Κυριακή 12 Ιουλίου 2015

Επιλογές από το σημερινό Ρίζο

Είναι κάποιες φορές που ο σχολιασμός περισσεύει.

Διαβάστε και διαδώστε από το σημερινό κυριακάτικο ριζοσπάστη.

Α. το συγκριτικό πινακάκι με τις διαφορές (;) της μνημονιακής συμφωνίας που απέρριψε με το όχι του ο ελληνικός λαός, και της συμφωνίας που προτείνει η ελληνική κυβέρνηση στους δανειστές (σαν παιχνίδι "βρείτε τις διαφορές" στα σταυρόλεξα).

Κλικ στον πίνακα, κι αν δε φαίνεται σε καλή ανάλυση,
ακολουθήστε τον πιο πάνω σύνδεσμο για το ριζοσπάστη
Β. Το κατατοπιστικό ρεπορτάζ του ριζοσπάστη (με την υπογραφή του ζαχαρόπουλου, αν μαντεύω σωστά το "Ζ"), με την επεξήγηση των προωθούμενων, αντιλαϊκών αλλαγών-ανατροπών του μνημονίου ΙΙΙ:


Γ. στο σημερινό ριζοσπάστη δημοσιεύεται και μια σπάνια φωτογραφία-ντοκουμέντο, από την περίοδο των Ιουλιανών, με το θανάσιμα τραυματισμένο Σωτήρη Πέτρουλα, στην αγκαλιά του δημοσιογράφου Γ. Κουτλίδη.

Υστερόγραφες προσθήκες:
1. Δείτε εδώ ένα πολύ εύστοχο κι άκρως επίκαιρο απόσπασμα από μια προ τριετίας τηλεοπτική συνέντευξη της αλέκας, που αλίευσε ο red river. Πραγματικός πολιτικός καζαμίας...
2. Δείτε δεξιά και την καινούρια ψηφοφορία της κε του μπλοκ, με τα καυτά ερωτήματα που απασχολούν τον κυρίαρχο ελληνικό λαό.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Στην ψηφοφορια θα μπορουσε να προστεθει σαν ερωτημα: BRICS ή ΕΕ . Θα ηταν κι αυτο καλο δίλημμα σε μια δημοκρατικη χωρα που κυριαρχος ειναι ο λαος.(κι αν θελουμε τριλημμα βαζουμε και συμμαχια με ΗΠΑ μεσα):p
-Χ-