΙΣ ΗΠΑ ΚΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΤΣΤΡΑΤΙΑ ΤΩΝ ΜΟΥΤΖΑΧΕΝΤΙΝ ΠΟΥ ΕΞΟΠΙΣΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΠΑ ΜΑΛΛΟΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΕΩΡΕΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΕΧΘΡΙΚΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΛΑΟ. ΛΟΓΙΚΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ. ΑΦΟΥ ΘΕΣ ΕΚΔΗΜΟΚΡΑΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΑΣΤΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΕΚΛΟΓΕΣ.

ΑΜΑ ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ.

ΧΑΧΑ

ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑΙΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΣΣΔ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ.

ΘΕΡΣΙΤΗΣ

ΓΕΙΑ ΣΑΣ

Πλουμπιδικος-τριτοδιεθνιστης είπε...

''Ναι φαίνεται υπερασπίζονται τον Στάλιν οι άνθρωποι τι λες τώρα. Επιτίθενται στην Κομιντέρν για τα Μέτωπα, χαρακτηρίζουν ιμπεριαλιστικό τον Πόλεμο ακόμα και με την συμμετοχή της ΕΣΣΔ ναι έχεις δίκιο είναι σταλινάρες οι άνθρωποι. Τώρα το ότι οι τροτσκιστές τα λέγανε τότε αυτά και πολεμούσαν τα Αντιφασιστικά Μέτωπα ως πεμπτοφαλαγγίτες όχι αυτό είναι ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΣΥΜΠΤΩΣΗ....''

ΑΥΤΑ δεν ταλεγαν 'οι τροτσκιστες', αυτα τα λεει η Διεθνης:"Είναι, ωστόσο εσφαλμένο και επιζήμιο να αποκαλείται ο παρόν από την πλευρά της Ελλάδας, πόλεμος εθνικοαπελευθερωτικός, πόλεμος της κυβέρνησης Μεταξά εναντίον του φασισμού του Μουσολίνι, όπως έγινε στην επιστολή του σ. Ζαχαριάδη προς τον υφυπουργό Δημοσίας Τάξεως. [...] Τούτο θα παρασύρει τον ελληνικό λαό να στηρίξει στον παρόντα πόλεμο την κυβέρνηση Μεταξά, αντί να την καταπολεμά για την εγκληματική εσωτερική πολιτική της."
Κομμουνιστική Διεθνής, επιστολή υποδείξεων προς το ΚΚΕ (Πρωτόκολλο Β Νο 683, παρ. 1449, 10.1.1941)

Γιατι η Διεθνης επικρινει το Ζαχαριαδη;
Ζαχαριαδης:"Ο Λαός της Ελλάδας διεξάγει σήμερα έναν πόλεμο απελευθερωτικό ενάντια στο Φασισμό του Μουσολίνι [...] Στον πόλεμο αυτό, που τον διευθύνει η κυβέρνηση Μεταξά, όλοι μας πρέπει να δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις, δίχως επιφύλαξη. [...] Όλοι στον αγώνα, ο καθένας στη θέση του και η νίκη θάναι νίκη της Ελλάδας και του λαού της."

Η πρώτη επιστολή του Ζαχαριάδη καταγγέλθηκε από κάποια στελέχη του ΚΚΕ ως πλαστή και προϊόν της Ασφάλειας, μεταξύ αυτών και η Παλιά Κεντρική Επιτροπή του ΚΚΕ, γιατί απέκλινε από τη γραμμή της Κομμουνιστικής Διεθνούς, απευθυνόταν στον Μανιαδάκη και όχι στον ελληνικό λαό και υπέγραφε ως Γραμματέας της ΚΕ (θέση που κατείχε ο Νεφελούδης) και όχι ως Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ.

https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9D%CE%AF%CE%BA%CE%BF%CF%82_%CE%96%CE%B1%CF%87%CE%B1%CF%81%CE%B9%CE%AC%CE%B4%CE%B7%CF%82#cite_ref-34

Ανώνυμος είπε...

Ναι γι'αυτό έκανε τον πόλεμο αφού τους εκδημοκράτιζε με...ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΑ. Όχι ότι ήθελε να συνεχίσει να εκμεταλλεύεται το πετρέλαιο και το αέριο από τη χώρα και να έχει πλεονέκτημα γεωπολιτικό και γεωστρατηγικό έναντι των ΗΠΑ στην Μέση Ανατολή. Η ΕΣΣΔ επένδυσε στην κατασκευή διυλιστηρίων και στην εκμετάλλευση του μαύρου χρυσού με τους Αφγανούς κολλητούς τους (σε περιοχές όπως Dasht-e-Laili, Andkhoi, Sari Pul κλπ). Είναι γνωστό ότι από το Αφγανιστάν προμηθευόταν και φυσικό αέριο καθώς και εκμεταλλευόταν πηγές αερίου (αναφέρω ενδεικτικά μερικές Yatimtaq, Gerquduq, Khoja Gogerdak κλπ). ΗΘΕΛΑΝ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΑΥΤΟΙ ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ. Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΜΙΑ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΚΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ 100% ό,τι και να πιστεύει αυτός ο λαός ό,τι καθεστώς διακυβέρνησης και αν θέλει.

Ακόμα και οι δημοκρατικές και ριζοσπαστικές αλλαγές σε μια κοινωνία πρέπει να γίνονται ΜΟΝΟ ΑΝ ΤΟ ΘΕΛΕΙ Ο ΛΑΟΣ. Δεν μπορεί κανένας να επιβάλει σε ένα λαό την πρόοδο πρέπει αυτός να αγωνιστεί γι'αυτήν αυτό δεν μπορείς να καταλάβεις. Η ΕΣΣΔ εξόπλισε τα κινήματα, τους έδωσε δύναμη και πίστη, συνέβαλε στην οικοδόμηση του σοσιαλισμού και βοήθησε αυτές τις χώρες ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΛΑΟΙ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΝΑ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣΟΥΝ ΤΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ. Όποιος λοιπόν στο όνομα του σοσιαλισμού ή της δημοκρατίας ή της προόδου επεμβαίνει σε μια χώρα ΠΑΡΑ ΤΗ ΘΕΛΗΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ. Αυτό ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ Η ΣΤΑΛΙΝΙΚΗ ΕΣΣΔ.

V For Viva La Revolution

Ανώνυμος είπε...

Αν υπήρχε λαός επαναστατημένος αγαπητέ που σε υποστήριζε ούτε τα καθεστώτα θα αλλάζανε το ένα μετά το άλλο (δεν θα υπήρχε λόγος αφού θα στηρίζονταν από το λαό) ούτε θα φοβόσουν CIA και μουτζαχεντίν γιατί ο λαός θα τους πολεμούσε. Και ακόμα και με στρατιωτική επέμβαση θα κέρδιζες αν το ήθελε πραγματικά ο αφγανικός λαός και επιθυμούσε Λαϊκή Δημοκρατία και εσένα σύμμαχο θα πολεμούσε με το σοβιετικό στρατό. Όλα αυτά που έγιναν στο Αφγανιστάν ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΟΤΙ ΗΣΑΣΤΕ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΙ. Ο ΑΦΓΑΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΣΑΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΔΙΩΞΕ. ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ

V For Viva La Revolution

Ανώνυμος είπε...

MA TOTE ΜΠΑΧΑΛΟΓΑΤΕ

ΑΝ ΗΤΑΝ ΕΤΣΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.

ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ Ο ΔΣΕ. ΑΦΟΥ Η ΘΕΛΗΣΕΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΗ ΘΑ ΚΕΡΔΙΖΕ ΚΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΓΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ.

ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ. Η ΥΠΕΡΟΠΛΙΑ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΕΧΕΙ ΚΑΘΟΕΡΙΣΤΙΚΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΕΚΒΑΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ.

ΟΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΔΙΑΜΑΧΕΣ ΠΟΥ ΥΠΗΡΞΑΝ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΕΙΧΑΝ ΣΗΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ. ΚΙ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΕΝΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟ ΙΣΛΑΜ, ΚΙΝΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ, ΟΤΑΝ Η ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΔΙΕΒΡΩΝΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΠΙ ΓΚΟΡΜΠΑΤΣΩΦ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΟΤΙ ΘΑ ΕΡΧΟΤΑΝ Η ΗΤΤΑ.

Η ΕΣΣΔ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΧΩΡΑ. ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΟΜΩΣ ΝΑ ΠΡΟΒΕΙ ΣΕ ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ.
ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΗΝ ΕΦΕΡΕ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΟΥΛΑΔΕΣ, ΤΑΛΙΜΠΑΝ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ, ΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ Σ. ΑΡΑΒΙΑ.

ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ΑΠΟ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΣΥΜΜΑΧΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ.

ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ.

ΚΑΜΙΑ ΠΗΓΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΡΥΚΤΟ ΠΛΟΥΤΟ ΠΟΥ ΤΑΧΑ ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΨΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ;

ΘΕΡΣΙΤΗΣ

ΓΕΙΑ ΣΑΣ



Σεχταρ ο Τρομερός είπε...

Πέστα αγόρι μου!
Παντού τα κομμούνια ήταν ανεπιθύμητοι, ο κόσμος τα πολεμούσε και τα έδιωξε!
Αυτή είναι η μεγάλη αλήθεια!
Και στο Αφγανιστάν, και στην Περσία, και στην Ινδονησία, κι εδώ στην Ελλάδα!
Και σε όλο το πρώην ψευδο-σοσιαλιστικό στρατόπεδο!
Οπου νάναι έρχεται κι η ...Κούβα, ενώ η λαϊκή αντίσταση απέτρεψε τα χειρότερα στη Χιλή, και στη Βενεζουέλα όπου νάναι πλησιάζει κι εκεί ο ..Θρίαμβος της λαϊκής αντίστασης!
Viva La Revolution, ....του τσαγιού!

Ανώνυμος είπε...

Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΠΡΟΗΓΗΘΗΚΕ ΤΗΣ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗΣ ΕΠΕΜΒΑΣΗΣ.

ΚΑΙ Η ΕΣΣΔ ΕΣΠΕΥΣΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΟΤΑΝ ΑΝΤΙΛΗΦΘΗΚΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ ΒΡΩΜΙΚΟΥ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ.

ΘΕΡΣΙΤΗΣ

ΓΕΙΑ ΣΑΣ

Ανώνυμος είπε...

ΜΕΤΑ ΤΟ 1956 ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΣΤΗΡΙΧΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΕΣΣΔ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΛΑΙΚΟ ΕΡΕΙΣΜΑ.

ΠΡΙΝ ΤΟ 1956 ΕΙΧΑΝ.

ΧΑΧΑ

ΘΕΡΣΙΤΗΣ

ΓΕΙΑ ΣΑΣ

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΕΛΕΓΕ Ο Γ.Γ. ΤΟΥ ΛΑΙΚΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ:

Μα, σε όλους, κατά τη γνώμη μου, πρέπει να είναι ξεκάθαρο ότι η επανάσταση στο Αφγανιστάν είχε ήδη προηγηθεί. Αυτή βρισκόταν σε κίνδυνο. Και για τη σωτηρία της ξεσηκώθηκαν όλοι οι πατριώτες της χώρας μας. Δεν την έφεραν στο Αφγανιστάν τα σοβιετικά στρατεύματα με τις λόγχες.

Λένε, επίσης, ότι οι πατριωτικές - απελευθερωτικές δυνάμεις του Αφγανιστάν πρέπει μόνες τους να λύσουν τις εσωτερικές διαφορές τους. Για μας, είναι περίεργο να διαβάζουμε παρόμοιους ισχυρισμούς, λες και οι εμπνευστές τους δε γνωρίζουν ότι στο Αφγανιστάν ο λόγος γίνεται για εξωτερική ένοπλη επέμβαση. Μήπως, αλήθεια, κάτω από το σύνθημα της άρνησης της "εξαγωγής της επανάστασης", πρέπει να ενθαρρύνουμε την εξαγωγή της αντεπανάστασης, όπως αυτό έγινε στη Χιλή; Μήπως θα 'πρεπε να επιτρέψουμε μια δεύτερη Χιλή, ακόμα πιο αιματηρή;».

ΘΕΡΣΙΤΗΣ

ΓΕΙΑ ΣΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Ωστόσο, οι ιμπεριαλιστικοί και αντιδραστικοί κύκλοι, βλέποντας πως καταρρέουν το ένα μετά το άλλο τα σκοτεινά σχέδιά τους, σχετικά με τη χώρα μας, συνεχίζουν την επέμβασή τους, που εξακολουθεί να αποτελεί σοβαρή απειλή για την εθνική κυριαρχία και ανεξαρτησία της Λαϊκής Δημοκρατίας του Αφγανιστάν (ΛΔΑ).

Ακόμα μια φορά επαναλαμβάνω, ενάντια στην επανάστασή μας εξαπολύθηκε ένας πραγματικός ακήρυχτος πόλεμος. Βασικό προγεφύρωμά του έγινε το Πακιστάν, όπου μετά την κατάρρευση του καθεστώτος του σάχη του Ιράν, μεταφέρθηκε το περιοχικό επιτελείο της ΚΥΠ. Αυτή δημιούργησε εδώ μέχρι 30 ειδικές βάσεις και 50 σημεία στηρίγματος για την εκπαίδευση συμμοριών, που προορίζονται για να εισβάλουν στο Αφγανιστάν. Τον τελευταίο χρόνο, εκπαιδεύτηκαν 30 χιλιάδες συμμορίτες. Διεισδύοντας στη χώρα μας - γιατί τα σύνορα με το Πακιστάν (όπως και με το Ιράν) είναι ανοιχτά, στην πραγματικότητα, αυτά δεν υπάρχουν - αυτοί επιτίθενται στα επαρχιακά κέντρα, στις συνοικίες των πόλεων και στα χωριά, ληστεύουν και σκοτώνουν ειρηνικούς πολίτες, μαζί και ανυπεράσπιστες γυναίκες και παιδιά, με τη βία οδηγούν ανθρώπους στο Πακιστάν, σκοτώνουν τα ζώα, καίνε τα δημητριακά, καταστρέφουν τις συγκοινωνίες, τις γέφυρες και τις ηλεκτρικές γραμμές, αποδιοργανώνουν τη ζωή στις επαρχίες και σε ολόκληρες περιοχές, εμποδίζουν τη λειτουργία των μεταφορών και δυσκολεύουν τον εφοδιασμό του λαού με είδη πρώτης ανάγκης, ματαιώνουν την οικοδόμηση σοβαρών έργων.

http://www.rizospastis.gr/story.do?id=1085695

ΘΕΡΣΙΤΗΣ

ΓΕΙΑ ΣΑΣ

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Η ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΗΤΑΝ;

400;

ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΠΕ ΑΥΤΟ;

ΔΕΝ ΗΤΑΝΕ ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ. ΑΝ Ο ΛΑΟΣ ΤΟ ΗΘΕΛΕ ΘΑ ΕΙΧΕ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ ΑΛΛΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΟΣ.

ΓΑΛΛΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ; ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΟΛΟΙ ΗΘΕΛΑΝ ΜΟΝΑΡΧΙΑ. ΥΠΗΡΧΕ Η ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΤΣΙ ΤΟ ΗΘΕΛΕ Ο ΛΑΟΣ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΘΟΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΚΒΑΣΗ ΤΗΝ ΑΡΧΗ, ΤΗΝ ΜΕΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΙΑΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ.

Η ΘΕΛΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΗ.

ΜΗΠΩΣ ΣΤΗΝ "ΕΞΕΓΕΡΣΗ" ΣΑΣ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΗ ΤΟΥ 2008 ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΑΤΕ ΑΡΚΕΤΑ;

ΧΑΧΑ

ΘΕΡΣΙΤΗΣ

ΓΕΙΑ ΣΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Ποια επανάσταση ρε; Επανάσταση αγορίνα μου δεν υφίσταται με πραξικοπήματα και καγκεμπίτικες εγκληματικές ενέργειες πάρτο χαμπάρι επιτέλους δε πα να λέει ο καθένας ό,τι θέλει. Τι δηλαδή ενάντια στη βούληση ενός λαού θα του κατσικωθούμε ΜΕ ΤΗ ΒΙΑ ΩΣ ΕΞΟΥΣΙΑ; ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΦΤΙΖΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ στο όνομα δήθεν των λαϊκών συμφερόντων; Μήπως να σου θυμίσω ότι επανάσταση λένε και οι χουντικοί την 21 Απριλίου δήθεν για το καλό του λαού και του έθνους; Αυτά που τα διαβάσατε ρε παίδες; Θα κάνεις εξαγωγή επανάστασης ΔΙΑ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ KGB ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ επειδή εσύ και οι πράκτορές σου έτσι γουστάρετε; Τα γράφει αυτά ο Λένιν και ο Στάλιν; Και όταν κατάλαβαν ότι δεν μπορούσαν να ελέγξουν την κατάσταση μπουκάρανε. Έφεραν με πραξικόπημα τον Ταράκι, τον φάγανε, έφεραν τον Αμίν, τον έφαγε η KGB και αυτόν ΩΡΑΙΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΟ.

Τώρα για το πετρέλαιο σιγά το φοβερό ο Χότζα το διατυπώνει ανοιχτά και στο ΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ Μ.ΑΝΑΤΟΛΗ ότι η ΣΕ ήθελε τον έλεγχο των πετρελαίων και στο Αφγανιστάν και στη Μ.Ανατολή γενικά ως ανταγωνίστρια δύναμη των ΗΠΑ. Μπες, κατέβασέ το και διάβασέ το. Αν θες ειδικά για το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο μπορείς να μπεις και σε μερικά βιβλία σχετικά με τον πόλεμο ΕΣΣΔ-Αφγανιστάν να διαβάσεις γι'αυτό αν γνωρίζεις και αγγλικά δεν θα δυσκολευτείς:

https://books.google.gr/books?id=LnIESQy-xkgC&pg=PA155&lpg=PA155&dq=afghanistan+soviet+oil+exploitation&source=bl&ots=t9AF_I9kEP&sig=effMb8z4doie7uE73TdHStosoA0&hl=el&sa=X&ved=0ahUKEwju-4vV7JTTAhXC8RQKHat-D8gQ6AEILjAC#v=onepage&q=afghanistan%20soviet%20oil%20exploitation&f=false

Κάπου προς το τέλος λέει για το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο σελ.155 αν και δεν εμφανίζει όλες τις σελίδες το site δυστυχώς αυτό το κάνει και στα παρακάτω.

https://books.google.gr/books?id=cYtXJhByzoEC&pg=PA120&lpg=PA120&dq=soviets+built+factories+oil+afghanistan&source=bl&ots=iOh7G9WtJm&sig=ubtMDvUdUGKDoQx7wT9aVAqdTp4&hl=el&sa=X&ved=0ahUKEwjOicuW3pTTAhXFvhQKHSUwD0kQ6AEIKzAC#v=onepage&q=soviets%20built%20factories%20oil%20afghanistan&f=false

https://books.google.gr/books?id=LclscNCTz9oC&pg=PA85&lpg=PA85&dq=ussr++builded+oil+factories+afghanistan&source=bl&ots=ym7o_88j-_&sig=wqb9Q6_ac5pJGg-bqnfAlMI970Y&hl=el&sa=X&ved=0ahUKEwito67I3JTTAhXKOhQKHXMsDvcQ6AEIWDAI#v=onepage&q=ussr%20%20builded%20oil%20factories%20afghanistan&f=false

Σελ. 84-85-86 αναφέρει σχετικά

https://books.google.gr/books?id=_TmRaZQYDZcC&pg=PA50&lpg=PA50&dq=Andkhoy+soviet+oil&source=bl&ots=5dgBnY7yDe&sig=Lnrrn8OL5p8058eDFLPbPLMWGyI&hl=el&sa=X&ved=0ahUKEwiuzsHs05XTAhVH8RQKHcT8Cs0Q6AEIVjAK#v=onepage&q=Andkhoy%20soviet%20oil&f=false

Σελ. 50

http://mom.gov.af/en/page/4750 αναφέρει και εδώ κάποια πράγματα για το αέριο

http://www.globalresearch.ca/the-war-is-worth-waging-afghanistan-s-vast-reserves-of-minerals-and-natural-gas/19769

Βεβαίως δεν είναι αρκετό απλά να θέλεις αλλά να πολεμάς γι'αυτό, να διεκδικείς, να αγωνίζεσαι και να υπάρχουν και οι απαραίτητες συνθήκες γι'αυτό. Ο λαός πολέμησε με τον ΔΣΕ. Οι λαοί που απελευθερώθηκαν από την ναζιστική κατοχή το ήθελαν ΚΑΙ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΑΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ. Ο λαός επαναστάτησε και ανέτρεψε την τουρκοκρατία.

Τα ακριβώς αντίθετα στο Αφγανιστάν ο λαός δεν ήθελε καν την "σοσιαλιστική" σου οικοδόμηση γι'αυτό και ΣΕ ΠΟΛΕΜΟΥΣΕ που στο κάτω κάτω ούτε καν σοσιαλιστική ήταν ΑΛΛΑ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ. Γι'αυτό χρειαζόταν τον στρατό και την KGB. Αλλά επανάσταση που χρειάζεται στρατό και μυστικές υπηρεσίες χωρίς το λαό μπροστά ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΛΑΪΚΗ ΑΛΛΑ ΧΟΥΝΤΑΡΑ

V For Viva La Revolution

Ανώνυμος είπε...

"Η ΕΣΣΔ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΧΩΡΑ. ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΟΜΩΣ ΝΑ ΠΡΟΒΕΙ ΣΕ ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ"

Το λες και μόνος σου. Η ΕΣΣΔ προσπάθησε να κάνει. ΜΟΝΗ ΤΗΣ. ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΑΦΓΑΝΟΥΣ.

"ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ΑΠΟ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΣΥΜΜΑΧΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ"

Ναι ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑΝ. ΟΙ ΑΦΓΑΝΟΙ ΕΙΧΑΝ ΟΜΩΣ ΑΛΛΟΙ ΓΝΩΜΗ. Θα ήθελαν ένα σοβιετόδουλο προτεκτοράτο όντως ΣΥΜΦΩΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ως ιμπεριαλιστές που ήτανε....

V For Viva La Revolution

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΛΕΩ ΑΥΤΟ ΡΕ ΜΠΑΧΑΛΟΓΑΤΕ.

ΧΑΧΑ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΩ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΤΟ WORD.

ΘΕΡΣΙΤΗΣ

ΓΕΙΑ ΣΑΣ

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΗΠΑ ΛΟΙΠΟΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΞΟΔΕΨΑΝ ΔΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ.

ΚΙΑ ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΗΤΑΝ ΘΕΛΗΣΗ ΤΟΥ ΑΦΓΑΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΗΤΑΝ ΘΕΛΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΚΙΑ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ.

ΘΕΡΣΙΤΗΣ

ΓΕΙΑ ΣΑΣ

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΝ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑΝ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΕΠΕΒΑΛΛΑΝ.

ΤΑ ΛΕΕΙ Ο ΓΓ ΑΥΤΑ. ΤΑ ΕΞΗΓΕΙ ΠΛΗΡΩΣ.

ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ.

ΘΕΡΣΙΤΗΣ

ΓΕΙΑ ΣΑΣ

Σεχταρ ο Τρομερός είπε...

Viva La Revolution, ....του τσαγιού!

Ανώνυμος είπε...

Ο ΔΣΕ ΗΤΤΗΘΗΚΕ ΕΠΕΙΔΗ ΕΠΕΝΕΒΗΣΑΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ.

Η ΘΕΛΗΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΡΚΕΤΗ.

Η ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑ ΚΡΑΤΗΣΕ 400 ΧΡΟΝΙΑ ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Η ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΝΑΥΑΡΙΝΟΥ ΚΑΜΙΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΕ ΠΕΤΥΧΕΙ.

ΦΥΣΙΚΑ ΕΠΑΙΞΑΝ ΡΟΛΟ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΚΑΤΑΚΕΡΜΑΤΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ.

ΦΥΣΙΚΑ ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ ΗΤΑΝ Η ΠΡΑΞΗ ΤΗΣ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ.

ΑΡΑ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ Η ΘΕΛΗΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.

ΟΤΑΝ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΡΗΞΗ ΣΤΑΛΙΝ - ΤΙΤΟ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΑΡΚΟΥΣΕ Η ΘΕΛΗΣΗ.

Η ΘΕΛΗΣΗ ΟΜΜΩΣ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ, ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΩΝ, ΤΩΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΩΝ, ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΟΥΤΖΑΧΕΝΤΙΝ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΥ ΙΣΛΑΜ ΗΤΑΝ ΑΡΚΕΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ΣΤΟΝ ΜΕΣΑΙΩΝΑ.

400 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑ, ΑΙΩΝΕΣ ΦΕΟΥΔΑΡΧΙΑ, ΔΟΥΛΟΚΤΗΣΙΑ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΗΘΕΛΕ Ο ΛΑΟΣ ΑΥΤΑ. ΘΑ ΤΑ ΗΘΕΛΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΑΝ.

ΘΕΡΣΙΤΗΣ

ΓΕΙΑ ΣΑΣ

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΛΥ ΑΞΙΟΛΟΓΕΣ ΠΗΓΕΣ.

ΕΙΝΑΙ ΚΑΤ' ΕΥΘΕΙΑΝ ΑΠΟ ΤΟ STATE DEPARTMENT;

ΘΕΡΣΙΤΗΣ

ΓΕΙΑ ΣΑΣ

Σεχταρ ο Τρομερός είπε...

Επαναστάτη του τσαγιού,
αν ζούσε ο Στάλιν, οι φίλοι σου οι Μουτζαχεντιν, θάχανε μολογήσει το γάλα της μανούλας τους!
Πέσαν όμως στον μπρέζνιεφ!
Σπολάτη σας!

Ανώνυμος είπε...

Ο ΣΤΑΛΙΝ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΕ

ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ. ΟΠΩΣ ΚΙ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΑΡΑ ΜΑΛΛΟΝ ΚΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΗΤΑΝ ΣΟΣΙΑΛΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΗΣ.

ΦΙΑΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣΗ Η ΜΗΠΩΣ ΥΠΗΡΞΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΚΑΤΑΛΥΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΕΤΡΕΨΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΑΞΗ ΑΥΤΟ.

ΜΠΑ ΜΑΛΑΚΙΕΣ Η ΛΑΙΚΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΗ.

ΧΑΧΑ

ΘΕΡΣΙΤΗΣ

ΓΕΙΑ ΣΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Ά και κάτι άλλο Θερσίτη. Η Αυστρία δεν έγινε σοσιαλιστική όπου μπήκε και εκεί ο κόκκινος στρατός. Κατάλαβες; Η ΣΤΑΛΙΝΙΚΗ ΕΣΣΔ ΔΕΝ ΕΠΕΒΑΛΕ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΚΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΗΣ.

V For Viva La Revolution

Ανώνυμος είπε...


Ά και κάτι άλλο Θερσίτη. Η Αυστρία δεν έγινε σοσιαλιστική όπου μπήκε και εκεί ο κόκκινος στρατός. Κατάλαβες; Η ΣΤΑΛΙΝΙΚΗ ΕΣΣΔ ΔΕΝ ΕΠΕΒΑΛΕ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΚΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΗΣ.


MHN BΑΖΕΙΣ ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΕΙ ΜΠΑΧΑΛΟΓΑΤΕ.

ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΕΠΕΒΑΛΕ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΚΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΗΣ.

ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΤΙ ΕΝΝΟΩ;

ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗ, ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΑΝ ΠΟΤΕ.

ΕΣΥ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ;

ΜΠΑ ΔΥΣΚΟΛΟ.

ΘΕΡΣΙΤΗΣ

ΓΕΙΑ ΣΑΣ

«Παλαιότερο ‹Παλαιότερο   201 – 385 από 385   Νεότερο› Νεότερο»