Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2016

Ανασμηχατοσμις

Κιθαρίστας ή ντράμερ; Και γιατί να μην μπει ο ένας στη θέση του άλλου;
Ο ανασχηματισμός είναι μια καλή ευκαιρία να θυμηθούμε το κλασικό σκετς του Πανούση, με τον ανασχηματισμό της μπάντας του. Που δεν πιάνει μία όμως -από σατιρική άποψη- μπροστά στην πραγματική ζωή και τη  βαθιά διοικητική μεταρρύθμιση, με τα υπουργεία που διασπώνται σαν αμοιβάδες κι αλλάζουν ονόματα. Κι αν το ζητούμενο ήταν να ρίξουν το μέσο όρο και να φανεί πόσο φρέσκες ιδέες κουβαλά η γενιά των 40άρηδων, που "εκπροσωπούν", θα μπορούσαν να διοργανώσουν ένα πρωτοποριακό παιδικό πάρτι και κάποιο πρωτότυπο παιχνίδι (μουντζούρης, τον παππά, καραμπόλα, Monopoly ή Κομμουνόπολη) για να μοιραστούν οι νικητές μεταξύ τους τα υπουργεία.

Σε πιο ειδικά θέματα: Η εκκλησία δείχνει ποιος κυβερνά πραγματικά αυτόν τον τόπο (που της ανήκει από την εποχή και τα χρυσόβουλα του Βυζαντίου) και κοντεύει να καταστήσει συμπαθή -στα όρια του "ήρωα"- τον Φίλη. Ο οποίος ούτε καν τόλμησε να προχωρήσει σε κάποια μορφή σύγκρουσης και λούστηκε την ταπείνωση να ψάλει τον ύμνο του τρίτου μνημονίου μαζί με τον Άδωνη.

Ο Παππάς παίζει να έχει πια περισσότερους εχθρούς μες στο κυβερνών κόμμα παρά εκτός, αλλά αναβαθμίστηκε και πήρε το νεοσύστατο ψηφιακό υπουργείο με τα κανάλια.



Το εύκολο τρολάρισμα για τον Ζουράρι αφήνει στο απυρόβλητο το Γαβρόγλου και τις καινοτόμες προτάσεις του για την επάρκεια των παιδαγωγών, που πρέπει να αποκτάται μετά το πτυχίο -για να καταστεί κι επίσημα κουρελόχαρτο.

Στο αθλητισμού πήγε ο γγ της διαφθοράς, ως ο πιο κατάλληλος για να την επιβλέψει και να την οργανώσει.
Ενώ ο Κατρούγκαλος πήγε στο Εξωτερικών εν όψει της επίσκεψης Ομπάμα μες στο μήνα, για να ανταλλάξουν απόψεις -ως γνήσιοι κομμουνιστές- πάνω στα προβλήματα και τις δυνατότητες του προτσές της σοσιαλιστικής οικοδόμησης στις δύο όχθες του Ατλαντικού και του ΝΑΤΟ.

Ο Κουβέλης κρίθηκε πολύ αριστερός, για να χωρέσει σε ένα τέτοιο σχήμα. Η Βουλή φωτίστηκε στα πράσινα για τη σημειολογία του πράγματος. Το βαρύ πασοκικό πυροβολικό (πχ Κοτσακάς) κρατάει τα ηνία στα οργανωτικά του κόμματος, εκτός κυβέρνησης. Κι ο Λεβέντης περιμένει ακόμα να υπουργοποιηθεί σε μια οικουμενική κυβέρνηση και να αναλάβει το υπουργείο Ζώων (που δεν τον πίστευαν, αλλά τώρα θα τον ψηφίσουν) και να πιάσει οικουμενικά κι ένα κομμάτι της αναρχίας, που δεν την παλεύει στάλα και παλεύει για την κατάργηση της εκμετάλλευσης ζώου από άνθρωπο.
V for Vegan κι έλα να πρασινίσουμε...



Σε άλλα πράσινα νέα, ο Βγενόπουλος της Μαρφίν, που θέλησε να γίνει ο Έλληνας Μπερλουσκόνι, αλλά του έκοψαν τη φόρα και τα φτερά, αυτό το υπόδειγμα υγιούς επιχειρηματικότητας, εθνικής αστικής τάξης και ελπίδας για την ανάπτυξη του τόπου, έφυγε από ανακοπή καρδιάς τα ξημερώματα, στα 63 του χρόνια. Για δες καιρό που διάλεξε... (τώρα που ανθίζει το ευρώ).

Εδώ στο βάθος με μουστάκι ΠΑΣΟΚ στα χρόνια της Αλλαγής
-που ήταν τόσο ριζική, όσο κι ο ανασχηματισμός της κυβέρνησης
Ενώ ένα παραπολιτικό σχόλιο στα ΝΕΑ λέει ότι ο Διαμαντίδης βρίσκεται σε προχωρημένες συνομιλίες για να πολιτευτεί με τη ΝΔ του Μητσοτάκη (εξ ου και μια περυσινή παρουσία του στον εξώστη της Βουλής).
Μα τι ωραίος χαρακτήρας αυτό το σεμνό, ντροπαλό παιδί. Πάντα μου ήταν πολύ συμπαθής, μεταξύ άλλων γιατί δεν είχε ποτέ του αβάντα από τους δημοσιογράφους (όχι ποτέ, ποτέ).

Εν όψει του αυριανού ντέρμπι πάντως, ενδείκνυται να δείτε το τελευταίο επεισόδιο της σειράς Workind Dead του Πάνου Ζάχαρη.


Και να κλείσετε ευχάριστα την ανάγνωση με το τελευταίο διαμάντι του Πάνου Τριγάζη (Σύριζα) που εξηγεί γιατί δε θα διαδηλώσει εναντίον του Ομπάμα -που πέτυχε τόσο πολλά- κι ότι πρέπει να απαλλαγούμε από τις προκαταλήψεις εναντίον των ΗΠΑ (που έβγαλαν την Πρωτομαγιά και τον Μάρτιν Λούθερ Κινγκ.

Σε ό,τι αφορά την εξωτερική πολιτική, ο Ομπάμα έκανε πράξη τις υποσχέσεις του για αποχώρηση από το Ιράκ και το Αφγανιστάν, ενώ έπαιξε καθοριστικό ρόλο για τη σημαντικότατη συμφωνία ειρήνης του Ιράν με τις μεγάλες δυνάμεις της Δύσης. Επιπλέον, προχώρησε στη δύσκολη εξομάλυνση των σχέσεων με την Κούβα, δρομολογώντας την άρση του αμερικανικού εμπάργκο, την οποία μάλλον θα προλάβει να δει και ο ηγέτης της κουβανικής επανάστασης, Φιντέλ Κάστρο. Τέλος, να απαλλαγούμε από παλαιές προκαταλήψεις έναντι των ΗΠΑ, διότι πολλά καλά για τον κόσμο έχουν προκύψει από τη μεγάλη αυτή χώρα, τον λαό της και το εργατικό της κίνημα. Η ιδέα της πολιτικής ανυπακοής (civil disobedience) εκεί γεννήθηκε και εφαρμόστηκε (Μάρτιν Λούθερ Κινγκ κ.ά.), η Πρωτομαγιά για τη θυσία των εργατών του Σικάγου καθιερώθηκε, ενώ πολλά μπορεί να διδαχθεί η Ευρώπη και από την ένταξη των μεταναστών και των προσφύγων στην αμερικανική κοινωνία.
Εδώ μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρο το κείμενο.
Κι εδώ το αναλυτικό ρεπορτάζ του 902 για τη σύσκεψη της ΕΕΔΥΕ και άλλων μαζικών φορέων που προετοιμάζουν και διοργανώνουν την αντι-ιμπεριαλιστική κινητοποίηση και διαδηλώνουν πως ο Ομπάμα και το ΝΑΤΟ είναι ανεπιθύμητοι στην Ελλάδα -και όχι μόνο...

Υστερόγραφα
1. Σήμερα επίσης μπορείτε να δείτε τους Υπεραστικούς να κάνουν ζωντανά ανασχηματισμό και αλλαγές στα όργανα, στα 20χρονα της Κόντρας (να δεις τον Παύλο υπουργό ή μάλλον Λαϊκό Επίτροπο, να συμφωνεί μελιστάλαχτα με όλους -μπροστά τους...).
Οι δυο δεκαετίες ήταν η αρχή, αλλά οι καιροί είναι δύσκολοι και μπορεί να πλησιάζει το τέλος, από οικονομική άποψη, τουλάχιστον για την έντυπη μορφή της εφημερίδας.

2. Χωρίς λόγια -προς το παρόν...

Χωρίς λόγια -προς το παρόν...

41 σχόλια:

faros είπε...

Ο ανασχηματισμός, έκρυβε τελικά πολλές εκπλήξεις !

α. Δεν υπουργοποιήθηκε ο ... Λάκης!
β. Δεν υπουργοποιήθηκε ο ... Κιμούλης!
γ. Δεν υπουργοποιήθηκε ο ... Καρανίκας!

Ούτε κανένας από τα γνωστά μας ... παπαγαλάκια!

Το νέο δε σύνθημα, θα είναι: - Όλοι μαζί για το μνημόνιο νο 4 !

Poe είπε...

η νεα υπουργος
https://www.youtube.com/watch?v=liEqE3B8GEA
εναλλακτικοι τροποι θεραπειας
και εναλλακτικοι τροποι υπουργειας...

Unknown είπε...

Η «είδηση» των «έγκυρων» Νέων για το Διαμαντίδη έχει διαψευστεί ήδη αν κοιτάξεις τα αθλητικά sites. Όσο για τη λεγόμενη αβάντα των δημοσιογράφων στον όντως σεμνό και ταπεινό Διαμαντίδη, πότε είχε διαφορετική αντιμετώπιση από τους μπασκετικούς δημοσιογράφους από ότι έχουν όλοι οι Έλληνες διεθνείς;

Μπρεζνιεφικό απολίθωμα είπε...

Τη διάψευση δεν είχα προλάβει να τη δω, αλλά δε μου λέει πολλά.
Ο Διαμαντίδης δεν ήταν τυχαία στα θεωρεία της βουλής. Και τα μη έγκυρα Νέα δε γράφουν τυχαία ό,τι γράφουν. Μπορεί να το έγραψαν ακόμα και για να διαψευστεί, για να το κάψουν. Αλλά ακόμα κι έτσι, δεν είναι καπνός χωρίς φωτιά.
Το "σεμνός και ταπεινός" ισχύει, έχει όμως κι αρκετά "αλλά", κατά τη δική μου αντίληψη. Κι ως προς τη γενική αβάντα, πάντα θα υπάρχουν μερικοί "πιο ίσοι" από τους άλλους.

Ανώνυμος είπε...

ΜΑ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΣΤΕΙΛΕΙ Ο ΠΑΠΠΑΣ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΟΝ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΟΚΚΙΝΟΣ Ο ΒΑΖΕΛΟΣ.

ΧΑΧΑ

ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ - ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ - ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΗΚΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΕΝΑ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΛΟ.

ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΥΖΗΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ Ο ΒΛΑΚΑΣ Ο ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΟΥ.

ΘΕΡΣΙΤΗΣ

ΓΕΙΑ ΣΑΣ

Unknown είπε...

Όποιος πάει στα θεωρεία της βουλής σημαίνει ότι σκοπεύει να γίνει βουλευτής και μάλιστα με τη ΝΔ; Από την άλλη να πιστέψουμε ότι τα Νέα που στηρίζουν φουλ ΝΔ, έκαναν αυτή τη δημοσίευση για να κάψουν μια «μεταγραφή» του Μητσοτάκη που σίγουρα θα έφερνε ψήφους; Και να πιστέψουμε ότι ο ντροπαλός Διαμαντίδης που όταν παίρνει μικρόφωνο φαίνεται από χιλιόμετρο ότι νιώθει άβολα (ακόμα και στην πρόσφατη βράβευσή του με το ζόρι είπε δύο λόγια) θα γίνει βουλευτής;

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΟΤΑΣΗ Σ' ΟΠΟΙΟΝ ΠΑΕΙ ΣΤΑ ΘΕΩΡΕΙΑ.

ΘΕΛΑΝΕ ΝΑ ΜΕΤΡΗΣΟΥΝΕ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΜΠΗΚΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΚΑΙ ΑΝΑΠΑΡΑΓΕΤΑΙ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ.

ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΠΡΟΤΑΣΗ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ Ο ΔΙΑΜΝΤΙΔΗΣ ΝΑ ΤΗΝ ΣΚΕΦΤΕΙ.

ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ Ο ΔΙΑΜΝΤΙΔΗΣ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΝΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ.

"ΣΤΟ ΕΒΔΟΜΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΟΛΟΙ ΑΔΕΛΦΙΑ"

ΘΕΡΣΙΤΗΣ

ΓΕΙΑ ΣΑΣ

Ανώνυμος είπε...

απολιθωμα ασχετη ερωτηση το "Ανασμηχατοσμις" βασιζεται στο πειραμα του βαζοντας την αρχη και το τελος μια λεξης σωστα και μπερδευοντας τα υπολοιπα γραμματα ο αναγνωστης διαβαζει σωστα τη λεξη χωρις να καταλαβει οτι εχουν μπερδευτει τα γραμματα? ή ειναι λογοπαιγνιο τη λεξης ανασχηματισμος?
kabamaru

Poe είπε...

γνωριζοντας τον σφυροδρεπανο θα ελεγα οτι ειναι το πρωτο
και επισης το οτι αλλαξε τη θεση στα γραμματα οπως αλλαξαν οι υπουργοι θεσεις στα υπουργεια
εκανε ανασχηματισμο στη λεξη
αλλα το νοημα το ιδιο

Μπρεζνιεφικό απολίθωμα είπε...

Αυτό ακριβώς που λέει ο Poe.
Αλλά βασίζεται και στο πείραμα που λες Καμπαμαρού, αλλιώς θα τα μπέρδευα περισσότερο.

Ανώνυμος είπε...

Δεν καταλαβαίνω γιατί ένας άξια καλοπληρωμένος αθλητής όπως π.χ.ο Διαμαντίδης είναι κατά κάποιους «βλάκας» ενώ όλοι οι άξια καλοπληρωμένοι πνευματικοί ευαίσθητοι «αριστεροί» καλλιτέχνες που στήριξαν το Μνημόνιο Τσίπρα-Καμμένου είναι οι «έξυπνοι». Αυτή είναι η ταξική του θέση του αυτό διάλεξε. Τουλάχιστον δεν το έπαιξε αντιμνημονιακός καλλιτέχνης. Και ο κατάλογος των «αντιμνημονιακών» είναι μεγάλος:

Αναδημοσίευση από εδώ
http://www.sportdog.gr/sports/podosfairo/article/344691/kostos-gia-ton-gyrologo-imparmpo-einai-terastio

« Οταν ο Αλέξιος Τσίπρας με υψωμένη τη γροθιά είχε βροντοφωνάξει: «Θέλει αρετή και τόλμη η ελευθερία».
Και ήταν ολοι εκεί: Μάλαμας, Βιτάλη, Θηβαίος, Αλκίνοος, Αφρ. Μάνου, Χαΐνηδες, Μικρούτσικος, Αντωνοπούλου, Ηρώ, Μεράντζας, Χρηστίδου, Θωμαΐδης.

Και δεν θέλω να τους εντάξω όλους στην κατηγορία Νταλάρα. Ο καλλιτέχνης όμως δεν είναι μόνο για τις χαρές και τα πανηγύρια. Οτι τάχαμου και να είμαστε κόντρα στη δεξιά και τα μνημόνια και υπέρ του λαού.

Πέρασε λοιπόν ένας χρόνος, όλα αυτά αποδείχθηκαν παραμύθι φούρναρης και δεν βρέθηκε ούτε ένας να κάνει αυτοκριτική. Οτι έκανα λάθος που πίστεψα αυτήν τη γιαλαντζί αριστερά. Ούτε ένας να βγει και να ζητήσει συγγνώμη που με τον τρόπο του στήριξε το αριστερό μνημόνιο. Το χειρότερο απ' όλα. Ο μοναδικός που το έκανε ήταν ο Στάθης Δρογώσης.»

Από το Goal,sportdog.gr προ διμήνου-τριμήνου στο blog sfyrodrepano.blogspot.gr

Ανώνυμος είπε...

Όλοι είδατε το γελοίο βιντεάκι της Κονιόρδου με τα βουντού της (πχ εδώ http://www.lifo.gr/articles/mikropragmata/120270). Οκ αυτή είναι η μέθοδος ΣΥΡΙΖΑ ούτως ή άλλως.
Υπάρχει όμως κάτι ίσως σοβαρότερο. Σε κείμενο στο φασιστικό site ethnikismos.net, υπάρχει κείμενο κάποιου Πατεράκη που καταλήγει: "ΥΓ Αξέχαστη θα μου μείνει μια συνέντευξη στον «Δαυλό», πριν ο χρόνος ριτιδιάσει..." (https://ethnikismos.net/2016/11/06/%CE%B1%CE%BA%CE%BF%CF%85-%CE%BB%CF%85%CE%B4%CE%B9%CE%B1-%CE%BC%CE%B1%CF%83/). Υπάρχει πράγματι τέτοια συνέντευξη σε Δαυλό; Μπορεί να βρεθεί με κάποιον τρόπο;

Β.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΤΙ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ.

ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ. ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΕΚΤΙΜΗΣΗ.

ΤΩΡΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΑΣΙ ΜΑΛΛΟΝ ΒΑΖΕΛΟΣ ΚΑΙ ΝΙΩΘΕΙΣ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΘΑΥΜΑΣΜΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΙΒΛΑΚΑ ΤΟΝ ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΑΛΛΑ ΚΙΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΠΤΥΧΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΘΕΜΑ Η ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΡΟΤΥΠΩΝ.

ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΨΑΧΝΟΥΝ ΑΚΟΜΑ.

ΘΕΡΣΙΤΗΣ

ΓΕΙΑ ΣΑΣ

Ανώνυμος είπε...

@ΘΕΡΣΙΤΗΣ
Πραγματικά κάποιοι δεν καταλαβαίνουν. Και δεν είσαι ο μόνος σχολιαστής . Το κειμενάκι γράφτηκε αμέσως μετά το ένα χρόνο Δημοψηφίσματος και την γιορτή που ετοίμασε ο Σύριζα. Το κειμενάκι προβάλει πως όλοι οι αθλητικογράφοι δεν απευθύνονται σε ούγκανα. Κάποιοι καταλαβαίνουν το τι γίνεται και το εκλαϊκεύουν όπως νομίζουν.

Που είναι όλοι οι καλλιτέχνες που στήριξαν τα μνημόνια; Που έχουν το μπλα-μπλα, αλλά είναι με το «αριστερό πρόσημο» και δεν λένε ένα συγνώμη; Αυτοί είναι οι «έξυπνοι»; Όποιος δηλώσει κουλτούρα, «αριστερός» και «ψιλοανάρχας» αφήνοντας τα πράγματα σε ένα ιδεολογικό «φλου» στο τι εννοεί, δεν μπορεί κανένας να τους κάνει πολιτική κριτική; Όλα τους επιτρέπονται; Δεν κάνουν μία ξεκάθαρα ταξική επιλογή για να την σχολιάσουμε;

Οι περισσότεροι από αυτούς δεν πηγαίνουν «όπου φυσάει ο άνεμος»; Όπως αρκετοί μικρο-μεσοαστοί που νομίζουν πως με λίγο «ελιγμό», «διπλωματία» και «μπλα-μπλα» και τα «κοννέ» τους θα διατηρήσουν με την άρχουσα τάξη(τηλεόραση, σπόνσορες εκδηλώσεων - παραστάσεων κ.α.) , και θα υποδυθούν τον ευαίσθητο «επαναστάτη» στους κοινό τους;
Όσο για μία κυρία τραγουδίστρια της «αριστεράς», όχι απλώς συγνώμη δεν ζήτησε αλλά ζητούσε και τα ρέστα. Στην εκδήλωση της ΚΝΕ είχε το θράσος να ζητήσει να στηρίξουν όλοι τον Τσίπρα όταν ο Σύριζα είχε ήδη ψηφίσει το 3ο Μνημόνιο.

Άλλο η βρισιά και άλλο η πολιτική κριτική. Ο Διαμαντίδης έχει διακριθεί για το ήθος εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου. Το αναγνωρίζουν όλοι και αντίπαλοι παίκτες και οπαδοί. Αυτές είναι (αν είναι) οι πολιτικές του επιλογές και είναι σεβαστές . Από πού βγάζεις το συμπέρασμα πως είναι «βλάκας»; Επειδή δεν έχει το μπλα-μπλα; Και πότε ο Διαμαντίδης προπαγάνδισε τα μνημόνια μία και κατά εσένα είναι «τα ίδια σκατά»; Όταν ο Σαμαράς έφερνε μνημόνιο στη Βουλή ο Διαμαντίδης ήταν δίπλα του, όπως οι «αριστεροί καλλιτέχνες» όταν ο Τσίπρας έφερε μνημόνιο στο Δημοψήφισμα;

Απάντηση από όποιον θέλει σε αυτά με γεγονότα και επιχειρήματα, όχι με κραυγές. Υπάρχει πιθανότητα μία στις δέκα σε έντιμους και ηθικούς δεξιούς πως κάποια στιγμή θα κάνουν το «κλικ» και θα συνταχθούν με το ΠΑΜΕ ή το ΚΚΕ. Παράδειγμα η Κανέλλη. Παραδείγματα πρώην δεξιοί εργάτες – εργαζόμενοι που συμπαρατάχθηκαν με το ΠΑΜΕ και το ΚΚΕ τόσο στις αυτοδιοικητικές του 2014 όσο και στις δύο εθνικές εκλογές του 2015. Τι ήταν σωστό για όσο ήταν δεξιοί; Να τους βρίζουμε ή να διαφωνήσουμε με πολιτικά κριτήρια; Να τους θεωρούμε «βλάκες»; Με αυτά τα μυαλά που κουβαλούν κάποιοι, δεν απωθούνται άνθρωποι από τις θέσεις του ΚΚΕ;

Αντίθετα οι περισσότεροι από τους «αριστεριζοψιλοαναρχίζοντες» ή «απολιτίκoπροοδευτικοί» καλλιτέχνες, αυτοί που λένε πως δεν είναι πρόβατα, όχι μόνο δεν πρόκειται ποτέ μα ποτέ να έρθουν κοντά στις θέσεις του ΚΚΕ, ούτε μία στις χίλιες, αλλά αν τα πράγματα ζορίσουν αρκετά περισσότερο, φοβάμαι πως θα εκφέρουν ακροδεξιές απόψεις. Οι rebellion connexion ξεσκεπάζουν κάποιους από αυτούς σε τουλάχιστον δύο τραγούδια τους.

Υ.γ.
θα γνωρίζεις πως σε ποσοστό οι περισσότεροι αντιφασίστες είναι σε Παναθηναϊκό και ΑΕΚ. Όπως σεβαστές είναι οι πολιτικές επιλογές του Διαμαντίδη άλλο τόσο και οι πολιτικές επιλογές και δράσεις του Μπασκετμπολίστα Νίκου Παπά

Τις έχει κάνει σε ομιλίες, διάφορα αθλητικά καμπ για παιδιά και εφήβους σε εκδηλώσεις KAI της ΚΝΕ. Χωρίς να περιμένει να πουλήσει δίσκους ή να γεμίσει κόσμο σε θέατρα – συναυλίες ή να πουλήσει «επαναστατηλίκι» για να έχει άμεσο ή έμμεσο συμφέρον. Ο οποίος είναι μεγάλος παίκτης αλλά άτυχος με τους σοβαρούς του τραυματισμούς του.

http://www.rizospastis.gr/story.do?id=6902423
http://www.902.gr/eidisi/athlitismos/79336/o-diethnis-mpaskepolistas-nikos-pappas-ston-kyriakatiko-rizospasti
http://www.contra.gr/Longread/panathinaikos/o-nikos-pappas-sto-contra-gr-eimai-perhfanos-gia-to-sunthhma.3846731.html
http://www.gazzetta.gr/plus/article/837824/omilitis-se-ekdilosi-tis-kne-o-pappas

Σεχταρ ο Τρομερός είπε...

Eξαιρετική η αποδόμηση του Ασχαμηνατισμού(*) στη σημερινή "Αυγή των Συντακτών" από τον Γ. Μαργαρίτη! Διαβάζεται και σαν ευθυμογράφημα και χτυπάει μ' ένα σμπάρο δυό τρυγόνια, καθώς "περιποιείται" και τον ρόλο των θρησκειών των δεσποτάδων και τον ρόλο τους στην καθυπόταξη των Λαών, όπως βλέπουμε αυτές τις μέρες!
--------------------
[(*)Ασχετο: Είπα να κάνω κι εγώ το πείραμα, όπως ο Κάπταιν και μου βγήκε ακαριαία, και χωρίς λάθος, το ανακάτεμμα των γραμμάτων!
Επίσης: Ατασμηνιχασμού, Ασταμηναχισμού, Ασταμηχανισμού, Αμησχατανισμού, όλα πολύ γρήγορα. Εκπληκτική μηχανή ο εγκέφαλος.]

7 Νοεμβρίου 2016 - 2:50 μ.μ.

Ανώνυμος είπε...

ΕΥΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ.

ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ!!!!

ΣΙΓΑ ΡΕ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ, ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗ.

Α ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΠΡΟΛΑΒΩ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΕΓΩ ΜΟΝΟ ΚΡΑΥΓΕΣ ΒΓΑΖΩ ΣΑΝ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΒΓΑΖΕΣ ΚΙ ΕΣΥ ΟΤΑΝ ΣΗΚΩΝΕ ΤΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ Ο ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ.

ΕΚΑΝΕΣ ΕΝΑ ΟΜΟΡΦΟ ΚΑΙ ΒΟΛΙΚΟ ΑΝΑΚΑΤΕΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΣ ΤΙ;

ΠΟΣΟ ΓΑΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ.

ΕΝΑΣ ΒΛΑΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΠΑ. ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙ ΛΙΓΟ; ΙΔΙΑ ΟΜΑΔΑ ΑΛΛΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ.

ΚΑΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΕΣ Ο ΠΑΟ ΚΑΙ Η ΑΕΚ;

ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΕΒΓΑΛΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. ΠΟΥ ΚΟΛΛΑΝΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ;

Σ' ΑΡΕΣΕΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ Ο ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΠΑΙΡΝΕ ΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΟΥ; ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΚΑΟΥ.

ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΜΙΛΑ. ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟ ΧΑΖΟ. ΚΑΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΕΠΙΛΟΓΗ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΑΝΤΙΠΑΘΗΤΙΚΟ ΚΑΙ ΒΛΑΚΑ ΑΠ' ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ.

Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑΞΙΚΗ. ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ ΜΕ ΤΟ ΗΘΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΠΡΕΠΕΙΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΔΙΑΚΡΙΝΕΙ ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ.

ΣΟΥ ΠΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΑΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗ ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΦΕΝΤΙΚΑ.

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΙ ΕΞΥΠΝΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΕΤΥΠΙΑ. ΚΑΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΕΣ.

ΣΕΒΑΣΤΗ ΝΑΙ. ΑΥΤΟ ΤΙ ΣΗΜΑΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΧΟΛΙΑΣΤΟΥΝ;
ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΘΛΙΑ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ;
ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ.

ΤΩΝ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΩΝ ΠΟΥ ΚΡΑΖΕΙΣ ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΟΥ ΧΟΥΝΕ ΔΩΣΕΙ ΧΑΡΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΥΠΕΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕΒΑΣΤΕΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ;

ΕΝΤΑΞΕΙ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΑΔΕΣ ΝΑ ΣΕΒΑΣΤΕΙΣ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΤΗΣΟΥΝΕ ΚΑΙ ΣΥΓΝΩΜΗ; ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΔΕΙΞΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΑΚΟΥ ΘΕΣ ΚΑΙ ΣΥΓΝΩΜΗ.

ΕΠΕΙΔΗ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝΕ ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΡΦΩΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΑ ΚΙ ΕΠΩΔΥΝΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ;

ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ.

ΣΕΒΑΣΟΥ!!!!

ΘΕΡΣΙΤΗΣ

ΓΕΙΑ ΣΑΣ

Ανώνυμος είπε...


ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΛΙΓΟ ΣΟΒΑΡΑ ΣΚΕΨΟΥ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΙΣΟΥ ΠΟΣΟ ΓΕΛΟΙΑ ΕΙΝΑΙ.

ΕΠΕΙΔΗ ΛΕΩ ΤΟΝ ΒΛΑΚΑ ΤΟΝ ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗ, ΒΛΑΚΑ, ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΑΠΟΚΛΕΙΩ ΕΡΓΑΤΕΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΔΕΞΙΑ Η ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝΕ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΚΕ;

ΜΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ;

ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ; Η ΛΑΙΚΗ ΔΕΞΙΑ; ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΝΕΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗ; Η ΓΑΛΑΖΙΑ ΕΡΓΑΤΙΑ;

ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΚΕ ΝΑ ΕΡΧΟΤΑΝΕ ΑΥΡΙΟ Ο ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ ΠΑΛΙ ΒΛΑΚΑ ΘΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΑ. ΑΠΟ ΤΑ ΟΣΑ ΕΧΩ ΔΕΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΣΤΙΣ ΣΥΝΕΝΤΥΞΕΙΣ.

ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΕΤΟΙΟ ΑΧΤΑΡΜΑ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΠΙΘΑΝΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ;

ΒΕΒΑΙΑ ΑΥΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΑΡΑ ΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ.

ΕΥΤΥΧΩΣ Σ’ ΟΣΟΥΣ ΔΙΩΧΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΚΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΜΕ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΜΟΙΟΥΣ ΜΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΣΟΥ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΓΚΡΑΤΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΖΕΙΣ ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΗΘΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ.

ΠΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΗΘΟΣ ΤΟΥ ΓΚΑΛΗ, ΤΟΥ ΜΠΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΠΑΝΟΥΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ.

ΗΜΑΡΤΟΝ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΙ Ο ΓΕΩΡΓΙΟΥ.

ΟΥΤΕ ΝΑ ΦΕΡΩ ΕΧΩ ΔΥΝΑΜΗ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ΣΤΟ ΚΚΕ, ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΔΕΧΤΩ ΤΗΝ ΓΕΛΟΙΑ ΣΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΟΤΙ ΔΙΩΧΝΩ ΕΣΤΩ ΚΙ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΑΠΟΨΕΩΝ ΜΟΥ.

ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΕΧΕΙ ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥ ΚΙ ΕΚΕΙ ΠΑΝΤΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΩ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΝ, ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑ.

ΥΓ ΦΕΥΓΩ ΤΩΡΑ ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΘΕΛΟΥΝΕ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΟΥ ΔΕΚΕΜΒΡΗ ΜΕ ΤΟ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΙΛΗΣΩ.
ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΕΤΣΙ;

ΘΕΡΣΙΤΗΣ

ΓΕΙΑ ΣΑΣ

Poe είπε...

σεχταρ δωσε συνδεσμο αν μπορεις

Ανώνυμος είπε...

https://www.efsyn.gr/arthro/o-kyklos

Καλό είναι να μην αναπαράγεται το σχήμα «Ο Ιερώνυμος σκότωσε πολιτικά το Φίλη» (όπως ο ίδιος ο Φίλης υποστήριξε στην παράδοση-παραλαβή συντηρώντας το σχήμα). Για να δεχτούμε κάτι τέτοιο θα έπρεπε να το δούμε κάπως έτσι:

-Η εκκλησία (μέσω Ιερώνυμου) σκότωσε πολιτικά το Φίλη.
-άρα η εκκλησία κινδύνευε από το Φίλη (δηλ οι σχέσεις της με το κράτος)
-γιατί κινδύνευαν οι σχέσεις εκκλησίας-κράτους;
-μα αφού η εκκλησία σκότωσε πολιτικά το Φίλη!!

Κύκλος δηλαδή (όπως λέει και ο Μαργαρίτης) και μάλιστα άτοπος. Όπως αναφέρει και η εισήγηση κανείς δεν συγκρούστηκε με την εκκλησία. Αποτελεί βασικό πυλώνα στήριξης του αστικού κράτους και κανείς θεματοφύλακας του συστήματος (βλ ΣΥΡΙΖΑ και Φίλης) δεν πρόκειται να «κόψει» το χέρι που τον στηρίζει. Οι αστικοί εκσυγχρονισμοί (πχ στα Θρησκευτικά) θα προχωρήσουν, πιθανότατα θα βρουν και στήριξη ακόμα και στους ίδιους τους κύκλους της εκκλησίας. Ήδη ο Ιερώνυμος ζήτησε «διακοπή των άμεσων σχέσεων» στο ζήτημα της μισθοδοσίας των κληρικών και μετατροπή τους σε κρατική επιχορήγηση. Και τα αστικά κόμματα παζαρεύουν (βλ δηλώσεις Μητσοτάκη) τους διάφορους εκσυγχρονισμούς στα πλαίσια συνταγματικής αναθεώρησης. Καμία σχέση όμως δεν έχουν αυτοί οι εκσυγχρονισμοί με διαχωρισμό.

Η δήθεν κόντρα κυβέρνησης-εκκλησίας βοηθάει αντικειμενικά στην απόκρυψη της αγαστής συνεργασίας τους. Ο Φίλης (αλλά και ο κάθε Φίλης) έπαιξε το ρόλο του στο «αριστερό» παραμύθι και έχασε την πολιτική του δυναμική για να έρθει ο επόμενος. Πάντα θα έχει κάποιον τέτοιο το κυβερνητικό σχήμα (Βαρουφάκης, Ζωίτσα, Πολάκης, Φίλης, Παππάς κτλ). Μένει να δούμε ποιος θα παίξει το ρόλο του νέου «σκληρού» σήμερα, εν πλήρει συνειδήσει πάντα!

Ανδρέας.

Σεχταρ ο Τρομερός είπε...

Poe, το μεσημέρι δεν τώβρισκα, αλλά τώρα το έχουν αναρτήσει:
Ο κύκλος! Γιώργος Μαργαρίτης*

Poe είπε...

thanks

Poe είπε...

"Καλό είναι να μην αναπαράγεται το σχήμα «Ο Ιερώνυμος σκότωσε πολιτικά το Φίλη»"

νταξ η αληθεια ειναι οτι απο πολλους
οπως και απο εμενα
μαλλον αναπαραγεται χιουμοριστικα

Ανώνυμος είπε...

@θερσίτης

Λοιπόν, αφού έβγαλες το «επιστημονικό» πόρισμα , δεν απάντησες σε βασικά απλά ερωτήματα που έθεσα στο προηγούμενο σχόλιό μου. Άλλο να διαφωνείς με πολιτικά κριτήρια, και άλλο απλώς να χρησιμοποιείς βρισιές. Δεν γράφεις τα κριτήρια με τα οποία κάποιος είναι «έξυπνος» ή «βλάκας».

Ο Διαμαντίδης αν κάτι τον ξεχωρίζει είναι το ήθος του, εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων. Φαίνεται πως είναι άνθρωπος που διαθέτει αρχές. Πάνω σε αυτά τον σέβομαι. Ο για εσένα «πανίβλακας» ήταν από τους βασικούς πρωταγωνιστές μιας Εθνικής Ομάδας που «σήκωσε» ένα ευρωπαϊκό το 2005, μία νίκη επί των ΗΠΑ το 2006 συν ένα χάλκινο στο ευρωπαϊκό του 2009. Αλλά μάλλον δεν θα ενθουσιαζόσουν όταν τα πετύχαινε μαζί με την υπόλοιπη εθνική ομάδα. Ούτε οΔιαμντίδης κατέβηκε να στηρίξει τα μνημόνια χέρι-χέρι με τον Παπανδρέου, Σαμαρά, Τσίπρα.

Περιττό να γράψω το τι έλεγαν «αριστεροπροοδευτικοί» καλλιτέχνες για το ΚΚΕ μέσα στη Βουλή από το 2009 και μετά. Θα τα βρεις στο Ριζοσπάστη. Αρκετοί από τους «προοδευτικοαριστεροψιλοαναρχο» καλλιτέχνες στήριξαν το 3ο Μνημόνιο. Και φυσικά το ελάχιστο, όπως γράφει ο αθλητικός αρθρογράφος ήταν να ζητήσουν συγγνώμη το οποίο οι περισσότεροι δεν το έχουν κάνει. Ένας άλλος ένας «προοδευτικός-αριστερός» καλλιτέχνης είχε πει όχι και τόσο ωραία λόγια σε ραδιοφωνική εκπομπή(υπάρχει στο youtube) για τους νέους άνεργους πριν ένα χρόνο. Αν και μετά προσπάθησε να τα «μπαλώσει».

Οι πολιτικές επιλογές δεν καθορίζουν κάποιον αν είναι «έξυπνος» ή «βλάκας». Το «μπλα-μπλα»,ο «ατακαδόρικός λόγος» δεν είναι κριτήριο για την εξυπνάδα. Άλλοι το έχουν, άλλοι δεν το έχουν. Άλλοι έχουν ικανότητα εκεί, άλλοι αλλού. Η πολιτική επιλογή εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. ‘Όπως: Την αντικειμενική ταξική θέση. Αν έχει αλλάξει τη νεότερη ταξική θέση. Τα προσωπικά βιώματα. Τα βιώματα της οικογένειάς ή του ευρύτερου περιβάλλοντός.

Τους λόγους τους έγραψα και στο προηγούμενο σχόλιο μου. Αρκετοί από τους «αριστερούς καλλιτέχνες» λόγω ακριβώς της αντικειμενικής μικρομέσοαστικής τους θέσης στην παραγωγή, ακολουθούν τον άνεμο, τις «εναλλακτικές »επιλογές της αστικής τάξης. Αν και στο μυαλό τους νομίζουν πως είναι πρωτοπόροι.

Περιττό να γράψουμε πως αρκετοί από τους «αριστερούς καλλιτέχνες» που στήριξαν τον Σύριζα λείπουν από εργατικούς αγώνες όπως στα Ledra Marriot,, Ηλεκτρονική τις καθαρίστριες των σχολείων κ.α. Αν απολύεσαι από την Επάρατο Δεξιά είναι κατακριτέο αλλά επί εποχής αριστεροδεξιάς των ΣυριζαΑνελ μάλλον θα επιτρέπεται. Η αλληλεγγύη μεταξύ των καπιταλιστών είναι γνωστή όταν είναι να αντιμετωπίσουν την εργατική τάξη, σφίγγουν τα γάλατα» και μπορεί να χαλάσουν και τα «κοννέ» των «κουλτουριάρηδων» με τα ΜΜΕ, θέατρα, εταιρίες, συναυλίων,ταινιών,γκαλλερί κ.α.


Υ.γ.
Η Κανέλη ήταν «ηλίθια» όταν ήταν στη ΝΔ; Ο Μπασκετμπολίστας Παππάς είναι «έξυπνος μόνο και μόνο γιατί στηρίζει ΚΚΕ; Ο ΛεμΠρον Τζειμς που λέγεται πως είναι «πολιτικοποιημένος» και στηρίζει Χίλαρυ ,τι είναι; «Βλάκας», «έξυπνος», κανένα από τα δύο;


Το ΠΑΜΕ πριν την απεργία στην Χαλυβουργική του Μάνεση δεν είχε πολλές δυνάμεις αλλά τον αγώνα, την απεργία, τον στήριξαν και «γαλάζια» και «πράσινη» εργατιά.

Μάλλον δεν έχεις διαβάσει τα ονόματα στα ψηφοδέλτια του ΚΚΕ το 2015 ή της Λαϊκής Συσπείρωσης του 2014. Ένα μικρό μέρος από την «γαλάζια εργατιά» έγινε πρώην «γαλάζια εργατιά» με πάρα πολύ κόπο. Παρόλο που μάλλον ειρωνεύεσαι, μέρος από την «γαλάζια εργατιά» κατέβηκε με τα ψηφοδέλτια του ΚΚΕ και το κράτησε σε πολύ δύσκολη περίοδο, όταν σχεδόν όλοι με «γραμμή» από τα ΜΜΕ , φώναζαν, «Μα γιατί δεν συνεργάζεστε με τον Σύριζα». Φαίνεται πως κάτι κατάλαβαν από το ΠΑΜΕ και το ΚΚΕ, παρόλο που ήταν δεξιοί.
Δεν ξέρουμε αν διαθέτουν το «μπλα-μπλά» ή αν δίνουν συνεντεύξεις. Ήταν και είναι μέλη της εργατικής τάξης. Αυτή είναι η αντικειμενική τους θέση στην παραγωγή, εκεί κύρια στοχεύει το ΚΚΕ. Αυτό είναι το σημαντικό, πέρα από ωραία λόγια, τις ατάκες, και τους «αυτοπροσδιορισμούς»

Μπρεζνιεφικό απολίθωμα είπε...

Ανώνυμε υποθέτω πως είσαι ο/η Urtica Rubra και συνεχίζεις το διάλογο, απλά ξεχνάς την υπογραφή

Ο συλλογισμός σου βασίζεται στο συμπέρασμα πως ο Διαμαντίδης ξεχωρίζει για το ήθος του εντός κι εκτός γηπέδων. Κι αν σου πω ότι ο δικός μου προβληματισμός (φαντάζομαι και άλλων) ξεκινάει από αυτό που παίρνεις ως δεδομένο; Σεμνός ναι, χαρακτήρας-διαμάντι όχι, τουλάχιστον όχι μες στο γήπεδο, απ' όσο μπορώ να κρίνω. Και γκρινιάρης ήταν και σε διάφορες αψιμαχίες έμπλεξε. Ας μην υιοθετούμε άκριτα τις αγιογραφίες του τύπου.

Ανώνυμος είπε...


ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΑΝΩΝΥΜΕ.

ΤΩΡΑ ΑΝ ΔΕΝ ΔΕΧΕΣΑΙ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ Η ΑΝ ΔΕΝ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.
ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΘΕΩΡΩ ΒΛΑΚΑ. ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΟΥ ΠΑΙΧΤΗ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΙ ΑΛΛΑ.

Ο ΒΛΑΚΑΣ Ο ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΒΛΑΚΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΡΟΥΦΙΑΝΑΚΟΣ.

ΘΑ ΤΟΝ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΤΟΥ ΧΟΡΗΓΟΥ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΟΥ ΟΠΟΥ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΤΙ ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΤΗΣ SUPERFOODS ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΟΟΤΕΡΕΣ ΑΝΤΟΧΕΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΟΠΩΣ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ. ΣΑΝ ΨΙΛΟΝΤΟΠΑ ΜΟΥ ΜΟΟΙΑΖΕΙ ΑΥΤΟ.

ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ ΣΤΗΝ ΚΟΝΟΜΑ Ο ΔΗΜΗΤΡΑΚΗΣ.

ΑΛΛΑ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗ ΕΙΝΑΙ Η ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΟΤΑΝ ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΤΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΚΑΝΑΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΣΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΛΛΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ.

ΤΟΤΕ ΣΤΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΓΑΛΑΝΕ ΤΑ ΜΑΤ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟ ΕΙΔΩΛΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΗΤΑΝ;

Ο ΛΑΖΑΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΟΥΣΕ ΣΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ. Ο ΞΕΦΤΙΛΑΣ Ο ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ ΕΙΧΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕΣ ΠΡΙΝ ΚΙ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΝΟΗΣΙΕΣ.

ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΑΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ.

ΚΑΙ ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΧΑΖΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ. ΣΑΝ ΝΑ ΜΙΛΑ ΕΝΑ ΔΕΚΑΧΡΟΝΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΑΝΙΓΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ. ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΣΩΖΑΝ ΟΙ ΙΩΑΝΝΟΥ, ΤΟ ΑΛΛΟ ΠΑΙΔΙ ΤΩΝ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΘΑ ΕΒΛΕΠΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΣΟ ΓΚΑΟΥ ΕΙΝΑΙ.

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΛΕΣ ΠΟΣΟ ΠΑΙΧΤΑΡΑΣ ΕΙΝΑΙ. ΟΜΩΣ, ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΕ ΑΥΤΟ.

ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΓΡΑΨΩ ΤΑ ΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΛΙΙΤΕΧΝΕΣ ΤΑ ΕΧΩ ΗΔΗ ΒΑΛΕΙ ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΕ ΤΑ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΩ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΞΥΠΝΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ.

ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΟ ΜΕΤΑ ΔΙΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΝΕΠΙΔΕΚΤΟΣ Μ,ΑΘΗΣΕΩΣ.

ΦΑΣΟΥΛΑΣ, ΠΑΝΟΥΣΗΣ, ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ, ΠΡΕΛΕΒΙΤΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ.

ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ Η ΧΑΜΕΤΥΠΙΑ ΕΛΕΕΙΝΑ.

ΣΕΒΟΜΑΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΕΛΕ ΩΣ ΠΑΙΧΤΗ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΒΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ.

ΤΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΤΩΡΑ;

ΑΥΤΟ ΕΙΠΑ, ΟΤΑΝ ΜΙΛΟΥΣΑ ΓΙΑ ΓΑΛΑΖΙΑ ΕΡΓΑΤΙΑ; ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΗΝ ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΑ; ΜΗΠΩΣ ΗΤΑΝ ΕΙΡΩΝΙΚΟ ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΟ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ;

ΕΛΕΟΣ ΦΙΛΑΡΑΚΙ. ΕΛΕΟΣ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΟ ΣΧΟΛΙΟ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΔΙΟΤΙ ΑΝΑΘΕΜΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ.

ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ. ΤΟ ΟΠΑΔΙΚΟ ΠΑΘΟΣ ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΣΕ ΣΟΒΑΡΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΟ ΖΩΗ.

ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΣΟΥ ΟΜΑΔΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟ ΟΣΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΚΙ ΑΝ ΠΑΡΕΤΕ.

Υ.Γ. ΝΑΙ ΗΤΑΝ ΕΞΥΠΝΗ ΚΑΙ ΠΡΙΝ Η ΚΑΝΕΛΛΗ. ΒΓΑΛΕ ΤΗΝ ΤΣΙΜΠΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΙ ΓΡΑΦΩ.

ΘΕΡΣΙΤΗΣ

ΓΕΙΑ ΣΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Μάλλον παράλειψη του κειμένου η μη αναφορά στον Παπαδημητρίου του Levy Institute (ήταν πολλά και τα πηγαινέλα πριν γίνουν κυβέρνηση), μια επιλογή που ίσως σχετίζεται με τα όσα λέγονται για το χρέος και τον ρόλο των αμερικάνων. Ο οποίος Παπαδημητρίου είναι κι ο εμπνευστής του geuro.

Ijon Tichy

Μπρεζνιεφικό απολίθωμα είπε...

Ναι ήταν βασική παράλειψη. Αυτό που λες "κάτι ξέχασα, κάτι ξέχασα", αλλά δεν ξέρεις τι ακριβώς κι όταν τελικά το θυμάσαι, είναι αργά.

Θανάσης είπε...

@Ijon Tichy-Μπρεζνιεφικό απολίθωμα
1. Και σωστά το ξέχασες διότι το μόνο που δείχνει είναι η απελπισία του αστισμού και η λειψανδρία (το θηλυκό θα ήταν η λειψογυναικία)που μαστίζει πια το σύστημα. Ο άνθρωπος, κουρασμένος στα 70 του ήρθε να περάσει τα γεράματά του στη Σύρο, βάλανε και τη σύζυγό του που ποτέ δεν απόκτησε μια μόνιμη δουλειά, (υφ)υπουργό για την καταπολέμηση της ανεργίας (!) και τώρα επειδή ο Σταθάκης δεν θα φέρει ποτέ επενδύσεις από τη βαρεμάρα του, τον βάλανε υπουργό οικονομίας και ανάπτυξης και καλά ότι θα φέρει κεφάλαια στη χώρα ως αμερικανός όπου η πρώτη κουβέντα του ήταν για το πόσο σπουδαία είναι η λέξη επένδυση στις ΗΠΑ (σώπα!) και ότι καλό είναι να γίνουμε Φλόριδα (αυτό είναι εσχάτη προδοσία). Εξ άλλου μόνος του φανέρωσε το πόσο σοβαρή περίπτωση είναι με τη φοβερή ατάκα "ως πανεπιστημιακός -που δεν είναι, μάνατζερ είναι- είπα και μια κουβέντα παραπάνω για το Geuro".
2. Η έκφραση "ο Παπαδημητρίου του Levy Institute" σημαίνει ότι ξέρουμε καλά και τον Παπαδημητρίου και το Levy, όπως όταν λέμε "ο Μάνταλος της ΑΕΚ" ή "ο Χαλιαμπάλιας του Ηρακλή". Ξέρει κανείς τι είναι το Levy πόσο μεγάλο ή μικρό είναι, τι κληροδότημα πιστευόταν ότι είχε, τι έχει τελικά, και πόσοι το ξέρουν στην Αμερική; Οικονομικό Think tank που πληροφορείται από τις ιδέες του Minsky και έχει και κάμποσους πρώην μαρξιστές σε ad hoc βάση στο ελάχιστο προσωπικό του, τι σόϊ εκφραστής του αμερικάνικου κατεστημένου είναι και θα παίξει ρόλο και στο χρέος; Μην το κάνετε το μπλοκ δημοσιογραφικό (μιλάμε για πράγματα που δεν ξέρουμε ....)

Ανώνυμος είπε...

Εντάξει Θανάση, θα ασχοληθούμε με τον Παπαδημητρίου όπως και με τον Καρανίκα (βολέψανε τον παππού τώρα και την γυναίκα του λαμογίστικα, γιατί πριν στο Bard ψωμολύσσαγε ας πούμε).

Για το τι είναι το Levy θα αφήσω να τα πεις εσύ που το κατέχεις. Να μας ανοίξεις τα μάτια και για το πώς το αμερικάνικο κεφάλαιο έχει 2-3 think tanks που χρησιμοποιεί, κι όλα τ'άλλα έχουν ρόλο ψιλικατζίδικων.

Ijon Tichy

Ανώνυμος είπε...

@Θερσίτης

Δηλαδή όποιος δεν κατεβαίνει σε δράσεις ή είναι συνεσταλμένος είναι «βλάκας»; Το «οπαδικό» το διαπίστωσες όταν έγραφα στην εθνική; Παίκτες σαν τον Διαμαντίδη, βγαίνουν μία φορά στα 10 χρόνια και η εθνική ήταν τυχερή να έχει άλλα δύο κορυφαία στην Ευρώπη γκαρ σαν και αυτόν για μία περίοδο 10 ετών. (+ Σπανούλης, Παπαλουκάς). Πέρα από το ταλέντο, τα τεράστια ψυχικά αποθέματα, τον μη προκλητικό τρόπο ζωής, και το ήθος του, δαπανούσε πάρα πολλές ώρες σε έξτρα ατομικές προπονήσεις για να είναι ο πρώτος μέσα στο γήπεδο. Σε συνεντεύξεις του περιορίζονταν σε αυτά που ήξερε. Ποτέ δεν μιλούσε για όλα. Ξέρει σε τι είναι καλός. Ο Γκάλης δεν φημίζονταν για το «μπλα-μπλα» του ενώ απέφευγε τα ΜΜΕ και τις πολλές δημόσιες συνεντεύξεις – εμφανίσεις.

Αντίθετα, αρκετοί από τους θεωρητικά «αριστερούς» καλλιτέχνες, όλα τα ήξεραν, όπου εφημερίδα και κάμερα ήταν από τους πρώτους, και δεν είναι συνεσταλμένοι. Όταν ο Τσίπρας έφερε μία μνημονιάρα να με το συμπάθιο, αρκετοί από αυτούς, δεν βγήκαν έστω για μία συγγνώμη. Σε ένα δημόσιο βίο του «πετάω το μπαλάκι στους άλλους» και του «πάω με το ρεύμα» μπορεί κάποιοι να το θεωρούν «εξυπνάδα».

Τα «κριτήρια εξυπνάδας» περιμένω να γράψεις αλλά μάλλον θα τα περιμένω για πολύ.

Ανώνυμος είπε...

E NAI ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΠΟΛΥ ΑΝΩΜΥΜΕ.

ΔΙΟΤΙ ΕΣΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΙΧΤΑΡΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΦΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟΣ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΘΑ ΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ.

ΔΙΝΑΝΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΟΙ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΣΥΜΠΑΙΧΤΗ ΚΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΟΝ ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗ. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ. Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΠΡΟΒΛΗΘΗΚΕ ΣΤΟ ΝΟΒΑΣΠΟΡΤΣ.

ΑΝΑΘΕΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΠΕ ΕΝΑΣ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΝΑ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΤΗΣ ΕΞΥΠΝΑΔΑΣ.

Α ΚΙΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΜΙΛΑ ΣΑΝ ΤΟ ΔΕΚΑΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΕΞΥΠΝΑΔΑΣ ΕΤΣΙ; ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑΜΕ ΑΥΤΟ.

ΝΑ ΤΟ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ ΑΥΤΟ.

Ο ΕΝΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΚΑΛΕΣΕ ΤΕΧΝΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΟ DVD. Ο ΠΑΠΑΛΟΥΚΑΣ ΤΟ ΕΙΠΕ ΑΥΤΟ. ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΣΥΝΔΕΣΕΙ ΤΟ ΣΚΑΡΤ.

ΚΙ ΟΛΟΙ ΧΑΜΟΓΕΛΟΥΣΑΝ ΣΤΗΝ ΔΙΗΓΗΣΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΩΝ ΑΥΤΩΝ.

Ο ΛΑΖΟΣ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΔΗΓΗΣΗ. ΣΤΑΜΑΤΑ ΛΕΕΙ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΣΕΡΒΙΤΟΡΟ Η ΟΠΟΙΟΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΝΑ ΤΟΥ ΤΟ ΠΑΡΚΑΡΕΙ ΔΙΟΤΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ.

Ο ΓΙΑΣΙΚΕΒΙΤΣΙΟΥΣ ΤΟΥ ΕΛΕΓΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ΣΑΚΑΚΙ ΔΙΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΖΕΣΤΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΒΓΑΖΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.

ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΕΒΑΛΕ ΣΕ ΜΙΑ ΓΙΟΡΤΗ ΝΑ ΨΗΝΕΙ ΤΑ ΚΡΕΑΤΑ. ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΦΑΣΗ ΡΩΤΑ Ο ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ. ΚΟΟΥΤΣ ΕΓΩ; (ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΚΑΤΣΩ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ;) ΟΧΙ ΤΟΥ ΛΕΕΙ ΔΗΜΗΤΡΗ ΕΣΥ ΨΗΝΕΙΣ.

ΡΕ ΕΝΑΣ ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΕ ΝΑ ΔΙΗΓΗΘΕΙ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΚΤΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΙΒΛΑΚΑ ΠΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΕΞΥΠΝΟ.

ΑΣΤΑ ΑΥΤΑ ΒΑΖΕΛΕ. ΤΟΝ ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗ ΤΟΝ ΛΑΤΡΕΥΕΙΣ ΕΠΕΙΔΗ ΣΟΥ ΔΩΣΕ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΚΟΥΠΕΣ ΚΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΣΟΥ ΜΟΝΟ.

ΘΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΑΜΑΤΟΣ ΠΑΝΤΟΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.

ΟΧΙ ΕΙΝΑΙ ΡΟΥΦΙΑΝΑΚΟΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΗΚΕ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΔΡΑΣΗ. ΓΕΝΙΚΕΥΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΥΨΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΓΡΑΨΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΝ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΣΟΥ.

ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΩΝ ΣΥΝΑΘΛΗΤΩΝ ΤΟΥ Ο ΡΟΥΦΙΑΝΑΚΟΣ. ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΦΤΑΣΟΥΝ. ΤΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΠΟΥ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΑΜΟΙΒΟΝΤΑΙ ΠΕΝΙΧΡΑ. ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ ΑΔΙΑΦΟΡΗΣΕ.

ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΝΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΩ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ, Η ΣΤΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝΕΙΣ ΤΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ. ΤΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΦΙΛΕ;

ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΔΡΑΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΚΑΣ;

ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ.

ΚΑΤΣΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΕΝΑ ΧΑΠΙ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΜΙΑ ΣΚΛΗΡΗ ΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΔΟΥΑΛΕΙΑ.

ΤΩΡΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΤΟ ΔΙΙΚΟ ΣΟΥ ΠΟΡΙΣΜΑ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΞΥΠΝΟΣ.
ΟΧΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ ΠΑΙΧΤΗΣ. ΑΛΛΑΩΣΤΕ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ. ΟΥΓΚ ΚΑΛΟΣ ΠΑΙΧΤΗΣ. ΟΥΓΚ ΟΥΓΚ ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΘΛΗΤΗΣ.

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΞΥΠΝΟΣ. ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΡΟΥΦΙΑΝΑΚΟΣ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΟΡΙΣΜΑ. ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΓΕΛΙΟ.

Υ.Γ. ΜΙΛΑ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΣΤΟΑΣ ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΠΑ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝΕ ΤΑ ΤΣΙΜΕΝΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΛΙΑ.

ΘΕΡΣΙΤΗΣ

ΓΕΙΑ ΣΑΣ

Ανώνυμος είπε...

@Θερσίτης

Αν κάποιος ο Α ισχυριστεί κάτι για από τον Β, επαφίεται στον Α να αποδείξει τον ισχυρισμό του. Όχι ο Β ή άλλος να αποδείξει το αντίθετο του Α. Για τα «δικολαβίστικά κόλπα»

Εσύ δεν μας δικαιολογείς γιατί τον χαρακτηρίζεις «βλάκα» διότι ο Διαμαντίδης επέλεξε, αν επέλεξε να κατέβει στο original κόμμα της Αστικής Τάξης. Άρα εσύ θα δικαιολογήσεις αυτό που γράφεις.

Το ίδιο και ο Ιωαννίδης που κατέβηκε με την ΝΔ. ε και; Αν ο Διαμαντίδης του γίνονταν ένα κλικ στο μέλλον και έλεγε «ψηφίζω ΚΚΕ», όπως κλικ έγινε στην Κανέλλη, θα το έλεγες «πανίβλακα»;

Με τα δικά σου τα μυαλά ο Γκάλης που απόφευγε τα ΜΜΕ τις δημόσιες δράσεις τελικά τι είναι; «έξυπνος», «βλάκας» ή «πανίβλακας» ;

Και πρόσθεσες και το «ρουφιανάκο» . Οι χιλιάδες που δεν κατεβαίνουν σε απεργία για εσένα είναι «ρουφιανάκοι»; Επιπλέον, ο Διαμαντίδης με τις μεγάλες απολαβές είναι μέλος της εργατικής τάξης ή κοντά σε αυτή; Δεν είναι όλοι οι μπασκετμπολίστες πλούσιοι ούτε όμως είναι όλοι και εργατική τάξη. Θα κάνουμε τον Λένιν να σηκωθεί από το Μαυσωλείο. Τι και αν έγραψε τα 4 κριτήρια (και του εισοδήματος) που διαχωρίζουν τις τάξεις μεταξύ τους;

Η κυριολεκτικά ηθοποιός (ποιώ ήθος) πρώην Βουλευτής του ΚΚΕ και συνεργαζόμενη μέχρι πριν 3-4 χρόνια με τον Λαζόπουλο, που έκανε και διαφημίσεις ήταν κατά τα δικά σου γραπτά «ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ ΣΤΗΝ ΚΟΝΟΜΑ»;

Έγραψα: «Σε συνεντεύξεις του περιορίζονταν σε αυτά που ήξερε. Ποτέ δεν μιλούσε για όλα.» Σε ποιο σημείο έβγαλες το συμπέρασμα πως υποστήριξα πως είναι καλός παντού; Άλλη μία διαστρέβλωση

« Παίκτες σαν τον Διαμαντίδη, βγαίνουν μία φορά στα 10 χρόνια και η εθνική ήταν τυχερή να έχει άλλα δύο κορυφαία στην Ευρώπη γκαρ σαν και αυτόν για μία περίοδο 10 ετών. (+ Σπανούλης, Παπαλουκάς). », Άλλη μία διαστρέβλωση. Ξέρεις πολλούς να θεωρούν τους Σπανούλη και Παπαλουκά ισότιμους του Διαμαντίδη;

Βρισήδια μπορεί να ρίχνει ο καθένας ακόμα και ένα δεκάχρονο. Επιχειρήματα δεν μπορεί να έχει. Επειδή δεν μπορείς να δικαιολογήσεις αυτά που γράφεις, καταφεύγεις σε «εξυπναδούλες». Παλιό το κόλπο, μόνο που δεν θα πάρω.

Αρκετές από τις «εξυπναδούλες» που μας σερβίρεις ως «επιχείρημα» , θα τις βρεις μαζεμένες στο λεγόμενο «BALONEY DETECTION KIT».
Θα πετάξω το link
http://estarian.blogspot.gr/2010/10/blog-post_20.html

Ανώνυμος είπε...

Επειδή το θέμα είναι ο ανασχηματισμός με πολύ χιούμορ ας γράψουμε για κάποια από τα σημεία των καιρών.

Ο κύριος που στήριξε με τα μπούνια Σύριζα, και στην παράταση του 2ου μέχρι και λίγο μετά την υπογραφή του 3ου μνημονίου άλλαξε ρότα. Παρά τις όποιες αλλαγές στάσεων απέναντι σε πολιτικούς και κόμματα που έχει κάνει κατά καιρούς σε ένα τουλάχιστον έχει μείνει σταθερός και του το αναγνωρίζουμε. Μπορεί κατά την ταπεινή μας γνώμη, να συμπυκνωθεί στο ακόλουθο: « Για τα περισσότερα φταίει το ΚΚΕ που δεν συνεργάζεται, δεν, δεν, δεν»

Στην εκπομπή του «κομιστή» που μέσω της εφημερίδας του με «ρεπορτάζ» πρόβαλε την χ.α, ο πάσης φύσεως υποστηρικτής της οποιαδήποτε Σοσιαλδημοκρατίας, έβγαλε το Ιστορικό Συμπέρασμα Μεγατόνων:
Δεν υπάρχει αριστερά!

Άρα όλο αυτό τον καιρό στήριζε κάτι όπως τον ερμηνεύουμε δεν υπήρχε ή υπήρχε ακόμα και λίγο μετά το 3ο μνημόνιο, εκλογές Σεπτεμβρίου 2015.
Η συνέχεια δόθηκε σήμερα στην εκπομπή του Παπαδάκη(πάλι στον ANT1) και δεν θέλει να τον λένε προπαγανδιστή του Σύριζα γιατί δεν έκανε προπαγάνδα αλλά είχε άποψη ή γνώμη κ.α. Το κωμικό θα είναι να νομίζει πως τον πιστεύουμε.

http://laikhexousia.blogspot.gr/2016/11/k.html

Ανώνυμος είπε...

ΜΑ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ.

ΧΑΜΠΑΡΙ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ.

ΣΟΥ ΠΑ ΤΙ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΜΠΑΙΧΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΓΑΡΓΑΡΑ. ΛΕΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ. ΕΣΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙΣ ΤΟΝ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟ ΣΟΥ.

ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΕΣ ΔΙΣΤΡΕΒΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΒΓΑΖΕΙΣ ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΑΝΩΝΥΜΕ. ΕΠΙΣΗΣ ΡΩΤΑΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΗΔΗ ΣΟΥ ΕΧΩ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ.

ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ ΠΑΝΤΟΥ ΕΙΠΑ, ΑΦΟΥ ΦΤΑΝΕΙΣ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΛΕΣ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΕΒΑΣΤΗ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΝΔ ΕΝΩ ΑΠΟ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗ ΣΥΡΙΖΑΙΟ ΖΗΤΑΣ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΕΠΙΛΟΓΗ. ΤΟΥ ΤΑ ΔΙΚΑΟΛΟΓΕΙΣ ΟΛΑ.

ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΒΑΖΕΛΕ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ ΕΙΝΑΙ. Ο ΡΟΥΦΙΑΝΑΚΟΣ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΙ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΚΙΟΛΑΣ.

« Παίκτες σαν τον Διαμαντίδη, βγαίνουν μία φορά στα 10 χρόνια και η εθνική ήταν τυχερή να έχει άλλα δύο κορυφαία στην Ευρώπη γκαρ σαν και αυτόν για μία περίοδο 10 ετών. (+ Σπανούλης, Παπαλουκάς). », Άλλη μία διαστρέβλωση. Ξέρεις πολλούς να θεωρούν τους Σπανούλη και Παπαλουκά ισότιμους του Διαμαντίδη;

ΟΥΓΚ ΟΥΓΚ ΒΑΖΕΛΕ. ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΙΧΤΙΚΗ ΤΟΥ ΑΞΙΑ.

ΔΕΚΑΧΡΟΝΟ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΠΟΛΥΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟ;

ΧΑΧΑ

ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΒΡΙΣΑ ΤΟΝ ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗ ΤΟΝ ΕΙΠΑ ΒΛΑΚΑ. ΕΙΠΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΘΕΩΡΩ ΚΙΑ ΜΕΤΑ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΡΟΥΦΙΑΝΑΚΟΣ. ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ.
ΠΙΚΡΑ ΒΑΖΕΛΕ Η ΑΛΗΘΕΙΑ. ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ.

ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΕΚΕΙ; ΙΣΩΣ ΜΠΩ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΔΙΑΒΑΣΩ.

ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΛΛΗ ΕΧΩ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ. ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ.

ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗΣ ΑΠΛΩΝ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΡΙΑ ΣΟΥ.

ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ ΦΤΩΧΟ ΜΟΥ ΜΕ ΝΕΟ ΣΧΟΛΙΟ ΔΙΟΤΙ ΑΠΛΑ ΑΝΑΓΚΑΖΟΜΑΙ ΝΑ ΛΕΩ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ.

ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΔΙΑΦΩΝΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ.

ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗ. ΘΑ ΤΟΝ ΘΑΥΜΑΣΕΙΣ ΠΟΛΥ.

ΘΕΡΣΙΤΗΣ

ΓΕΙΑ ΣΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Σε άλλα νέα, διαβάστε και ξεράστε:

https://left.gr/news/vlepoyn-oi-ellines-ergodotes-ken-looyts-i-ekdilosi-toy-syriza-gia-ta-ergasiaka-me-fako-toy

Ειδικός επί των εργασιακών ο αρχιπασόκος, πρώην δημαρίτης Νεφελούδης. "Τι δεν πρέπει να κάνει το συνδικαλιστικό κίνημα" ρωτάνε, και φέρνει ως παράδειγμα την σόφτεξ και το παμίτικο σωματείο, καθώς και τις μαλακίες της κυβέρνησης περί κοινσεπ στην συγκεκριμένη περίπτωση. Τσίπα μηδέν, θράσος στο άπειρο, από τα εργοδοτικά τσουτσέκια.

Ijon Tichy

Ανώνυμος είπε...

Το «BALONEY DETECTION KIT» και οι εξυπναδούλες του Θερσίτη χωρίς να παραθέτει κριτήρια.
Από http://estarian.blogspot.gr/2010/10/blog-post_20.html

1) «Α ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΠΡΟΛΑΒΩ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΕΓΩ ΜΟΝΟ ΚΡΑΥΓΕΣ ΒΓΑΖΩ ΣΑΝ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΒΓΑΖΕΣ ΚΙ ΕΣΥ ΟΤΑΝ ΣΗΚΩΝΕ ΤΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ Ο ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ.»
« ΒΕΒΑΙΑ ΑΥΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΑΡΑ ΛΟΓΙΚΟ ΕΊΝΑΙ»
«ΑΣΤΑ ΑΥΤΑ ΒΑΖΕΛΕ. ΤΟΝ ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗ ΤΟΝ ΛΑΤΡΕΥΕΙΣ ΕΠΕΙΔΗ ΣΟΥ ΔΩΣΕ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΚΟΥΠΕΣ ΚΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΣΟΥ ΜΟΝΟ.»

Το «BALONEY DETECTION KIT» γράφει:
Ad hominem : Όταν επιτίθεσαι στον άνθρωπο και όχι στο επιχείρημα. Π.χ "Η υπόθεση του Estarian ότι η γή γυρίζει γύρω από τον ήλιο είναι λάθος επειδή ο Estarian είναι ένα καθήκι και μισό".

Εγώ απλά είμαι Παναθηναϊκός. Άρα αυτό που γράφω δεν έχει αξία κατα Θερσίτη.

2) «ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΡΟΥΦΙΑΝΑΚΟΣ. ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ.».

Κατέδωσε ποτέ κανέναν και ποιον όπως είναι ο ορισμός της λέξης;
Όσοι δεν κατεβαίνουν σε απεργίες είναι «ρουφιανάκοι» κατά Θερσίτη; Ένας καλά αμειβόμενος αθλητής ανήκει στην «εργατική τάξη» ή έστω σε κοντινά της «στρώματα»;

Πέρα από όλα τα πιο πάνω ερωτήματα, διαπιστωνουμε την αυθεντία του μεγάλου που δεν μας λέει το γιατί. Και το κυκλικό του επιχείρημα.

Το «BALONEY DETECTION KIT» γράφει και για τα δύο:

"Begging the question" - αυτό δυστυχώς δεν μπορώ να το αποδώσω. Update : Κυκλικό επιχείρημα-Φαύλος κύκλος. Δηλαδή το να απαντάς μια ερώτηση υποθέτοντας ότι αυτό που ισχυρίζεσαι είναι το σωστό. Παράδειγμα : "Μεταφυσικά φαινόμενα υπάρχουν επειδή είχα μεταφυσικές εμπειρίες"

Επιχείρημα εξ'αυθεντίας . "Α αφού το είπε ο Χ. , δίκιο θα χει, ξέρει αυτός". Παπάρια. Είπαμε, ακόμα και οι "αυθεντίες" μπορούν να κάνουν λάθος. Ελέγχουμε το ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ, την ΥΠΟΘΕΣΗ, το ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ. Χεστήκαμε ποιος το λέει.Δηλαδή επειδή ο Αριστοτέλης είπε ότι τα άλογα έχουν τόσα δόντια (χωρίς να τα μετρήσει, έκανε λάθος φυσικά) πρέπει σώνει και καλά να είναι σωστό, επειδή το είπε ο Αριστοτέλης; Εδώ υπάρχει ένα ΑΛΛΑ. Άλλο πράγμα η βαρύτητα της γνώμης και ένα συμπέρασμα αξιοπιστίας που ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ στο "αυτός είναι αυθεντία άρα έχει δίκιο" και άλλο πράγμα η εξ'αρχής αξιοπιστία. Ο περιπτεράς μου εκ των πραγμάτων έχει λιγότερη βαρύτητα γνώμης σε θέματα που αφορούν κβαντομηχανική απο ό,τι ο Στίβεν Χώκινγκ.

Αυτά τα δύο από το «BALONEY DETECTION KIT»


Υ.Γ. Ο Γιώργος Παπανδρέου κατά αρκετό κόσμο ήταν «χαζούλης». Αντίθετα οι ενέργειες του δείχνουν «γάτο» που έκανε τους άλλους να πιστέψουν πως είναι «χαζούλης». Κανένας «χαζούλης» δεν γίνεται ΥΠΕΞ ούτε πασάρει μνημόνιο μετά το «λεφτά υπάρχουν».

Σε αθλητικά αφιερώματα πάντα λέγονται οι αστείες στιγμές των αθλητών. Κανένας επιχειρηματίας πολύ μεγάλης ομάδα δεν θα άφηνε για αρχηγό της ομάδας του έναν «βλάκα». Χρειάζεται κάποιο μυαλό έστω και μόνο στο μπάσκετ για την κατανόηση διαρκώς μεταβαλλόμενων συνθηκών, το διάβασμα και ξεκλείδωμα της αντίπαλης άμυνας.

Θα μπορούσα να διηγηθώ πολλά ευτράπελα μεγάλων επιστημόνων. Π.χ. ο Κιουρί παραλίγο να μην έρθει στον γάμο του γιατί ήταν απασχολημένος με τα πειράματά του. Μάλλον θα ήταν μεγάλος «βλάκας» ο Κιουρί κατά την αντίληψη του Θερσίτη.

Ανώνυμος είπε...

@Ijon Tichy

Εργατικό Κέντρο Αθήνας και Εργατικό κέντρο Φθιώτιδας. Το δεύτερο αυτοδιαλύθηκε.

ΠΑΣΚΕ - ΔΑΚΕ αποφάσισαν τη διάλυση του Εργατικού Κέντρου Φθιώτιδας
http://www.902.gr/eidisi/ergatiki-taxi/113826/paske-dake-apofasisan-ti-dialysi-toy-ergatikoy-kentroy-fthiotid

Ανώνυμος είπε...

ΗΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΞΥΠΝΟΣ;

ΧΑΧΑ

ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΤΟ ΕΦΕΡΕ ΕΧΟΝΤΑΣ ΦΥΣΙΚΑ ΥΠΟΣΧΕΘΕΙ ΟΤΙ ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. ΣΤΗΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ Ο ΕΞΥΠΝΟΣ. ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗΓΙΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΦΗΣΕ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΤΟΥ. ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΜΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕ.

ΚΑΙ Ο ΜΠΟΥΣ ΤΖΟΥΝΙΟΡ ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΞΥΠΝΟΣ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΗΤΑΝ. ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΗΣ ΗΤΑΝ.

ΧΑΧΑ

ΘΕΡΣΙΤΗΣ

ΓΕΙΑ ΣΑΣ

Ανώνυμος είπε...

TA ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΠΑΡΑΤΕΘΗΣΑΝ ΑΝΩΝΥΜΕ ΒΑΖΕΛΕ. ΑΝ ΣΕ ΜΙΑ ΕΚΠΟΜΠΗ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΣΤΑΜΑΤΑ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝΕ ΝΑ ΠΟΥΝΕ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΚΑΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΚΡΙΤΗΡΙΟ.

ΠΗΓΑΙΝΕ ΛΙΓΟ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΠΟΥ ΠΑΡΑΘΕΤΕΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝΕ ΥΛΙΚΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΜΗΝΑ.

ΟΧΙ ΒΑΖΕΛΕ ΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΟ. ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΒΑΖΕΛΟΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ, ΔΕΙΧΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΡΑΔΕΧΕΣΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΙΔΩΛΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥ ΤΑ ΣΥΓΧΩΡΕΙΣ ΟΛΑ. ΕΝΩ ΣΤΟΥΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ. ΕΚΕΙ ΖΗΤΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ.

ΓΙΑΤΙ ΟΜΩΣ; ΝΔ Ο ΕΝΑΣ ΡΟΥΦΙΑΝΑΚΟΣ. ΣΥΡΙΖΑ Ο ΑΛΛΟΣ. ΤΙ ΣΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΕΣΕΝΑ; ΠΡΟΤΙΜΑΣ ΜΗΤΟΣΤΑΚΗ ΑΠΟ ΤΣΙΠΡΑ;

ΧΑΧΑ

ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ. ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΒΑΖΕΛΕ; ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΞΑΝΑΚΟΥΣΕΙ ΤΗΝ ΕΚΦΡΑΣΗ;

ΕΔΩΣΕΣ ΚΑΙ ΟΡΙΣΜΟ.

ΧΑΧΑ

ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΟΥ ΜΕΣΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΤΟ ΕΙΔΩΛΟ ΣΟΥ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΑΝΗΚΕΙ ΠΙΑ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΤΑΞΗ. ΑΝΗΚΕ ΚΑΠΟΤΕ.

ΤΟΛΜΑΣ ΚΑΙ ΚΛΑΨΟΥΡΙΖΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ; ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΒΑΖΕΛΕ.
ΣΥΝΕΧΩΣ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΝΕΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΑ ΕΙΤΕ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΕΙΤΕ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΑΙ ΒΛΑΚΑΣ.

ΜΕ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕΣ ΟΤΙ ΔΙΩΧΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΚΕ ΕΠΕΙΔΗ ΛΕΩ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ.

Πραγματικά κάποιοι δεν καταλαβαίνουν. Και δεν είσαι ο μόνος σχολιαστής .
ΕΙΠΕΣ ΑΥΤΟ ΚΙ ΑΣ ΘΕΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΑΝ ΤΗΝ ΜΑΡΘΑ ΒΟΥΡΤΣΗ ΠΟΥΛΑΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΟΤΙ ΤΑΧΑ ΔΕΝ ΣΟΥ ΔΟΘΗΚΑΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΕΓΙΝΕ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΟΥ.

ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΟΥ ΠΗΡΕΣ ΒΑΖΕΛΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΞΙΜΟ ΣΟΥ ΕΦΑΓΕΣ.

ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΙΧΤΗΣ ΩΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ. ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΕΞΥΠΝΑΔΑΣ.

Η ΕΠΙΤΥΧΙΑ. Μ’ ΟΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΚΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ ΑΥΤΗ. ΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΒΑΖΕΛΕ ΕΤΣΙ ΕΧΕΙΣ ΜΑΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΟΥ.

ΓΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΘΕΩΡΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΚΑΤΑΞΙΩΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ ΕΞΥΠΝΟΥΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΟΛΟΙ.

ΚΑΙ Η ΚΟΝΙΟΡΔΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΞΥΠΝΗ. ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΓΙΝΕ ΓΑΤΑΚΙ!!
ΚΑΙ ΘΕΡΑΠΕΥΕΙ ΚΙΟΛΑΣ.

ΟΧΙ ΣΑΝ ΤΟΥ ΚΚΕ ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ. ΠΑΦΙΛΗΣ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ ΜΑΝΩΛΑΚΟΥ ΠΟΥ ΜΙΑ ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠ'ΕΞΩ.

ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΥΠΟΡΓΕΙΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΠΑΡΕΙ. ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ.

ΠΕΙΣΤΕ ΟΠΩΣ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ Ο ΕΞΥΠΝΟΣ. ΑΛΛΑ ΕΙΧΑΜΕ ΤΗΝ ΑΛΕΚΑ ΤΗΝ ΧΑΖΗ ΚΙ ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΧΑΙΡΙ. ΤΑ ΛΕΕΙ Ο ΒΑΖΕΛΟΣ.

Υ.Γ. ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΑΛΛΑ Ο ΒΑΖΕΛΟΣ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΠΛΑΚΑ ΚΙΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΓΙΝΟΜΑΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΤΗΡΩ.

ΘΕΡΣΙΤΗΣ

ΓΕΙΑ ΣΑΣ

Ανώνυμος είπε...

ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΠΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΟΡΧΕ ΤΟΝ ΕΞΥΠΝΟ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΥΣΙΔΑ ΠΟΔΗΛΑΤΟΥ. ΤΙΣ ΑΠΙΘΑΝΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ. ΤΟ ΧΑΡΙΣΜΑΤΙΚΟ ΜΑ ΠΡΟ ΠΑΝΤΟΝ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.

Ο ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΒΑΖΕΛΟΣ ΜΟΥ ΤΑ ΘΥΜΙΣΕ.

ΘΕΡΣΙΤΗΣ

ΓΕΙΑ ΣΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Το παιχνιδάκι είναι γνωστό με expert τα συριζοτρολλ. Αλλά όπως έγραψα δεν θα πάρω. Και δεν εννοώ εσένα ως συριζοτρολλ αλλά τον τρόπο σκέψης.
Απαντήσεις δεν έδωσες όσα σχόλια και να γράφεις. Γιατί κάποιος αθλητής είναι “βλάκας” και “ρουφιανάκος” έστω και με τα δικά σου κριτήρια; Τα οποία αποφεύγεις να μας γράψεις. Ο Κιουρι “βλάκας” και αυτός μην την ψάχνεις. Ποιος “έξυπνος” ξεχνάει να πάει στον γάμο του. Εκτός να θέλει να την κοπανήσει. Που δεν την “κοπάνησε”

Παραμένει η εκτίμησή μου προς τους έντιμους και ηθικούς της “Γαλάζιας Εργατιάς” ή σκέτο “Γαλάζιους”. Με αντίθετη η πολιτική στάση από εμένα αλλά σωστό το "έντιμος και ηθικός" ως στάση με αρχές. Υπάρχει η μικρή πιθανότητα μία στις δέκα να γίνει η αλλαγή μέσα τους και να έρθουν κοντά στις θέσεις του ΠΑΜΕ ή του ΚΚΕ.
Το σχόλιό σου “ΥΓ ΦΕΥΓΩ ΤΩΡΑ ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΘΕΛΟΥΝΕ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΟΥ ΔΕΚΕΜΒΡΗ ΜΕ ΤΟ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΙΛΗΣΩ. ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΕΤΣΙ;”. δεν βοηθάει προς αυτή την κατεύθυνση.

Δεν τρέφω καμία εκτίμηση σε αρκετούς από τους “αριστερούς καλλιτέχνες”. Αρκετοί δεν ζήτησαν ένα συγνώμη από το Μνημόνιο Τσίπρα που στήριξαν. Αρκετοί απο αυτούς δεν εμφανίστηκαν σε εργατικούς αγώνες κατα την διακυβέρνηση Σύριζανελ ενώ επι ΝΔ-ΠΑΣΟΚ με τον Συριζα καβάλα στο άλογο κάποιοι ήταν και μπροστάρηδες. Κάποιοι από αυτούς είναι αντικομμουνιστές, ίσως και χωρίς να το ξέρουν, ενώ άλλοι απλώς ευαίσθητοι αστοί με “αριστερό περιτύλιγμα” που νομίζουν πως είναι πρωτοπόροι των αγώνων. Μία ματιά στις συνεντεύξεις – πράξεις τους και καταλαβαίνεις

Αποδομώ τον τρόπο σκέψης σου. Ότι δεν διαβάζεις “Ρ” και Λένιν φαίνεται από τα σχόλιά σου. Ειδάλως και θα ήξερες για την πρώην “γαλάζια στρατιά” που μάλλον ειρωνεύεσαι. Ούτε γνωρίζεις τα κριτήρια διαχωρισμού των τάξεων όπως τα παρουσίασε ο Λένιν. Για να σε διευκολύνω είναι 4, τα οποία συσχετίζονται μεταξύ τους. Λιγότερα σχόλια λοιπόν, περισσότερο διάβασμα.

Τα μνημόνια του “χαζούλη” ΓΑΠ του 45% και νικητη των αυτοδιοικητικών εκλογών, και του “καλού παιδού” και “ανήξερου” Τσίπρα με τις 4 σερί νίκες εκλογικές αναμετρήσεις ήταν έργα “χαζών” ηλιθίων”, ή “έξυπνων”; “Δεν νομίζεις πως για να “δουλεύεις” τον κόσμο και να περνάνε τα μέτρα με όσο το δυνατόν λιγότερες αντιδράσεις θέλει ικανότητα; Αν ποτέ δεν καταλάβεις τις ικανότητες του αντιπάλου τότε ποτέ δεν θα τον κερδίσεις. Να κάτι που διδάσκει ο αθλητισμός.

Την επόμενη φορά να γράφεις περισσότερα σχόλια κάτω από το δικό μου. Και με περισσότερα ¨ΧΑ-ΧΑ¨. Ίσως με αυτό τον τρόπο να εξορκίσεις το «BALONEY DETECTION KIT» το οποίο αποδομεί αυτά που γράφεις. Και δεν είναι τα μόνα δύο παραδείγματα που ανέφερα σε προηγούμενο σχόλιό μου. Έχεις τουλάχιστον άλλα δύο στα όποια “επιχειρήματα” σου.
http://estarian.blogspot.gr/2010/10/blog-post_20.html